Doğuma Hazırlık Ağustos anneleri buraya gelinde toplanalım cok az kaldıııı...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

vuslatcım, sakın vakit kaybetme,su gelir gelmez doğum başlamış demektir.

kızlar nasılsınız bakalım ya geceleri kabus gibi geçiyor doktorlar sol tarafınıza yatın diyor sol tarafım felç oldu kemiklerim ağrıyor uyuyasıya kadar deli danalar gibi yatakta dönüp duruyorum resmen kemiklerim isyan ediyo bide canımı sıkan bişi daha var tahlil sonuçlarımda plt değerim düşük çıkmış en düşük değer 140 olması gerekirken 105 çıkmış doktorum hemen hemotolojiye randevu al dedi dün gittik eşimle genel bi muayene etti ve 3 adet farklı kan tahlili istedi ayın 16 sında vericem plt değerinin düşük olması doğumda kanamanın zor durdurulmasına sebeb olurmuş eğer 60 ın altına düşerse risk diyor umarım 16sına kadar doğurmam 105 in altında olursa ilaç tedavisi diyor kafam allak bullak oldu hayırlısıyla bi doğursam...

selam nhrdamlA, ben de plt değerleri nedeniyle oldukça stresli doğum yaptım. msj atarsan ya da merak ettiğin bir şey olursa bana özelden yaz, sana yardımcı olmak isterim. çünkü benim önümde bunu yaşayan kimse olmadığı için çok stres oldum. ama korkma benim 44tü değerim. sen düşün. çok şükür hiç bi sıkıntım olmadı. detayları sonra anlatırım istersen. sağlıklı doğumlar dilerim. inşalah bebeğinle en sağlıklı ve mutlu şekilde kavuşursun..

canım özelden msj atamam yeni kayıt oldum sayılır burdan yardımcı olabilir misin doğumda herhangi bi aksilik oldumu ne gibi sorunlar çıkabilir bilgilendirirsen sevinirim

canım özelden msj atamam yeni kayıt oldum sayılır burdan yardımcı olabilir misin doğumda herhangi bi aksilik oldumu ne gibi sorunlar çıkabilir bilgilendirirsen sevinirim

Topikler de mesajlar geçip gidiyor takibi zor diye dedim. Şimdi oğlumla ilgileniyorum canım. Ben sana yazarım detaylı gün icinde ilk fırsat bulduğum anda.ne yapiliyor ,dogum esnasinda, nasil bi surec diye.hic endiselenme. Ben 100 u geckin sancilarimin oldugu , doguracagim gun ogrendim 44 u, sonrasını yazisiriz artık. su gunlerde stres olma diye söylüyorum tatlım, senin durumun benden 2 kat daha iy bak.

Bu arada cepten yazdığım icin adını göremedim kusura bakma arkadasim, plt tam kan sayımı esnasında bakılan bı deger. Eğer sorun yoksa bı şey demez dr.

Son düzenleme:
kızlar ben geldim, evet suyumuz gelmeye başlamış ama sızıntı şeklinde geliyor azar azar. nst de sancımız az çıktı. dr.umuzla görüştük. daha 1 cm açıklığımız varmış. 'normal doğum istiyorsun açıklığın da yok sancında yok bu durumda zor. suni veririz ama yine açıklığın olmazsa bebek sıkıntıya girer bu sefer acil ameliyat zorunda kalırız. işimizi zora sokmayalım, ister hastanede gözetm altında kal, ister evden kendin takip et, sızıntı şeklindede olsa suyun gelmeye devam ederse hemen geri gel. ne yapacağımıza o zaman karar veririz' dedi. bende çıktım eve geldim, bi heyecanla bekliyoruz bakalım. içimden bir ses işimiz sezaryana kalacak diyor ya hadi hayırlısı

tamam canım çok saol müsait olduğunda dönersin bana şimdiden teşekkür ederim

Canım iyi oldu gittiğin. Hadi bakalım hayırlısı olsun. Aman çok dikkatli takip et. Sezeryansada o sağlıklı olsun da gerisi kolay. Kız heyecanlandım bende yaaa geliyomu seninki neeeee...

hayırlısı neyse o olsun canım heyecan doruktadır şimdi sende Allah yardımcın olsun yanında birileri vardır heralde tek başına telaş yapar insan dikkat et kendine hayırlı haberlerini bekliyoruz inş.

Canım iyi oldu gittiğin. Hadi bakalım hayırlısı olsun. Aman çok dikkatli takip et. Sezeryansada o sağlıklı olsun da gerisi kolay. Kız heyecanlandım bende yaaa geliyomu seninki neeeee...

galiba geliyor teyzesi :) öyle tabi sağlıklı olsunda olacaksa sezeryan olsun napalım, hakkımızda hayırlısı artık.

hayırlısı neyse o olsun canım heyecan doruktadır şimdi sende Allah yardımcın olsun yanında birileri vardır heralde tek başına telaş yapar insan dikkat et kendine hayırlı haberlerini bekliyoruz inş.

heyecan olmaz mı hemde nasıl, şaban gibi bir gülümseme var sürekli kasık ağrılarım olduğunda da adile naşit gibi yürümeye başladım diyordum. yavaş yavaş tamamlıyorum yeşilçam'ı şaka bi yana yalnız değilim canım merak etme, annemde kalıyorum zaten, eşimde izinde çok şükür oda yanımızda. her an tetikte bekliyoruz.

bizimki 41 haftalık ama tık yok yerini sevdi ama hiç gücüm yok tükenmiş gibiyim tuvalet olayı zaten bitmiyo ayaklarım feci şişik durumda ve agrım var bugün doktora gittim suyu normal müdahale etmem diyor ama bugün kasılmam fazlalastı gelir herhalde allahın izniyle allah hepimizin yardımcısı olsun
bir avazda kurtarsın insallah

ve sonunda doğum yaptım biraz zor oldu ama aldım bebeğimi kucagıma :)

canım arkadaşııımmmmm cok tebrık ederımm senı cok sevıyorum bebegını öp benım için Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.. ismi ne deniz mi :) benim ki de erkek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…