- Konu Sahibi sekerciiik
-
- #1.261
slm kızlar nasılsınız bakalım. biz kontrolden geldik. sabaha karşı gayet güzel sancım olmuştu 8 e kadar ama geçti gitti. nst de bişe çıkmadı yine. çatı muayeneside oldum bu arada, hiç hissetmedim bile. haftaya cumaya kadar doğurdun doğurdun yoksa sezeryanla alırız dedi çok sıkıldı canım
slm kızlar nasılsınız bakalım. biz kontrolden geldik. sabaha karşı gayet güzel sancım olmuştu 8 e kadar ama geçti gitti. nst de bişe çıkmadı yine. çatı muayeneside oldum bu arada, hiç hissetmedim bile. haftaya cumaya kadar doğurdun doğurdun yoksa sezeryanla alırız dedi çok sıkıldı canım
canım çok tebrik ederim seni allah analı babalı büyütmek nasip etsin inş bebişler teker teker geliyo ne güzel ..
sütünü sakın takma kafana ilk gün benimde yoktu sonra geliyo humanayı bende içiyorum eczaneden aldım şimdi sütüm iy, gayet belki humanadanddır bilmiyorum ama al dene bence ..
bebeişin sarılığıda umarım hemen geçer takma bunları hep yaşanana şeyler ...
bu arada ben doğum yapanlar bölümüne konu açtım ordan sıkıntılarımızı sorunlarımızı aynı kadro devam edelim diyorum ..
benim konuşucak dertleşicek kişilere iht var sanırım lohusalık depresyonundayım kızlarr
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-yapanlar/549862-yeni-dogum-yapanlar.html
yeşim geçicek dimi bu günler ya bebeğime bakıp bakıp ağlıyorum bide dün gece uyumadı uymadı sabaha karşı uyudu bende fırsat bilip ellemedim hiç çiş yapmış çarşafa bile geçmiş okadar kısa sürede nasıl okadar yaptı anlaamadım sabah görünce şok oldum vicdan azabı çekioyrum mesela şimdi
bide meme uçlarım yara ya ağzına verdiğimde ısırıyo çenesi çok kuvvetli can acısıyla çığlık filan atıyorum çok üzülüyorum bu duruma korkuyomu acaba offfff ne bilim küçücük bi bebek bana muhtaç en iyi şekilde bakmak istiyorum
kızlaaaaaaaar ölüyom yorgunluktannnn doğurmak istediğinize emnmisiniz dermişim
hadi bebeiş bekliyoz bence vuslattan bi atak gelcek içime doğuyo ya vuslat ya telli turna
şekercik sen daha bekle anacım :)
şaka bi yana acayip yorucu günler geçiriyorum kızlar bebeğim 11 günlük oldu bi an önce uykuları emmeleri düzene girer inş
Selam kızlarrrr,
Ben kendimi dün gece çok hazırlamıştım. Ama bişey olmadı :) Sadece kasılmalarım çoktu.. Bu sabah beni gören herkes göbeğimin aşağıya indiğini söyledi.. Tecrübeli kadınlar anlıyor tabi. Ben bişey anlamıyorum ama karnım düşmüş aşağı..
Bugun de gittim kuaföre bakımlarım hazır bekliyorum :))))
Bu arada şekercik ne yaptı acaba ? Akşam en son hastneye gitcem yazmış. Merak ettim...
selam kızlar hala nasıl yorgunum dün buraya yazdıktan sonra hastaneye gittik hemen nst ye aldılar bebegin durumu normaldi ama bende kasılmalar falan cınınca sabaha kadar seni tutucaz dediler son haftandasın bırakamayız dediler ben duramadım tabi evim hastaneyi görüyor bişey olursa gelirim tekrar diye düsünüyorum söylüyorum ama salmıyolar risk alamayız kagıt imzalayın o zaman sorumluluk bende diye dediler imzalayıp cıktım bende saat baya gecti eve geldigimde eve geldik pasa durdu bu sefer derdi bizi ugrastırmamıs meger sabahta su kac gündür dizimin agrısı vardı dogurmadan gideyim merhem bari yazsınlar dedim o da agırlık arttıgından oluyomus anlayacagınz dünden beri hastanelerdeyim ama cıkmadı hala paşamız keyfini bekliyoruz
aynen öyle yaseminim gelmiyo halbuki en az süre benim kaldı surda beklenen tarih carsamba günü aslında ama icine dogdugu gibi galiba
burdayım sekercim doguramadım hala oohhh maşşallah hazırsın sen ben son güne kadar bekliyim diyorum
Ooo şekercik sabahtan berı senı dusundum valla kesın doğurdu dedım ama senınkı halinden memnun heralde
Hoşgeldin...
Yaa bana şu kasılmalarını bı tarıf etsene ben anlamıyorum yaa kazmamıyım neyım :))
Karnım bölee yer yer sertleşiyor sıkıştırıyo velet o kasılma sanırım...
Pekı rahım kasılması da bölee sıkıştırma gibi sızı gibi o mu ?
Selam kızlar dün akşamdan beri benim de sancım vardı gece rahat uyudum şükür.Sabah kuaföre gittim malum temizlikler.Yine bşladı 2 saat filan sürdü hatta dr umu aradım ılık bir duş al rezene çayı iç biraz uzan geçmezse gel nst ye sokayım dedi.Eve geldim dinlendim filan geçti.Yarın annem geliyor inşallah.Yazık kaç gündür bebişe söyle beklesin beni diyordu kızım bekledi anneannesini .Şimdi de babacığa görev çıktı pazar gidecek salı dönecek çarşamba doğum var o diyor beklesin beni kızım diye.Pes diyorum o kadar anlattık doğum yakın diye inşallah bişey olmaz diyor adam.Ya bu arada gelirse kızım babası da girecekti doğuma.OFFFFFFFFFFFF.Yarın nst ye gireceğim inşallah dr daha var der.
günaydın kızlar bugün nasılsınız,ben dünden beri kendimi çok yorgun ve mutsuz hissediyorum,herhangi bir şey de olmadı
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-yapanlar/549862-yeni-dogum-yapanlar.html
yeşim geçicek dimi bu günler ya bebeğime bakıp bakıp ağlıyorum bide dün gece uyumadı uymadı sabaha karşı uyudu bende fırsat bilip ellemedim hiç çiş yapmış çarşafa bile geçmiş okadar kısa sürede nasıl okadar yaptı anlaamadım sabah görünce şok oldum vicdan azabı çekioyrum mesela şimdi
bide meme uçlarım yara ya ağzına verdiğimde ısırıyo çenesi çok kuvvetli can acısıyla çığlık filan atıyorum çok üzülüyorum bu duruma korkuyomu acaba offfff ne bilim küçücük bi bebek bana muhtaç en iyi şekilde bakmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?