Doğuma Hazırlık Ağustos anneleri buraya gelinde toplanalım cok az kaldıııı...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

canım çok geçmiş olsun Allah analı babalı büyütmek nasip etsin inşAllah :)

pamukçuk slm senle bebeişlerimiz arasında az var nasıl gidiyo canım ya bebekle hayat benim kız geceleri çok mızmızlanıyo bide sürekli emme isteği var bazen çok zorlanıyorum gerçekten

günaydın herkese... 2 gündür vajinal bölgede ağrı ve baskı var.. bacakalrım ağrıyo ve resmen yürüyemiyorum... aranızda bu sorunu yaşayan var mı ( bugün dr a gidip kurtar artık beni diycem :))

Gözün aydın vuslat güzelliklerle büyüt bebegini :)

LEYL85 seninle beklenen dogum tarihimiz aynı ben de bayram şekeri gibi gelicek heralde diyorum bizim kız :) bakalım önce hangimiz doguracak :)

günaydın herkese... 2 gündür vajinal bölgede ağrı ve baskı var.. bacakalrım ağrıyo ve resmen yürüyemiyorum... aranızda bu sorunu yaşayan var mı ( bugün dr a gidip kurtar artık beni diycem :))

bebişin yavaştan kanala giriyo heralde atik66 bende de oluyo gelicek hemen sanıyorum öle oldugunda ama dr a sordugumda daha var vakit o olur diyo

merak etme canım tek sen değilsin benimde o şekilde oluyor ama bi süre sonra geçiyor.benimde yarın kontrolüm bakalım bizim doktor ne söyleyecek.:26: insan sonlara gelince gerçekten daha çok sabırsızlanıyor

selam kızlarrrrrrr

Annem geldı biz bugun hafif temızlık yaptıkk halaaaaaaaa tık yokkk

dün akşam çok fenaydı kasılmalar, alttan vuran ağrılarr .. Biryandan da ayaklarım davull

sonra geçti...

Bu bekleyiş beni germeye başladıııııııııııııı

Acaba bu beklediğimiz günleri mumla ararmıyız diyorum bazende :))

Son düzenleme:
selamlar kızlar pazartesi günü saat 20,05 itibariyle bebegimi kucagıma normal dogumla aldım cok sükür pazar aksamı saat ikide yine böyle bilgisayar basındayken fos diye suyum bosaldı kocam benden daha telaslı tabi görseniz sancım yoktu hastaneye gidince basladı biliyosunuz ben epidural düsünüyodum bu saatte yok yapan uzmanlar sabah geliyo dediler ilk sokumu böyle yasadım bu arada suyumda geliyo sürekli ha birde daha önce 460 lira dedikleri epidurale 1.270 lira dediler itiraz etme sansım yok suyum geliyor bir yandan bu arada sancım yetersiz diye suni sancı vermisler bana ben serum sanıyorum sabaha kadar 5 cm acıklık olana kadar bekledim sonra epidural uzmanları geldler bi taktılar aaayy nasıl rahat bişey agrıyı hissediyosun ama adet agrısı gibi etkilenmiyosun bile bu sekilde öglen ikiye kadar 10 cm acıklık olana kadar ilerledi dogum ben tabi nst ye baglıyım sancımı ordan görüyorum cok fazla hissetmiyorum epidural takıldıgı icin acıklık 10 cm olunca sancını nst de görünce ıkınacaksın dediler bende öyle yaptım bebek bu sekilde ilerledi sonra güya dogumu hızlandırmak isteyen anestezi uzmanı tak diye gelip epidurali kesti bide üstüne suni sancıyı arttırdılar iste benim icin dogum bundan sonra basladı epiduralin rahatlıgına alısıp birden kesilince 10 cm acıklıkla psikolojim degişti alısma süreci zorladı halbuki epiduralle ilerliyodu bence durum yoksa 10 cm ye kadar nasıl ilerliycekki neyse doktorumda onaylayınca bana bir daha epidurali takmadılar nasıldı diye sormayın herkeste farklı oluyo bu agrı saat aksam 20,05 gibi aldım oglumu kucagıma bize 2000 lira gibi bi fatura cıkardılar halbuki ben bu parayla cok ala özel hastanede yapardım dogumumu ama o anda hakkımı arama gibi imkanımda yoktu iste bu sekilde gecti dogumum cok sükür iyiyiz simdi bugün geldik hastaneden ayrıntıları sonra yazarım bebişim aglıyor simdi emzirmem lazım görüsürüz...

Son düzenleme:

şekercikkkkkkkk dakika da bir gelip bakıyodum senden haber varmı diyee .. Yaşadığın olumsuzluklara rağmen eminim şuan çok mutlusundur herşeyi unutmuşsundur bile :) Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin....
Dediğine katılıyorum o parayla çok alâ bi hastanede yapardın doğumu o çok bilmiş, ukala anestezi uzmanı gibi insanlar da olmazdı .. Ama gelmiş geçmişşş sağlık olsun... Allah oğluna can sağlığı versn...

Çok merak ettım onca saat acıyı ve korktuğum tek şey olan suni sancıyı..
Fırsat bulunca yaz yıne....öpüyorum...

Slm kızlar dogumuma çok az kaldı ve bugün inanılmaz nefesim daralıyor canım bişey yemek istemiyor durmadan tuvaletteyim ve bebek çıkmak istiyor sanki yürüyüş yaparken çok zorlandım normalde yaptığım yürüyüşün yarısını aynı zamanda yapabildim acaba doğum basladimi yani acilma falan of çok stres oldum çok :s

canımm çok tebrik ederim sende aramıza katıldın artık cici anne ..
valla normal normal dedin çatır çatır doğurmuşun tebrikler ..
nasıl oğluşun annesi kavuştunuz sonunda sütün filan gelmiştir umarım ..
hadi müsait olduğunda yazarsın ayrıntıları.......

canım benim çok geçmiş olsun, tebrik ederim. hakkaten herşeye rağmen çatır çatır doğurmuşsun maaşallah, biz beceremedik sıpa gelmemekte diretince Allah hayırlı uzun ömürler nasip etsin inşallah...

güle güle büyütün bebişlerinizi kızlar... :)

bu da benim doğum hikayem kızlar.... :):):)

ben salı gecesinden korkmaya ağamaya başladım... epidural olacak sezeryan olacak ay dikişler nasıl olacak aman çok acıyacak mı aman sonda mı nasıl takacaklar çekerlerken acıyacak mı diye düşünürken sızıp kalmışım... sabah 7 de kalktım dua ettim abdestimi aldım 8 gibi yola düştük :):)

hastaneye geldik girişimiz yapıldı odaya çıktık annem babam kardeşim eşim iki teyzem ve kuzenim var yanımda... odaya çıkar çıkmaz hemşire geldi hadi hazırlayalım sizi diye ama ben br anda atıldım hemen mi aalacaksınız diye yok dedi epiduraliniz yapılacak... neyse hastane önlüğünü giydim yattım yatağa.. eşim elinde kamera başladı röportaja herkesle... ama ben bi ağlıyom iki gülüyom :):)

sonra anestezi uzmanı geldi allahım nasıl şeker adam tık diye iki sn de takıverdi epiduralimi hiç birşey hissetmedim :) ayaklarımda bir uyuşma oldu ama hala oynatabiliyorum dedim öyle olacak zaten sakın korkma dedi... neyse vakit iilerledi saat 10:05 de doktorum geldi.. hazırmısın dedi sanırırm dedim ... sonra tekrar anestezi uzmanı geldi bi ilaç daha verdi o zaman birazcık bulandım ve çıkardım... 5 dk. sonrada ameliyathaneye doğru yola çıktık... annem babam kareşim iki teyzem kuzenim eşim herkes başımda herkesin gözleri buğulu....:):) ayy o anlar acayip duygusallaşıyor insan :):)

sonra ameliyathaneye girdik... bana sonda taktılar hissediyorum ama acı yok :) sonra göbeğimi baticonla temizlediler...anestezi uzmanı başımda sonra eşim geeldi :):) onu görünce rahatladım.... sonra doktorumu gördüm naber dedi rahat mısın dedi :):) sonra daha başlamıyorum sadece yeri işariyorum merak etme başlarken söylücem dedi.. bu arada beni hazırlarlarken ben o yeşil örtüyü iyice başıma doğru çekin o tepedeki ışıktan hiçbir yansımayı görmek istemiyorum dedim...neyse başlarken haber vericem dedi doktorum ve 5 sn sonra kızımın o güzel sesi yankılandı.......inanamadım ama doğmuştu... hemen aldılar yan tarafıma koydular ilk muayenesine başladılar... gözüm hep onda.. eşim elinde kamera bi yandan kızımızı çekiyor bir yandan da benim saçlarımı öpüyor... elamı temizlediler getirdiler bana da koklattılar sonrada babası ile gönderdiler yavrumu... bende ondan 15-20dk sonra çıktım zaten...

kolaydı herşey... panik olacak korkacak hiçbirşey yokmuş.. hele şimdi kızımın kokusu bütün odayı doldurdu o herşeye değer... ben sağlıkla aldım evladımı kucağıma darısı sizlerin başına canlar sağlıkla sııhhatle inşalllaahhh :):)

canım tebrik ederim kavuştun kuzuna allah bağışlasın inşallahh gözün aydın

slm kızlar dün sabah saat 08.15te normal doğumla kızımı kucağıma aldım.zor bi doğumdu ama bitti çok şükür.doğum yapanlara tebrikler henüz yapmamışlara da sabır diliyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…