Aşılama Ağustos ayi aşılama yaptiracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar bu iğneler tahmin ediyorum ki hepimizi şişiriyor. Buna karşı ne gibi önlemler aldınız.zayıflamak için uğraşıyor musunuz
Evet hormon olduğu için sisiriyo kilo ile alakalı bir durum olmadığı için de zayıflama olsa bile şişkinlik geçmez.

Bende de aynısı oldu yumurtalar kendiliğinden çatlıyor dedi 2. Ayda kist oluştu doğum kontrol ilacu verdi ama seninkinden farklıydı ilaç biter bitmez adet oldum günümden 10 gün önce. Çok şükür ki diğer aya geçmişti. Ben de eşim için E vitamini takviyesi yapayım dedim ama doktor vermeyince almadım. Bana coraspin b12 ve folik asit verdi. Amin inşallah canım

2cm kist dedi bir ayda geçer mi ya şimdi de bunun telaşına düştüm ya her şeyde sorun yaşıyorum hep zor oluyor hep geç oluyor istediğim hiç birşey hemen olmadı kolay olmadı ki bu olsun iyice sinirlerim bozuldu ya elimden bı tek dua etmek geliyor ne zor bı sinavdayiz Rabbim kolaylastirsin güç sabır versin

Kızlar benim ilk aşılamam tutmadı bu ay ara veriyoruz adet olmayı bekliyorum daha olmadım bile. Eylül’de ikinciyi deneyeceğiz. Aşılamadı Eylül’de olacak olanlar kimler
Hayırlısı olsun inşallah bı dahakine tutar canım benim kist geçerse Eylül'de bende yaptircam

Merak etme geçer canım. Yumurtanın çatlamamasından oluşan kistler çabuk geçiyor ben de o dönemde çok araştırmıştım. Benimki de 2cmdi. Hiç ümidini yitirme. Geç olsun ama güç olmasın. Rabbim en iyisini vermek için bekletiyordur. Hepimizin elinden gelen önce Allah'a sığınıp ondan istemek sonra vesile kıldığını düşündüğümüz tedavileri uygulamak. İnşallah bize nasip ettiği o hayırlı haberi en kısa ve doğru zamanda alırız.

İnşallah tedavin hayırla sonuçlanır canım bence yetişir daha bayrama var sıkma canını hem dozaji da arttırmış Allah'ın izniyle bı sıkıntı çıkmaz ♥

Insallah canim rabbim hayirlisiyla saglik sihatle hepimize nasip etsin insallah

Aminnnnn canım amin inşallah tez vakitte güzel haberler alırız

Benim bir kere 6cm oldu adetle iki ayda atılmıştı .bir kere de 3cm oldu onu da ilk adetimle attım.hiç doğum kontrol hapı da kullanmadım

Benim bir kere 6cm oldu adetle iki ayda atılmıştı .bir kere de 3cm oldu onu da ilk adetimle attım.hiç doğum kontrol hapı da kullanmadım
Aynen hemen geçiyor. Tıpta basit kistler deniliyor. Aslında dediğiniz gibi kendiliğinden geçiyor ama tekrar ilaçla tedaviye devam edileceği için büyüme ihtimaline karşı yok edilmeye çalışılıyor

Selam kızlar birşey sorucam gebeliğe hazırlıkta konu açtım ama henüz cevap yazan olmadı doğum kontrol hapı beraberinde soğan kürü denemenin sakıncası var mi? Etrafımdaki herkes soğan kürü dene diyor da hem Yasmin hem vitamin kullanıyorum soğan kürü de beraberinde olur mu ki ?

Canım sen kistin için mi kullanacan bu kadar şeyi

Teyzemin çok sayıda kisti vardı sadece bu soğan kürünü içti doktoru ameliyatsız geçmez diyordu. Soğan kürüyle temizlendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…