- 20 Temmuz 2019
- 521
- 322
- 18
- Konu Sahibi fatmakocsoy
-
Yasmin ve vitamin zaten kullanıyorum. Yasmin kist için vitamin de yumurta rezervi içinmiş doktorum öyle söyledi ama şimdi etrafımdakiler de soğan kürü de dene diyorlar ama ilaçlarla birlikte sakıncalı olmaz mı kafam karıştıCanım sen kistin için mi kullanacan bu kadar şeyi
Ne güzel geçmiş ama teyzen ilaçta kullanıyor muydu?Teyzemin çok sayıda kisti vardı sadece bu soğan kürünü içti doktoru ameliyatsız geçmez diyordu. Soğan kürüyle temizlendi
Yok doktor doğum kontrol hapı verdi ameliyat dedi ama teyzem kullanmadı .sadece soğan kürü yaptı.bence hepsini bir yapma belki zararı olurNe güzel geçmiş ama teyzen ilaçta kullanıyor muydu?
Evet işte bende bu yüzden kararsz kaldım bu ay sadece ilaç deniyim o zmn küçük kistmis geçer belki sağol canımYok doktor doğum kontrol hapı verdi ameliyat dedi ama teyzem kullanmadı .sadece soğan kürü yaptı.bence hepsini bir yapma belki zararı olur
Geçer inşallah canımEvet işte bende bu yüzden kararsz kaldım bu ay sadece ilaç deniyim o zmn küçük kistmis geçer belki sağol canım
Yaptır canım diğerleri de bir kaç güne büyür çatlar ilişkiye devam et aşılamadan 24saat sonra ilişki devem ediliyor.günaşırı devam et belki de ona denk gelirSlm kizlar bu sabah doktora gittim. Bugun reglinin 9.günü 15ml 12ml 9ml yumurtam varmis. Carsamba tekrar kontrole cagirdi 7gundur gonalf kullaniyorum.bugun yarin 150lik yapicam. Yarim ignem bitiyor eger carsambaya büyürlerse asilama yetisiyormus. Carsamvaya ancak 15ml büyur gibi..kararsiz kaldim tek yumurtayla asilama yaptirmasam mi.
Yaptır canım diğerleri de bir kaç güne büyür çatlar ilişkiye devam et aşılamadan 24saat sonra ilişki devem ediliyor.günaşırı devam et belki de ona denk gelir
Rahim kalınlığını hiç bilmiyorumBilemedim ki canim. birde rahim kalinligim 6ml olmus. Carsamba catlatma ignesi olsam cumaya asilama günü veriyorlar cumara kadar 8ml olsa yetermi acaba.
Doktor ne diyorRahim kalınlığını hiç bilmiyorum
Dok
Doktor ne diyor
Canim doktor birsey demedi pek. Sadece sorun olmaz gibi dedi.ama ucu acik kaldi. Butip tedaviler olup rahimkalinligi olmasi gerektigi gibi olmadan asilama yapilanlar var.hattabir arkadasa yumurtasi catlamadan yapmislar.benim doktorum iyiniyetliokonuda sansliyim. Internette enaz 8ml olmali diyor.bakalim belki cumaya kadar kalinlasir. Arkadas millet tek iliskiyle hesapsiz kitapsiz hamilekaliyor.kendimi universite sinavinda gibi hissetmeye basladim.
Doktor adetin 2.günü alttan baktı 5-6 lap gibi bişey söyledi o ne kiCanim doktor birsey demedi pek. Sadece sorun olmaz gibi dedi.ama ucu acik kaldi. Butip tedaviler olup rahimkalinligi olmasi gerektigi gibi olmadan asilama yapilanlar var.hattabir arkadasa yumurtasi catlamadan yapmislar.benim doktorum iyiniyetliokonuda sansliyim. Internette enaz 8ml olmali diyor.bakalim belki cumaya kadar kalinlasir. Arkadas millet tek iliskiyle hesapsiz kitapsiz hamilekaliyor.kendimi universite sinavinda gibi hissetmeye basladim.
hayırlısı canım. Bugün bende bu konu üzerinde düşündüm.rabbimin vardır bi bildiği . Ya zamanı gelmemiştir.ya da Rabbim bizim istediğimizden daha hayırlısını nasip edecektir. Çok zorluyoruz sanırım olsun olsun diye ondan olmuyor. Ben artık bu ay akışına bırakcam olursa olur olmazsa nasip değilmiş. Çok yıprandım bu ay çok ağladım.Allah muhafaza çocuk sahibi olacak diye isyankar olmayalım. Ben çocukları çok severim. Artık bi çocuk severken onu koklayıp ellerini tuttuğumda bi daha belki bu kokuyu bu sevgiyi hissedemiycek gibi hissediyorum. Son kez dokunur gibi dokunuyorum.kendi bebeğim olmazsa bi daha nerde sevcem. Nasip ya çok taktım kafaya bu bebek işini artık rahatlamak istiyorum.elimden gelirde yapabilirsem bu ay rahat olcam gün saymıycam.yumurta oldu olmadı uğraşmıycam.çabalasam da olmuyor .rabbim ne diyorsa kabulüm o. Dilerse verir dilerse vermez
Doktor adetin 2.günü alttan baktı 5-6 lap gibi bişey söyledi o ne ki
İyi mi pekiRahim kalinligidir canim.
İnşallah aminn canım.eşimde bu ay deneyelim günleri söyle diyor ama ben gün falan saymak istemiyorum. Görev gibi bişeyler yapmak istemiyorum.o kadar zorladık bişey olmuyor akışına bırakcam artıkCok dogru canim doktorda stres cok önemli diyor. Bebekler hep beklenmedik zamanda geliyorlar. Rabbim annelik duygusunu biran önce sanada tattirsin insallah. Birkere tedavite insan başladimi yaris atı gibi oluyor. Bu ayı kafan rahat gecir belkide bu arada bebis gelir
İyi mi peki
İnşallah aminn canım.eşimde bu ay deneyelim günleri söyle diyor ama ben gün falan saymak istemiyorum. Görev gibi bişeyler yapmak istemiyorum.o kadar zorladık bişey olmuyor akışına bırakcam artık
İnşallah canım ama bende hiç istek yok düşününce başım ağrıyor.yarış atı gibi hissediyorum kendimiAynen canim beni simdiden iliski stresi sardi. Sen buay regli sonrasi 2gunde bir iliski dene bence. Bu arada keciboynuzu özü kullanin eczanede satiliyor hünapin
sen ve eşin sperm sayı ve kalitesine faydali yumurtalarada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?