- Konu Sahibi sekerciiik
-
- #1.181
Benim dr um da 39. haftada yani önümüzdeki hafta alacak inşallah canım tabi kızım o zamana kadar akıllı durursa.Artık aşağıya çok baskı yapıyor ağrım var ama sancım yok.
Az once yine gittim tuvalete kuloduma beyaz jole kivaminda boyle yumurtanin beyazi gibi bir kutle vardi. Ama kanli degil bu yine de nisan mi oluyor? Cok endiseliyim dogum yaklasiyor mu? Ama ben sezaryan istiyordumacaba sanci oldugunda gitsem hastaneye beni sezaryana alin desem hemen alirlar mi acaba?
Selamm Güzel Gebeler...
Ben de geldim...
Nst'ye girdim.. Bebeğin kilosu vs normal herşey güzel şükürler olsun...
Nst'de hafif hafif sancı çıktı...
Veeeeeeeeee çatı muayenesi oldum.. Şok oldum beklemiyordum :)
Ve esas şokk 1-2 cm açılman var dedi Dr..
Çoğu kişinin ilk doğumunda olmaz. bu durum güzel dedi..
Tek negatif durum bebeğin başı doğum kanalına tam oturmamış dedi.. Sanırım bunu bekleyecek biraz aşağı inmesi lazım...
Onun dışında heran bekliyoruz . pazartesi tekrar gidicem bakalım...
kızlar nst de sancı çıkıp çıkmadığını biz baktığımızda anlayabiliyor muyuz anlayabiliyorsak nasıl değerlendiriliyor?
ya aklıma takılan bişi var bende dün çatı muayenesi oldum gayet normal dedi ve açıklığada baktı parmak ucu kadar açıklığın var dedi yani aynı senin gibi...dün akşam farkettim kahverengimsi akıntı geldi acaba muayene olduğum için mi? bugünde birazcık geldi sendede oldumu acaba? insan herşete telaşlanıyor
Kizlar tuvalete gidip oturamiyorum belim kasik bolgem agriyor. Sizce bebek dogum kanalina mi girmeye calisiyor? Idrarimi ayakta kaba yapiyorum ya
Canım doktor bana bu muayeneye bağlı olarak kanaman vs olabilir telaş yapma dedi. Normal olduğunu söledi. Ama ben de olmadı. Sennki olabilir. Nişan dedikleri daha sümük gibi oluyormuş sanırım...
anlayabilirsin tabiki canım. nst kağıdında üstteki çizgiler bebeğin kalp atışlarını gösteriyor. alt kısımdaki grafik de sancıyı gösteriyor. altta ara ara yükselmeler varsa onlar sancı işte 40-50-60 -80 gibi değerler var orda.
canım tam olarak 39+kac oluyosun sezeryan gununde.39+0 mı yoksa daha mı gec
anladım canım saol bizim doktorun ağzından cımbızla alıyosun lafları insan söyler dimi böyle bi durum olursa telaşlanma diye muayeneden kaynaklanabileceğini düşündüm ama yinede söylmesi lazım
ya aklıma takılan bişi var bende dün çatı muayenesi oldum gayet normal dedi ve açıklığada baktı parmak ucu kadar açıklığın var dedi yani aynı senin gibi...dün akşam farkettim kahverengimsi akıntı geldi acaba muayene olduğum için mi? bugünde birazcık geldi sendede oldumu acaba? insan herşete telaşlanıyor
canım tebrik ederim allahım analı bablı büyütmeni nasip eder inşallah sende benim gibi sezeryan olmuşun sebepte aynı çatı darlığı ..selam kızlar uzunca bır aradan sonra meraba
ben bebegimi 1 hafta önce dunyaya sezeryanla getırdım.o kadar cok normal dogum yapmayı ıstıyodum ki kısmet degılmıs,çatının dar olmasından dolayı sancılarımd baslamısdı zaman kaybedılmeden sezeryanla dogum yapmak zorunda kaldım. ben sezeryanımı epıdural+spınal karısık kombıne yaptırdım o yuzden bas agrsı bel agrısı cekmedım.ama sezeryanın sonrası hakıkaten benım ıcın zor bir süreç olarak gecıyor. herkesın bunyesı farklı farklı tabıkıde.Allah sızlere kolayını nasp etsın. bu arada arkadasın bırı amelıyatta doktorun nester ver demesınden korkmus ama orda öle bı ortam yok onlar zaten cok rahatlar bende mac muhabbetı sarkılar falan söledıler senın ılgını baska yone cekıyorlar merak etme korku falan olmuyo.bebegını görmen cok gusel bı duygu bu arada hemen :)
ben de ilk doğumu normal yaptım ve doğum sonrası karnım olduğu gibi duruyordu.. sonra sonra indi tabi... ben doğumdan 2 gün sonra korse giydim karnımı toparlasın diye....
Janeep hoşgeldin aramıza, hayırlısıyla alırsın bebeğini kucağına inş
Kızlar epidural ile sezaryan olanlarda daha sonra sırt ve bel ağrıları oluyormuş diye duydum Yasemin sen nasılsın şimdilerde?
Ceydaaa nişanın gelmiş senin canım benim de öyle olmuştu.... haberdar et bizi ? gece 01 de nişan gelmişti ertesi gün akşam 21;40 da doğum yapmıştım
Magellanes hayırlı olsun bebeğin sağlıcakla büyüt inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?