- Konu Sahibi sekerciiik
-
- #1.321
merhabalar hanımlar cici anneler nasılsınız bakalım bugün internette sıkıntı vardı giremedim dün gögsümden bi iki damla sıvı bişey akmıs ama cok az bir damla falan nasıl sevindim anlatamam ben buda isaret diye biliyorum süt icin bu sabah uyandım...ve ve veeeeeeeeeeeeeee bi baktım nişanım gelmis gün icinde hazırlıklarımı yaptım evi cantayı gözden gecirdim kendi temizligimide hallettim bıcı bıcımı yaptım sacımı fönledim hazırlandım bekliyorum nişan geldikten sonra 24 saat ile 48 saat icinde dogum baslıyormus galiba sekerler sizlerden ne haberler var bakalım
merhabalar hanımlar cici anneler nasılsınız bakalım bugün internette sıkıntı vardı giremedim dün gögsümden bi iki damla sıvı bişey akmıs ama cok az bir damla falan nasıl sevindim anlatamam ben buda isaret diye biliyorum süt icin bu sabah uyandım...ve ve veeeeeeeeeeeeeee bi baktım nişanım gelmis gün icinde hazırlıklarımı yaptım evi cantayı gözden gecirdim kendi temizligimide hallettim bıcı bıcımı yaptım sacımı fönledim hazırlandım bekliyorum nişan geldikten sonra 24 saat ile 48 saat icinde dogum baslıyormus galiba sekerler sizlerden ne haberler var bakalım
selam kızlarr ..
okadar yorgunumki benim cadı beni resemen sömürüyo cok cok :)
dünde sanırım gazı vardı saat başı uyandı .
yeşim seda siz tecrübelisiniz gazı olduğunda ne yapmam gerekiyo benim kızım emince ağızdan çıkarıyo gazını ama alttan biraz zorlanıyo gibi bide emerken filan farkediyorum karnında resmen dolanıyo gaz sesler geliyo ...
bide gerçektan bizim yediğimiz bebeği etkiliyomu sütten
selam kızlarr ..
okadar yorgunumki benim cadı beni resemen sömürüyo cok cok :)
dünde sanırım gazı vardı saat başı uyandı .
yeşim seda siz tecrübelisiniz gazı olduğunda ne yapmam gerekiyo benim kızım emince ağızdan çıkarıyo gazını ama alttan biraz zorlanıyo gibi bide emerken filan farkediyorum karnında resmen dolanıyo gaz sesler geliyo ...
bide gerçektan bizim yediğimiz bebeği etkiliyomu sütten
bu arada bişey sorcam bende bu sabah azicık gögüs ucumu sıktım süt olurmu belki sancıları harekete geçirir diye az bişey sıktım bnmde bir az su gibi sıvı geldi.iki göğsümdende..bnmde doğum belirtisi olabilir mi ? ama nişan yok hala
kızlar iyi geceler açılmanın olması için önerileriniz var mı? 40+4 haftalık civarındayım hiç açılmam sancım yok.. biraz kaygılıyım cvp yazarsınız çok sevinirim yardımlarınızı bekliyorumm
Merhaba kızlarrr,
Bugun kontrolümüz vardı...
Geçen hafta ilkkez çatı muayenesi olmuştum ve açıklığın var demişti dr. Bu hafta tekrar bakar diye düşünmüştüm ama bakmadı..
Nst'ye girdim...ultrasona girdim okadar...
Haftaya çarşamba günümüz doluyo. 39'a girioruz şuan...
pazartesi malum bayram gidicem tekrar kontrole gelmesse bebek...
Bu arada ben minyonum, bebek şişko nolucak bilmem..
Dr. ben sezeryan yanlısı değilim.. son ana kadar bekleriz normal için zorlıycaz dedi. Bakalım hayırlısı olsun....
tatlım sıkarsan süt gelmesi tabii ki normal.. yani bu bi belirti değil...Ve göğüslerle fazla oynamak sıkmak rahimde kasılmalara sebep olabilir
şekerciğin göğsünden sıkmadan süt gelmiş benim anladığım..
kızlar benimde göğsümden sıvı geliyor ama yeni değil uzun zamandır hafif sıktırdığım zaman geliyo bide sarımsı hatta bazen kanla karışmış gibi bulanık bi şekilde geliyo neyin nesidir anlamıyorum sizdede varmı böyle bişi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?