Doğuma Hazırlık Ağustos anneleri buraya gelinde toplanalım cok az kaldıııı...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Evett canımm 40'ı çıkınca yapılıo..Sorması ayıp ne kadara mâl oldu ? Ben magnetleri 65'e yaptırdım. 50 tanesini..

sepetini de 25'e aldım.

20'ye de vardı sepetler...

Evett canımm 40'ı çıkınca yapılıo..Sorması ayıp ne kadara mâl oldu ? Ben magnetleri 65'e yaptırdım. 50 tanesini..

sepetini de 25'e aldım.

20'ye de vardı sepetler...

canım cok uyguna almıssın ulusta sordugum sekerler tanesi 2 lira falandı sepetlerde 35 liradan baslıyodu o gün suluhana gitmeyi yetiştiremedim ama gidicem inşallahh benim birmax tan söyledigim siparişler gelmedi bekliyorum bir iki güne kadar gelmesse suluhandan almayı düsünüyorum bende sepeti almadım zaten siteden aldıgım bebek sekerini asagdaki gibi tanesi 1,60 icinde sekeri yok ama 25 tane söyledim ben

iste sipariş verdigim bebek sekeri

yasmin sezeryan cok kötü birşey degil ama anladıgım kadarıyla pek agrı cekmedin deme sen ameliyattan sonra..

yok canım şükür ağrım .. iyiki sezeryan olmuşum .. çünkü benim hastanemde normal doğum sancısı çekenlerin çoğunun sonu sezeryan oldu ..
bence bebklerde artık zamne bebkleri doğal yolla gelip yormuyolar kendilerini şaka bi yana nstdeki hemşirem bana hamile bayanların günlerinin geçmesine rağmen hiç sancıları yok çok ilginç sancısı olan okadar az hamile çıkıyoki şaşırıyoruz demişti ...:26:

Yasemincim sen epidural mi yoksa genel anestezi mi oldun?

mrb arkadaşlar... sona yaklaştık benim sancılar ağrılar arttı iyice. 2 gecedir sıklaştı ve süresi uzamaya başladı. yarın kontrolüm var sabah inşallah bu defa bebeğimle beraber hayırlısıyla sağlıkla dönerim eve... Allah hepimizi kurtarsın bir an önce inşallah benim kadar sancı çeken yok sanırım. yarın doğum haberi veririm inşallahhhh :) herkese hayırlı günler...

Hayirlisiyla insallah bebisine kavusursun canim. Benim de yarin kontrolum var. buyuk ihtimal doktor sezaryan onerebilir. Cunku sali gunu 41. haftama giriyorum. Ve cok fazla beklemekte istemiyorum bebekler diskisini yiyorlarmis ya miyadinin doldurmaya baslayinca :18:

günaydın kızlar nasılsınız bakalım...
bende dün olduğu gibi bu günde acayip bi rahatlık var. şöyle ki, bebeğim hareket etmese yok sanıcam. ne ağırlığı var, ne ağrım sancım var. o kadar hafif hissediyorum ki kendimi tarif edemiyorum. yürüyüşüm bile düzeldi diyebilirim, önce 'adile naşit gibi yürümeye başladım' derdim sağolsun kayınvalidem oturmuş inceden inceye hesap yapmış yarın doğuracakmışım bakalım

hadi bakalım inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz canım

Rabbim analo babali buyutsun insallah. Nasil gecti dogum sureci canim biraz anlatabilir misin?

canım hastaneye gittiğimde sakindim aslında son kez nstye aldılar tansyonuma baktılar ve odamıza yerleştik. bunlar olurken insanın üzerine bi sakinlik çöküyo sanki.. ne zaman önlüğü giydim o an kalp çarpıntıları başladı.. hemşireler geldi sedyeye yatırdılar yakınlarıma baktım eşimle göz göze geldiğimizde çok ağlamaya başladım.. epidural istiodum sağlık sorunum sebebiyle genel anestezi oldum. uyanıp da bebeğimi kucağıma verdikleri anın tarifi yok.. onu koklamak bambaşka bi duygu.. inanın ne ağrınız ne sızınız kalıyo.. hiç bi şekilde doğumdan korkmayın ama imkanınız varsa normali tercih edin.

Normali tercih edin derken sezaryan zor muydu? Genel anestezi sonrasi kendine gelme surecin nasildi? Dikis agrilari?

Yasenimmm canım hayırlı olsun giremedim bikaç gündür valla yazmış mıydım onu da hatırlamıyorum :) Allah sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin inş. Göğüsler için birçok şey var yapılan ve yapılabilecek biri mutlaka iyi gelecektir
Vuslat kulağın için geçmiş olsun canım umarım daha iyisindir
begumozkan sen de kavuşmuşsun oğluna hayırlı olsun inş tebrikler
sevilenolmak canım sepetinizi çok şeker hayırlı günlerde kullanın
Şekercik Birmax benim paslaştığım bi firma Ercan By sahibi... bi ara istersen benim adımı da verebilirsin nsnbaby Yeşim dersen tanır

benim kont cuma günüydü. Nst.de sancı falan çıkmadı. Herşey normaldi.. Bebiş 3000gr olmuş. Haftaya tekrar kont.

Normali tercih edin derken sezaryan zor muydu? Genel anestezi sonrasi kendine gelme surecin nasildi? Dikis agrilari?

kendime geldiğimde dikiş ağrılarıyla uyandım ama hemen ağrı kesici yaptılar 10 dakika içinde kesilmişti. eğer sezeryandan 4-5 saat sonra ayağa kalkıp hastanede bol yürüyüş yaparsanız tabi doktorunuzun onayıyla rahat atlatılıo.. ilk ayağa kalkış anı biraz zor gelebilir sadece baş dönmesi oluyo biraz da ağrı ama yürümeye başladıkça hepsi hafifliyo zaten hastanede sürekli ağrı kesici yaptılar.şiddetli bir ağrı hissetmedim.hastanede emzirirken ilk 2 gün biraz zorlandım ve üzüldüm bebeğim ağladığında hemen ben alıyım kucağıma istedim ama yapamadım. bi de sezeryanın ertesi günü hastaneden kurtulabilmeniz için atlatmanız gerekn bi gaz problemi oluo. ayrıca göbeğim kaldı..
normali tercih edin ama sezeryan olmak zorundaysanız da korkmayın çok zor bşy diil. eve geldiğim günden beri her işimi yapabiliorum bebeğimi kucağıma alıorum emziriorum yatırıorum.. ama kalan bu koca göbekten nasıl kurtulurum bi fikrim yok :)

canım çok teşekkür ederiz. Allah sana da bebeğini sağlıkla ve kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…