Aşılama Ağustos ayi aşılama yaptiracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Sağol tatlım ben de internetten araştırıyorum yine bir doktora danışıcam gerekirse aldıracam. İnternette araştırmama göre bu şişen tüpte sıvı birikmesi oluşuyormuş ve bu sıvı tüp bebekte rahme sızıp embriyoya zarar verip düşüğe neden oluyormuş alınırsa eğer tüp bebekte başarı şansı %60a çıkabilirmiş Amiiiiin canın inşallah hepimiz en kısa zamanda en hayırlı şekilde anne oluruz

İnşallah olumlu sonuç alırsın canım senin için dua edicem

Merhaba kızlar crinone jel kullanan var mı? Nasıl kullanıyorsunuz?

Bana vermedi doktorum jel falan. Sadece duphaston verdi günde iki kez. Sende değişiklik var mı aşılama dan beri?
Canım bugün 5. Günüm bi değişiklik yok. Aşılamaya pek güvenim de kalmadı tabi Allah’a şükür sağlıklıyız zamanını bekliyoruz Allah zamanını bilir

Merhaba arkadaşlar nasılsınız nasıl gidiyor bekleyişler ben baya sabırsızlanıyorum daha 4 gün oldu aşılama olalı zaman geçmiyor
Aşılanması bayrama denk gelen arkadaşlar vardı sizler ne yaptınız tedaviye başlama gününüz belli oldu mu?

Hayırlı olsun canım 30 temmuz adet günüm benim bayrama denk gelince yaptırmadım. Adet olursam 1 eylülde gitcem 12eylül gibi de aşılama olacak

Benim de 5 Gün oldu aynen bekleyiş zor vakit geçmiyor Hayırlı haber olsun da bekleriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…