Doğuma Hazırlık Ağustos anneleri buraya gelinde toplanalım cok az kaldıııı...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Anammmm şekercikkk ne diyosunnn maşallah hadi bakalım süte çok sevindim..
Nişan mı gelmiş anammmmmm sırada sen varsın o zaman .. Allah yardımcın olsun hepimizin inş..

Çevremde nişanı gelen hiç kimse yok. Bütün arkadaşlarım çocuğu var , annem 4 tane doğurmuş, kuzenlerim vs ama kimsenin nişanı gelmemiş. O yüzden herkese olan birşey değil bu . Ama bence çok güzel resmen işaret.. Keşke herkese olabilse...

Bu arada yukarda bi soru yazdım.. Onu da cvplayın bi zahmet

ne güzel cnm ya belirtilerin başlamış.. bnm 40+4 oldu nerdeyse hala tık yok.cumartesi açılmama baktılar hiç açılma yok.yarın yine gidicem bakıcak dr. eğer bişey yoksa yine çarşamba suni sancı oda olmazsa sezeryan.ama ben normal istiyorum suni sancıda korkutuyor beni.inş çarşambaya kadar normal yolla doğar...

bu arada bişey sorcam bende bu sabah azicık gögüs ucumu sıktım süt olurmu belki sancıları harekete geçirir diye az bişey sıktım bnmde bir az su gibi sıvı geldi.iki göğsümdende..bnmde doğum belirtisi olabilir mi ? ama nişan yok hala

Canım çok sevindim senin adına. Hadi bakalım Allah sağlıkla sıhhatle ikinizide kurtarsın. güzel haberlerini bekliyoruz tatlım. Benimde öyle olur inş. hazırlıklarımı tam takım yaparım.

Sütün gelmeside ayrı bir güzellik olmuş. Bol bol olur bol bol emzirirsin inşaAllah

kızlar iyi geceler açılmanın olması için önerileriniz var mı? 40+4 haftalık civarındayım hiç açılmam sancım yok.. biraz kaygılıyım cvp yazarsınız çok sevinirim yardımlarınızı bekliyorumm

slm kızlar nasılsınız? bebek için ihtiyacınız olan bebek şekerleri (kese),kapı süsleri,bebek magnetleri,doğum günü magnetleri,logusa bardağı,bebek bezinden pastalar,bebek sepeti vb...şeylere ihtiyacı olan varsa eltimin elinden hepsi geliyo benim içinde hemen hemen hepsini yaptı piyasa fiyatının altına yardımcı olur ihtiyacınız varsa aracı olurum ilgilenirseniz bana dönün face adresini veririm bilginiz olsun iyi geceler:)

selam kızlar gögüsten gelen damla şeklindeki şeffaf sıvı iki haftadır ara ara bende de var ama hala doğurmadımsanırım onun doğumun zamanıyla bir ilgisi yok ama nişan gelmişse yaklaştı demekmiş.hayırlısı olsun hepimiz için

evet evet haklısın canım benim de kızımda 6-7 aylıkken süt gelmişti,onunla hiç alakası yok ama nişanım geldikten 9 saat sonra doğum yapmıştım.

Evet canım aynen bebişe de gaz yapıyor.Allahtan kız çocukları daha aza gazlı oluyorlar erkek çocuklarda bağırsakta bir enzim daha mı geç oluşuyormuş ne. Eğer çok gazı olursa ütü ile bir bezi ısıt (yakmayacak kadar tabi)karnına koy o sıcak spazmı çözüyor bebiş rahatlıyor.Tecrübeyle sabit.

Merhaba kızlarrr,

Bugun kontrolümüz vardı...

Geçen hafta ilkkez çatı muayenesi olmuştum ve açıklığın var demişti dr. Bu hafta tekrar bakar diye düşünmüştüm ama bakmadı..

Nst'ye girdim...ultrasona girdim okadar...

Haftaya çarşamba günümüz doluyo. 39'a girioruz şuan...

pazartesi malum bayram gidicem tekrar kontrole gelmesse bebek...

Bu arada ben minyonum, bebek şişko nolucak bilmem..

Dr. ben sezeryan yanlısı değilim.. son ana kadar bekleriz normal için zorlıycaz dedi. Bakalım hayırlısı olsun....

canımmmm hadi gözünaydın yaa Allah sağlıcakla nasip etsin.. kolay ve rahat bi doğum olsun inş.

canım yediklerin sütüne geçtiği için bebeği de etkiliyor tabi
anason çayı ve rezene çayı içersen bebeğe de iyi gelir..rezene sütün kalitesini de arttırıyormuş
yeni doğanlarda 15 günlükten itibaren başlıyor gaz olayı zaten

tatlım sıkarsan süt gelmesi tabii ki normal.. yani bu bi belirti değil...Ve göğüslerle fazla oynamak sıkmak rahimde kasılmalara sebep olabilir
şekerciğin göğsünden sıkmadan süt gelmiş benim anladığım..

bakalım önce hangimizin bıdığı gelicek
ben de perşembe gidicem
açıklık yoktu bende ama nst.de sancı çıkmıştı
offf hadi hayırlısı bakalım

kızlar benimde göğsümden sıvı geliyor ama yeni değil uzun zamandır hafif sıktırdığım zaman geliyo bide sarımsı hatta bazen kanla karışmış gibi bulanık bi şekilde geliyo neyin nesidir anlamıyorum sizdede varmı böyle bişi?

cnm çok bişey sıkmadım zaten evet belirti olarak gözükmüyor araştırdım bende.ben 40 haftayı geçtiğim için artık kasılmalar olsun istiyorum.hurma yiyorum evet inş açılma için faydası olur.bugünde gittik dr. bebek normal herhangi bi sorun yok.nst de normal çıktı.çarşamba günü 40+ 6 olcak hemen hemen o güne suni sancı veririz bekleriz açılma olmazsa sezeryan olur dedi.son ana kadar normal doğum için zorlıcak. bazı kişilerin suni sancıdan sonrada hiç açılma olmamış sezeryana almışlar.acaba direk sezeryanmı istesem diye düşünüyorum kararsızım bakalım. hayırlısı artık. cevabın için çok teşekkürler cnm.

bnm ki su gibi rengi ama hafif sarı gibide olabiliyormuş göğüsten gelen sıvı.eğer kan varsa istersen bi dr una sor derim cnm

mrb arkadaşlar... ben 08.08.2012 10:50 de oğlumu kucağıma aldım çok şükür. ben hep normal doğum istiyordum ama olmadı maalesef nasip değilmiş hayırlısı böyleymiş. gece saat 2.30 da uyandım baktım idrarımı tutamıyorum anladımki suyum geliyor. hemen eşimi kaldırdım doktorumu aradım, saat 3te hastanedeydik. gittiğimde 2cm açılma vardı 10buçuğa kadar sancı çektim. 10 cm açıldı her şey normal doğuma müsaitti ama oğlum bi türlü aşağı inmedi. 10buçukta dr.um daha fazla bekleyemeyiz bebek tehlikeye girecek oksijensiz kalıp diye acil olarak sezryana aldı. 10.50 de bitanecik oğlum dünyaya gelmiş, dr. çıkarır çıkarmaz kakasını yapmış tam zamanında almış yani. çok şükür sağ salim hayırlısıyla aldım bebeğimi kucağıma. Darısı diğer bekleyen annelerin başına. böyle bi duygunun tarifi yok gerçekten Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…