Aşılama Ağustos ayi aşılama yaptiracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bende aşılamayla hamile kaldım kızlar inşallah sizlere de nasip olur pes etmeden yola devam bebişler gelcek merak etmeyin
Allah kucağına almayı nasip etsin sağlıkla huzurla gelsin çok sevindim senin adına peki ilk aşılamanmıydı belirtilerin nasıldı ne zaman oğrendin.

Allah kucağına almayı nasip etsin sağlıkla huzurla gelsin çok sevindim senin adına peki ilk aşılamanmıydı belirtilerin nasıldı ne zaman oğrendin.
Evet ilk aşılamamdı ben biraz yol katettim 19.haftama girdik ikizlerimle belirtilerim gögüs acısı şişlik ve hafiften sertleşmişti başka da hicbir belirtim olmadı bende onları kullandığım ilaçlara baglamıştın hormon aliyoruz ne de olsa bi ara gögüs agrim gider gibi oldu cok hafiflemişti ben o zaman kesin tutmadı demiştim ama test zamanima dogru tekrar başladi ben de aşilamanın 10.günü test yaptım önce çıkmadı 2 saat sonra falan baktığımda aşırı silik cizgiyi gordum ama umutlanmadim daha sonra 14.gunu yaptim ve aninda çizgi çıktı ve kan verdim

Harika çok sevindim aman tanrım birde ikiz sağlıklı huzurlu hayırlı evlatların olsun inşallah adet sancısı gibi olmadı sanırım sende değil mi bende dün test yaptım negatif çıkınca baya üzüldüm önce ama sağlık olsun demek lazım vardır bir hayır. Kan testi de yaptırmak istemiyorum artık muhtemel negatif dediğin gibi göğüs hassasiyetim benimde azaldı ama adet sancısı gibi sancım hala devam ediyor. Sende adet sancısı olmuşmuydu

Evet bi de ikiz 2 yumurtam vardı aşilama zamanında. o kadar ay denedik denedik 1 yumurtayla tutmadı şimdi 2 yumurta birden tutmuş demek ki zamanı varmış sende öyle düşün tutmadıysa bile canım adet sancım olmadı ya olduysa bile demek ki aklimda kalacak kadar degilmis benim tek aklimda kalan gögüslerim cunku baya farkettiren agri vardi.Ama adet sancısı gibi sancı çekenler de olmuş kişide kişiye degisiyor demek ki bende olmamıştı

Teşekkür ederim biraz fazla soru sordum kusurabakma insan Bi nebzede olsa umutlanmak istiyor heralde

Maşallah canım Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Darısı bizlerin başına inşallah çok özür dileyerek bı sıkıntınız var mıydı yoksa sebepsiz miydi ?

Canım inşallah güzel sonuç alırsın regl gelmeyene kadar umut var inşallah gelmez

Maşallah canım Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Darısı bizlerin başına inşallah çok özür dileyerek bı sıkıntınız var mıydı yoksa sebepsiz miydi ?
Amin canım teşekkürler bende çikolata kisti vardı eşimde sorun yoktu ama eşim yine de hamile kaldığım ay da dahil bi kaç ay keçiboynuzu pekmezi ve balın içine findık karıştırıp yedi faydasi oldu mu bilmiyorum ama belki de olmuştur

Rabbim emeklerimizin karşılığını versin sağlıklı evlatlar nasip etsin

Maşallah maşallah ne güzel yaa darısı bize inşallah sağlıkla nasip etsin Rabbim bizlerede Siz de sağlıkla kucağınıza alın inşallah evlatlarınızı benimde umudum yok sanki çok tek çizgi görmekten sanırım

Amin canım darısı sizlere bende sanki hicbir zaman olmıcakmış gibi hissediyodum ama bu kaygılar boşunaymış bi an önce sizin bebişlerde gelsin

Amiiin inşallah canım
Siz ne kadar süredir istiyordunuz bebek
Ben istedikten 9 ay sonra hamile kalmıştım düşük yaşadım maalesef düşükten 6 ay sonra aşılamayla tekrar hamile kaldım bu arada rahim filmi çekinmediyseniz tavsiye ederim ilk hamileligim ondan sonra oldu

Ben istedikten 9 ay sonra hamile kalmıştım düşük yaşadım maalesef düşükten 6 ay sonra aşılamayla tekrar hamile kaldım bu arada rahim filmi çekinmediyseniz tavsiye ederim ilk hamileligim ondan sonra oldu

Rahim filmi çektirdim ben de ama aslında benim sürecim şöyle oldu
Ben nişanlıyken myom var ameliyat olman gerek dediler evlendim bir ay sonra ameliyat oldum sonra bir yıl yurtdışındaydık eğitim için olmadı ama hiçbir tedavi görmedik döndükten sonra rahim filmi çektirdim 6 ay bekle dedi doktor olmadı aşılama yaptırdık tutmadı sonra doktor tüp bebek yapalım size dedi biz başka bir doktor bulduk ve o tüp bebeğe ihtiyacımız olmadığını söyledi klomenin ikinci kutusunda hamile kaldım daha sonra kalbi durduğu için kürtaj oldum mecburen 6 ay sonra bir daha klomen kullandım olmadı bir ay daha bekledik ve gonalf a geçtik bu ay onunla aşılama yaptırdık bakalım inşallah vesile olur bir şeyler ve sağlıklı bebek için güzel haber alırız
rabbim hepimize sağlıklı hayırlı güzel evlatlar nasip etsin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…