- Konu Sahibi fatmakocsoy
-
Olsun oyle düşünmeyelim benimde ilk aşılamam olacağı varsa sağlıkla gelecekse gelsin meleklerimizAy inşallah canım hayırlısı olsun ben pek ümitli değilim ilk aşılama olacağı için ama bı yanımda kıpır kıpır Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah ♥
Allahtan bayram tatiline giriyoruzAslında bn de dayanamayabilirim
AynenAllahtan bayram tatiline giriyoruzyoksa kesin dayanamazdık kan tahlili en erken bayramdan sonra olacak mecbur beklicez
Adet görürsen zaten kullanmazsın bu ilacı tüp bebek yaptıranlar 3 ay falan kullanıyormuşPeki doktor sana ne zamana kadar kullanman gerektiğini soyledimi bana birşey demedi umarım çok uzun süre kullanmayız hiç sevmedim ben bu ilacı
Umarım bol güzel haberli bir bayram geçiririz inşallah sağlıklı hayırlı mutlu haberlerimizi okuruz şimdiden herkese mutlu bayramlar dilerim kızlarKızlar inşallah belirtileriniz gebeliktendir gün gün not alın bize de lazım olcakDilerim hepinizin tedavisi hayırla sonuçlanır bir hafta sonra müjdeli haberlerinizi alırız inşallah ♥ Aminnnn çok çok aminnnn
Musmutlu bayramlar olsun inşallah canım güzel haberlerle dönünUmarım bol güzel haberli bir bayram geçiririz inşallah sağlıklı hayırlı mutlu haberlerimizi okuruz şimdiden herkese mutlu bayramlar dilerim kızlar
Canım senin noldu inşallah güzel haber verirsin bizlereKızlar merhaba bende 27 temmuzda oldum ilk aşılamamı.Tek tüpüm kapalı şansım çok çok az ama olsun denemek istedim.Henüz hiç belirtim yok ama düşünmekten mahvoldum vakit geçmiyor.Sanki bebeğim tutunmuş gibi düşünmeye çalışıyorum ama belirti olmayınca da üzülüyorum
Maalesef ki 3 gün erken regl oldum bugün canım nasip değilmişHanımla
Canım senin noldu inşallah güzel haber verirsin bizlere ♥
Hadi yaaa çok üzüldüm ama pes etmek yok imkanlar yettiğince devam et canım inşallah olacak nasip Eylül ayına olsun aminnnMaalesef ki 3 gün erken regl oldum bugün canım nasip değilmiş
İnşallah canım Rabbim hepimize nasip etsin aşılaman hayırla sonuçlanır da kavuşursun bu kez yavruna inşallahMerhaba kızlar ben de 8 Ağustos’ta aşılama yaptırdım umut etsem mi etmesem mi artık bilemiyorum
2 sene önce ilk aşılamamı yaptırmıştım çok umutlanmıştım ve negatif olmuştu daha sonra ocak ayında hamile olduğumu öğrendim ve bebeğin kalbi durdu mecburen kürtaj oldum öyle büyük bir sürpriz olmuştu defalarca negatif gördükten sonra
Daha sonra bekledik ve olmadı doktor 2. Aşılamayı yapalım dedi ve şu an beklemedeyiz
İnşallah hepimiz sağlıklı sıhhatli evlatlarımıza kavuşuruz
İnşallah canım Rabbim hepimize nasip etsin aşılaman hayırla sonuçlanır da kavuşursun bu kez yavruna inşallah ❤
Kızlar bugün arefe gecesi ve Instagram'da bı kaç yerde karşıma çıktı belki de bı işarettir diye geçti içimden sizinle de paylaşmak istedim Arefe gecesi 1000 ihlas suresi okuyanın duası istediği kabul olurmuş gören olursa mesajımı belki okumak ister Rabbim bugünün hürmetine bizleri yavrularimiza kavuştursun inşallah isteyen herkese nasip etsin♥ İnşallah çifte bayram yaşarsınız sağlıcakla kalın
Ayyy amin inşallah canım inşallah bende okudum hepimize dua ettim Allah kabul etsin hayırlı bayramlarOkudum ben de tüm isteyenler içinde dua ettim Rabbim kabul etsin inşallah, hayırlı bayramlarBir daha ki bayramda evlatlarımız kucaklarımızda olsun inşallah
Okudum ben de tüm isteyenler içinde dua ettim Rabbim kabul etsin inşallah, hayırlı bayramlarBir daha ki bayramda evlatlarımız kucaklarımızda olsun inşallah
Çok sağolun kızlar amin inşallahAyyy amin inşallah canım inşallah bende okudum hepimize dua ettim Allah kabul etsin hayırlı bayramlar ♥
Merhabalar inşallah bu sefer Allah ın izniyle pozitifi görür sağlıkla kucağına alırsın bebeğini.Merhaba kızlar ben de 8 Ağustos’ta aşılama yaptırdım umut etsem mi etmesem mi artık bilemiyorum
2 sene önce ilk aşılamamı yaptırmıştım çok umutlanmıştım ve negatif olmuştu daha sonra ocak ayında hamile olduğumu öğrendim ve bebeğin kalbi durdu mecburen kürtaj oldum öyle büyük bir sürpriz olmuştu defalarca negatif gördükten sonra
Daha sonra bekledik ve olmadı doktor 2. Aşılamayı yapalım dedi ve şu an beklemedeyiz
İnşallah hepimiz sağlıklı sıhhatli evlatlarımıza kavuşuruz
Canım klomeni bilmiyorum da çatlatma iğnesi şart çünkü aşılamayı yapmak için yumurtanin catladigini bilmeleri kacirmamalari gerekiyor prosedür böyle hem klomen yerine iğne de kullanabilirsin yumurtan gelişsin diye ayrıca ilaçla şans da artar bir yerine iki ya da üç yumurtayla aşılaman gerçekleşir neden kullanmak istemiyorsunKizlar bisey sorucam aşılama yaptırmak icin illa klomen çatlatma iğnesi kullanmak şart mi bende bir problem yok yumurtalar oluşup kendiliğinden Çatlıyo ben gitsem yumurtlama gününde klomen kullanmadan çatlamayı takip edip aşılama yapmaz mi ( ben ovulasyon testiyle takip ediyorum ) lütfen bilenler yardımcı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?