Doğuma Hazırlık Ağustos anneleri buraya gelinde toplanalım cok az kaldıııı...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Allah analı babalı büyütsün .Sağlıklı sıhhatli uzuuuuun bir ömrü olsun inşallah.Birkaç sorum olacak:1.Doğumu hangi hastanede yaptın?2.Hiç heyecenlanmadın mı? Benim dr um da epidural diyor ama ben heyecandan dayanamam gibi geliyor.

Allah analı babalı büyütsün .Sağlıklı sıhhatli uzuuuuun bir ömrü olsun inşallah.Birkaç sorum olacak:1.Doğumu hangi hastanede yaptın?2.Hiç heyecenlanmadın mı? Benim dr um da epidural diyor ama ben heyecandan dayanamam gibi geliyor.

Bir de ben oğlumda garmastan diye bir krem kullanmıştım eczanelerde satılıyor çok memnun kalmıştım.Dr una danışıp dene istersen.

özel hastanede yaptım doğumu..
heycanlandım tabiki farklı duygular yaşadım ameliyata girreken ağlıyodum mesela ...
eğe r ciddi anlamda etkileneceğini düşünüyosan genel ol çünkü ameliyat ortamı gerici ama uzun sürmüyo hemencecik bitiyo ben bebeğimi görünce gerisini unuttum zaten..

tebrikler jasmin,Allah analı babalı büyütsün inşallah....

Merhaba güzel hamişler ve taze anneler...Ne güzel bi gün..uykusuz,sıcak ama bu ay bebişimizi kucagımıza alacagımız için heyecanlı ve mutluyuz hepimizi eminim.. Herkese güzel günler diliyorum..
Bu arada sormak istedigim bişey var taze annelere, klasik hastane cantası listelerini hepimiz bişliyoruz,fakat ÖZel hastanede dogum yapacaklar için fazla bişeye gerek kalmıyormuş,bosu bosuna koca valizler tasımayalayım,yeni anneler bizimle paylaşırsa Hastane Cantasında neler gerektigini çok seviniriz.. .Tabii tatlı bebişlerinden forsat bulabilirlerse.:))
Herkese mutlu günleeerr.:))

sedacım seninle günlerimiz aynı ne durumdasın canım:26: ben daha doğuracak gibi değilim ama artık sabırsızlanıyorum

merhaba canım evet aynı gün gözüküyor günlerimiz.bu benim ikinci hamileliğim ama inanki bu çok zor geçiyor,sabahlara kadar sancılanıyorum.ben de bir an önce bitsin istiyorum hem çok sıcak hem de kocaman bir göbek zor oluyo:)Allah yardımcımız olsun ve bir an önce kurtulalım inşallah...

slm kızlar, kontrolden geliyoruz, gayet iyiyiz çok şükür. nst de yine sancımız çıkmadı, gece resmen ağlatmıştı halbuki. zayıftık biraz ama 3 kg olmuşuz bu hafta doğurmazsan cumaya görüşürüz dedi yine, bakalım küçük hanım daha ne kadar bekletecek

ben de çarşamba günü oğluma kavuştum.. ameliyata girerken çok ağladım.. inanılmaz bi duyguydu..

selam kızlar normal dogum hikayeleri istiyorum ben cesaretlendiricek sezeryan olanları duydukca bende sezeryanı taktım kafama hatta esimle konustum ama esimi ikna edemiyorum normal dogum diyo baska bişey demiyo normal dogumla ilgili neler saydım ama kar etmedi mecbur kalmadıkca sezeryana asla izin vermiycekmis bizimki onu konustuk dün aksam..

hanımlar, doğum yapanları okudukça heyecan basıyor beni

üffff

ölüyorum heyecandan ne olacak ne zaman olacak merak içindeyim

hiç bir belirti yok sanki, ne inme, ne sancı, ne nişan... allahım hepimize yardım etsin

ŞEKERCİK

aynı sorun bizde de var
doğuracak olan biziz, onlar ne karışıyorlar, anlamıyorum :18:

Arkadaşlarrrrrrrrrrrrr neden böle umutsuzluğa,korkuya kapıldınızz ?

Allah çok büyükk.. Herşeyden önce inançlı ve pozitif olun.. Kendinize güvenin... Allah'a güvenin Bu mübarek günlerde herşey gönlümüzce olacak ben inanıyorum... Bebekler biizi hiç yormadan, üzmeden geleceklerrrr... Herşeyin doğalı, Allah'ın uygun gördüğü NORMAL şekli makbüldür bence bunu düşünün önce.. Analarımız, anneannelerimiz nasıl doğum yapmışlar,* Tarlada bağda, bahçede tek başlarına 5-10 çocuk doğuranlar var.. bunları düşünün... Şükürler olsun aklımız eriyor.. teknoloji ,doktorlar herşey muhteşem.. O mucizevi anı yaşamak için bence biraz sabır ve kendinize güven lazım.. Ayrıcaa herkesin hikayesi farklı bunu da unutmayın.. Her doğum kendine özgü.. Kimsenin olumsuz hikayesinin sizi etkilemesine izin vermeyin... Siz pozitif olun.. Dualarınızı eksik etmeyin.. Nefes egzersizleri yapın.. Buna odaklanın.. Gerisi Allahtan...

Hepimizin yardımcısı olsunnn inşallah...

Kızlarrr dun ben baya uzun bı yuruyuş yaptım.. Bugun rahmimde sızı şeklinde ağrı var..

Acaba yorgunluk yuruyus etkısı mı ? Yoksa benımde artık kasılmalarım başladı mı ???????????????????

karnımın altında kasıklarıma yakın yerde yer yer ara sıra gelıp gıden ağrılar var bel ağrım var ve aşırı bir yorgunluk hıssı...
Ve dediğim gibi rahmimde ağrı var...

pazartesı kontrol var bakalım nst 'de ne çıkacak ?

Ama o zamana kadar meraklandım... Tecrübelillerden yardım alayım dedim...

Bideeee hani doğuma yakın enerji gelecekti.. Bana tam tersı yorgunluk geliyooo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…