- 4 Nisan 2019
- 5.912
- 6.337
- 198
- Konu Sahibi fatmakocsoy
-
Senin aşılaman ne zamanBana rahim kalınlığı hakkında bilgi verilmedi
Sağol tatlım ben de internetten araştırıyorum yine bir doktora danışıcam gerekirse aldıracam. İnternette araştırmama göre bu şişen tüpte sıvı birikmesi oluşuyormuş ve bu sıvı tüp bebekte rahme sızıp embriyoya zarar verip düşüğe neden oluyormuş alınırsa eğer tüp bebekte başarı şansı %60a çıkabilirmişBende tam emin değilim ama sen bı kaç doktora danış şişme varsa tabi ki aldır bazen kapalı tüpler bazı sebeplerden dolayı toksit salgılıyormuş bu da bebeğin tutunmasına engel olabiliyormus canım bı yazıda okumuştum ne denli doğru bilmiyorum her kafadan bir ses çıkıyor işte. Bence sen iyice sor soruştur nolursa olsun Allah dilerse bir yumurta bir sperm yeterli değil mi zateninşallah bı an önce kavuşursun yavruna hepimiz kavuşuruz inşallah ♥
Cuma yapıldı geçti yaniSenin aşılaman ne zaman
İnşallah olumlu sonuç alırsın canım senin için dua edicemSağol tatlım ben de internetten araştırıyorum yine bir doktora danışıcam gerekirse aldıracam. İnternette araştırmama göre bu şişen tüpte sıvı birikmesi oluşuyormuş ve bu sıvı tüp bebekte rahme sızıp embriyoya zarar verip düşüğe neden oluyormuş alınırsa eğer tüp bebekte başarı şansı %60a çıkabilirmişAmiiiiin canın inşallah hepimiz en kısa zamanda en hayırlı şekilde anne oluruz
Sağol canım ben de hepimiz için dua ediyorumİnşallah olumlu sonuç alırsın canım senin için dua edicem
İnşallah olumlu sonuç alırsın bebişin seninledirCuma yapıldı geçti yani
Amin canım hepimiz inşallah mutlu haber alırızİnşallah olumlu sonuç alırsın bebişin seninledir
Bana vermedi doktorum jel falan. Sadece duphaston verdi günde iki kez. Sende değişiklik var mı aşılama dan beri?Merhaba kızlar crinone jel kullanan var mı? Nasıl kullanıyorsunuz?
Canım bugün 5. Günüm bi değişiklik yok. Aşılamaya pek güvenim de kalmadı tabi Allah’a şükür sağlıklıyız zamanını bekliyoruz Allah zamanını bilirBana vermedi doktorum jel falan. Sadece duphaston verdi günde iki kez. Sende değişiklik var mı aşılama dan beri?
Bakalım hepimiz için hayırlısı olsun inşallahCanım bugün 5. Günüm bi değişiklik yok. Aşılamaya pek güvenim de kalmadı tabi Allah’a şükür sağlıklıyız zamanını bekliyoruz Allah zamanını bilir
Hayırlı olsun canım 30 temmuz adet günüm benim bayrama denk gelince yaptırmadım. Adet olursam 1 eylülde gitcem 12eylül gibi de aşılama olacakMerhaba arkadaşlar nasılsınız nasıl gidiyor bekleyişlerben baya sabırsızlanıyorum daha 4 gün oldu aşılama olalı zaman geçmiyor
Aşılanması bayrama denk gelen arkadaşlar vardı sizler ne yaptınız tedaviye başlama gününüz belli oldu mu?
Amin inşallah tatlım hakkımızda hayırlısı olsun canımBakalım hepimiz için hayırlısı olsun inşallah
Benim de 5 Gün oldu aynen bekleyiş zor vakit geçmiyor Hayırlı haber olsun da beklerizMerhaba arkadaşlar nasılsınız nasıl gidiyor bekleyişlerben baya sabırsızlanıyorum daha 4 gün oldu aşılama olalı zaman geçmiyor
Aşılanması bayrama denk gelen arkadaşlar vardı sizler ne yaptınız tedaviye başlama gününüz belli oldu mu?
Gün geçmiyormuş gibi geliyorBenim de 5 Gün oldu aynen bekleyiş zor vakit geçmiyor Hayırlı haber olsun da bekleriz
Sen de belirtiler var mı canım?Gün geçmiyormuş gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?