- Konu Sahibi sekerciiik
-
- #1.201
38+4 oluyorum canım 38+0 dan itibaren 39. hafta sayılıyor galiba.
günaydın kızlar. biz hala tek parçayız, sizden ne haber
Slm kızlar nasılsınız.
07.08.2012 saat 18:30 itibariyle oğlumu kucağıma aldım çok şükür.
Hastaneden bugün çıktık, zor bir doğumdu, ama tatlı oğlumu gördükçe nasıl mutlu oluyorum bilseniz.
Rabbim en kısa zamanda bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin, olmayanlarada en kısa zamanda nasip etsin...
tebriklererrr Allah analı babalı büyütsün inşallah.. normal dogum mu oldu?
Son anda epidural oldum canım, açıklık 7cm olduktan sonra.
Çünkü çok zor ilerledi, dayanamayacağımı anlayınca epidural oldum.
Ama epidural harika bişeymiş bunu farkettim, bilseydim ilk başta isterdim...
Son anda epidural oldum canım, açıklık 7cm olduktan sonra.
Çünkü çok zor ilerledi, dayanamayacağımı anlayınca epidural oldum.
Ama epidural harika bişeymiş bunu farkettim, bilseydim ilk başta isterdim...
Aaaaa şu saat oldu halaa kise yok. Endişelenmeye başladım ben herkes bugun mu doğurdu ?
Şaka bi yana BİR SORUM OLACAK kızlar...
Bugun bir arkadaşımla konuştum..
2 bebeği var.
ilki normal, ikincisi mecburen sezeryan oldu.
İlk normal doğumda açılma olmamış. Suni sancı vermişler akşam 7'den sabah 4'e kadar sancı beklemiş. Açılma beklemiş. Suni sancı verilince epiduralde vermişler ve HİÇ ACI HİSSETMEMİŞ.
BENİM bildiğim, açılma 4 cm olunca epidural verilir. Böylece doğuma aktif katılım ve ıkınma sağlanır. Ama bunda öyle OLMAMIŞ.
Suni sancı yapar yapmaz epidurali de yapmışlar. Ve HİÇÇÇ SUNİ SANCIYI BİL HİSSETMEMİŞ..
Bu çok garip değil mi sizcede? Böyle olan bildiğiniz varmı ?
Slm kızlar nasılsınız.
Hastaneden bugün çıktık, zor bir doğumdu, ama tatlı oğlumu gördükçe nasıl mutlu oluyorum bilseniz.
Rabbim en kısa zamanda bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin, olmayanlarada en kısa zamanda nasip etsin...
bennnnnnn
5cm açıklıkdan sonra ilerlemdi epidural oldum suni sancıda verdiler sadece ıkınma hissi hissettim büyük tuvalet hissi 10cm olmuş ve bebeğim doğdu
bilseydim başta epidural olurdum 250 tl fark var diye olmamıştım baktım dayanamıyorum ama oldum birda ha olsa yine epidural normal doğum yaparım
Slm kızlar nasılsınız.
Ben de gecen hafta perşembe günü çatı muayenesinden sonra kanamam oldu ve hala da kahverengi lekeler geliyo,dr.um sölemişti azalarak gelir bu kanama diye
sen de telaşlanma muayeneden kaynaklıdır diye düşünüorum ben
Bu arada benim bu akşam inanılmaz bir baş dönmem oldu daha evvle hiç yaşamadım böle birşey ,sizlere de oldu mu hiç,insan herşeye telaş yapıyor hamileliğe bağlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?