- Konu Sahibi fatmakocsoy
-
Sizde belli bi sebep yok yani olmaması icin o zaman olur canım bi kez olmuş ne de olsa elinden geleni de yapmışsın zatenRahim filmi çektirdim ben de ama aslında benim sürecim şöyle oldu
Ben nişanlıyken myom var ameliyat olman gerek dediler evlendim bir ay sonra ameliyat oldum sonra bir yıl yurtdışındaydık eğitim için olmadı ama hiçbir tedavi görmedik döndükten sonra rahim filmi çektirdim 6 ay bekle dedi doktor olmadı aşılama yaptırdık tutmadı sonra doktor tüp bebek yapalım size dedi biz başka bir doktor bulduk ve o tüp bebeğe ihtiyacımız olmadığını söyledi klomenin ikinci kutusunda hamile kaldım daha sonra kalbi durduğu için kürtaj oldum mecburen 6 ay sonra bir daha klomen kullandım olmadı bir ay daha bekledik ve gonalf a geçtik bu ay onunla aşılama yaptırdık bakalım inşallah vesile olur bir şeyler ve sağlıklı bebek için güzel haber alırız
rabbim hepimize sağlıklı hayırlı güzel evlatlar nasip etsin
Sizde belli bi sebep yok yani olmaması icin o zaman olur canım bi kez olmuş ne de olsa elinden geleni de yapmışsın zaten
Selam kızlar yok mu güzel haber veren
Selamlar valla benm 14. Gün oldu ama gidip test yaptırmaya korkuyorum negtf görücem diye sanırım yaptırıcam testSelam kızlar yok mu güzel haber veren
Ya çok tuhaf hissediyorum bende sizinle birlikte hem heyecan var hem endişe inşallah güzel sonuç verirsiniz hepiniz çok istiyorumSelamlar valla benm 14. Gün oldu ama gidip test yaptırmaya korkuyorum negtf görücem diye sanırım yaptırıcam test
Az kalmış çok heyecanlıBenim 8. Günüm şu an hala belli değil, ama test günü gelenler vardır belki
Canım doktorun kaçıncı gün yaptır dedi testiSelamlar valla benm 14. Gün oldu ama gidip test yaptırmaya korkuyorum negtf görücem diye sanırım yaptırıcam test
Ay güzel kalplimm inşallah hepimizin istediği hayırla olurYa çok tuhaf hissediyorum bende sizinle birlikte hem heyecan var hem endişe inşallah güzel sonuç verirsiniz hepiniz çok istiyorum
14 dedi ama işte idrar testleri negatif çıktığı için gidip yaptırmak istemiyorum içimden bir his olmadığını soyuluyor.Canım doktorun kaçıncı gün yaptır dedi testi
Hakkında en hayırlısı olsun canım inşallah hislerin yanıltır seni olmasa da üzülme diyecem de neyse vardır bı hayır14 dedi ama işte idrar testleri negatif çıktığı için gidip yaptırmak istemiyorum içimden bir his olmadığını soyuluyor.
14 dedi ama işte idrar testleri negatif çıktığı için gidip yaptırmak istemiyorum içimden bir his olmadığını soyuluyor.
Asilama yaptirip tutmayan arkadaşlara bir sorum var, bu ay reglim baya bi uzun surdu normalde 5 gunde tamamen biterdi bugun 4. Gun hala kanama oluyo hatta normale gore daha fazla kanamam oldu bu normalmi sizdeds aynisi oldumu ilaclardanmi?
Ne kolandinizEşimde hareket problemi vardı son tahlilde çok iyi dedi doktor gerisi Rabbimin takdiri tabi inşallah güzel haberler alırız
Selam kızlar yok mu güzel haber veren
Mhr cuma günü adetimin 2 günüydü doktura gittim nurmalde aşılama ya başlayacaktık ama başlayamdım üniversite deki dokturlar tahtildelermişHareketlilik için bir şey verdi doktor bizde 4 senedir evliyiz
Rabbim emeklerimizin karşılığını versin sağlıklı evlatlar nasip etsin
[/QUOTE Amiiiiin canım
Canm ne kullandiniz bizdede morfoloji %2 varikosel hastasi esimNe kolandiniz
Mhr cuma günü adetimin 2 günüydü doktura gittim nurmalde aşılama ya başlayacaktık ama başlayamdım üniversite deki dokturlar tahtildelermişbirdahiki adet te dediler beni gönderdiler nereden bilecekler o günleri iple çektiklerimi neyse herşeyden vardır bir hayır deyip tmm dedim tmm demeyipte ne yapacaktım neyseki beni mutlu edecek bir haberi aldim oradan eşimin sperm sayısı 42 milyon dan 64 milyon hareketlilik ise 10 milyon dan 32 olmuştu maşallah Allah'ım ma nekadar şükretsem az Rabim büyük ondan diliyorum
Sagol hermine rahatladim bunlari duyuncaİlaçlar hormon içerdiği için fazla olması normal tedirgin olmayın inşallah tez vakitte sağlıkla evladınıza kavuşursunuz
Maşallah canım güzel haber almışsın darısı daha güzel haberlereNe kolandiniz
Mhr cuma günü adetimin 2 günüydü doktura gittim nurmalde aşılama ya başlayacaktık ama başlayamdım üniversite deki dokturlar tahtildelermişbirdahiki adet te dediler beni gönderdiler nereden bilecekler o günleri iple çektiklerimi neyse herşeyden vardır bir hayır deyip tmm dedim tmm demeyipte ne yapacaktım neyseki beni mutlu edecek bir haberi aldim oradan eşimin sperm sayısı 42 milyon dan 64 milyon hareketlilik ise 10 milyon dan 32 olmuştu maşallah Allah'ım ma nekadar şükretsem az Rabim büyük ondan diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?