Doğuma Hazırlık Ağustos anneleri buraya gelinde toplanalım cok az kaldıııı...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Acaba doğum anında ki acıda da etkili oluyormu hani bebek çıkarken. Vuslatcım senlede aramızda iki gün var yahu. Bakalım önce kim pırtlatacak

Gözün aydın zambak darısı bize inşallah ama kolayından :) benim dün gece biraz sancım oldu adet sancısına benzer bişeydi 10 dk sonra geçti
hafiften geliyomu acaba artık diyorum gelsin artık gözüm yollarda kaldı ,dün ilk defa normal doğum videosu izledim arkadaşlar korka korka:)
ama o kdr kolay yaptı ki dogumu 4,5 dk da bebek geldi umarım bizimki de böyle olur,epiduraldi sanırım igne de yapıolardı cünkü

Acaba doğum anında ki acıda da etkili oluyormu hani bebek çıkarken. Vuslatcım senlede aramızda iki gün var yahu. Bakalım önce kim pırtlatacak

valla güle oynaya girdim doğuma, hiç bu kadar kolay olacağını bilmiyordum boşuna korkmuşum diyor bizim hatun. görümcesiyle sohbet ediyorlarmış, hemşire gelmiş bakmış açıklığın derecesine, hanımlar sohbete doğumdan sonra devam edersiniz bebek geliyor demiş. şok olduk diyor doğum anında da acı hissetmemiş, kuvvetli bir ıkınma hissi geliyor zaten diyor.

evet 2 gün var aramızda, bakalım nolcek

aynen öyle. şu son 2 haftaya kadar nasıl geçti anlamadım diyebilirim. çok şükür öyle fazla zorlukta yaşatmadı bebeğim. ama şu son 2 hafta, özellikle sıcaklar artmaya devam ettikçe hiç geçmiyor sanki :s

Herkes derdı zaten 9 ay geçiyor da 10 gün geçmiyor diye :) İnsanın kendisini neyın bekledığini bilmemesi de geriyor tabi...
Öyle mi olacak, böyle mi olacak ? Benim doğum hikayem kiminkine benzeyecek?Diye düşünüp duruyoruz meraktan...
Allah hepimizin yardımcısı olsun bu guzel gunlerde...

Benim de annem cumartesi geliyor yanıma.. Bakalım yalnızken hiç panik değilim ben halaaa serinkanlıyım.
Acaba annem panik yapar mı beni :)
4 çocuk doğurmuş kadın ama ilk torun :)

torun olunca yapıyorlar canım, annem benden heyecanlı

kızlar benim de muhtemel tarih 16 ağustos. bakalım önce mi olucak sonra mı. hazırlıklar bitmiyor annem geldi 4-5 gün önce evde yıkama ütüleme sürekli bi hazırlık var. halbuki o gelmeden ben baya bişey yapmıştım ama bitmemiş demek :)

ay bıktım telefon trafiğinden. her gün bi sürü kişi arayıp daha doğuramadın mı diyor. sanki çocuk çıkıyoda ben geri sokuyorum içeri tövbe yarabbim yaaa

ay bıktım telefon trafiğinden. her gün bi sürü kişi arayıp daha doğuramadın mı diyor. sanki çocuk çıkıyoda ben geri sokuyorum içeri tövbe yarabbim yaaa

Allah iyiliğini versin Vuslat :)))))) Gülmekten öldüm...

Aynı durumdayızzz..

Allah RAZI OLSUN herkesten dualarını eksik etmiyorlar,arayıp moral veriyorlar. Allah eksikliklerini göstermesin AMAAAAAAAAAA dediğin gibi bazen yeterrrrrrrrrr diye çığlığı basasım geliyor. Bazen telefonu kapatıyorum :)))))) Şöleee 1 saat kaafa dinleyeyim diye. Bu sefer evden arıyorlar. Onu açmasam eşimi arıyorlar doğurdu mu diye ? O da garibim bir panik beni arıyor :)))))))) Resmen kendime oyunlar yaratır oldum can sıkıntısından böylee :))

Ya bide radrasyondan uzak durun diyolar. Gel de dur kolaysa :))

benimde annem carsamba gelecek insallah son zamana kadar beklettim onu bebek geldikten sonra ne kadar dursa o kadar kardır benim icin panik olurmuyuz noluruz bilmiyorum artık hayırlısı :83::126:

gıcık onlar gıcık gıcıklar ordusu belirli zamanlarda ortaya cıkıyolar insanı sinirlendirip tekrar ortalıktan yokoluyolar nerde görsem tanırım o bilmişleri..

kızlar bide benim bebiş dünkü son kontrolümde 3.7 kg çıktı çok değil mi yaa. 1 hafta daha var 4'ü bulur bu gidişle! bide normal düşünüyom

Canım maşallah bebişineee
Tamamen gittiğin hastanenin insiyatifindesin şuan..

MİNYON YAPILI BİRİ İSEN, riske girmemek en mantıklısı..

Özel hastaneye gidiyosan direk riske girmeyip sezeryan diyebilirler..

Devlete gidiyosan normal için çabalayabilirler..

Benim bir arkadaşım var. Özele gidiyordu sezeryan dediler. İnat etti, riske girdi.. Meğer yanlış ölçüm de varmış..
Devlete gitti apar topar doğum başladı nerdeyse.. Yanlış ölçtüklerinin farkında değiller.
Bebek TAM TAMINAAAAA 4. 800 DOĞDU !!!

Evet neredeyse 5 kilo ve NORMAL DOĞUM...

Bütün hastane gelip tebrik etti arkadaşımı :) koca kafalı oğlunu da :))

Hakkında hayırlısı olsun, sağlıkla kuıcağına almak nasip olsun...

yok anacım benimkiler moral vermek için değil uyuzluklarından resmen. bi arkadaşım var sadece aradığında bacım nasılsın sancın ağrın var mı diye soran. onun haricinde herkes alo der demez kız daha doğuramadın mı diyor. sinirlerim zıplıyor. bu gün birine 'doğurdum beğenmedim geri soktum içeri' dedim tövbe ya zorla söyletiyorlar insanı :s

gıcık onlar gıcık gıcıklar ordusu belirli zamanlarda ortaya cıkıyolar insanı sinirlendirip tekrar ortalıktan yokoluyolar nerde görsem tanırım o bilmişleri..

hıh sevdim bu gıcıklar ordusu sözünü

baby maaşallah bebeğine canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Rabb'im nasip ettiyse doğurursun normal bi şekilde tabiki. 5 kg.nun üzerinde normal doğum yapan tanıdıklarım var.

Slm kızlar arada uğramaya çalışıcam.
Epidural olmasaydım, bi kaç saat daha o sancıyı çekmek zorunda kalacaktım, çünkü açılma zor oluyordu.
2,5 saatte sadece 1 cm açılıyorduki, ben 4cm açılmayla gittim hastaneye düşünün yani!
Hastaneye gittiğimde açılma 4cm diyince çabuk açılır diye tercih etmedim, ama 10:30 gibi gittim hiç açılma olmayınca 12:30 gibi suni sancı verdiler. Sancılar sıklaşınca dayanılmaz bir hal aldı ve hemşire açılma çok geç oluyor 16 saati bile bulabilir dedi.
Tabi ben bunu duyunca kendimden geçtim :)
Hemen epidural istedim, 2 saat içinde tahliller vs. yapıldı ve iğnemi oldum. 1 saat sonra doğuma aldılar hemen ve 2 ıkınmayla oğlum geldi.
Onu gördüm herşey bitti zaten :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…