Aşılama Ağustos ayi aşılama yaptiracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Sizde belli bi sebep yok yani olmaması icin o zaman olur canım bi kez olmuş ne de olsa elinden geleni de yapmışsın zaten

14 dedi ama işte idrar testleri negatif çıktığı için gidip yaptırmak istemiyorum içimden bir his olmadığını soyuluyor.

Çatlatma iğnesinin mi 14. Günü canım aşılamanın mı
Benim çatlatma iğnesi ile normal hamile kaldığım ay 16. Günde silik çizgi çıkmıştı

Asilama yaptirip tutmayan arkadaşlara bir sorum var, bu ay reglim baya bi uzun surdu normalde 5 gunde tamamen biterdi bugun 4. Gun hala kanama oluyo hatta normale gore daha fazla kanamam oldu bu normalmi sizdeds aynisi oldumu ilaclardanmi?

Asilama yaptirip tutmayan arkadaşlara bir sorum var, bu ay reglim baya bi uzun surdu normalde 5 gunde tamamen biterdi bugun 4. Gun hala kanama oluyo hatta normale gore daha fazla kanamam oldu bu normalmi sizdeds aynisi oldumu ilaclardanmi?

İlaçlar hormon içerdiği için fazla olması normal tedirgin olmayın inşallah tez vakitte sağlıkla evladınıza kavuşursunuz

Eşimde hareket problemi vardı son tahlilde çok iyi dedi doktor gerisi Rabbimin takdiri tabi inşallah güzel haberler alırız
Ne kolandiniz
Selam kızlar yok mu güzel haber veren
Hareketlilik için bir şey verdi doktor bizde 4 senedir evliyiz
Mhr cuma günü adetimin 2 günüydü doktura gittim nurmalde aşılama ya başlayacaktık ama başlayamdım üniversite deki dokturlar tahtildelermiş birdahiki adet te dediler beni gönderdiler nereden bilecekler o günleri iple çektiklerimi neyse herşeyden vardır bir hayır deyip tmm dedim tmm demeyipte ne yapacaktım neyseki beni mutlu edecek bir haberi aldim oradan eşimin sperm sayısı 42 milyon dan 64 milyon hareketlilik ise 10 milyon dan 32 olmuştu maşallah Allah'ım ma nekadar şükretsem az Rabim büyük ondan diliyorum

Canm ne kullandiniz bizdede morfoloji %2 varikosel hastasi esim

Maşallah canım güzel haber almışsın darısı daha güzel haberlere peki siz ne kullandınız bizlerede söylersen bı faydası olur belki benim eşimin de sayı problemi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…