Aşılama Ağustos ayi aşılama yaptiracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
KUllanmak istemediğimden degil yarin büyük ihtimal ovulasyonda pik görürüm geç kaldım o yüzden yarin igneyi vurdursam olur mu ki bayram girince araya karıştı böyle

KUllanmak istemediğimden degil yarin büyük ihtimal ovulasyonda pik görürüm geç kaldım o yüzden yarin igneyi vurdursam olur mu ki bayram girince araya karıştı böyle
Merhabalar Yesim00 in de dediği gibi aşılamanın bir protokolü oluyor genelde adetin 2. Veya 3. Günü ultrason la görmek istiyor doktorlar ve ilaçları kullanmak durumundasın diye biliyorum.

Kızlar nasılsınız bakalım sonuç alan var mı hayırlısıyla pozitif haberler bekliyoruuuzzzz hadi inşallah
Selamlar dün akşam dayanamayıp idrar testi yaptım ama tabiki negatif çıktı daha 10 gün oldu aşılama yaptıralı çok erken baktım sanırım bayram sonrası bir kan testi yaptırıcam bugün gidip yaptırsam erken olur heralde demi

Selam canım benim evet sanırım erken daha 10. gün biraz daha dayan 14. gün baktır ya da doktorun ne gün verdiyse inşallah pozitifi görürsün sende diğerleri de inşallah o kadar berbat bı bayram yasadim ki kaynanamlarda bütün gün abartısız söylüyorum konu hep bebekti gözlerim hep dolu doluydu biri dokunsa aglayacaktim o kadar zor tuttum ki kendimi anlatamam canım çok yanıyor ama kimse görmüyor en acısı da bu üstelik daha yolun başındayım ilk aşılamam olcak yaparsam ve bunu biliyorlar çok zor dayanması Rabbim hepimize sabır versin dayanma gücü versin ve bizleri o minik yumuk yumuk pembiş pembiş ellere bı an evvel kavuştursun aminnn

Canım hiç öyle kaçtı diye düşünme vardır bir hayır bence bu ayı böyle bitir önümüzdeki ay kafanda soru işaretleri olmadan başla tedavine streste yapmamış olursun hem

Kıyamam sana evet gerçekten çok zor bir durum haklısın ama kendini bir şekilde rahatlatman lazım Allah çok büyük emin ol bir zamanı vardır şuanda olmadıysa mutlaka bir nedeni senin için bir hayrı vardır oyle düşünmeye çalış. Bol bol dua oku çok rahatlatıyor insanı. İnsanlar bazen bilmeden istemeden de olsa fazla konuşuyorlar kulakları kapamak içinden şarkı soylemek lazım oyle anlarda önce sağlık! sağlıkla gelsin bebeğin

Canım hiç öyle kaçtı diye düşünme vardır bir hayır bence bu ayı böyle bitir önümüzdeki ay kafanda soru işaretleri olmadan başla tedavine streste yapmamış olursun hem
Öyle yapiyim dimi niyetimiz diğer aydı zaten ama bu ayda yumurtlama gecikince bi düşüneyim dedim vazgeçtim tamam

Amin canım inşallah çok teşekkürler

Kızlar ben bı de birşey sorucam doğum kontrol hapı adet geciktirir mi günüm de olurum acaba bilen var mı

Saati saatine kullanıyorum canım sırf unutmiyim diye alarm kurdum 21 taneydi 9 kaldı ilk kez kullanıyorum bilmiyorum kusura bakma ♥
Aşkolsun ne kusuru bende zamanında kullanmıştım adet düzenlemek için benm kullandığımda yanlış hatırlamıyorsam 28 adet vardı bitince hemen oluyordum ama senin 21 adetmiş muhtemel ilaç bittikten bir hafta içinde olursun

Teşekkür ederim canım kist için kullanıyorum biliyorsundur merak ettim acaba bı kayma olur mu diye ona göre hazirliycam kendimi bı yere fln gitmiyim :) Sen nasılsın canım birşeyler hissediyor musun?

Teşekkür ederim canım kist için kullanıyorum biliyorsundur merak ettim acaba bı kayma olur mu diye ona göre hazirliycam kendimi bı yere fln gitmiyim :) Sen nasılsın canım birşeyler hissediyor musun?
Haklısın. Hiçbirşey hissetmiyorum açıkçası sadece acaip bir göğüs hassasiyetim var o kadar. Benimde ilk aşılamam o yüzden umudumu çok yükseltmek istemiyorum. Ama yinede Beklemedeyiz

Haklısın. Hiçbirşey hissetmiyorum açıkçası sadece acaip bir göğüs hassasiyetim var o kadar. Benimde ilk aşılamam o yüzden umudumu çok yükseltmek istemiyorum. Ama yinede Beklemedeyiz
Evet ilk aşılama tutmaz diyorlar bende o yüzden çok umutlu değilim ama hiç belli de olmaz tutanlar da var canım diğer sayfalarda okumuştum maşallah diyelim inşallah sen de onlardan birisin

Bugün 12. Günüm benim ama sanırım adet olucam o his var kasıklarımda şuan aşılama yaptıran arkadaşlar sizlerde durum nasıl.

Bugün 12. Günüm benim ama sanırım adet olucam o his var kasıklarımda şuan aşılama yaptıran arkadaşlar sizlerde durum nasıl.

Bir şey kullandın mı canım aşılamadan sonra bazen adet olacakmış hissi gebelikte olsa olabiliyor kırmızıları görmeden umut kaybetme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…