- Konu Sahibi sekerciiik
-
- #1.081
lansinoh kullanıyorum zaten canım ama bi işe yaramadı göğüslerim fena..
karnımdan okadar şikayetçi değilim yani düşünün inş çabuk geçer..
kısaca doğum hikayemi anlatayım merak edenlere ; sabah gittik yatışım yapıldı daha sonra sondamı taktılar çok gıcık bişeymiş bu sonda , ameliyat kıyafetlerni giydirdiler ameliyathaneye gittik buz gibiydi ve tam bir mezbahane gibi yani bürsürü oda ve odalarda milleti kesiyolar kapılar açık hepsini göre göre gittim sonra beni bi odaya aldılar yatırdılar belimden iğnemi oldum anestezi uzmanım çok iyi birydi ameliyat boyunca beni sakinleştirdi ,ayaklarım ısınmaya başladı sonra yatırdılar tamamen önüme yeşil bi set çektiler drum geldi , tamamen uyuşmuştum başladılar o esnada anestezi uzmanım beni hep lafa tuttu , zaten hiç bişey hissetmedim en sonuna doğru kaburgalarımı çekiyolar gibi sarsıntılar hissettim,noluyo demem kalmadan
bebebğim vıyaklayarak çıktı o an zaten anlatılmaz tarifsiz bi duygu yanıma getirdiler hemen küçücük kıpkırmızı bi melek kokusunju çektim içime alıp götürdüler temzileyip giydirmeye , sonra bidaha getirmediler babasına teslim etmişler .... benim dikiş işlerimi yapıp başka bi odaya aldılar bi süre bekledim orda gözlem altında , daha sonra benide sedyeyle odama taşıdılar .. herkez kızımın başındaydı , bana bakan yoktu
dermişim ::::::::::::::)sonra aldım kızımı yanıma koklaya koklaya yattık .. o anlarda hiç ağrım yok çünkü hala uyuşuğum , sürekli, serum filan vurdular sonra yavaş yavaş uyuşukluğum geçti ,karnımı hissettim çok şiddetli bi ağrım olmadı hiç o gece biraz zor geçti sağa sola dönemedim 1 gece yattım hastnede ertesi gün evimde gayet rahattım ...şu an çok iyiyim şükür tek derdim göğüslerim..
lansinoh kullanıyorum zaten canım ama bi işe yaramadı göğüslerim fena..
karnımdan okadar şikayetçi değilim yani düşünün inş çabuk geçer..
kısaca doğum hikayemi anlatayım merak edenlere ; sabah gittik yatışım yapıldı daha sonra sondamı taktılar çok gıcık bişeymiş bu sonda , ameliyat kıyafetlerni giydirdiler ameliyathaneye gittik buz gibiydi ve tam bir mezbahane gibi yani bürsürü oda ve odalarda milleti kesiyolar kapılar açık hepsini göre göre gittim sonra beni bi odaya aldılar yatırdılar belimden iğnemi oldum anestezi uzmanım çok iyi birydi ameliyat boyunca beni sakinleştirdi ,ayaklarım ısınmaya başladı sonra yatırdılar tamamen önüme yeşil bi set çektiler drum geldi , tamamen uyuşmuştum başladılar o esnada anestezi uzmanım beni hep lafa tuttu , zaten hiç bişey hissetmedim en sonuna doğru kaburgalarımı çekiyolar gibi sarsıntılar hissettim,noluyo demem kalmadan
bebebğim vıyaklayarak çıktı o an zaten anlatılmaz tarifsiz bi duygu yanıma getirdiler hemen küçücük kıpkırmızı bi melek kokusunju çektim içime alıp götürdüler temzileyip giydirmeye , sonra bidaha getirmediler babasına teslim etmişler .... benim dikiş işlerimi yapıp başka bi odaya aldılar bi süre bekledim orda gözlem altında , daha sonra benide sedyeyle odama taşıdılar .. herkez kızımın başındaydı , bana bakan yoktu
dermişim ::::::::::::::)sonra aldım kızımı yanıma koklaya koklaya yattık .. o anlarda hiç ağrım yok çünkü hala uyuşuğum , sürekli, serum filan vurdular sonra yavaş yavaş uyuşukluğum geçti ,karnımı hissettim çok şiddetli bi ağrım olmadı hiç o gece biraz zor geçti sağa sola dönemedim 1 gece yattım hastnede ertesi gün evimde gayet rahattım ...şu an çok iyiyim şükür tek derdim göğüslerim..
özel hastanede yaptım doğumu..Allah analı babalı büyütsün .Sağlıklı sıhhatli uzuuuuun bir ömrü olsun inşallah.Birkaç sorum olacak:1.Doğumu hangi hastanede yaptın?2.Hiç heyecenlanmadın mı? Benim dr um da epidural diyor ama ben heyecandan dayanamam gibi geliyor.
selam kızlar ben geldim aslında dün çıktım hastaneden ama fırsatım olmadı sezeryanımı oldum kızımı aldım kucağıma ikimizde çook iyiyiz şimdi uyuyor kızım..
sezeryanım çok rahat geçti çok memenun kaldım bi sıkıntım olmadı şu an ağrım sızım yok sadece birazcık göğsüm ağrıyo çatladı okadar...
tebrikler jasmin,Allah analı babalı büyütsün inşallah....
sedacım seninle günlerimiz aynı ne durumdasın canım:26: ben daha doğuracak gibi değilim ama artık sabırsızlanıyorum
özel hastanede yaptım doğumu..
heycanlandım tabiki farklı duygular yaşadım ameliyata girreken ağlıyodum mesela ...
eğe r ciddi anlamda etkileneceğini düşünüyosan genel ol çünkü ameliyat ortamı gerici ama uzun sürmüyo hemencecik bitiyo ben bebeğimi görünce gerisini unuttum zaten..
ben de çarşamba günü oğluma kavuştum.. ameliyata girerken çok ağladım.. inanılmaz bi duyguydu..
ben de çarşamba günü oğluma kavuştum.. ameliyata girerken çok ağladım.. inanılmaz bi duyguydu..
selam kızlarnormal dogum hikayeleri istiyorum ben cesaretlendiricek sezeryan olanları duydukca bende sezeryanı taktım kafama hatta esimle konustum ama esimi ikna edemiyorum normal dogum diyo baska bişey demiyo normal dogumla ilgili neler saydım ama kar etmedi mecbur kalmadıkca sezeryana asla izin vermiycekmis bizimki onu konustuk dün aksam..
ŞEKERCİK
aynı sorun bizde de var
doğuracak olan biziz, onlar ne karışıyorlar, anlamıyorum :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?