- Konu Sahibi sekerciiik
-
- #1.161
Istanbulda yasiyorum ozel balat hastanesine gidiyorum.
cünkü devlette yönlendirmiyolar sezeryana o yüzden sordum miadını doldurursa bende özelde düsünüyorum hayırlısıyla dıskı yeme olayını duymustum doktoruna güveniyosan sezeryandan sonra cok kısa zamanda toparlayan arkadaslarım var benim senin kafana takılan iki sorunun cevabını etraftan edindigim bilgilere göre cevaplıyım birincisi etrafımda bi cok sezeryan olan arkadasım var ve sorunsuz olanları hep epidural anestesi yaptı genel anesteziden uyananlar agrıdan cok sikayetciydi bizzat arkadasım yasadı gecen hafta ikincisi göbek kalmasını istemiyosan saracaksın belini göbegini kusakla sürekli sarılı tutacaksın mümkün olursa korse kullan kısa zamanda veriyosun kiloları yine aynı sekilde sezeryan olmus ve dogumdan önceki halinden bile daha fit halde arkadaslarım var sen gönlünü ferah tut bu konuda..
Simdi genel anestezi ve epidural anestezi arasinda kararsiz kaldim. Doktor eger ameliyat ortami seni gererse genel anestezi ol derim dedi. Carsamba gunu anestezi uzmanimizla konusuruzsun butun komplikasyonlari sana anlatir dedi. Genel anestezi sonrasida kendine gelmek zor gibi geliyor agriyla falan uyanmaya calisacaksin. Ne yapicam kizlar yaa :18:
Benceeee epidural ol.. Bebeğinin dünyaya gelişine şahit olmak en özel an olsa gerek.. Genel anesteziden uyanınca bile sarhoş gibi olucaksın. O ilk anları kaçırmak istemessin bence..
Bu arada herkesn nst günüymüş anlaşılan kızlarrr ne güsel böle tecrübelerimizi paylaşabilmekk...
Evet epidural olunca da ilk sen goruyorsun bebegini ama o ameliyat ortaminda herseye sahit oluyorsun. Doktor nesteri verin diyecek. Sen hissetmesen bile doktor seni kesicek bicicek bebegi cikarticak sonra dikicek. Of ne zor bir durum
benim kontrolüm vardı bugün sancılara devam, açılma yok ama rahim yumuşamaya başlamış o yüzden bekleyelim suni sancı vermeyim açılsın rahim dedi doktorum. pazartesiye randevu verdi ama beklemez büyük ihtimal o zamanka kadar gelir dedi. benim ağrı eşiğim yüksekmiş baya öle dedi rahat doğurursun inşallah normal bi şekilde dedi, beklemeye devam hayırlısı bakalım...
dr neşteri ver filan demez canım korkma aksine seni oyalamaya çalışıyolar bana anestezi uzmanının sormadığı soru kalmadı oyaladı beni ve drlardan hiç ses çıkmadı nasıl oldu bitti anlamadım yani sen yatıyosun zaten önüne set çekiyolar ne bişey görüyosun ne bişey duyuyosun yani bana öyle oldu .. bence sezerayan olucaksan epidural ol genelden uyanmak zor oluyomuşş, hemde bebeğini göremiyosun o anı kaçırmamanı tavsiye ederim hayatta kolay kolay yaşanıcak bi duygu değilEvet epidural olunca da ilk sen goruyorsun bebegini ama o ameliyat ortaminda herseye sahit oluyorsun. Doktor nesteri verin diyecek. Sen hissetmesen bile doktor seni kesicek bicicek bebegi cikarticak sonra dikicek. Of ne zor bir durum
kızlar, sezeryan olanlar kacıncı haftada doğumunuz oldu.yani doktorlar kacıncı haftada alıyolar bebeği.ben bebeğimdeki bi sorundan dolayı ist.a kontrole gittim.ordaki doktorum bana sezeryan olacaksan eger 39.haftanda ol demişti.bebeğin ciğerlerindeki suyun boşalması vs için önemliymiş.ama dun bi sitede okudum bebeklerin %88i normal doğum tarihinden 2 hafta önce gelirmiş oyuzden doktorunuz eger 38de bebeği alalım diyorsa kabul etmelisiniz diyordu.sizin doktorlarınız naptı?
kızlar, sezeryan olanlar kacıncı haftada doğumunuz oldu.yani doktorlar kacıncı haftada alıyolar bebeği.ben bebeğimdeki bi sorundan dolayı ist.a kontrole gittim.ordaki doktorum bana sezeryan olacaksan eger 39.haftanda ol demişti.bebeğin ciğerlerindeki suyun boşalması vs için önemliymiş.ama dun bi sitede okudum bebeklerin %88i normal doğum tarihinden 2 hafta önce gelirmiş oyuzden doktorunuz eger 38de bebeği alalım diyorsa kabul etmelisiniz diyordu.sizin doktorlarınız naptı?
iyi geceler kızlar uyudunuzmu yoksa hosgeldin cagla nerelerdeydin sen gözükmüyodun ne zamandır?
İnşallah ağrırız sizisiz suni sancisiz doğurursun arkadasım.aslında benimde açılmam yoktu doktorum niye alalım artık dedi bilmiyorum. Yine açılmam olmadıysa ne olacak acaba. Sen bugün doktora gidecektin ne oldu dogurdunmu yoksa :)
senin özel bi durumun var ama son haftaya kadar bekleyen sancıyı bile bekleyen doktorlar var süt hemen gelsin diye ama senin durumun farklı doktoruna sormalısın o yüzden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?