Doğuma Hazırlık Ağustos anneleri buraya gelinde toplanalım cok az kaldıııı...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

sanmıyorum canım normal akıntıdır buyuk ihtimalle ama sen yine de doktorunu ara bi sor.acılman olmuşve cocuk doğum kanalına girmişse alamazlar ama bu düşük bi ihtimal diye biliyorum.acılman olmamışsa zaten kac saat sancı cekersen cek sezeryana alabiliyolar

selam kızlar uzunca bır aradan sonra meraba
ben bebegimi 1 hafta önce dunyaya sezeryanla getırdım.o kadar cok normal dogum yapmayı ıstıyodum ki kısmet degılmıs,çatının dar olmasından dolayı sancılarımd baslamısdı zaman kaybedılmeden sezeryanla dogum yapmak zorunda kaldım. ben sezeryanımı epıdural+spınal karısık kombıne yaptırdım o yuzden bas agrsı bel agrısı cekmedım.ama sezeryanın sonrası hakıkaten benım ıcın zor bir süreç olarak gecıyor. herkesın bunyesı farklı farklı tabıkıde.Allah sızlere kolayını nasp etsın. bu arada arkadasın bırı amelıyatta doktorun nester ver demesınden korkmus ama orda öle bı ortam yok onlar zaten cok rahatlar bende mac muhabbetı sarkılar falan söledıler senın ılgını baska yone cekıyorlar merak etme korku falan olmuyo.bebegını görmen cok gusel bı duygu bu arada hemen :)

ya aklıma takılan bişi var bende dün çatı muayenesi oldum gayet normal dedi ve açıklığada baktı parmak ucu kadar açıklığın var dedi yani aynı senin gibi...dün akşam farkettim kahverengimsi akıntı geldi acaba muayene olduğum için mi? bugünde birazcık geldi sendede oldumu acaba? insan herşete telaşlanıyor

kızlar nst de sancı çıkıp çıkmadığını biz baktığımızda anlayabiliyor muyuz anlayabiliyorsak nasıl değerlendiriliyor?

anlayabilirsin tabiki canım. nst kağıdında üstteki çizgiler bebeğin kalp atışlarını gösteriyor. alt kısımdaki grafik de sancıyı gösteriyor. altta ara ara yükselmeler varsa onlar sancı işte 40-50-60 -80 gibi değerler var orda.

benimde bugun kontrolüm vardı kızlar çok şükür herşey yolunda ilk defa sancı çıktı 40 civarlarında demek ki artık gerçekten meleğime kavuşmaya az kaldı hayırlısıyla
ben normal doğum istediğim için bekliyoruz artık doktorumda güzel bir şekilde yaparsın normal doğumu diyor umarım bir aksilik çıkmaz
sizlerde durum nasıl:26:

Canım doktor bana bu muayeneye bağlı olarak kanaman vs olabilir telaş yapma dedi. Normal olduğunu söledi. Ama ben de olmadı. Sennki olabilir. Nişan dedikleri daha sümük gibi oluyormuş sanırım...

Canım doktor bana bu muayeneye bağlı olarak kanaman vs olabilir telaş yapma dedi. Normal olduğunu söledi. Ama ben de olmadı. Sennki olabilir. Nişan dedikleri daha sümük gibi oluyormuş sanırım...

anladım canım saol bizim doktorun ağzından cımbızla alıyosun lafları insan söyler dimi böyle bi durum olursa telaşlanma diye muayeneden kaynaklanabileceğini düşündüm ama yinede söylmesi lazım

anladım canım saol pazartesi tekrar nst ye giricem daha bilinçli bakmış olurum artık :)

Sezaryan olan arkadaslar size bir sorum olacak. Sezaryanla dogumda bebegin akcigerlerindeki su vaginal doguma gore hemen cikmiyormus ve solunum yollarinda problem oluyormus. Sizin bebislerin durumlari nasil? Doktor bebegi cikarinca bas asagi tutup hafiften sallayip suyu cikarmaya calisiyor mu hic?

anladım canım saol bizim doktorun ağzından cımbızla alıyosun lafları insan söyler dimi böyle bi durum olursa telaşlanma diye muayeneden kaynaklanabileceğini düşündüm ama yinede söylmesi lazım

Rica ederim canım.. Evet malesef ki bazı doktorlar böyle sinir bozucu olabiliyor... Allah iyilerle karşılaştırsın...

ben de ilk doğumu normal yaptım ve doğum sonrası karnım olduğu gibi duruyordu.. sonra sonra indi tabi... ben doğumdan 2 gün sonra korse giydim karnımı toparlasın diye....

Janeep hoşgeldin aramıza, hayırlısıyla alırsın bebeğini kucağına inş

Kızlar epidural ile sezaryan olanlarda daha sonra sırt ve bel ağrıları oluyormuş diye duydum Yasemin sen nasılsın şimdilerde?

Ceydaaa nişanın gelmiş senin canım benim de öyle olmuştu.... haberdar et bizi ? gece 01 de nişan gelmişti ertesi gün akşam 21;40 da doğum yapmıştım

Magellanes hayırlı olsun bebeğin sağlıcakla büyüt inş

slm kızlar,bu sıcaklar insanı gerçekten bezdiriyor.kontrolüm vardı bugün ama hiç bir şey demedi doktorum ben de sormuyorum artık,nasılsa doğumu biz yapıcaz yaptırana çok bişey kalmıyo:) herkese mutlu geceler....

Ben de gecen hafta perşembe günü çatı muayenesinden sonra kanamam oldu ve hala da kahverengi lekeler geliyo,dr.um sölemişti azalarak gelir bu kanama diye
sen de telaşlanma muayeneden kaynaklıdır diye düşünüorum ben

Bu arada benim bu akşam inanılmaz bir baş dönmem oldu daha evvle hiç yaşamadım böle birşey ,sizlere de oldu mu hiç,insan herşeye telaş yapıyor hamileliğe bağlıyor

canım tebrik ederim allahım analı bablı büyütmeni nasip eder inşallah sende benim gibi sezeryan olmuşun sebepte aynı çatı darlığı ..
geçmiş olsun umarım çabuk atlatırsın bebişini güzelce büyütmek nasip olur inşallahhh..
benimde tek sıkıntım emzirme sezeryanım .çok rahattı şu an çok iyiyim ama bebğim emmeyi çok seviyo memeyi bırakmaıyo hiç göğüslerimin ucu fena halde yara oldu yapılcak bişeyde yok lansinoh kullandım pek yaramadı canım çok yandığı için emziremiyorum sağıp veriyorum ama vicdanım rahat değil sanki mama veriyomuş gibi

benim bel ve baş ağrım olmadı canım ameliyata bağlı pek ağrım sancım olmadı benim şükürr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…