- Konu Sahibi fatmakocsoy
-
Evet hormon olduğu için sisiriyo kilo ile alakalı bir durum olmadığı için de zayıflama olsa bile şişkinlik geçmez.Kızlar bu iğneler tahmin ediyorum ki hepimizi şişiriyor. Buna karşı ne gibi önlemler aldınız.zayıflamak için uğraşıyor musunuz
Bende de aynısı oldu yumurtalar kendiliğinden çatlıyor dedi 2. Ayda kist oluştu doğum kontrol ilacu verdi ama seninkinden farklıydı ilaç biter bitmez adet oldum günümden 10 gün önce. Çok şükür ki diğer aya geçmişti. Ben de eşim için E vitamini takviyesi yapayım dedim ama doktor vermeyince almadım. Bana coraspin b12 ve folik asit verdi. Amin inşallah canımÇok sağol canım evet klomen kullanmıştım önceki doktorun hatası 3 ay klomen kullandım ama çatlatma iğnesi yapmadı yumurtaların kendiliğinden çatlıyor demisti ve kist oluşmuşDoktorumu değiştim canım eşimin sonucuna bakıp vitamin verdi. Promen K ve prowomen ve kist için Yasmin verdi. Bı ay sonra kontrole çağırdı kistin geçerse aşılamaya başlarız dedi. Eşimin hareketi normal ama sayıda sıkıntı varmış aşılamaya kadar yükseltmeye çalışalım dedi. Herşeyin hayırlısı olsun hepimiz için canım inşallah Rabbim hazinesinden bizede nasip eder ♥
2cm kist dedi bir ayda geçer mi yaBende de aynısı oldu yumurtalar kendiliğinden çatlıyor dedi 2. Ayda kist oluştu doğum kontrol ilacu verdi ama seninkinden farklıydı ilaç biter bitmez adet oldum günümden 10 gün önce. Çok şükür ki diğer aya geçmişti. Ben de eşim için E vitamini takviyesi yapayım dedim ama doktor vermeyince almadım. Bana coraspin b12 ve folik asit verdi. Amin inşallah canım
Hayırlısı olsun inşallah bı dahakine tutar canım benim kist geçerse Eylül'de bende yaptircamKızlar benim ilk aşılamam tutmadı bu ay ara veriyoruz adet olmayı bekliyorum daha olmadım bile. Eylül’de ikinciyi deneyeceğiz. Aşılamadı Eylül’de olacak olanlar kimler
Merak etme geçer canım. Yumurtanın çatlamamasından oluşan kistler çabuk geçiyor ben de o dönemde çok araştırmıştım. Benimki de 2cmdi. Hiç ümidini yitirme. Geç olsun ama güç olmasın. Rabbim en iyisini vermek için bekletiyordur. Hepimizin elinden gelen önce Allah'a sığınıp ondan istemek sonra vesile kıldığını düşündüğümüz tedavileri uygulamak. İnşallah bize nasip ettiği o hayırlı haberi en kısa ve doğru zamanda alırız.2cm kist dedi bir ayda geçer mi yaşimdi de bunun telaşına düştüm ya her şeyde sorun yaşıyorum hep zor oluyor hep geç oluyor istediğim hiç birşey hemen olmadı kolay olmadı ki bu olsun iyice sinirlerim bozuldu ya elimden bı tek dua etmek geliyor ne zor bı sinavdayiz Rabbim kolaylastirsin güç sabır versin
İnşallah tedavin hayırla sonuçlanır canım bence yetişir daha bayrama var sıkma canını hem dozaji da arttırmış Allah'ın izniyle bı sıkıntı çıkmaz ♥
Aminnnnn canım amin inşallah tez vakitte güzel haberler alırızMerak etme geçer canım. Yumurtanın çatlamamasından oluşan kistler çabuk geçiyor ben de o dönemde çok araştırmıştım. Benimki de 2cmdi. Hiç ümidini yitirme. Geç olsun ama güç olmasın. Rabbim en iyisini vermek için bekletiyordur. Hepimizin elinden gelen önce Allah'a sığınıp ondan istemek sonra vesile kıldığını düşündüğümüz tedavileri uygulamak. İnşallah bize nasip ettiği o hayırlı haberi en kısa ve doğru zamanda alırız.
Hayırlısı olsun canım.ben Eylül de ilk defa yaptırcam korkuyorum birazKızlar benim ilk aşılamam tutmadı bu ay ara veriyoruz adet olmayı bekliyorum daha olmadım bile. Eylül’de ikinciyi deneyeceğiz. Aşılamadı Eylül’de olacak olanlar kimler
O şişlik nasıl inecek.ben bi kere çatlatma iğnesi oldum bir ay spor yaptım ancak indi.şimdi bir sürü iğneyle ne hale gelcem napsam kiEvet hormon olduğu için sisiriyo kilo ile alakalı bir durum olmadığı için de zayıflama olsa bile şişkinlik geçmez.
Benim bir kere 6cm oldu adetle iki ayda atılmıştı .bir kere de 3cm oldu onu da ilk adetimle attım.hiç doğum kontrol hapı da kullanmadımMerak etme geçer canım. Yumurtanın çatlamamasından oluşan kistler çabuk geçiyor ben de o dönemde çok araştırmıştım. Benimki de 2cmdi. Hiç ümidini yitirme. Geç olsun ama güç olmasın. Rabbim en iyisini vermek için bekletiyordur. Hepimizin elinden gelen önce Allah'a sığınıp ondan istemek sonra vesile kıldığını düşündüğümüz tedavileri uygulamak. İnşallah bize nasip ettiği o hayırlı haberi en kısa ve doğru zamanda alırız.
Aynen hemen geçiyor. Tıpta basit kistler deniliyor. Aslında dediğiniz gibi kendiliğinden geçiyor ama tekrar ilaçla tedaviye devam edileceği için büyüme ihtimaline karşı yok edilmeye çalışılıyorBenim bir kere 6cm oldu adetle iki ayda atılmıştı .bir kere de 3cm oldu onu da ilk adetimle attım.hiç doğum kontrol hapı da kullanmadım
Tam olarak korktuğun ne canımHayırlısı olsun canım.ben Eylül de ilk defa yaptırcam korkuyorum biraz
Ben o zaman çocuk düşünmüyordum.doğrudurAynen hemen geçiyor. Tıpta basit kistler deniliyor. Aslında dediğiniz gibi kendiliğinden geçiyor ama tekrar ilaçla tedaviye devam edileceği için büyüme ihtimaline karşı yok edilmeye çalışılıyor
Süreç nasıl olacak hergün iğne vurulacakmışım çok mu ağrılı olacak.bi de benim doktor nasıl muayene ediyorsa canım yanıyor her seferindeTam olarak korktuğun ne canım
Canım sen kistin için mi kullanacan bu kadar şeyiSelam kızlar birşey sorucam gebeliğe hazırlıkta konu açtım ama henüz cevap yazan olmadı doğum kontrol hapı beraberinde soğan kürü denemenin sakıncası var mi? Etrafımdaki herkes soğan kürü dene diyor da hem Yasmin hem vitamin kullanıyorum soğan kürü de beraberinde olur mu ki ?
Teyzemin çok sayıda kisti vardı sadece bu soğan kürünü içti doktoru ameliyatsız geçmez diyordu. Soğan kürüyle temizlendiSelam kızlar birşey sorucam gebeliğe hazırlıkta konu açtım ama henüz cevap yazan olmadı doğum kontrol hapı beraberinde soğan kürü denemenin sakıncası var mi? Etrafımdaki herkes soğan kürü dene diyor da hem Yasmin hem vitamin kullanıyorum soğan kürü de beraberinde olur mu ki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?