Doğuma Hazırlık Ağustos anneleri buraya gelinde toplanalım cok az kaldıııı...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
günaydın kızlarr..
bebekle zaman inanılmaz geçiyo bu günlerinizi iyi değerlerndirin derlerdi de inanmazdım ...
göğüs kremini şimdiden kullanmaya başlayın hemen ..
benimki malum fena oldu göğüslerim ondan başka bi sıkıntım yok..
özel hastanede doğum çantasını sormuşunuz . bence kesinlikle alınması gerekenler :hasta bezi kesinnnn şart özellikle sezeryanda hiçbişeyinizi hissetmediğiniz için orkidle filan uğraşamıyosunuz direk hasta bezini altınıza seriyolar çok rahat oluyo,çok rahat pijama en az 2 çift ,gecelik olsa daha iyi olur pijamanın lastiği sezeryanı rahatsız edebiliyo,bol bol selpak peçete ,terlik ,rahat saç tokaları,bebeğe en küçüğünden ciciler ,çorap kesinlikle gerekli(patik tipi kısa çorap rahat oluyo ),bebeğe biberon kesinlikle lazım çünkü göğsü tutamıyolar yada süt hemen gelmiyo ,bebeğe battaniye kesin şart en az 2 tane ,anakucağı (hava soğuktu bizim burda heryerini kapattık anakucağının çok rahat oldu şimdilik aklıma gelenler bunlar .....sorularınız olursa cevaplarım unuttuklarım olmuştur mutlaka

Canım tebrik ederim. Allah analı babalı büyütsün. Ne tatlıdır o şimdi yahu..
Sen kurtardın sıra bizde. Benimde büyük ihtimal sezeryan olacak, bende epidural istiyorum. Tatlım sende baş ağrısı yada bel ağrısı oldumu epiduralden sonra.

Çok korkuyorsan bence doktorunla bunu başbaşa konuşmalısın. Zira fiziksel yeterlilik ne kadar önemli ise ruhsal yeterlilikte o kadar önemli. Herşey sende bitiyor. Bu erkeklere de gıcık oluyorum sanki onlar doğuracak da onlar karar veriyor. Beden benim değil mi sanane

Hoşgeldin jasmin....

Ben zaten pc açıp yazabilmenize şaşırıyorum Maşallah sizeee :)) zaman ayırmanız süperr...

Lanolin kreme 1 ay önceden başlayın denmişti.. Demek boşa dememişlerr haklılarmş... Sen de en kısa süre de toparlarsın inşallah..

Hastane olayına gelincee... Ben hasta bezi almadım.. çok gerekirse verirler sanırım hastaneden. uzun gece tipi orkidlerden aldım. umarım yeter. zaten 1 gece kalınıyor normalde.. sezrryanda 2 gece...
Biberon konusunda uyarman iyi oldu ama o aklıma takılmıştı...
Çok saol.. Ara ara fırsat buldukça gel ve bizi bilgilendir :)

Ben de bugun baby şekeri bakmaya giidyorum suluhan'a.. Geçen hafta gidememiştim..

canım anestezi uzmanımda söyledi 4 5 gün başın ağrıyabilir diye ama çok şükür olmadı bundan sonra olurmu bilmiyorum ama .. şimdilik bişe yok

hasta bezimizi aldık, ne olur ne olmaz diye orkidimizide aldık, 1 çift geceliğimiz var, peçetemiz ve bolca ıslak mendilimiz var, terlik toka da tamam. küçük hanım için gerekli olanlarda ok. ee biz hazırız o zaman

gece çok sancım vardı ama sabahtan beri atlı gibiyim hiç bişeyim yok, kasıklarımda ağrımıyor bu gün, belimde de hiç ağrım yok. doğumdan önce bi enerji geliyor dedikleri şeyi mi yaşıyorum acaba

kızlarrr yardımınıza ihtiyacım var sayılı gün kaldı ama şu isim işi iyice karıştı ya:26:
bana bi akıl verin iki isim var şuanda kafamda NİLDA ve ASEL bu gidişle tamamen farklı bişey olacakmış gibi geliyor ama içime dert oldu valla çocuk doğacak isim yok daha

iki gn sonra anne oluyorum bende yeni üye oldum gerçi daha önce de üyeliğim vardı ama o hesaba uzun süre giremedim :)

arkadaslar sat ıma göre 41 haftalık hamileyim hala gelmedi bebeğim zaten yaygın mantar enfeksiyonum yüzünden 2 gn sonra sezeryan olacagım ama kasıklarımda ve belimde muhtesem agrı var sizce normal mi bu. bi de sezeryandan önce sonada takıyorlar bu acıtıyor mu ? cok korkuyorum ya

selam kızlarrr

ya canım sorma korku degil benimkisi acı agrı bunları cekmek mesele degil ben daha sonrasında olusabilcek problemleri düsünüyorum bide bunları direk doktorlar söylüyo hani öyle felaket seneryolarıda degil esime hamileligimin ilk aylarında hep normal dogumdan onun güzelliklerinden bahsettim durdum sezeryanı istemiyordum ama zamanla etraftan duyduklarım doktorlardan duyduklarım internetten izlediklerim sezeryana olumlu bakmamı sagladı ama esim kesinlikle izin vermem senin kesilmene diyor anlatıyorum ama bosa nefes tüketiyorum sanırım carsamba günü muaynem var doktorla konusucam bakalım inşallah benim icin hangisi hayırlıysa o olsun dua edin bana

birlikte gidelim canım :124:bide cok sıcakta cıkma ulusta avizeciler carsısı var ordaki davetiyecilerede bak güzel cesitler var..

asel cennette akan bal ırmagı demek canım nildanın anlamını bilmiyorum ama benim oyum asel e

biara bende aseli düşünmüştüm ama eşim nehir deyip tutturunca suya düştü yani bence asel güzel bi isim

senin canını sıkmak istemem ama gerçekten gıcık bişey bu sonda ben hemşireye ameliyat esnasında takılsa olmazmı dedim hayır dedi ama bazılarına o şekilde takılıyomuş ,uzun serum borusu gibi bişe var içinize sokuluyo çok can acıtıcı bişey değil ama tuhaf bişey ben çok sıkışmıştım deli gibi çiş yapmak istiyodum ama yapamıyosun ordan damla damla gidiyo benim 1 dkda yapacağımı 10 dkda yapıyo yani :)ameliyattan 5 saat sonra çıkardılar benim sondayı

yasmin sezeryan cok kötü birşey degil ama anladıgım kadarıyla pek agrı cekmedin deme sen ameliyattan sonra..

Ahhh ahh kelin ilacı olsa başına sürermişş.. Biz de aynı durumdayızzz zavallı çocuk isimsiz kaldı Bebek şekerine bilehoşgeldin bebeğim yazdırdım ismi belli değil diye (

kızlarr sıcaklarda mayıstınızmı yoksa nerelerdesinizzz

Şekercikkk senden 2 gundur ses çıkmayınca ben doğurdun sandım Hoşgeldin...

Gittim geldim ben suluhana.. Yaptırdık şeker değil de Magnet yaptırdım benn. Siparişlerimizi verdik. Anı olarak kalır en azından . Sepetini falan aldık onun içine koycaz magnetleri. Şimdilik 50 tane yaptırdım. Eşimin işyerine gider, hastanede dağıtılır vs
Ben mevlütünü Allah nasip ederse İstanbul'da annemlerde yaptrcam.Esas çevremiz orda nede olsa.. O zamana kalmassa 25-30 tane daha yaptırırız diye düşündük..
Ekstra olarakta yanına kurabiye servisleri oluyor ya çift katlı onlara badem şekeri , çikolata falan koyarız yanında durur o şekilde ikram ederiz diye düşündük..

İnsan gezdikçe alası geliyor yalnız

Bu arada benim kasık ağrılarım başladı.. Rahim ağrım var bide normal mi ? Bunlar kasılma sancı vs dediğiniz şeyler mi kızlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…