- Konu Sahibi sekerciiik
-
- #1.061
senin icin hayırlısı neyse o olsun inşallah catı muanesi falan yaptırdın deme normal dogum icin bi engelin yok beklemek kalmıstır simdi sadece bu arada kızlar ne yemekler yapıyosunuz bakalım..
günaydınn kızlarkim var kim yok bakalım bugün neler yapacaksınız benim cocugum asgı asagı baskı yapmaya basladı artık doktor miadını gecirebilir dedi ama beklemeyecek gibi bence asagılarda geziniyo..yasmin kız hadi bugün girde anlat bize neler oldu merak ettik senii..
selam kızlar ben geldim aslında dün çıktım hastaneden ama fırsatım olmadı sezeryanımı oldum kızımı aldım kucağıma ikimizde çook iyiyiz şimdi uyuyor kızım..
sezeryanım çok rahat geçti çok memenun kaldım bi sıkıntım olmadı şu an ağrım sızım yok sadece birazcık göğsüm ağrıyo çatladı okadar...
günaydın :) gece sabaha kadar 7-8 defa tuvalet nöbetinden sonra huzursuzum uykusuzum, karnım taş gibi 2 gündür kramplar giriyo her yerime ama çok şükür diyelim. her gün bugün doğurur muyum acaba diye uyannıyorum ama bugüne geldik bakalım. benim iştahım falan kalmadı sizde de var mı zorla yiyorum canım hiç bi şey istemiyor...
selam kızlar ben geldim aslında dün çıktım hastaneden ama fırsatım olmadı sezeryanımı oldum kızımı aldım kucağıma ikimizde çook iyiyiz şimdi uyuyor kızım..
sezeryanım çok rahat geçti çok memenun kaldım bi sıkıntım olmadı şu an ağrım sızım yok sadece birazcık göğsüm ağrıyo çatladı okadar...
fatmacım hosgeldin o dedigin istahsızlık sıcaklardan insanın canı hicbişey istemiyo bende uykusuzluga söyle care buldum cok zorlansam bile uyuyamasam bile cok erken kalkıp o gün tüm gün tutuyorum kendimi uyumamak icin aksamda öylece uyuyup kalıyorum zaten ondan sonra düzene giriyor bide terasta yatmaya basladık esimle onunda cok faydası oldu esiyo püfür püfür geceleri nefes alıyoruz yoksa evin icinde uyuncak gibi degil
sabah 7buçukta kalkıyorum gece 12den önce yatmıyorum ama yok uyku falan kalmadı. bir de bu gece sabaha kadar rüya gördüm. önce dr.um bakıyo açılma var akşama alcam seni doğuma diyo ben nasıl mutlu oluyorum uyandım rüyaymış meğer. sonra da bebeğim doğmuş olrak görüyorum rüyamda. ahh ahh rüyalarıma giriyor artık sancıyla uyanıyorum ama yok bekliyoruz hala... hayırlısı bakalım günümüz saatimiz ne zaman... ank.da bizim olduğumuz yer çok sıcak olmuyor o yüzden çok sıkıntı yaşamıyorum 2-3 gündür ama bebeğim çok baskı yapıyor o yüzden uyuyamıyorum...
aa sendemi ankaradasın hangi semttesin?
evet ankaradayım incekteyim ben gölbaşına yakın :) peki sen ?
ben cebecideyim canım burası oldukca sıcak..:92::92:
lansinoh kullanıyorum zaten canım ama bi işe yaramadı göğüslerim fena..gözün aydın canım hayırlı olsun darısı bizim basımıza.gögüs catlağı için emzirdikten sonra akan sütü gögüs ucuna sur cok iyi geliyomus bi arkadasımdan duymuştum.bide lansinoh lanolin kremi tavsiye ediyolar ben de aldım ondan bi dene istersen.bol bol sütün olur inş kendine ve bebişine cok iyi bak
lansinoh kullanıyorum zaten canım ama bi işe yaramadı göğüslerim fena..
karnımdan okadar şikayetçi değilim yani düşünün inş çabuk geçer..
kısaca doğum hikayemi anlatayım merak edenlere ; sabah gittik yatışım yapıldı daha sonra sondamı taktılar çok gıcık bişeymiş bu sonda , ameliyat kıyafetlerni giydirdiler ameliyathaneye gittik buz gibiydi ve tam bir mezbahane gibi yani bürsürü oda ve odalarda milleti kesiyolar kapılar açık hepsini göre göre gittim sonra beni bi odaya aldılar yatırdılar belimden iğnemi oldum anestezi uzmanım çok iyi birydi ameliyat boyunca beni sakinleştirdi ,ayaklarım ısınmaya başladı sonra yatırdılar tamamen önüme yeşil bi set çektiler drum geldi , tamamen uyuşmuştum başladılar o esnada anestezi uzmanım beni hep lafa tuttu , zaten hiç bişey hissetmedim en sonuna doğru kaburgalarımı çekiyolar gibi sarsıntılar hissettim,noluyo demem kalmadan
bebebğim vıyaklayarak çıktı o an zaten anlatılmaz tarifsiz bi duygu yanıma getirdiler hemen küçücük kıpkırmızı bi melek kokusunju çektim içime alıp götürdüler temzileyip giydirmeye , sonra bidaha getirmediler babasına teslim etmişler .... benim dikiş işlerimi yapıp başka bi odaya aldılar bi süre bekledim orda gözlem altında , daha sonra benide sedyeyle odama taşıdılar .. herkez kızımın başındaydı , bana bakan yoktu
dermişim ::::::::::::::)sonra aldım kızımı yanıma koklaya koklaya yattık .. o anlarda hiç ağrım yok çünkü hala uyuşuğum , sürekli, serum filan vurdular sonra yavaş yavaş uyuşukluğum geçti ,karnımı hissettim çok şiddetli bi ağrım olmadı hiç o gece biraz zor geçti sağa sola dönemedim 1 gece yattım hastnede ertesi gün evimde gayet rahattım ...şu an çok iyiyim şükür tek derdim göğüslerim..
lansinoh kullanıyorum zaten canım ama bi işe yaramadı göğüslerim fena..
karnımdan okadar şikayetçi değilim yani düşünün inş çabuk geçer..
kısaca doğum hikayemi anlatayım merak edenlere ; sabah gittik yatışım yapıldı daha sonra sondamı taktılar çok gıcık bişeymiş bu sonda , ameliyat kıyafetlerni giydirdiler ameliyathaneye gittik buz gibiydi ve tam bir mezbahane gibi yani bürsürü oda ve odalarda milleti kesiyolar kapılar açık hepsini göre göre gittim sonra beni bi odaya aldılar yatırdılar belimden iğnemi oldum anestezi uzmanım çok iyi birydi ameliyat boyunca beni sakinleştirdi ,ayaklarım ısınmaya başladı sonra yatırdılar tamamen önüme yeşil bi set çektiler drum geldi , tamamen uyuşmuştum başladılar o esnada anestezi uzmanım beni hep lafa tuttu , zaten hiç bişey hissetmedim en sonuna doğru kaburgalarımı çekiyolar gibi sarsıntılar hissettim,noluyo demem kalmadan
bebebğim vıyaklayarak çıktı o an zaten anlatılmaz tarifsiz bi duygu yanıma getirdiler hemen küçücük kıpkırmızı bi melek kokusunju çektim içime alıp götürdüler temzileyip giydirmeye , sonra bidaha getirmediler babasına teslim etmişler .... benim dikiş işlerimi yapıp başka bi odaya aldılar bi süre bekledim orda gözlem altında , daha sonra benide sedyeyle odama taşıdılar .. herkez kızımın başındaydı , bana bakan yoktu
dermişim ::::::::::::::)sonra aldım kızımı yanıma koklaya koklaya yattık .. o anlarda hiç ağrım yok çünkü hala uyuşuğum , sürekli, serum filan vurdular sonra yavaş yavaş uyuşukluğum geçti ,karnımı hissettim çok şiddetli bi ağrım olmadı hiç o gece biraz zor geçti sağa sola dönemedim 1 gece yattım hastnede ertesi gün evimde gayet rahattım ...şu an çok iyiyim şükür tek derdim göğüslerim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?