Aşılama Ağustos ayi aşılama yaptiracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bir şey kullandın mı canım aşılamadan sonra bazen adet olacakmış hissi gebelikte olsa olabiliyor kırmızıları görmeden umut kaybetme
Birtek crinone jel kullanıyorum bugün sabah uyandığımda hissettim o adet olma hissini hala devam ediyor umarım dediğin gibidir :) Sen ne durumdasın

Mhr bende adet olmayı bekliyorum cumartesi günü adet günüm pazartesi üniversite hastanesine gidecem aşılama için adetin 2 3 de del dediler 4 sene oldu bekledik olmadı eşim sperm sayı 42 milyon hareketlilik 10 bakalım ne olcak

Aşılama yaptıran arkadaşlar ne durumdasınız merak ediyorum inşallah tutmuştur aşilamaninz rabim isteyen herkese nasip etsin size ve banada

Birtek crinone jel kullanıyorum bugün sabah uyandığımda hissettim o adet olma hissini hala devam ediyor umarım dediğin gibidir :) Sen ne durumdasın

Ben de aynı jelden kullanıyorum canım :)) yan etki yaptı mı sen de ne kadar süredir istiyorsunuz bebek? benimde bugün aşılamanın altıncı günü bakalım önümüzdeki hafta belli olacak her şey
Send e inşallah adet olmazsın sağlıkla evladına kavuşursun güzel haberler alırız inşallah

Aşılama yaptıran arkadaşlar ne durumdasınız merak ediyorum inşallah tutmuştur aşilamaninz rabim isteyen herkese nasip etsin size ve banada

Amiiiiiin tüm isteyenlere içinde de bize inşallaaaah

Bekleme sürecindeyiz bakalım inşallah mucizelerimiz sıkıca tutunur bize sağlıkla büyürler sağlıkla kucağımıza alırız inşallah

Hareketlilik için bir şey verdi doktor bizde 4 senedir evliyiz

Çok bir yan etki yapmadı bana canım ilk zamanlarda Biraz akıntı yaptı ama şuan çok fazla olmuyor. Göğüs hassasiyetim var ve bugün adet olma hissi var o jelden mi yoksa adet mi olacak orasını bilemiyorum dediğim gibi biz 2 senedir istiyoruz kısmet bakalım zamanı var elbet. Sen peki çok yan etkisini yaşadın mı jelin?

Ne zaman test yaptır demişti peki doktorun canım ben de aşırı baş ağrısı yaptı jeli kullandıktan bir saat sonra ağrı başlıyor resmen bide halsizlik var o mu etkiliyor sıcaklar mı bilmiyorum

Siz ne kullanıyorsunuz canım

Ben hamile kaldığım ay eşime emodex hap(doktorumuz tavsiye etmişti) ve zeytinyağda bekletilmiş incir yedirmiştim çok şükür işe yaramıştı canım inciri tavsiye ederim ama muhakkak

Bizim sayıda azdı harekette azdı ama kullandığımız şeyler arttırmıştı şimdi bir şeyler daha kullanıyor tekrar test yaptırsın eğer faydası olguysa size onlarıda tavsiye ederim

Onuda 3 ay ünce kulanmiştık şuan bilmiyoruz nasıl sizin sorun neydi

Bizim sayı normaldi ama sayıya göre hareket azdı kullandığımız şeyler sayıyı da hareketi de arttırmıştı ama çok şükür
Promen K işe yaramadı biz de hiç Emodex işe yaramıştı ama çok şükür bide zeytinyağda bekletilmiş incir

Anladım bizde birkaç ay ünce inciri olgulardık unun yanında keçi buynuzu kürler 22 milyonda 42 milyona çıktı ama hareketlilik 17 milyondan 10 düşmüştü ben adet oldum bile 2 gün erken yarın hastaneye gidecem bakalım neler olacak eşimde tahlil vermişti bende bide muayne edecek Allah'ım çıktığım bu yol-da beni yanlız bırakmasın sizleride amiiiiin

Ne zaman test yaptır demişti peki doktorun canım ben de aşırı baş ağrısı yaptı jeli kullandıktan bir saat sonra ağrı başlıyor resmen bide halsizlik var o mu etkiliyor sıcaklar mı bilmiyorum
İlaç hormon yüklü olduğu için belki yapıyordur her bünyeye farklı etki ediyor. Bana 12_14 gün arası yaptır demişti dün gece dayanamadım idrar testi yaptım ama sonuç negatif zaten negatif gibi hissetmeye başladım gün geçtikçe

Üzüldüm adına Allah'ım en yakın zamanda isteyen herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…