- Konu Sahibi sekerciiik
-
- #1.241
Canım maşallah bebişineee
Tamamen gittiğin hastanenin insiyatifindesin şuan..
MİNYON YAPILI BİRİ İSEN, riske girmemek en mantıklısı..
Özel hastaneye gidiyosan direk riske girmeyip sezeryan diyebilirler..
Devlete gidiyosan normal için çabalayabilirler..
Benim bir arkadaşım var. Özele gidiyordu sezeryan dediler. İnat etti, riske girdi.. Meğer yanlış ölçüm de varmış..
Devlete gitti apar topar doğum başladı nerdeyse.. Yanlış ölçtüklerinin farkında değiller.
Bebek TAM TAMINAAAAA 4. 800 DOĞDU !!!
Evet neredeyse 5 kilo ve NORMAL DOĞUM...
Bütün hastane gelip tebrik etti arkadaşımı :) koca kafalı oğlunu da :))
Hakkında hayırlısı olsun, sağlıkla kuıcağına almak nasip olsun...
kızlar yemekleri yedik oturuyoruz simdi muhtemelen benim bebiş cok hareketli bu gece kaburgalarımı kıracak simdi sıpa sizinkiler ne durumda??
kızlar yemekleri yedik oturuyoruz simdi muhtemelen benim bebiş cok hareketli bu gece kaburgalarımı kıracak simdi sıpa sizinkiler ne durumda??
ee benimde carsamba günü 3,600 cıktı ve daha bir hafta var durumum aynı o zaman ama hamilelik takvimine göre normalde 3,350 olması gerekmiomu zaten bide benim doktor 4,50 a kadar normal dogurturum ben normalciyim deyip gülmüstü cok alem bi doktor ama seviyorum ben onu senin kac kilo cıktı son muaynede?
Kizlar 08.08.2012 carsamba gunu spinal anezteziyle sezaryan dogum yaptim. Sutum yok oglusum emip duruyor ama nafile. Birazda sarilik cikti buyuzdenmoralim bozuk yarin test yapilacak sariligin seviyesini belirlemek icin insallah kotu birsey cikmaz. Dualarinizi bekliyoruz teyzeleri
Benimki de aynennn gerindikçeee geriniyo sıpaaaa
Canımm benım ki geçen pazartesi 3.200 çıktı. Bakalım bu pazartesi kaç çıkacak..
Arkadaşımınki 4.800'dü yanlış anlaşılmasın :))
Dr. benimkinin çok fazla şişko olmasını istemiyor haklı da.. Ben çok minyonum boyum 1.58 zorlanırsın. Halbuki normale çok uygunsun dedı çatı muayenesinde. Ama bebek çok dobişko olursa yapamazzz. O yüzden hayırlısını diliyorum :))
Canımmm Allah analı babalı büyütmek nasip etsin. Hiç üzülme moralini bozdukça sütümn gider.
HUMANA ÇAYI alın hemen. Anında süt yapıyor...
sen normal yapıcaksın yani degilmi bi aksilik olmassa bana da aynı seyi söyledi catı muaynesinde o yüzden biraz rahatım yalnız dizlerim cok agrıyo benim bi kac gündür özellikle sag dizim bükemiyorum resmen yarında gecmesse doktora gidicem bakalım.. ama ben cok zayıf olursada zor olur diyo duydum ne kadar dogru bilmiyorum ama bizimkiler massalah ideal gibi gözüküyo canım..
Sagol canim cumlemixinkinin insallah. Nerden bulabilirim o cayi?
Merhabalar. Umarım hepiniz hayırlısıyla, sağlıkla bebişlerinize kavuşursunuz. Ben de bu aralar hastane arayışındayım. Sizler tecrübeli olarak hangi hastane ve doktoru önerirsiniz? Ankara da yaşıyorum henüz hamile değilim, umarım yakındır
tüm hamişlere güzel uykular inşallah.:))
İnşallah canımmm bir aksilik olmassa çok istiyorum normali. Çünkü benim çok profesyonel iyi doktorlar hastaneler olmasına rağmen sezeryan olan arkadaşlarım hep zorlandı. En ufak bir grip olduklarında , ağır kaldırdıklarında, hayatları boyunca sezeryanın zorluklarını yaşadılar.
Normal doğuranlar ise, o birkaç saatlik sancı dışında hiç şikayet etmediler. Ayrıca adı üstünde NORMAL.. Ben Allah'ın, doğanın bahşettiği DOĞAL olana inanıyorum :) İnşallah başarabiliriz, inşallah bir aksilik çıkmazzz...Ama hayırlısı da olsun diyorum biryandan. Yani sağlık açısından ben ve bebek için ne uygunsa o olsun...
Dr'un çatı muayenesinde söyledikleri de cesaret oldu tabi...
Bebekler maşallah dediğin gibi ideal gözüküyorlar canım...
Senin diz ağrına gelirsek... siyatik tarzı ağrılar son haftalarda çok normal diye biliyorum ben canım...
*** Bu arada benden yarın haber alamassanız anlayın ki doğurdum . Bu gece bir garip sıkıştırıyor. Kasılmalar çok fazlaaaa ve malum bölge de de inanılmaz bir kasıılma ve ağrı var gelip giden cinsinden. Normal mi sizce ??????????
canım çok tebrik ederim seni allah analı babalı büyütmek nasip etsin inş bebişler teker teker geliyo ne güzel ..Kizlar 08.08.2012 carsamba gunu spinal anezteziyle sezaryan dogum yaptim. Sutum yok oglusum emip duruyor ama nafile. Birazda sarilik cikti buyuzdenmoralim bozuk yarin test yapilacak sariligin seviyesini belirlemek icin insallah kotu birsey cikmaz. Dualarinizi bekliyoruz teyzeleri
Kizlar 08.08.2012 carsamba gunu spinal anezteziyle sezaryan dogum yaptim. Sutum yok oglusum emip duruyor ama nafile. Birazda sarilik cikti buyuzdenmoralim bozuk yarin test yapilacak sariligin seviyesini belirlemek icin insallah kotu birsey cikmaz. Dualarinizi bekliyoruz teyzeleri
slm kızlar nasılsınız bakalım. biz kontrolden geldik. sabaha karşı gayet güzel sancım olmuştu 8 e kadar ama geçti gitti. nst de bişe çıkmadı yine. çatı muayeneside oldum bu arada, hiç hissetmedim bile. haftaya cumaya kadar doğurdun doğurdun yoksa sezeryanla alırız dedi çok sıkıldı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?