Aşılama Ağustos ayi aşılama yaptiracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Selam kızlarcım bende bugün itibariyle aşılamaya başladım gonalf 450 ile inşallah bu son olur da kavuşuruz bebeklerimize takipteyim burayı
İnşallah tedavin hayırlı sonuçlanır canım çikolata kisti olup hamile kalan çok insan var içini ferah tut kistin kaç cm bı de ilaçlar büyümesini tetiklemiyor mu ? Doktor bunun için birşey dedi mi ?

Yok büyümesi yavaş oluyo ama ilaçların buna bi zararı yokmuş dedikleri o ama vardır muhakkak başka çare yok demek ki amin inşallah canım sağolasın

Yok büyümesi yavaş oluyo ama ilaçların buna bi zararı yokmuş dedikleri o ama vardır muhakkak başka çare yok demek ki amin inşallah canım sağolasın
Biri 3 biri 1 cm canım

Ne güzel işte büyüme yavaşsa ayrıca kistlerin de küçükmüş canım sıkma canını dene imkanın yettiğince ilk aşılama da tutan da var üçüncü aşılama da tutan da inşallah bı an evvel kavuşursun yavruna

Biri 3 biri 1 cm canım
Benim iki tane 2 cm kistim varmış klomen benzeri birşey kullandığım zaman oluşmuş doktorum doğum kontrol hapı verdi onlar geçsin sonra aşılama yapalım dedi yoksa ilaçlarla daha çok büyür dedi o yüzden sordum doktor birşey dedi mi diye

Maşallah canım güzel haber almışsın darısı daha güzel haberlere peki siz ne kullandınız bizlerede söylersen bı faydası olur belki benim eşimin de sayı problemi var
Kusura bakmayın yeni gördüm mesajınızı keçiboynuzu bide bir gece ünceden zeytin yağda bekletilmiş kuru ıncir sabah akşam ikisinide kür yaptım 2 kilo bala 100 grmlık ceviz fındık fıstık cam fıstığı kuru üzüm çekirdeği harmut pekmesi oda 250 milim vardı arı poleni zerdeçal zencefil unlarıda 50 grm vardı çıkşır utu aktarda 25 g krm olanlardan hepsini aktarciya veriyursun öğütüp balin içine ku karıştiriyursun sabah akşam 1 kaşık bunların yaninda e vitamini kolandık adıni şuan hatırlayamadım araştırayım yazarım gene bunları kullandıktan sonra sperm sayısı 21 milyondan 42 milyon hareketlilik ise 17 10 düşmüştü sonra porumen K yı eşim kullandı 42 milyon dan 64 olmuş hareketlilik ise 32 ben ne yapıyorum hergün meryem süresini okuyorum Allah'ım isteyen herkese nasip etsin inşallah sizin durum nasıl

Maşallah maşallah ne güzel inşallah güzel haberlerde alırsınız
Şu an tedaviniz ne aşamada peki

Biz sadece promen K ve keçiboynuzu özü kullanıyoruz bı hafta sonra test yapicak eşim doktor istedi artma varsa senin dediklerini de uygularim bir iki ay inşallah vesilemiz olur bir 10 güne kadar belli olcak aşılama yapıp yapmayacagimiz hayırlısı olsun hakkımızda teşekkür ederim canım cvbin için Rabbi m kucagimizi boş bırakmasın emeklerimizi boşa çıkarmasın

Canım bı de hakiki bal mi kullandınız kusura bakma soruyorum ama hakiki bal bulmak o kadar zor ki

Birşey değıl birbirimize yardımcı olmak isteriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…