- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi fatmakocsoy
-
İnşallah canım ama bende hiç istek yok düşününce başım ağrıyor.yarış atı gibi hissediyorum kendimi
28 canım eşimde morfoloji sorunu ve sayı az seninSenin yas kac canim ve problem neydi sizde. Sebepsiz mi
28 canım eşimde morfoloji sorunu ve sayı az senin
28 canım eşimde morfoloji sorunu ve sayı az senin
Çok şükür canım bir tanede olsa rabbim anneliği tattırmış .inşallah 2.yi de nasip etsin.canım attardan bi karışım aldık onu yedi biz daha yeni öğrendik sorun olduğunu önce hep ben gittim hep bişey yok deyip yolladı doktor sonunda eşimde çıktı.inşallah düzelirde hamile kalırımBenim esimde sıkıntı yok. Bende pko var ama hormonlar iyi. 1oglum var 3yildir 2.ikin ugrasiyorum.aslinda 3kez gebe kaldim kimyasal oldu aslinda pirtilasma problemi varmis.simdi kansulandirici kullaniyorum.yasim 36 olunca zor oluyor gebe kalmak.
Canım benim eşimde de hareket normal sayı az demişti doktor Proman K ve keçiboynuzu özü kullan dedi aşılamaya kadar önümüzdeki ay kist sıkıntım geçerse aşılama olcak hatta bana da yumurta rezervi için Prowomen yazdıÇok şükür canım bir tanede olsa rabbim anneliği tattırmış .inşallah 2.yi de nasip etsin.canım attardan bi karışım aldık onu yedi biz daha yeni öğrendik sorun olduğunu önce hep ben gittim hep bişey yok deyip yolladı doktor sonunda eşimde çıktı.inşallah düzelirde hamile kalırım
Canım benim eşimde de hareket normal sayı az demişti doktor Proman K ve keçiboynuzu özü kullan dedi aşılamaya kadar önümüzdeki ay kist sıkıntım geçerse aşılama olcak hatta bana da yumurta rezervi için Prowomen yazdı
Alarm kurdum canım saati saatine alıyorum ilaclarımıCanim cok güzel seyler önermis doktorun. Ama düzenli kullanin.
Alarm kurdum canım saati saatine alıyorum ilaclarımıinşallah birşey vesile olacak inanıyorum ben
Insallah canim. Valla ben esimin agzina tikiyorum ilaci ben vermesem icmiyor
Esine birde bolbol havuc ve hergün muz yedir. Tavsanlar cok cogalir neden havuc yüzünden.
Ben çatlatma iğnesini Çarşamba yaptırdım ovulasyon testine göre Pazar günü yumurtam çatladıSlm kizlar bu sabah doktora gittim. Bugun reglinin 9.günü 15ml 12ml 9ml yumurtam varmis. Carsamba tekrar kontrole cagirdi 7gundur gonalf kullaniyorum.bugun yarin 150lik yapicam. Yarim ignem bitiyor eger carsambaya büyürlerse asilama yetisiyormus. Carsamvaya ancak 15ml büyur gibi..kararsiz kaldim tek yumurtayla asilama yaptirmasam mi.
Bana rahim kalınlığı hakkında bilgi verilmediRahim kalınlığını hiç bilmiyorum
Ben çatlatma iğnesini Çarşamba yaptırdım ovulasyon testine göre Pazar günü yumurtam çatladıbence aşılama yaptır çünkü iğneden sonra yumurta hemen çatlamıyor
Bana rahim kalınlığı hakkında bilgi verilmedi
Benim de 2. Aşılama daha kolaydı alıştı sanırımCatlama ignesinden sonra ovulasyon kullanilmiyor.cunku catladigi halde birsüre pik gösterirmis. Artik doktora birakicam karari. Gecen 1.asilamada canim hic acimadi ama 2.asilamada bagirdim resmen oyüzden korkuyorum. En iyisi yumurta olgunlastiktan sonra 10gün iliskiyi birakmamak.
Çapa’da yaptırıyorum benEger rahim kalinligini söylemediyse normal oldugu icindir. Doktorlarin agzindan lafi kerpetenle aliyoruz.
Neden şişme olmuş ki canım yani kapalı ama aşılama olmazsa ki inşallah olur tüp bebeğe yönlendirilince kapalı tüpte de yumurta alamıyorlar mıÇapa’da yaptırıyorum benaslında doktorlar çok ilgililer sağ tüpüm zaten kapalıydı iyice bakınca şişme olduğunu gördüler sağ tüpümün alınmasına karar verdiler bakalım cesaret edip aldıracağım sanırım
Sordum şişme neden olmuştur diye bilinmiyor ama apandisit ameliyatı olmuştum o da yapmış olabilir dedilerNeden şişme olmuş ki canım yani kapalı ama aşılama olmazsa ki inşallah olur tüp bebeğe yönlendirilince kapalı tüpte de yumurta alamıyorlar mı
Bende tam emin değilim ama sen bı kaç doktora danış şişme varsa tabi ki aldır bazen kapalı tüpler bazı sebeplerden dolayı toksit salgılıyormuş bu da bebeğin tutunmasına engel olabiliyormus canım bı yazıda okumuştum ne denli doğru bilmiyorum her kafadan bir ses çıkıyor işte. Bence sen iyice sor soruştur nolursa olsun Allah dilerse bir yumurta bir sperm yeterli değil mi zatenSordum şişme neden olmuştur diye bilinmiyor ama apandisit ameliyatı olmuştum o da yapmış olabilir dedilerkapalı tüpten yumurta alınıyor mu onu sormadım canım
kendimi universite sinavinda gibi hissetmeye basladim. lafına çok güldüm al bende de o kadarCanim doktor birsey demedi pek. Sadece sorun olmaz gibi dedi.ama ucu acik kaldi. Butip tedaviler olup rahimkalinligi olmasi gerektigi gibi olmadan asilama yapilanlar var.hattabir arkadasa yumurtasi catlamadan yapmislar.benim doktorum iyiniyetliokonuda sansliyim. Internette enaz 8ml olmali diyor.bakalim belki cumaya kadar kalinlasir. Arkadas millet tek iliskiyle hesapsiz kitapsiz hamilekaliyor.kendimi universite sinavinda gibi hissetmeye basladim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?