- Konu Sahibi fatmakocsoy
-
Allah kucağına almayı nasip etsin sağlıkla huzurla gelsin çok sevindim senin adınaBende aşılamayla hamile kaldım kızlar inşallah sizlere de nasip olur pes etmeden yola devam bebişler gelcek merak etmeyin
Evet ilk aşılamamdı ben biraz yol katettim 19.haftama girdik ikizlerimleAllah kucağına almayı nasip etsin sağlıkla huzurla gelsin çok sevindim senin adınapeki ilk aşılamanmıydı belirtilerin nasıldı ne zaman oğrendin.
Harika çok sevindim aman tanrım birde ikizEvet ilk aşılamamdı ben biraz yol katettim 19.haftama girdik ikizlerimlebelirtilerim gögüs acısı şişlik ve hafiften sertleşmişti başka da hicbir belirtim olmadı bende onları kullandığım ilaçlara baglamıştın hormon aliyoruz ne de olsa bi ara gögüs agrim gider gibi oldu cok hafiflemişti ben o zaman kesin tutmadı demiştim ama test zamanima dogru tekrar başladi ben de aşilamanın 10.günü test yaptım önce çıkmadı 2 saat sonra falan baktığımda aşırı silik cizgiyi gordum ama umutlanmadim daha sonra 14.gunu yaptim ve aninda çizgi çıktı ve kan verdim
Evet bi de ikizHarika çok sevindim aman tanrım birde ikizsağlıklı huzurlu hayırlı evlatların olsun inşallah adet sancısı gibi olmadı sanırım sende değil mi bende dün test yaptım negatif çıkınca baya üzüldüm önce ama sağlık olsun demek lazım vardır bir hayır. Kan testi de yaptırmak istemiyorum artık muhtemel negatif dediğin gibi göğüs hassasiyetim benimde azaldı ama adet sancısı gibi sancım hala devam ediyor. Sende adet sancısı olmuşmuydu
Teşekkür ederim biraz fazla soru sordum kusurabakmaEvet bi de ikiz2 yumurtam vardı aşilama zamanında. o kadar ay denedik denedik 1 yumurtayla tutmadı şimdi 2 yumurta birden tutmuş demek ki zamanı varmış sende öyle düşün tutmadıysa bile canım adet sancım olmadı ya olduysa bile demek ki aklimda kalacak kadar degilmis benim tek aklimda kalan gögüslerim cunku baya farkettiren agri vardi.Ama adet sancısı gibi sancı çekenler de olmuş kişide kişiye degisiyor demek ki bende olmamıştı
Rica ederim ne demek anlıyorum bende aynı yollardan geçtimTeşekkür ederim biraz fazla soru sordum kusurabakmainsan Bi nebzede olsa umutlanmak istiyor heralde
Amin Allah razı olsun ilk aşılama da mı tuttuBende aşılamayla hamile kaldım kızlar inşallah sizlere de nasip olur pes etmeden yola devam bebişler gelcek merak etmeyin
Maşallah canım Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinEvet bi de ikiz2 yumurtam vardı aşilama zamanında. o kadar ay denedik denedik 1 yumurtayla tutmadı şimdi 2 yumurta birden tutmuş demek ki zamanı varmış sende öyle düşün tutmadıysa bile canım adet sancım olmadı ya olduysa bile demek ki aklimda kalacak kadar degilmis benim tek aklimda kalan gögüslerim cunku baya farkettiren agri vardi.Ama adet sancısı gibi sancı çekenler de olmuş kişide kişiye degisiyor demek ki bende olmamıştı
Canım inşallah güzel sonuç alırsın regl gelmeyene kadar umut var inşallah gelmezHarika çok sevindim aman tanrım birde ikizsağlıklı huzurlu hayırlı evlatların olsun inşallah adet sancısı gibi olmadı sanırım sende değil mi bende dün test yaptım negatif çıkınca baya üzüldüm önce ama sağlık olsun demek lazım vardır bir hayır. Kan testi de yaptırmak istemiyorum artık muhtemel negatif dediğin gibi göğüs hassasiyetim benimde azaldı ama adet sancısı gibi sancım hala devam ediyor. Sende adet sancısı olmuşmuydu
İnşallahhhCanım inşallah güzel sonuç alırsın regl gelmeyene kadar umut var inşallah gelmez
Evet canımAmin Allah razı olsun ilk aşılama da mı tuttu
Amin canım teşekkürler bende çikolata kisti vardı eşimde sorun yoktu ama eşim yine de hamile kaldığım ay da dahil bi kaç ay keçiboynuzu pekmezi ve balın içine findık karıştırıp yedi faydasi oldu mu bilmiyorum ama belki de olmuşturMaşallah canım Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinDarısı bizlerin başına inşallah çok özür dileyerek bı sıkıntınız var mıydı yoksa sebepsiz miydi ?
Anladım bizde birkaç ay ünce inciri olgulardık unun yanında keçi buynuzu kürler 22 milyonda 42 milyona çıktı ama hareketlilik 17 milyondan 10 düşmüştüben adet oldum bile 2 gün erken yarın hastaneye gidecem bakalım neler olacak eşimde tahlil vermişti bende bide muayne edecek Allah'ım çıktığım bu yol-da beni yanlız bırakmasın sizleride amiiiiin
Evet ilk aşılamamdı ben biraz yol katettim 19.haftama girdik ikizlerimlebelirtilerim gögüs acısı şişlik ve hafiften sertleşmişti başka da hicbir belirtim olmadı bende onları kullandığım ilaçlara baglamıştın hormon aliyoruz ne de olsa bi ara gögüs agrim gider gibi oldu cok hafiflemişti ben o zaman kesin tutmadı demiştim ama test zamanima dogru tekrar başladi ben de aşilamanın 10.günü test yaptım önce çıkmadı 2 saat sonra falan baktığımda aşırı silik cizgiyi gordum ama umutlanmadim daha sonra 14.gunu yaptim ve aninda çizgi çıktı ve kan verdim
Amin canım darısı sizlere bende sanki hicbir zaman olmıcakmış gibi hissediyodum ama bu kaygılar boşunaymış bi an önce sizin bebişlerde gelsinMaşallah maşallah ne güzel yaa darısı bize inşallah sağlıkla nasip etsin Rabbim bizleredeSiz de sağlıkla kucağınıza alın inşallah evlatlarınızı benimde umudum yok sanki çok tek çizgi görmekten sanırım
Amin canım darısı sizlere bende sanki hicbir zaman olmıcakmış gibi hissediyodum ama bu kaygılar boşunaymış bi an önce sizin bebişlerde gelsin
Ben istedikten 9 ay sonra hamile kalmıştım düşük yaşadım maalesef düşükten 6 ay sonra aşılamayla tekrar hamile kaldım bu arada rahim filmi çekinmediyseniz tavsiye ederim ilk hamileligim ondan sonra olduAmiiin inşallah canım
Siz ne kadar süredir istiyordunuz bebek
Evet bende de bu his var hiç olmayacakmis gibi Allah hayırlısını nasip etsin teşekkür ederim cvbin içinAmin canım darısı sizlere bende sanki hicbir zaman olmıcakmış gibi hissediyodum ama bu kaygılar boşunaymış bi an önce sizin bebişlerde gelsin
Rica ederim ❤Evet bende de bu his var hiç olmayacakmis gibi Allah hayırlısını nasip etsin teşekkür ederim cvbin için ♥
Ben istedikten 9 ay sonra hamile kalmıştım düşük yaşadım maalesef düşükten 6 ay sonra aşılamayla tekrar hamile kaldım bu arada rahim filmi çekinmediyseniz tavsiye ederim ilk hamileligim ondan sonra oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?