- Konu Sahibi sekerciiik
-
- #1.301
ve sonunda doğum yaptım biraz zor oldu ama aldım bebeğimi kucagıma :)
epidural normal doğum düşünüyorum bir sıkıntı çıkmazsa ama siz ne dersiniz bu konuda ??
epidural normal doğum düşünüyorum bir sıkıntı çıkmazsa ama siz ne dersiniz bu konuda ??
günaydın kızlarrr,nasılız bugün,burada yağmur yağacak gibi serinledik biraz valla,ohhhhhhhh misssssss:)
günaydın kızlar bugün nasılsınız,ben dünden beri kendimi çok yorgun ve mutsuz hissediyorum,herhangi bir şey de olmadı
kızlar ben geldim, evet suyumuz gelmeye başlamış ama sızıntı şeklinde geliyor azar azar. nst de sancımız az çıktı. dr.umuzla görüştük. daha 1 cm açıklığımız varmış. 'normal doğum istiyorsun açıklığın da yok sancında yok bu durumda zor. suni veririz ama yine açıklığın olmazsa bebek sıkıntıya girer bu sefer acil ameliyat zorunda kalırız. işimizi zora sokmayalım, ister hastanede gözetm altında kal, ister evden kendin takip et, sızıntı şeklindede olsa suyun gelmeye devam ederse hemen geri gel. ne yapacağımıza o zaman karar veririz' dedi. bende çıktım eve geldim, bi heyecanla bekliyoruz bakalım. içimden bir ses işimiz sezaryana kalacak diyor ya hadi hayırlısı
canım hayırlı olsun sağlıcakla büyüsün inş.ve sonunda doğum yaptım biraz zor oldu ama aldım bebeğimi kucagıma :)
Güzel hayaller kur, iyi şeler düşün lütfen.. havalar bunaltıcı son günlerimiz artık bu ruh halimiz çok normal..sıkıntıdan da olabilir,bekleme heyecanından da.. oyalamaya çalış kendini kitap oku,film izle vs.. bende bazen sıkılıyorum ve huzursuzlanıyorum ama kendime geliyorum sonra..
selam kızlarr ..
okadar yorgunumki benim cadı beni resemen sömürüyo cok cok :)
dünde sanırım gazı vardı saat başı uyandı .
yeşim seda siz tecrübelisiniz gazı olduğunda ne yapmam gerekiyo benim kızım emince ağızdan çıkarıyo gazını ama alttan biraz zorlanıyo gibi bide emerken filan farkediyorum karnında resmen dolanıyo gaz sesler geliyo ...
bide gerçektan bizim yediğimiz bebeği etkiliyomu sütten
Selam kızlar..
Nasılsınız bakalım. İstanbulda bu gün acayip kasvetli bir hava var. Canımda felaket sıkıldı. Artık ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum. Acayip karnımda sancı oluyor hareket edince.
Baksanıza ne soracağım doğuma yakın bebek hareketleri azalıyormuydu. Öyle belirtiler varmıydı hani doğumun bir kaç gün içinde olacağını anlayabileceğimiz.
Selam kızlarrrrr,,
Doğuran var mı doğuran ? :)))
Haftasonu sakiniz.. Hedefim KADİR GECESİ bakalım nolucak :)))))))
Annem geldi benimde..
Şimdi sizlere bugun yaşadığım durumu anlatacağım.. TECRÜBELİLER BANA Bİ CVP VERSİN..
Gerçi sabah kontrolüm varrr..
Şimdi ŞÖYLE DÜŞÜNÜN;
Tuvaletim geliyorr, çok ama çok sıkışık birşekilde tuvalete zor koşuyorum. Amaaa tuvaletimi yapamıyorum ( küçükten bahsediyorum bu arada )
Sanki böyle idrar yollarıi yumurtalıklarımızı üşütürüz ya o şekilde bir ağrı gelip gidiyor anlık bişey..
Bu sancı mı ?
Annem sancı olduğunu söylüyor da...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?