Aşılama Ağustos ayi aşılama yaptiracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
28 canım eşimde morfoloji sorunu ve sayı az senin

Canim proman k diye bir ilac var diger forumda bir arkadas esine icirmisti hamile kaldi.
Günde 2 kasik keciboynuzu özü
Evicap e vitamini
Ve promen k ile hem morfolojisi düzeldi hem sayi ve kalitesi. Ama düzenli kullandi

28 canım eşimde morfoloji sorunu ve sayı az senin

Benim esimde sıkıntı yok. Bende pko var ama hormonlar iyi. 1oglum var 3yildir 2.ikin ugrasiyorum.aslinda 3kez gebe kaldim kimyasal oldu aslinda pirtilasma problemi varmis.simdi kansulandirici kullaniyorum.yasim 36 olunca zor oluyor gebe kalmak.

Çok şükür canım bir tanede olsa rabbim anneliği tattırmış .inşallah 2.yi de nasip etsin.canım attardan bi karışım aldık onu yedi biz daha yeni öğrendik sorun olduğunu önce hep ben gittim hep bişey yok deyip yolladı doktor sonunda eşimde çıktı.inşallah düzelirde hamile kalırım

Canım benim eşimde de hareket normal sayı az demişti doktor Proman K ve keçiboynuzu özü kullan dedi aşılamaya kadar önümüzdeki ay kist sıkıntım geçerse aşılama olcak hatta bana da yumurta rezervi için Prowomen yazdı

Canim cok güzel seyler önermis doktorun. Ama düzenli kullanin.

Alarm kurdum canım saati saatine alıyorum ilaclarımı inşallah birşey vesile olacak inanıyorum ben

Insallah canim. Valla ben esimin agzina tikiyorum ilaci ben vermesem icmiyor
Esine birde bolbol havuc ve hergün muz yedir. Tavsanlar cok cogalir neden havuc yüzünden.

Insallah canim. Valla ben esimin agzina tikiyorum ilaci ben vermesem icmiyor
Esine birde bolbol havuc ve hergün muz yedir. Tavsanlar cok cogalir neden havuc yüzünden.
valla tek taraflı mücadele olmuyor vakit birbirine destek vakti çocuk istiyorsak katlanacaz her şeye olsa da Allah'tan olmasa da şüphesiz ama en azından çabamızı verelim yaşım 29 oldu anne olmak istiyorum bendeee

Ben çatlatma iğnesini Çarşamba yaptırdım ovulasyon testine göre Pazar günü yumurtam çatladı bence aşılama yaptır çünkü iğneden sonra yumurta hemen çatlamıyor

Ben çatlatma iğnesini Çarşamba yaptırdım ovulasyon testine göre Pazar günü yumurtam çatladı bence aşılama yaptır çünkü iğneden sonra yumurta hemen çatlamıyor

Catlama ignesinden sonra ovulasyon kullanilmiyor.cunku catladigi halde birsüre pik gösterirmis. Artik doktora birakicam karari. Gecen 1.asilamada canim hic acimadi ama 2.asilamada bagirdim resmen oyüzden korkuyorum. En iyisi yumurta olgunlastiktan sonra 10gün iliskiyi birakmamak.

Benim de 2. Aşılama daha kolaydı alıştı sanırım peki tatlım 10 gün ilişki derken 1 gün ara vererek mi olucak?

Eger rahim kalinligini söylemediyse normal oldugu icindir. Doktorlarin agzindan lafi kerpetenle aliyoruz.
Çapa’da yaptırıyorum ben aslında doktorlar çok ilgililer sağ tüpüm zaten kapalıydı iyice bakınca şişme olduğunu gördüler sağ tüpümün alınmasına karar verdiler bakalım cesaret edip aldıracağım sanırım

Neden şişme olmuş ki canım yani kapalı ama aşılama olmazsa ki inşallah olur tüp bebeğe yönlendirilince kapalı tüpte de yumurta alamıyorlar mı

Neden şişme olmuş ki canım yani kapalı ama aşılama olmazsa ki inşallah olur tüp bebeğe yönlendirilince kapalı tüpte de yumurta alamıyorlar mı
Sordum şişme neden olmuştur diye bilinmiyor ama apandisit ameliyatı olmuştum o da yapmış olabilir dediler kapalı tüpten yumurta alınıyor mu onu sormadım canım

Sordum şişme neden olmuştur diye bilinmiyor ama apandisit ameliyatı olmuştum o da yapmış olabilir dediler kapalı tüpten yumurta alınıyor mu onu sormadım canım
Bende tam emin değilim ama sen bı kaç doktora danış şişme varsa tabi ki aldır bazen kapalı tüpler bazı sebeplerden dolayı toksit salgılıyormuş bu da bebeğin tutunmasına engel olabiliyormus canım bı yazıda okumuştum ne denli doğru bilmiyorum her kafadan bir ses çıkıyor işte. Bence sen iyice sor soruştur nolursa olsun Allah dilerse bir yumurta bir sperm yeterli değil mi zaten inşallah bı an önce kavuşursun yavruna hepimiz kavuşuruz inşallah

kendimi universite sinavinda gibi hissetmeye basladim. lafına çok güldüm al bende de o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…