Doğuma Hazırlık Ağustos anneleri buraya gelinde toplanalım cok az kaldıııı...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
canım allah bağışlasın allah analı babalı büyütsün inşallahh öyle yada böyle beebğin dünyaya geldi çok şükür ...
senin için zor olmuştur 10cm açıklıkla sezeryana girmek ama nasip işte ..
tekrar tebrik ederim ..
nasıl gidiyo bebkle günler 5 günlük olmuş kuzu

hayırlı olsunnn.darısı bizim başımızaa cnmm

Mrb arkadaslar, bugün Dr kontrolünde doktorum eğer Çarşamba gunüne kendiliğinden dogum başlamazsa biz başlatacagiz dedi,normal dogum için.. Suni sancıyla dogum yapan arkadaslar biraz detaylı bilgi verebilirseniz cok sevinirim. Doğumla ilgili hic korkum yoktu ama bu suni sancı olayından cok tedirgin oldum. Özellikle riskleri cok korkuttu beni

tebrikler,sağlıkla mutlulukla büyüsün inşallah...

bnmde aynı carsamba suni sancı açılmazsa sezeryan.eşimin dr arkadaşı öyle korkulacak birşey değil dedi suni sancı verilir 6 saat filan beklenir riskide çok değil dedi olmazsa sezaryana alınır dedi. bende o yüzden çarşamba denicem sunni sancıyı cünkü normal doğum çok istiyorum ama olmazsada sezeryan yapılacak birşey yok hayırlısı sağlıklı olsunda bebişler.sende hiç açılma varmıı peki

merhaba ağustos anneleri ben temmuz annesiyim hayırlısıyla bebeğimi dünyaya geldi darısı sizlerin başına Allah yar ve yardımcınız olsun sağlıcakla gelsin bebekler. bunuda bütün bebekler için paylaşıyorum

Hoşgeldin Bebeğim... Mevsimlerden sonbahar,aylardan nedir bilmiyorum Minicik yüreğini içimde hissedişim.. Demek geliyorsun... Ruhumu iyileştirmeye, dünyamı güzelleştirmeye... Varlığını içimde hissetmek ne güzel şey... Geleceğin günü beklemek zor .. Seni bekliyorum... Gelişin müjdeler olsun...

Yürüyüş hem bebeğin aşağı inmesini hemde rahim ağzının açılmasını sagliyormus ben günde 1 saat yürüyorum gerçekten bebeğin ağırlığını aşağıda hissediyorum hatta çıkacak sanıyorum bazen :)))

kızlar sıkmayın yaww :)
o ilk süt bebek için çok çok faydalı ziyan etmeyin

hoşgeldin Ömer Faruk... Allah sana hayırlı yazılar yazsın inş sağlıcakla büyü bebek :)

merhaba... benim 2cm açılmam vardı ilk dığumda.. suyum gelmeye başlayınce suni sancı verildi kısa sürede açıldı
hatta dr. sabaha karşı anca dedi ama o kadar sürmedi ve çok kötü bişiy değil...
fakat herzaman söylüyorum belki benim ağrı eşiğim yüksekti o yüzden böyle hissettim.. bu kişiden kişiye değişen bi durum
sen yine de korkma rahat ol.. Allah hayırlısıyla nasip etsin

canım gözün aydın rabbim analı babalı büyütsün darısı bizlerin başına ben artık gelsin istiyorum hatta yarın gece (kadir gecesinde) gelmesini çok isterdim sanırım bayrama denk gelicek ama bn bayramı istemiyorum doktorum bayramda yok başka doktor var onuda tanımıyoruz off hayırlısı olsun ne diyelim bayrama kadar gelse çok mutlu olucam ama halinden memnun oynaşıp duruyo içerde doğum yolunada girdi geçen hafta muayenede parmak ucu kadar açıklığın var demişti gelir diye heyecan yaptım ama bugünkü nst de sancı felan yoktu gelsin artık ya son günler geçmiyooooooo

merhaba kızlar 12 agustosta oglumu kucagıma aldım allah herkese benim gibi kolay dogum nasip etsin insallah yakısıklım geldi

Açılma hic yok sanırım Dr kontrol etmedi hic, şimdiye kadar hic sancı kasilma çıkmadı nstde. Ama plesentada kireclenme başlamış ve suyumuz biraz azalmış. O yüzden çrb gunu duruma göre hastaneye yatırıp dogumu başlatabiliriz dedi. Normal doguma hiçbir engel yok görünüyor ama tabi ki bir aksilik olursa ya da açılmazsa sezeryan olacak, hayırlısı artık.. Allah yardımcımız olsun.

ins cnm hepimizin yardimcisi olsunn.. bendede yok aciklik en son cmtsi bakti bnm suyum filan normal ama yine carsamba baslaticak dogumu bakalim ikimizde ayni gun hastaneye yatiss :) ins tum gebeler icin kolay guzel bi dogum olurr

ins cnm hepimizin yardimcisi olsunn.. bendede yok aciklik en son cmtsi bakti bnm suyum filan normal ama yine carsamba baslaticak dogumu bakalim ikimizde ayni gun hastaneye yatiss :) ins tum gebeler icin kolay guzel bi dogum olurr

Âmin canım inşallah. Büyük ihtimalle aynı zamanlarda alırız bebisleri kucağımıza. Seninki kiz mı erkek mı? Benim kızım olacak kısmetse.kizlar 10 gun önce gelir dedi herkes ama bizim kizin hic niyeti yok, fazla Nazlı olacak sanırım:)

Kızlarrrrrrrrrrrrrrr yarın sabah 07.00 de sezaryen e giriyorum nasipse.Yarın yoğun bi gün olacak herhalde benden başka 2 kişi daha var doğuracak.Allah cümlemizin yardımcısı olsun sağlıkla bebişlerimizi alalım kucağımıza siz de dualarınızı esirgemeyin olur mu? Hele bu gece kadir gecesi dualarımız kabul olur inşallah .İİİİİİİİİİ bakın kendinize.

bnmde kız cnm banada hep gec gelir diyorlardı. hangısı doğru bilmiyorum geç mi gelir erken mi :))) gelsinler de bize yeter.yerlerini sevdilerr D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…