- 4 Nisan 2019
- 5.912
- 6.337
- 198
- Konu Sahibi fatmakocsoy
-
Hayırlı olsun canım.aşılamadan sonra olabiliyormuş birçok yazıda okudum. Genelde 15-20 dakika yatırıyorlarmışSelam arkadaşlar bende oldum bugün aşılamamı ama ben sizin gibi Bir saat falan yatmadım 15 dakika yatırdı yeterli bu kadar dedi sadece evde dinlen bugün dedi. Hafif kahverengimsi akıntım var sizde var mı oyle birşey.
Çok teşekkür ederim hepimizin güzel haberlerini alalım inşallahHayırlı olsun canım.aşılamadan sonra olabiliyormuş birçok yazıda okudum. Genelde 15-20 dakika yatırıyorlarmış
Amin inşallah canım. Benim aşılamam arefe gününe denk gelince bi daha ki aya kaldı doktor arefe çalışırsak yaparım dedi ama ben istemedim . Boşuna hormonu alıp yarım kalmasın istemedim.çünkü bir kere aşılama iğnesi vuruldum karnım kocaman şişti şimdi de öyle kalmak istemiyorum.Çok teşekkür ederim hepimizin güzel haberlerini alalım inşallahAA normal o zaman telaş yapmama gerek yok sen ne durumdasın
Sen hap mı kullandın iğnemiÇok teşekkür ederim hepimizin güzel haberlerini alalım inşallahAA normal o zaman telaş yapmama gerek yok sen ne durumdasın
Haklısın yarım kalması hoş olmaz içine sine sine rahat rahat tedavini olursun birdahaki ay inşallah. Ben iğne kullandım gonal f ufak bir kistim olduğu için 75 doz aldım hergün 3 yumurta büyüdü.Sen hap mı kullandın iğnemi
Kızlar merhaba hepinizin tedavisi hayırla sonuçlansin inşallahHaklısın yarım kalması hoş olmaz içine sine sine rahat rahat tedavini olursun birdahaki ay inşallah. Ben iğne kullandım gonal f ufak bir kistim olduğu için 75 doz aldım hergün 3 yumurta büyüdü.
Geçmiş olsun canım sakın sıkma canını kist bende de var küçülüyor adetten sonra genelde belli bir ölçünün altında da aşılamayı yapıyorlar zaten.Kızlar merhaba hepinizin tedavisi hayırla sonuçlansin inşallahBen bugün hastaneye gittim 2 cm kist çıktı doğum kontrol hapı verdi ve eşimle ikimize vitamin verdi bı ay kullanıp tekrar gidecez kist geçmiş olursa aşılama yapilcak önümüzdeki ay bakalım herşeyin hayırlısı
Bana doktor 5 gün iğne kalçadan 5.gün ultrason bakcam dedi.bazılarına hap vermiş aynı doktor.Haklısın yarım kalması hoş olmaz içine sine sine rahat rahat tedavini olursun birdahaki ay inşallah. Ben iğne kullandım gonal f ufak bir kistim olduğu için 75 doz aldım hergün 3 yumurta büyüdü.
Olsun canım inşallah adetinle atılır bazen benim de sol tarafımda oluyor sonra kendiliğinden yok oluyor.inşallah bi daha ki ay ikimiz aynı zamanda aşılama olcazKızlar merhaba hepinizin tedavisi hayırla sonuçlansin inşallahBen bugün hastaneye gittim 2 cm kist çıktı doğum kontrol hapı verdi ve eşimle ikimize vitamin verdi bı ay kullanıp tekrar gidecez kist geçmiş olursa aşılama yapilcak önümüzdeki ay bakalım herşeyin hayırlısı
Geçmiş olsun canım, bende öyle bir akıntı olmadi.Selam arkadaşlar bende oldum bugün aşılamamı ama ben sizin gibi Bir saat falan yatmadım 15 dakika yatırdı yeterli bu kadar dedi sadece evde dinlen bugün dedi. Hafif kahverengimsi akıntım var sizde var mı oyle birşey.
İnşallah canım hayırlısı olsun diyorum bende iyi ki önceden gitmişim en azından daha iyi motive oldum kist can sıktı ama inşallah geçer senin tedavinde hayırla sonuçlanır inşallah canımGeçmiş olsun canım sakın sıkma canını kist bende de var küçülüyor adetten sonra genelde belli bir ölçünün altında da aşılamayı yapıyorlar zaten.
İnşallah canım evet sol tarfta Yasmin verdi doktorcum inşallah geçer bir ayda beraber yaparız asilamamiziOlsun canım inşallah adetinle atılır bazen benim de sol tarafımda oluyor sonra kendiliğinden yok oluyor.inşallah bi daha ki ay ikimiz aynı zamanda aşılama olcaz
Sanırım bu tedavi süreci kişiden kişiye değişen bir durum demekki senin için iyi olanı hap şeklinde olan ilaç.Bana doktor 5 gün iğne kalçadan 5.gün ultrason bakcam dedi.bazılarına hap vermiş aynı doktor.
Teşekkür ederimGeçmiş olsun canım, bende öyle bir akıntı olmadi.
İnşallah canım evet sol tarfta Yasmin verdi doktorcum inşallah geçer bir ayda beraber yaparız asilamamizi ♥
Canım çok geçmiş olsun. İnşallah kistin küçülür. Daha önce klomen falan kullanmış mıydın? Ondan da kist oluşabiliyır. Benim de olmuştu ve ilk adetimle birlikte yok oldu. İnşallah seninde öyle olur. Benim doktorum da bana vitamin verdi ama eşime vermedi. Değerlere bakıp mı verdi?Kızlar merhaba hepinizin tedavisi hayırla sonuçlansin inşallahBen bugün hastaneye gittim 2 cm kist çıktı doğum kontrol hapı verdi ve eşimle ikimize vitamin verdi bı ay kullanıp tekrar gidecez kist geçmiş olursa aşılama yapilcak önümüzdeki ay bakalım herşeyin hayırlısı
Çok sağol canım evet klomen kullanmıştım önceki doktorun hatası 3 ay klomen kullandım ama çatlatma iğnesi yapmadı yumurtaların kendiliğinden çatlıyor demisti ve kist oluşmuşCanım çok geçmiş olsun. İnşallah kistin küçülür. Daha önce klomen falan kullanmış mıydın? Ondan da kist oluşabiliyır. Benim de olmuştu ve ilk adetimle birlikte yok oldu. İnşallah seninde öyle olur. Benim doktorum da bana vitamin verdi ama eşime vermedi. Değerlere bakıp mı verdi?
İnşallah tedavin hayırla sonuçlanır canım bence yetişir daha bayrama var sıkma canını hem dozaji da arttırmış Allah'ın izniyle bı sıkıntı çıkmazGünaydin kizlar mutlu sabahlar, biraz önce doktordan ciktim. bugün reglinin 7.günü Sagda 2 solda 2 yumurta varmis. Enkücügü 8ml enbüyügü 10ml biraz yavas büyümüsler gonal f in dizajini 150ml yükseltti.pazartesi tekrar kontrol dedi. Sanirim bayrama aşılama yetişmicek . Soldaki yumurtalarin şekli yine biraz bozuk gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?