- Konu Sahibi fatmakocsoy
-
Birtek crinone jel kullanıyorum bugün sabah uyandığımda hissettim o adet olma hissini hala devam ediyor umarım dediğin gibidir :) Sen ne durumdasınBir şey kullandın mı canım aşılamadan sonra bazen adet olacakmış hissi gebelikte olsa olabiliyor kırmızıları görmeden umut kaybetme
Mhr bende adet olmayı bekliyorum cumartesi günü adet günüm pazartesi üniversite hastanesine gidecem aşılama için adetin 2 3 de del dediler 4 sene oldu bekledik olmadı eşim sperm sayı 42 milyon hareketlilik 10 bakalım ne olcakMerhaba arkadaşlar
Hormon tahlili, ultrason ve rahim filmi, ofis histereskopi yapıldı doktor ağustos ayı adetinde gel tedaviye başlayalım dedi. Bu durumda olanlar var mi
Ilk etap ta tedaviye nasıl başlanır
Tecrübeli arkadaşlardan cevap bekliyorim
Birtek crinone jel kullanıyorum bugün sabah uyandığımda hissettim o adet olma hissini hala devam ediyor umarım dediğin gibidir :) Sen ne durumdasın
Aşılama yaptıran arkadaşlar ne durumdasınız merak ediyorum inşallah tutmuştur aşilamaninz rabim isteyen herkese nasip etsin size ve banada
Mhr bende adet olmayı bekliyorum cumartesi günü adet günüm pazartesi üniversite hastanesine gidecem aşılama için adetin 2 3 de del dediler 4 sene oldu bekledik olmadı eşim sperm sayı 42 milyon hareketlilik 10 bakalım ne olcak
Çok bir yan etki yapmadı bana canım ilk zamanlarda Biraz akıntı yaptı ama şuan çok fazla olmuyor. Göğüs hassasiyetim var ve bugün adet olma hissi var o jelden mi yoksa adet mi olacak orasını bilemiyorum dediğim gibiBen de aynı jelden kullanıyorum canım :)) yan etki yaptı mı sen de ne kadar süredir istiyorsunuz bebek? benimde bugün aşılamanın altıncı günü bakalım önümüzdeki hafta belli olacak her şey
Send e inşallah adet olmazsın sağlıkla evladına kavuşursun güzel haberler alırız inşallah
Örüluji dukturu sadece vitamin yazdı porumen K yıHareketlilik için bir şey verdi doktor bizde 4 senedir evliyiz
Onuda 3 ay ünce kulanmiştık şuan bilmiyoruz nasıl sizin sorun neydiÖrüluji dukturu sadece vitamin yazdı porumen K yı
Bize de doktor promen K verdi ve keçiboynuzu özü kullan dedi bizde hareket normal sayı az en son 13 milyon çıkmıştı aşılamaya kadar kullanmaya devam edicezÖrüluji dukturu sadece vitamin yazdı porumen K yı
Siz ne kullanıyorsunuz canımHareketlilik için bir şey verdi doktor bizde 4 senedir evliyiz
Çok bir yan etki yapmadı bana canım ilk zamanlarda Biraz akıntı yaptı ama şuan çok fazla olmuyor. Göğüs hassasiyetim var ve bugün adet olma hissi var o jelden mi yoksa adet mi olacak orasını bilemiyorum dediğim gibibiz 2 senedir istiyoruz kısmet bakalım zamanı var elbet. Sen peki çok yan etkisini yaşadın mı jelin?
Siz ne kullanıyorsunuz canım
Onuda 3 ay ünce kulanmiştık şuan bilmiyoruz nasıl sizin sorun neydi
Anladım bizde birkaç ay ünce inciri olgulardık unun yanında keçi buynuzu kürler 22 milyonda 42 milyona çıktı ama hareketlilik 17 milyondan 10 düşmüştüBizim sayı normaldi ama sayıya göre hareket azdı kullandığımız şeyler sayıyı da hareketi de arttırmıştı ama çok şükür
Promen K işe yaramadı biz de hiç Emodex işe yaramıştı ama çok şükür bide zeytinyağda bekletilmiş incir
İlaç hormon yüklü olduğu için belki yapıyordur her bünyeye farklı etki ediyor. Bana 12_14 gün arası yaptır demişti dün gece dayanamadım idrar testi yaptım ama sonuç negatif zaten negatif gibi hissetmeye başladım gün geçtikçeNe zaman test yaptır demişti peki doktorun canım ben de aşırı baş ağrısı yaptı jeli kullandıktan bir saat sonra ağrı başlıyor resmen bide halsizlik var o mu etkiliyor sıcaklar mı bilmiyorum
Üzüldüm adına Allah'ım en yakın zamanda isteyen herkese nasip etsinİlaç hormon yüklü olduğu için belki yapıyordur her bünyeye farklı etki ediyor. Bana 12_14 gün arası yaptır demişti dün gece dayanamadım idrar testi yaptım ama sonuç negatif zaten negatif gibi hissetmeye başladım gün geçtikçe
Amin canım inşallah senin ve senin gibi bekleyenlerin güzel haberlerini alalımÜzüldüm adına Allah'ım en yakın zamanda isteyen herkese nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?