Doğuma Hazırlık Ağustos anneleri buraya gelinde toplanalım cok az kaldıııı...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

kolay doğumlar dilerimm cnmm

Dogum yapan hamişlerin gözü aydın olsun darısı bizim başımıza :)
ben de keşke bgn Kadir Gecesi gelse artı kyavrum diyorum ama ısmarlama olmuyo tabi nasip kısmet :)
kendimi de iyice normal doguma kanalize ettim yürüyüş yap dedi doktorum aşagı insin diye gayet hareketli alt tarafımda
kazı çalışması yapıo sanki üst taraftan da tekmeliyo bnm minik kızım :) Bu nasıl bir merak nasıl bir özlemdir bir an önce kucagıma almak için sabırsızlanıyorum
yavrucagımı :) Bu arada gögsünden süt ya da sıvı gelen arkadaşlar benim 6. aydan beri geliyo onun bir nişan oldugunu sanmıyorum ,dr um özellikle sıkma dedi bana da
rahmin kasılmasını saglar demişti. bgn yine Nst ye gircem hayırlısı bakalım,
bu arada bana bu gece farklı bir şey oldu uykumun arasında gayri ihtiyari derin bir nefes alıp karnımı aşagı dogru ittirdim ıkınıyo gibi ,ama ben mi yaptım bebek mi yaptı anlayamadım
siz de böyle farklılıklar olmaya başladı mı ?

merhaba kızlar,şimdi doktordan geldim bende.nst de baya bi sancım çıktı.doktor muayene etti ama açılma yok dedi.2 gün sonra gel dedi.bir de idrar yolu enfeksiyonu çıktı gene o da sancı yaparmış.artık bir an önce gelsin bu bebişler yahu:)))

canım bayağı derken kaç çıktı sancı değerin ben en fazla 40-50 gördüm bakalım perşembe kontrol var kaç çıkacak

Selam kızlarrrrr

HEPİMİZİN KADİR GECESİ MÜBAREK OLSUN, DUALARIMIZ KABUL OLSUN...

bu mübarek gecenin hatırına hepimize kolay ve sağlıklı doğumlar nasip etsin Allahım...

Hepimiz aynı durumdayız.. sıcaklar bi yandan , gece uykusuzluklar bi yandan.. O yana dönsek dert, bu yana yatsak dertt...

Tez zamanda kurtulalım hepimiz sağlıkla inşallah...

Ben de çok adapte etmiştim kendimi bu gece doğum için...

İsmine karar veremedik henüz ama bu gece doğsa eşim de ben de 2. isme karşı olmamıza rağmen İlk ismi KADİR olacaktı kaybetti şansını afacan :))))

slm kızlar...
hep geldiğimde tek parçayım diyordum bu sefer değilim. pazar gece 22:05 de kızımı kucağıma aldım çok şükür. düşündüğüm gibi normal değil sezeryan oldu. şimdi ikimizde iyiyiz çok şükür. Darısı bekleyenlerin başına inşallah...

canım ya geçmiş olsun allah analı babalı büyümek nasip etsin
bi ara anlatsana merak ediyorum neden sezeryan oldun ?

canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inş. sende atlattın nasıl olu sezeryanın müsait olduğunda yazarsan sevinirim :)

canım 2,bebeğin mi? yani zorunlu sezeryanmı?

hadi bakalım gözünüz aydın,sağlıkla mutlulukla büyüsün bebecik....

teşekkür ederim kızlar çok sağolun, darısı sizlere inşallah sağ sağlim alırsınız kucaklarınıza da bir an evvel yaşarsınız bu mucizeyi...
cumartesi günü suyum sızıntı halinde gelmeye başlamıştı, yazmıştım hatırlarsanız. pazar günüde gelmeye devam etti, ama sancım falan hiç bir şeyim yoktu. akşam 7 de dr. umuz aradı, hala az da olsa sızıntı var deyince 1 saat sonra hastanede ol bakalım dedi. gittik hastaneye 9 da dr. geldi. nst ye girdik yine hiç sancı yoktu. açıklıkta hala 1 cm.di. '24 saati aşkın süredir sızıntı halinde suyun geliyor enfeksiyon riskin var, suni sancıyıda göze alamayız çatın kısa sürede açılacak gibi görünmüyor,bebeği sıkıntıya sokmayalım zaten suyun azalıyor, sezeryan ekibini hazırlıyorum' dedi. bende peki dedim :s normal doğum olsaydı epidural anestezi olacaktı, sezeryanda da bebeğimi hemen görmek sistediğim için epidural olsun dedim ama dr.um spinali önerdi. epiduralde karnında fazla dalgalanma hissedebilirsin tansiyon problemimiz olabilir sıkıntıya girmeyelim güven bana dedi. sonuç olarak spinal anesteziyle sezeryan oldum. kesinlikle hiç birşey hissetmedim. öyle söylendiği gibi neşter ya da dikiş sesleri falan da duymadım. kısa sürede kızımın viyaklamasını duydum sadece 22:00 da girdim içeri 5 dk. sonra meleğimi kokluyordum. toplamda 15 dk.da çıktık odamıza. göğsümden aşağı kısmı komple hissetmiyordum. uyuşuk kısım aşağıda olduğu için bebeğimi emzirebildim. 3-4 saat içinde uyuşukluğum tamamen geçti. ağrı kesiciler sayesinde rahat bir gece geçirdik. sabah kızımında benimde gaz problemimiz hallolunca evimize geldik. çok şükür hiç bir problemimiz olmadı. dikişlerim biraz ağrıyor, kendi kendime oturup kalkabiliyor yürüyebiliyorum oda yetiyor. meleğime bakınca hiç birşeyim kalmıyor zaten

Gozun Aydin canim Allah anali babali buyutsun....ben gun sayiyorum bebegime kavusabilmek icin.....
Insallah bir an once gelir bebegim.....
Tekrar tebrikler......

Gozun Aydin canim Allah anali babali buyutsun....ben gun sayiyorum bebegime kavusabilmek icin.....
Insallah bir an once gelir bebegim.....
Tekrar tebrikler......

sağol canım, sağlıklarıyla gelsinlerde illa ki gelecekler nasıl olsa. sende hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah meleğini...

Ya kızlar bende normal doğum istiyodum ama bayrama denk gelmesinden korkuyorum kendi doktorum yok başka doktor var onun hakkındada ii şeyler duymadım hastanede çalışan bi ebe bana boşu boşuna bekleme sezeryanla aldır kurtul dedi kendide doğumlara girdiği için biliyo kendiside ısrarla sezeryan doğum istemiş ve sezeryan olmuş öyle korkulcak bişi değil diyo yarın doktorumla görüşücem bakalım sezeryan için olur derse sezerynla bu hafta sonuna kadar aldırmayı düşünüyorum

selam kızlar.sanırım bende bayrama denk getırecegım.normal doğum yapıcam ALLAH ızın verırse ama benım kızımın pek gelmeye nıyetı yok galıba.doğum yapacaklara Allahtan yardım doğumunu yapıp bebişlerını kucaklarına alan annelere de hayırlı sağlıklı ömürler dılıyorum....

canım70-85-75 çıktı ama muayenede bişey çıkmadı seni muayene etti mi doktorun.benim de perşembe kontrolüm var hadi hayırlısı:)

canım benim sancılar o kadar çıkmadığı için açıklık falan var mı diye bakmadı. aslında merak ediyorum bakalım perşembe ne diyecek:26:

canım hayırlı olsun
ALLAH HAYIRLI YAZILAR YAZSIN İNŞ.
BEN DEMİŞTİM SANA NİŞAN O DİYE :)

canım Allah analı babalı büyütmek nasip etsin inşAllah sende kavuştun kıızına çok şükür:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…