Doğuma Hazırlık Ağustos anneleri buraya gelinde toplanalım cok az kaldıııı...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
kızlar doğum yapanlar bölüne başlık açtım doğum yapanlar orda da devam edlim acemiliğimizi paylaşarak giderelim

Aaaaa şu saat oldu halaa kise yok. Endişelenmeye başladım ben herkes bugun mu doğurdu ?

Şaka bi yana BİR SORUM OLACAK kızlar...

Bugun bir arkadaşımla konuştum..

2 bebeği var.

ilki normal, ikincisi mecburen sezeryan oldu.

İlk normal doğumda açılma olmamış. Suni sancı vermişler akşam 7'den sabah 4'e kadar sancı beklemiş. Açılma beklemiş. Suni sancı verilince epiduralde vermişler ve HİÇ ACI HİSSETMEMİŞ.

BENİM bildiğim, açılma 4 cm olunca epidural verilir. Böylece doğuma aktif katılım ve ıkınma sağlanır. Ama bunda öyle OLMAMIŞ.

Suni sancı yapar yapmaz epidurali de yapmışlar. Ve HİÇÇÇ SUNİ SANCIYI BİL HİSSETMEMİŞ..

Bu çok garip değil mi sizcede? Böyle olan bildiğiniz varmı ?

Slm kızlar nasılsınız.
07.08.2012 saat 18:30 itibariyle oğlumu kucağıma aldım çok şükür.
Hastaneden bugün çıktık, zor bir doğumdu, ama tatlı oğlumu gördükçe nasıl mutlu oluyorum bilseniz.
Rabbim en kısa zamanda bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin, olmayanlarada en kısa zamanda nasip etsin...

tebriklererrr Allah analı babalı büyütsün inşallah.. normal dogum mu oldu?

tebriklererrr Allah analı babalı büyütsün inşallah.. normal dogum mu oldu?

Son anda epidural oldum canım, açıklık 7cm olduktan sonra.
Çünkü çok zor ilerledi, dayanamayacağımı anlayınca epidural oldum.
Ama epidural harika bişeymiş bunu farkettim, bilseydim ilk başta isterdim...

çok çok geçmiş olsun... bebüşüne ve sana sağlıklı bi ömür dilerim canımm,darısı basımıza:)

Zambakkk Allah analı babalı buyutmek nasip etsin.. Şnası bahtı açık olsun inşallahh..

Zor bir doğum oldu demişsin.. Seni çok yormak istemiyorum ama anlattt lütfennnn zamanın ve gücün varsa...

Neden zor doğumdu ??? Epidurali 7 cm'de yaptırmak senin tercihinmiydi ? Doktor daha erken istesen yapacakmıydı vs ?

allah uzun saglıklı ömür versin ogluna zambak ben 41. haftaya girdim hala tık yok bakalım yarın doktor ne diyecek

bennnnnnn
5cm açıklıkdan sonra ilerlemdi epidural oldum suni sancıda verdiler sadece ıkınma hissi hissettim büyük tuvalet hissi 10cm olmuş ve bebeğim doğdu

bilseydim başta epidural olurdum 250 tl fark var diye olmamıştım baktım dayanamıyorum ama oldum birda ha olsa yine epidural normal doğum yaparım

tebrik ederim, bebişinle birlikte sağlıklı uzun ömürler dilerim...

kızlar selamun aleykum nasılsınız bakalım doguranlar var aramızda bende dün nerdeyse bütün gün hastanedeydim saat 14,30 da falan geldim halsiz bi sekilde neyse size dünü anlatıyım beklenen dogum tarihine bir hafta kaldıgı icin bu hafta catı muaynem yapılacaktı sürekli insanların catı muaynesiyle ilgili yorumlarından sıkılmıstım artık nasıl olacak diye bekliyordum o arada nst ye de girdim 40 50 arası cıktı yine ara ara yükselmesi dısında neyse sıra ultrason ve catı muaynesine geldi kızlar hiç korkmayın nasıl yapıldıgını anlamadım bile yapılmadan önce kendinizi sıkmayın hiçbişey anlamassınız zaten parmagıyla bakıyor doguma müsaitsin zaten biraz daha muayne etsem bebek gelecek basına bile dokunuyorum kesinlikle normal dogum düsünmelisin dedi doktor nasıl rahatladım psikolojik acıdan yeni doktorumu cok seviyorum ne yazıkki onunla son haftalarda tanıstım ama insanın kafasında cevapsız hicbir soru bırakmıyo sıkılmadan cevaplıyo ve acayip güven veriyo keske dogumumada o girse haftaya kalmasssın sen zaten dedi inşallah bayramdan önce gelicek bebişim hadi bakalım

epidural epidural epidural söylüyorum kızlar size teknolojinin nimetlerinden faydalanalım bizim burdada 460 lira fark alıyolar ben kesinlikle düsünüyoum..

Allah bagıslasın canım bebeginlesindir simdi sen inşallah bizde bu haftalar icinde alıcaz kucagımıza senide en kısa zamanda bekliyoruz yorumlarını epidural icin neden bu kadar beklemisler bende merak ettim dogrusu...

canım benim baş dönmesi değilde son zamanlarda hemen hemen hergün baş ağrım oluyor onuda uyku düzensizliğindendir diye düşünüyorum çünkü gece uyumak bilmiyorum sabahda kalkmak bilmiyorum ama artık herşeye normal gözüyle bakmak gerekiyor sanırım son zamanlarımız....

Selam kızlar,
Bende beklemelerdeyim hala. Bu beklemekde ne zor yahu. Dün çok belim ağrıdı hafif hafifde sancım ve kasılmalarım oldu. Ama tık yok hala.

Zambakcım tebrik ederim canım. Bende kesinlikle epidural düşünüyorum. Memnun olmayanını hiç duymadım..

günaydın kızlar...
zambak gözün aydın canım, Allah analı babalı büyütsün inşallah, kokla benim yerimede gıdısından

bende değişen bişe yok, beklemedeyim. yarın kontrolümüz var, çatı muayenesi olcak.

dün yeni epidural normal doğum yapan bir arkadaşımla konuştum. açılması yeni başlamış hastahaneye gittiğinde. dr. istersen sancını bekle öyle gel, istersen suni verelim nasıl olsa açılma başlamış demiş. arkadaşımda suni istemiş epiduralle birlikte. sabah 9 dan akşam 10 a kadar suni sancı vermişler, epiduralin etkisi 4 saat falan sürüyormuş. etkisini yitiripte ağrı hissetmeye başayınca belinde takılı kalan kataterden ilacı tazelemişler. bu şekilde akşam 10 a kadar bekledikten sonra açılma tamamlanmış. 'saat 10 da doğuma aldılar, 10'u 10 geçede ben oğlumu kucağıma aldım' diyor.

eğer yarın aynı teklif benim dr.umdan da gelirse sanırım bende böyle olmasını isticem, gelsin artık ufaklık, yıllardır bekliyor gibiyim sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…