Doğuma Hazırlık Ağustos anneleri buraya gelinde toplanalım cok az kaldıııı...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Sıkma canını tatlım, hayırlısı neyse o olsun. Stres yapma kendine ki bebişte sıkılmasın. O sağlıklı doğsun da ne yapalım sezeryansa sezeryan..

biz de bugün dr.daydık kont. için
nst.de biraz sancı çıktı ama ben bişiy hissetmedim
dün ve önceki gün hatta bugün eve gelince de biraz bel ve kasık ağım oluyordu ama
açılma var mı diye de baktı ama yumuşama veya açılma yokmuş
onun dışında herşey normal görünüyor çok şükür
bşiiy olmazsa perşembe günü tekrar görüşücez
bayrama kadar beklemez belki dedi

annemdeydim 1 haftadır, yarın akşam dönerim eve muhtemelen.. pazar günü eşim evde, pazartesi de annem gelir
1 haftada eşim evi talan etmiştir zaten, pazar günü ona temizlik görünüyor

canım hayırlısı neyse o olsun belli olmaz cumaya kadar gelir bebeğin belki de
sen canını sıkma

Yasemin ilk doğumda ben de lohusa depresyonu yaşadım
gerçekten zor bi dönem ama geçici olduğunu düşünerek kendini rahatlatmaya çalış
açtığın konuyu bulamadım tatlım linkini versene

kızlaaaaaaaar ölüyom yorgunluktannnn doğurmak istediğinize emnmisiniz dermişim
hadi bebeiş bekliyoz bence vuslattan bi atak gelcek içime doğuyo ya vuslat ya telli turna
şekercik sen daha bekle anacım :)
şaka bi yana acayip yorucu günler geçiriyorum kızlar bebeğim 11 günlük oldu bi an önce uykuları emmeleri düzene girer inş

http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-yapanlar/549862-yeni-dogum-yapanlar.html
yeşim geçicek dimi bu günler ya bebeğime bakıp bakıp ağlıyorum bide dün gece uyumadı uymadı sabaha karşı uyudu bende fırsat bilip ellemedim hiç çiş yapmış çarşafa bile geçmiş okadar kısa sürede nasıl okadar yaptı anlaamadım sabah görünce şok oldum vicdan azabı çekioyrum mesela şimdi
bide meme uçlarım yara ya ağzına verdiğimde ısırıyo çenesi çok kuvvetli can acısıyla çığlık filan atıyorum çok üzülüyorum bu duruma korkuyomu acaba offfff ne bilim küçücük bi bebek bana muhtaç en iyi şekilde bakmak istiyorum

Canım bütün bunları yaşayan bir tek sen değilsin, yalnız değilsin merak etme :) daha neler olucak neler dermişim :)
Göğsünün kahverengi kısmının tamamını ağzına tık kızının :) sadece ucunu alıyorsa daha çok acıtır iyileşmesi de uzar
karbonatlı suyu bi dene

canım benim kızım benden akıllı zaten çocuk ilk günden beri kahverenginin tamamını kavrıyo sadece ucunu vermmek istediğimde sinirleniyo tamamını alıyo damağına yerleştiriyo öyle emiyo ..
düzelicek inşallahhhh...

Selam kızlarrrr,

Ben kendimi dün gece çok hazırlamıştım. Ama bişey olmadı :) Sadece kasılmalarım çoktu.. Bu sabah beni gören herkes göbeğimin aşağıya indiğini söyledi.. Tecrübeli kadınlar anlıyor tabi. Ben bişey anlamıyorum ama karnım düşmüş aşağı..
Bugun de gittim kuaföre bakımlarım hazır bekliyorum :))))

Bu arada şekercik ne yaptı acaba ? Akşam en son hastneye gitcem yazmış. Merak ettim...

selam kızlar hala nasıl yorgunum dün buraya yazdıktan sonra hastaneye gittik hemen nst ye aldılar bebegin durumu normaldi ama bende kasılmalar falan cınınca sabaha kadar seni tutucaz dediler son haftandasın bırakamayız dediler ben duramadım tabi evim hastaneyi görüyor bişey olursa gelirim tekrar diye düsünüyorum söylüyorum ama salmıyolar risk alamayız kagıt imzalayın o zaman sorumluluk bende diye dediler imzalayıp cıktım bende saat baya gecti eve geldigimde eve geldik pasa durdu bu sefer derdi bizi ugrastırmamıs meger sabahta su kac gündür dizimin agrısı vardı dogurmadan gideyim merhem bari yazsınlar dedim o da agırlık arttıgından oluyomus anlayacagınz dünden beri hastanelerdeyim ama cıkmadı hala paşamız keyfini bekliyoruz

aynen öyle yaseminim gelmiyo halbuki en az süre benim kaldı surda beklenen tarih carsamba günü aslında ama icine dogdugu gibi galiba

burdayım sekercim doguramadım hala oohhh maşşallah hazırsın sen ben son güne kadar bekliyim diyorum

Ooo şekercik sabahtan berı senı dusundum valla kesın doğurdu dedım ama senınkı halinden memnun heralde
Hoşgeldin...

Yaa bana şu kasılmalarını bı tarıf etsene ben anlamıyorum yaa kazmamıyım neyım :))

Karnım bölee yer yer sertleşiyor sıkıştırıyo velet o kasılma sanırım...
Pekı rahım kasılması da bölee sıkıştırma gibi sızı gibi o mu ?

aynen öyle canım biz hani bazen böyle diyoruz ya adet agrısı gibi vurdu gecti hafiften agrıdı falan diye onların hepsi dogum sancısı gibiymis iste dogumdan önce de onun gibi ara ara belki biraz daha sidetlisi olucak senin durumunla ilgili benim cok siddetli sancım yoktu ama kısa süre icinde iki kere olunca salmak istemediler.

hoşgeldin şekercim.
hepimiz küçük hanım ve beylerin keyfini bekliyoruz desene :s sağlıkları yerlerinde olsun da az daha bekleriz napalım. dizine dikkat et, aynı sorun bende de var maalesef :s

Selam kızlar dün akşamdan beri benim de sancım vardı gece rahat uyudum şükür.Sabah kuaföre gittim malum temizlikler.Yine bşladı 2 saat filan sürdü hatta dr umu aradım ılık bir duş al rezene çayı iç biraz uzan geçmezse gel nst ye sokayım dedi.Eve geldim dinlendim filan geçti.Yarın annem geliyor inşallah.Yazık kaç gündür bebişe söyle beklesin beni diyordu kızım bekledi anneannesini .Şimdi de babacığa görev çıktı pazar gidecek salı dönecek çarşamba doğum var o diyor beklesin beni kızım diye.Pes diyorum o kadar anlattık doğum yakın diye inşallah bişey olmaz diyor adam.Ya bu arada gelirse kızım babası da girecekti doğuma.OFFFFFFFFFFFF.Yarın nst ye gireceğim inşallah dr daha var der.

sıkma canını hayatım, bizimkide kızım beni beklesin deyip duruyordu, adamın izni bitecek neredeyse sıpa hala doğmadı, şimdi her gün hadi kızım gel artık diye sayıklıyor

günaydın kızlar bugün nasılsınız,ben dünden beri kendimi çok yorgun ve mutsuz hissediyorum,herhangi bir şey de olmadı

günaydın kızlar bugün nasılsınız,ben dünden beri kendimi çok yorgun ve mutsuz hissediyorum,herhangi bir şey de olmadı

Günaydın seda,

Al benden de okadar !!!!!!

Hani doğuma yakın enerji gelecekti ? Nerde ?

Ben nerdeyse yorgunluktan sürüncemmm yaptığım bi işte yok...

Ruh halimde seninkine benzerrr böyle bi duygusallık, dokunsalar ağlayacağım durumu varr.. Neden acaba ?

Bir kaç gündür ara ara sancılarım oluyor. Ama gazmı bebek sancısımı anlayamıyorum. Kasılmalarımda oluyor baya baya. Kızlar en çok da tuvalet olayı öldürecek beni. Abartmıyorum günde en az 50 kez gidiyorum. Bazen 10 dk arayla hemde sanki altıma yapacak kadar sıkıştırıyor zor yetişiyorum.

Bakalım bu gün nasıl geçecek. O enerji olayı bende de olmadı resmen geberiyorum. Popomu zor kaldırıyorum.

Ben onu yerim yerim. Sen böyle anlatınca ben daha çok heyecanlanıyorum. Bir an önce gelsin istiyorum yaaaaa. Dayan canım inşaAllah sende rahat edeceksin.

günaydın kızlar...

suyu gelipte doğum yapan var mıydı aramızda?
sabah yataktan bi kalktım istem dışı olaraktan baya su geldi ılık ılık. lavaboya gittim hemen acaba idrarımımı tutamadım diye alakası yok. böyle saydam kaygan yapışkan bir sıvı. baktım hemen internetten bardaktan boşalır gibi gelir diyor, nadiren sızıntı şeklinde olurmuş. benimki sızıntı şeklindeydi. ama suyum muydu, yoksa dün olduğum çatı muayenesiyle alakalı bişey mi bilmiyorum. (çatı muayenesinden sonra kiminde kanama oluyormuş kiminde akıntı fazlalaşıyormuş...v.s.) emin olamadım anlayacağınız. bekliyorum sabahtan beri, tekrarlarsa ya da çoğalırsa doooğru hastaneye...

Canım bi doktorunu arasana hiç işini şansa bırakma ne olur ne olmaz. Çatı muayenesinde sadece kanama oluyor biraz senin baya su gelmiş. Hemen ara bak merak ettim bende hadi ara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…