Doğuma Hazırlık Ağustos anneleri buraya gelinde toplanalım cok az kaldıııı...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
selamlar kızlar nasılsınız bakalım neler olmus neler bende bugün ikinci posta temizligi bitirdim ev bal dök yala oldu artık yetmiyomus gibi ögleden sonrada ulustaki suluhan carsısına gittim su bebek sekeri olayını halledeyim diye bebek sekerini internetten vermistim ama sepeti yoktu sepet bakmaya gittim daha dogrusu ama o kadar güzel seyler vardıki burdandamı bebek sekeridemi alsam diye kararsız kaldım esimi cagırdım zaten dükkanı yakındı geldi hemen oraya oda almak istersen alalım dagıtırız nasılsa dedi o büyük biberon seklinde olanlardan bi 30 tane daha aldık ilk basta oraya gitseymisim keske müthiş cok secenek var eve geldim bakıp bakıp hayal kurdum gercekten cok az kaldı inanasım gelmiyo sabrınıda veriyomus yüce Mevlam herseyin nasılda gecti zaman degilmi kızlar vuslatcım senin ilk yazını okudugumda yazacaktım ılık istemsiz deyince suyun gelmis senin diyecektim ama gerek kalmamıs doktor söylemis zaten ama böyle sızıntı gibi gelince ve azalınca dedigin gibi sezeryana alıyolar bende öyle biliyorum hakkında hayırlısı neyse dogumun öyle olsun inşallah canım yasmin sen neler yaptın bebişin basından ayrılamıyosun degilmi

Maşallah ben girmeyeli ayağı doğumlar olmuş.. herkesi tebrik ediyorum.. bebeklerinizi analı babalı büyütün inş arkadaşlar.. yasmin senin bayağı olmuş çok sevindim senin adına.. darısı kalanlarımızın başına hayırlısıyla..

Bende sürekli bir bel ağrısı lata baskı ve inanılmaz bir acı var ama doğum sancısı yok :)) erken doğum diye diye 38. haftaya geldik lakin hala tık yok.. her hafta dr ,nst ,tahlil derken bıkkınlık geldi yavaş yavaş.. hadi bebeişim hayırlısıyla gel diyorum ama ses yok.. yerinden memnun bebeğimiz anlaşılan ama bizim ailecek sabrımızın son demleri :) bacaklarımdaki şişlikler ,idrar yolu enfeksiyonu ve kullandığım ilaçlarla son 2 hafta geç hadi bakalım Allahın izniyle :)
Kalan ağustos anneleri dua edelim birbirimize inş.. Allahın izniyle bebeklerimizi kucağımıza almamız için..

epidural normal doğum düşünüyorum bir sıkıntı çıkmazsa ama siz ne dersiniz bu konuda ??

bende aynen öyle düşünüyorum canım. yalnız bende dünden beri az da olsa su sızıntısı var. yarını beklicem eğer fazlalaşmazsa. yeterli suyumuz varsa epidural normal yoksa mecburen sezeryan. dr.um şehir dışına çıkmış bu arada

Merhaba arkadaşlar kısmet olursa ben de ağustos annesi olacağım bdt 29 ağustos normal istediğim için bekliyoruz doktorum tatile gidiyor maalesef bu da beni strese sokuyor :18:

günaydın kızlar bugün nasılsınız,ben dünden beri kendimi çok yorgun ve mutsuz hissediyorum,herhangi bir şey de olmadı

Güzel hayaller kur, iyi şeler düşün lütfen.. havalar bunaltıcı son günlerimiz artık bu ruh halimiz çok normal..sıkıntıdan da olabilir,bekleme heyecanından da.. oyalamaya çalış kendini kitap oku,film izle vs.. bende bazen sıkılıyorum ve huzursuzlanıyorum ama kendime geliyorum sonra..

Selam kızlar..
Nasılsınız bakalım. İstanbulda bu gün acayip kasvetli bir hava var. Canımda felaket sıkıldı. Artık ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum. Acayip karnımda sancı oluyor hareket edince.

Baksanıza ne soracağım doğuma yakın bebek hareketleri azalıyormuydu. Öyle belirtiler varmıydı hani doğumun bir kaç gün içinde olacağını anlayabileceğimiz.

Canım benim önce nişan gelmişti ama sabah da sızıntı şeklinde suyum gelmeye başlamıştı
ben de ilk başta akıntı mı acaba dedim kendi kendime ama dr.umu aradım dedi gel bi bakalım gittik meğer suyum gelmeye başlamış ve 2 cm açılma varmış
yatışımı yaptı ve suni sancı verdi...Böylece ilk kızım doğduuu

evet çok haklısın canım ama evde ilgilenmen gereken bir çocuğun daha varsa kitap okumak,film izlemek hayal oluyor:))mutluyuz çok şükür mutluyuz ama arada böyle inişler çıkışlar yaşıyoruzzz,geçecek az kaldı.......

selam kızlarr ..
okadar yorgunumki benim cadı beni resemen sömürüyo cok cok :)
dünde sanırım gazı vardı saat başı uyandı .
yeşim seda siz tecrübelisiniz gazı olduğunda ne yapmam gerekiyo benim kızım emince ağızdan çıkarıyo gazını ama alttan biraz zorlanıyo gibi bide emerken filan farkediyorum karnında resmen dolanıyo gaz sesler geliyo ...
bide gerçektan bizim yediğimiz bebeği etkiliyomu sütten

slm canım,evet maalesef yediklerimiz çok etkiliyor bebişleri,dikkat etmek lazım.bunun yanında bebişin sırtına ve ayaklarının altına yapacağın masaj çok iyi geliyor. umarım çabuk atlatırsın canım...

Son düzenleme:
Selam kızlarrrrr,,

Doğuran var mı doğuran ? :)))

Haftasonu sakiniz.. Hedefim KADİR GECESİ bakalım nolucak :)))))))

Annem geldi benimde..

Şimdi sizlere bugun yaşadığım durumu anlatacağım.. TECRÜBELİLER BANA Bİ CVP VERSİN..

Gerçi sabah kontrolüm varrr..

Şimdi ŞÖYLE DÜŞÜNÜN;

Tuvaletim geliyorr, çok ama çok sıkışık birşekilde tuvalete zor koşuyorum. Amaaa tuvaletimi yapamıyorum ( küçükten bahsediyorum bu arada )

Sanki böyle idrar yollarıi yumurtalıklarımızı üşütürüz ya o şekilde bir ağrı gelip gidiyor anlık bişey..

Bu sancı mı ?

Annem sancı olduğunu söylüyor da...

merhabalar hanımlar cici anneler nasılsınız bakalım bugün internette sıkıntı vardı giremedim dün gögsümden bi iki damla sıvı bişey akmıs ama cok az bir damla falan nasıl sevindim anlatamam ben buda isaret diye biliyorum süt icin bu sabah uyandım... ve ve veeeeeeeeeeeeeee bi baktım nişanım gelmis gün icinde hazırlıklarımı yaptım evi cantayı gözden gecirdim kendi temizligimide hallettim bıcı bıcımı yaptım sacımı fönledim hazırlandım bekliyorum nişan geldikten sonra 24 saat ile 48 saat icinde dogum baslıyormus galiba sekerler sizlerden ne haberler var bakalım

Tatlım, sana detaylı anlattım özelden ama cepten yapınca bazı cümleler ya da kelimeler tuhaf olmuş anlaşılmayan bı şey olursa bizim topige yazarsın, takip etmesi kolay olur yine benim. İcin. Gecmis olsun tekrar ..

Bu arada dogum yapanlara hayırlı olsun, bekleyenleri de Rabbim bı avazda saglikla hayırla kurtarsın :) hepinize sevgiler arkadaslar....

Son düzenleme:

yok sekerim öyle bişey diyen kimse cıksın karsıma benim bebenin tekmelerşnden sallıcam ona nişanım geldi benimki hala kuduruyo bazılarının son ana kadar hareketli oluyomus doktor öyle dedi bize..

canım gecen hafta aynı sıkıntı bendede vardı zaten senle aramızda 1 hafta var galiba böyle cisin gelmis gibi gidiyosun kosa kosa yapmak icin ugrasıyosun agrımsı bişey oluyo onu sordum ben doktora bebek dogum kanalına baskı yapınca öyle oluyo demisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…