- Konu Sahibi sekerciiik
-
- #1.101
selam kızlar ben geldim aslında dün çıktım hastaneden ama fırsatım olmadı sezeryanımı oldum kızımı aldım kucağıma ikimizde çook iyiyiz şimdi uyuyor kızım..
sezeryanım çok rahat geçti çok memenun kaldım bi sıkıntım olmadı şu an ağrım sızım yok sadece birazcık göğsüm ağrıyo çatladı okadar...
selam kızlarnormal dogum hikayeleri istiyorum ben cesaretlendiricek sezeryan olanları duydukca bende sezeryanı taktım kafama hatta esimle konustum ama esimi ikna edemiyorum normal dogum diyo baska bişey demiyo normal dogumla ilgili neler saydım ama kar etmedi mecbur kalmadıkca sezeryana asla izin vermiycekmis bizimki onu konustuk dün aksam..
günaydın kızlarr..
bebekle zaman inanılmaz geçiyo bu günlerinizi iyi değerlerndirin derlerdi de inanmazdım ...
göğüs kremini şimdiden kullanmaya başlayın hemen ..
benimki malum fena oldu göğüslerim ondan başka bi sıkıntım yok..
özel hastanede doğum çantasını sormuşunuz . bence kesinlikle alınması gerekenler :hasta bezi kesinnnn şart özellikle sezeryanda hiçbişeyinizi hissetmediğiniz için orkidle filan uğraşamıyosunuz direk hasta bezini altınıza seriyolar çok rahat oluyo,çok rahat pijama en az 2 çift ,gecelik olsa daha iyi olur pijamanın lastiği sezeryanı rahatsız edebiliyo,bol bol selpak peçete ,terlik ,rahat saç tokaları,bebeğe en küçüğünden ciciler ,çorap kesinlikle gerekli(patik tipi kısa çorap rahat oluyo ),bebeğe biberon kesinlikle lazım çünkü göğsü tutamıyolar yada süt hemen gelmiyo ,bebeğe battaniye kesin şart en az 2 tane ,anakucağı (hava soğuktu bizim burda heryerini kapattık anakucağının çok rahat oldu şimdilik aklıma gelenler bunlar .....sorularınız olursa cevaplarım unuttuklarım olmuştur mutlaka
Canım tebrik ederim. Allah analı babalı büyütsün. Ne tatlıdır o şimdi yahu..
Sen kurtardın sıra bizde. Benimde büyük ihtimal sezeryan olacak, bende epidural istiyorum. Tatlım sende baş ağrısı yada bel ağrısı oldumu epiduralden sonra.
günaydın kızlarr..
bebekle zaman inanılmaz geçiyo bu günlerinizi iyi değerlerndirin derlerdi de inanmazdım ...
göğüs kremini şimdiden kullanmaya başlayın hemen ..
benimki malum fena oldu göğüslerim ondan başka bi sıkıntım yok..
özel hastanede doğum çantasını sormuşunuz . bence kesinlikle alınması gerekenler :hasta bezi kesinnnn şart özellikle sezeryanda hiçbişeyinizi hissetmediğiniz için orkidle filan uğraşamıyosunuz direk hasta bezini altınıza seriyolar çok rahat oluyo,çok rahat pijama en az 2 çift ,gecelik olsa daha iyi olur pijamanın lastiği sezeryanı rahatsız edebiliyo,bol bol selpak peçete ,terlik ,rahat saç tokaları,bebeğe en küçüğünden ciciler ,çorap kesinlikle gerekli(patik tipi kısa çorap rahat oluyo ),bebeğe biberon kesinlikle lazım çünkü göğsü tutamıyolar yada süt hemen gelmiyo ,bebeğe battaniye kesin şart en az 2 tane ,anakucağı (hava soğuktu bizim burda heryerini kapattık anakucağının çok rahat oldu şimdilik aklıma gelenler bunlar .....sorularınız olursa cevaplarım unuttuklarım olmuştur mutlaka
Çok korkuyorsan bence doktorunla bunu başbaşa konuşmalısın. Zira fiziksel yeterlilik ne kadar önemli ise ruhsal yeterlilikte o kadar önemli. Herşey sende bitiyor. Bu erkeklere de gıcık oluyorum sanki onlar doğuracak da onlar karar veriyor. Beden benim değil mi sanane
Hoşgeldin jasmin....
Ben zaten pc açıp yazabilmenize şaşırıyorum Maşallah sizeee :)) zaman ayırmanız süperr...
Lanolin kreme 1 ay önceden başlayın denmişti.. Demek boşa dememişlerr haklılarmş... Sen de en kısa süre de toparlarsın inşallah..
Hastane olayına gelincee... Ben hasta bezi almadım.. çok gerekirse verirler sanırım hastaneden. uzun gece tipi orkidlerden aldım. umarım yeter. zaten 1 gece kalınıyor normalde.. sezrryanda 2 gece...
Biberon konusunda uyarman iyi oldu ama o aklıma takılmıştı...
Çok saol.. Ara ara fırsat buldukça gel ve bizi bilgilendir :)
Ben de bugun baby şekeri bakmaya giidyorum suluhan'a.. Geçen hafta gidememiştim..
kızlarrr yardımınıza ihtiyacım var sayılı gün kaldı ama şu isim işi iyice karıştı ya:26:
bana bi akıl verin iki isim var şuanda kafamda NİLDA ve ASEL bu gidişle tamamen farklı bişey olacakmış gibi geliyor ama içime dert oldu valla çocuk doğacak isim yok daha
kızlarrr yardımınıza ihtiyacım var sayılı gün kaldı ama şu isim işi iyice karıştı ya:26:
bana bi akıl verin iki isim var şuanda kafamda NİLDA ve ASEL bu gidişle tamamen farklı bişey olacakmış gibi geliyor ama içime dert oldu valla çocuk doğacak isim yok daha
kızlarr sıcaklarda mayıstınızmı yoksa nerelerdesinizzz[/QUOTE
mrb sıcak soğuk hiç bi şey düşünemiyorum ben bugün. dün geceden beri sancılarım arttı yine pzt kontrolüm var umarım doğuma giderim artık pazartesi... çok kasılmam var bebeğmin her hareketi canımı yakıyo artık... rabbim hayırlısıyla sağlıkla atlatmak istiyorum artık doğum sürecini, bebeğime kavuşmak istiyorum(
arkadaslar sat ıma göre 41 haftalık hamileyim hala gelmedi bebeğim zaten yaygın mantar enfeksiyonum yüzünden 2 gn sonra sezeryan olacagım ama kasıklarımda ve belimde muhtesem agrı var sizce normal mi bu. bi de sezeryandan önce sonada takıyorlar bu acıtıyor mu ? cok korkuyorum ya
senin canını sıkmak istemem ama gerçekten gıcık bişey bu sonda ben hemşireye ameliyat esnasında takılsa olmazmı dedim hayır dedi ama bazılarına o şekilde takılıyomuş ,uzun serum borusu gibi bişe var içinize sokuluyo çok can acıtıcı bişey değil ama tuhaf bişey ben çok sıkışmıştım deli gibi çiş yapmak istiyodum ama yapamıyosun ordan damla damla gidiyo benim 1 dkda yapacağımı 10 dkda yapıyo yani :)ameliyattan 5 saat sonra çıkardılar benim sondayı
Ahhh ahh kelin ilacı olsa başına sürermişş.. Biz de aynı durumdayızzz zavallı çocuk isimsiz kaldıBebek şekerine bilehoşgeldin bebeğim yazdırdım ismi belli değil diye (
kızlarr sıcaklarda mayıstınızmı yoksa nerelerdesinizzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?