Aşılama Ağustos ayi aşılama yaptiracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Şuanda göğüs hassasiyetim var ve akıntım var sanıyorum crinone jel kullanıyorum o sebepten oluyor. Arada bir kramp giriyor sol tarafıma hemen geçiyor sonrasında başka da birşey yok. Sen nasıl hissediyorsun
Senin aşılama yapılalı kaç gün olmuştu? Akıntım da yok kramp da yok iyiyim. 1. Aşılamada kasık ağrım vardı şimdi yok bilemiyorum artık

Şuanda göğüs hassasiyetim var ve akıntım var sanıyorum crinone jel kullanıyorum o sebepten oluyor. Arada bir kramp giriyor sol tarafıma hemen geçiyor sonrasında başka da birşey yok. Sen nasıl hissediyorsun
Crinone jeli sabah akşam mı uyguluyorsun canım

Bende de göğüs hassasiyeti var ama akıntı yok. Karnım çok şiş ve gaz hissi oluyor sürekli.benim de arada çok hafif ağrı oluyor o kadar

İn

Benim aşılamadan sonra 5. Gün bugün. Muhtemel ilaçların etkisinden oluyor jeli sadece sabahları kullanıyorum ben doktor günde bir kez verdi. Sen sabah akşam mı kullanıyorsun
Ben akşam kullanıyorum canım günde 1 defa

Peki doktor sana ne zamana kadar kullanman gerektiğini soyledimi bana birşey demedi umarım çok uzun süre kullanmayız hiç sevmedim ben bu ilacı

Kızlar son durum nedir sizde? Benim bugün 7. Gün. Adet olacakmisim gibi ağrılar oluyor ara sıra. Özellikle karın alt kısmı sancilaniyor.. hayırlısı olsun hepimiz için

Kızlar son durum nedir sizde? Benim bugün 7. Gün. Adet olacakmisim gibi ağrılar oluyor ara sıra. Özellikle karın alt kısmı sancilaniyor.. hayırlısı olsun hepimiz için
Selamlar benimde sağ kasıkta ağrım var uzun süre ayakta kalınca hemen ağrım oluyor göğüsler baya şişti sert oldu. Bakalım dediğin gibi hayırlısı olsun herşeyin ne zaman test yapacaksın

Selamlar benimde sağ kasıkta ağrım var uzun süre ayakta kalınca hemen ağrım oluyor göğüsler baya şişti sert oldu. Bakalım dediğin gibi hayırlısı olsun herşeyin ne zaman test yapacaksın
14 gün geçsin öyle yapayım diyorum da 16 ağustos düşünüyorum sen peki?

Kızlar inşallah belirtileriniz gebeliktendir gün gün not alın bize de lazım olcak Dilerim hepinizin tedavisi hayırla sonuçlanır bir hafta sonra müjdeli haberlerinizi alırız inşallah Aminnnn çok çok aminnnn

İnşallah hayırlısıysa olsun ne diyelim kısmet bu saatten sonrası hepimizin çok güzel haberler aldığı bir dönem olsun şu bayram geçsin de hemen sizinde başlasın tedavi

İnşallah hayırlısıysa olsun ne diyelim kısmet bu saatten sonrası hepimizin çok güzel haberler aldığı bir dönem olsun şu bayram geçsin de hemen sizinde başlasın tedavi
Ay inşallah canım hayırlısı olsun ben pek ümitli değilim ilk aşılama olacağı için ama bı yanımda kıpır kıpır Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…