- Konu Sahibi sekerciiik
-
- #1.041
Selamm fıstıklarrrnasılsınız bakalım artık birer birer dogururyoruz galiba bende bugün kontrole gittim doktorlar degişmis cok kibar tatlı doktorlarımız gelmis cok sevindim güzel ilgileniyorlar aklında soru isareti bırakmıyolar gecen hafta karnım inmişti gelmeye niyetli gibiydi cıkmıs yine bu hafta doktor seni biraz bekletebilir 41. haftayı doldurabilirsin dedi catı muaynesinide haftaya yapalım ama senin bebek durusu falan normal dogum diye bagırıyor epidural normal dogumu sordum ona ayrıca fark ücreti alıyolarmıs 460 lira son muaynende doktoruna söylüyomussun yada acil dogum olsada söylüyomussun yapıyolarmıs uygun geldi bana bişey daha arastırmam lazım eger epiduralde normaldekinden fazla dikiş falan olmuyosa epidural normal olacak galiba benim kararım..
:118: inşallah canım dogsalarda hayırlısıyla yazsak burdan hiç cıkmayacaklarmıs gibi yaww
ben simdi insanların doguma nasıl cesaret ettiklerini anlıyorum:105: önceden ne cesaret falan diyodum ama senin bahsettigin sancıların benzeri bendede var ara ara ve acayip siskinlik ve rahatsızlık karın sertlesmesi durumu bazen demekki insan böyle ceke ceke dogum agrısını falan düsünmüyor bir an önce gelsin de cekerim diyor basıma gelince anladım
canözümm yaz ama ayrıntılı ayrıntılı cok merak ediyoruz biz seni nasıl gecti neler oldu sancı neye benziyodu dikiş kac tane attılar simdi rahatsız oldugun bi durumun varmı bunlar simdilik sorular sadece bi süre seni rahat bırakmayız artık.birde epidural yaptırmamıssın sanırım istemedinmi yoksa acılma baslayınca yapmadılarmı ?:26:
benimde haftaya belli olucak canım senle durumlarımız aynıymıs desene
benim doktorum normal doğumda epidurali pek tavsiye etmiyor.. çünkü son zamanlar ıkınmayı hissetmediğin için sıkıntı olabiliyormuş
Selamm fıstıklarrrnasılsınız bakalım artık birer birer dogururyoruz galiba bende bugün kontrole gittim doktorlar degişmis cok kibar tatlı doktorlarımız gelmis cok sevindim güzel ilgileniyorlar aklında soru isareti bırakmıyolar gecen hafta karnım inmişti gelmeye niyetli gibiydi cıkmıs yine bu hafta doktor seni biraz bekletebilir 41. haftayı doldurabilirsin dedi catı muaynesinide haftaya yapalım ama senin bebek durusu falan normal dogum diye bagırıyor epidural normal dogumu sordum ona ayrıca fark ücreti alıyolarmıs 460 lira son muaynende doktoruna söylüyomussun yada acil dogum olsada söylüyomussun yapıyolarmıs uygun geldi bana bişey daha arastırmam lazım eger epiduralde normaldekinden fazla dikiş falan olmuyosa epidural normal olacak galiba benim kararım..
:118: inşallah canım dogsalarda hayırlısıyla yazsak burdan hiç cıkmayacaklarmıs gibi yaww
ben simdi insanların doguma nasıl cesaret ettiklerini anlıyorum:105: önceden ne cesaret falan diyodum ama senin bahsettigin sancıların benzeri bendede var ara ara ve acayip siskinlik ve rahatsızlık karın sertlesmesi durumu bazen demekki insan böyle ceke ceke dogum agrısını falan düsünmüyor bir an önce gelsin de cekerim diyor basıma gelince anladım
canözümm yaz ama ayrıntılı ayrıntılı cok merak ediyoruz biz seni nasıl gecti neler oldu sancı neye benziyodu dikiş kac tane attılar simdi rahatsız oldugun bi durumun varmı bunlar simdilik sorular sadece bi süre seni rahat bırakmayız artık.birde epidural yaptırmamıssın sanırım istemedinmi yoksa acılma baslayınca yapmadılarmı ?:26:
benimde haftaya belli olucak canım senle durumlarımız aynıymıs desene
Ya kizlar gobegimiz nasil asagi inecek? Boyle bir anda mi oluyor yoksa gun gun asagiya mi iniyor? Buarada karnim tas gibi zaman geldi mi acaba :18:
eşin neden karsı cıkıyor canım bende saglıkcıyım ama ben böyle düsünmüyorum evet haklısın yapanların konusunda cok uzman olması gerekiyor bu dogru ama bazı avantajlardan yararlanmak gerekiyor diye düsünüyorum ben.. dogal yolla dogumu istemen senin en birinci hakkın cesaretlisin tebrikler tabi hatta bazılarının agrı esigi o kadar yüksekki kontrol icin doguma gidip 25 dk icinde sorunsuz doguranlar var ama bizim agrı esiklerimiz ne kadar bilmiyoruz ki ha ama sunu biliyoruz ki hiçbişey uygulanmasa bile asla ve asla dayanılamıycak bişey degil doga bize bunu zaten sunuyor doktorlar biz olmasak bile dogal yollarla siz bunları zaten bi sekilde cıkarcaksınız o yüzden telas yapmayın diyolar..
eşim kolu bacağı olmayan engelli insanlara protez ortez yapıyor canım, yanlış uygulama tedavi sonucu kolunu bacağını kaybeden çok insanla karşılaştığı için korkuyor güvenemiyor, o yüzden karşı çıkıyor, bi şey olursa diye. hayırlısı bakalım normal normal doğururuz inşallah...
ömer farugun annesi(ismini bilmedigimden sana böyle diyorum canımm )esinin bölümünü okuyunca anladım canım insallah dedigin gibi agrısız sorunsuz dogumlar nasip etsin rabbim hepimize amin..
Kızlar göğüslerinizden süt geldimi ?
Ne sut var ne de sertlik. Yumos yumos hala benimkiler
Aynen hatta hamileligimin 3.4. ayında ne güzel kocaman olmuslardı kücüldüler sanki tekrar hep öyle kalacak zannetmistim oysaki inşallah dogumdan sonra gelir sütlerimiz..kücük buzagılarımız icin
Insallah tam yagli sutlerimiz olurdoguma yakin mi gogusler sertlesiyor acaba?
senin bayagı bayagı dogum yakın ama zaten dogumdan sonra oksitosin hormonuyla birlikte vücut üretiyomus diye biliyorum ben 6 günün kalmıs takvime göre sancın agrın varmı?
Dun nst ye girdim sanci cikti ama birsey hissetmedim bazen bebegin hareketleri de sanci olarak cikabiliyormus. Doktor ultrasonda bakti hala inmemis dedi. Ptesiye kadar dogurmazsam yine kontrole cagirdi. Hic sancim falan yok sadece karnim sert birazda belim agriyor ama o da oturunca ayaktayken bel agrisi da yok. Ya bianda hersey olacak gidip dogurucam yada gununu gecicek sezaryana giricem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?