- 20 Temmuz 2019
- 521
- 322
- 18
- Konu Sahibi fatmakocsoy
-
Kimse yok kaç gündür canım sen naptın başladın mı tedavineKızlar nerdesiniz
kızlar ben yaptım aşılamayı beklıyorum cuma gunu test gunumm bakalımKimse yok kaç gündür canım sen naptın başladın mı tedavine
Hayırlı sonuç alırsın inşallah canım cuma günü 14. günün mükızlar ben yaptım aşılamayı beklıyorum cuma gunu test gunumm bakalım
evet cnm ama yarında bı yapasım var cıkar dıye dusunuyorum kan daHayırlı sonuç alırsın inşallah canım cuma günü 14. günün mü
Hayırlısıyla pozitif görürsün inşallah canım benimevet cnm ama yarında bı yapasım var cıkar dıye dusunuyorum kan damoral bozmakta ıstemıyorum bakalım
EVet ilk aşılamam cnm sebeb yok bızde sıkıntı yok eşimdede bendede oyuzden başlayalım dedık en alttan ama bu olmassa ıkıncı aşılama ıstemıyroum tüpe gıdıcemHayırlısıyla pozitif görürsün inşallah canım benimkanda çıkar evet ilk asilaman mi bi mahsuru yoksa aşılama yapma sebebiniz ne?
Benim 29 Ağustos günüm canım bu ay bayram a denk gelince erteledik Eylül de olcam senKimse yok kaç gündür canım sen naptın başladın mı tedavine
İnşallah güzel haberler alırsınkızlar ben yaptım aşılamayı beklıyorum cuma gunu test gunumm bakalım
EVet ilk aşılamam cnm sebeb yok bızde sıkıntı yok eşimdede bendede oyuzden başlayalım dedık en alttan ama bu olmassa ıkıncı aşılama ıstemıyroum tüpe gıdıcem
Bende öyle inşallah kız adımı değiştim Diren ben bu arada bende reglimi bekliyorum bı kaç güne gelir önümüzdeki hafta içi gidiyorum hastaneye doktor bı yol çizer bakalım kısmetBenim 29 Ağustos günüm canım bu ay bayram a denk gelince erteledik Eylül de olcam sen
İnşallah olur sebepsiz olunca çok pozitif duydum umarım sende onlardan olursun hakkında hayırlısı canım güzel haberlerini bekliyoruzEVet ilk aşılamam cnm sebeb yok bızde sıkıntı yok eşimdede bendede oyuzden başlayalım dedık en alttan ama bu olmassa ıkıncı aşılama ıstemıyroum tüpe gıdıcem
Ben de diyorum kimse yazmasa diren yazardı diyeBende öyle inşallah kız adımı değiştim Diren ben bu arada bende reglimi bekliyorum bı kaç güne gelir önümüzdeki hafta içi gidiyorum hastaneye doktor bı yol çizer bakalım kısmet
Bende öyle inşallah kız adımı değiştim Diren ben bu arada bende reglimi bekliyorum bı kaç güne gelir önümüzdeki hafta içi gidiyorum hastaneye doktor bı yol çizer bakalım kısmet
Aynen canım iyi yapmışsın benim belli değil daha kist geçmiş mi önce ona bakılacak sonra hormanlar sanki bu ayda olmayacak gibime geliyor sinirlerim iyice bozulduSenle aramızda çok yok sen olcan ben olcam sonra gelsin Bebişler. Benim de bu ay boş geçti bayram a denk geldi ovü. Kayınvalidede olunca boşuna geçti. Ben zaten dinleneyim diyordum bu ay iyi oldu bana
Allah büyük zamanı gelmişse gelirAynen canım iyi yapmışsın benim belli değil daha kist geçmiş mi önce ona bakılacak sonra hormanlar sanki bu ayda olmayacak gibime geliyor sinirlerim iyice bozuldu
İnşallah çünkü eşimdeki sayı azlığı varikoselden kaynaklıymış. Gittikçe düşüyor sayı sanırım ameliyat gerekiyor. Öylece kaldım napacagimi şaşırdım yani önce ameliyat mı olsa aşılama mı yapsak bilmiyorum çıkamıyorum içinden. Sabah sabah zaten bütün moralimi bozdu gitti gerekirse bir sene daha bekleriz deyip durdu yaa onun umrunda değil sanki olursa olur olmazsa olmaz Allah'ım sabırAllah büyük zamanı gelmişse gelir
merhaba cnm adını nasıl degıstııryosun bende yapmak ıstıoyroum:dBen de diyorum kimse yazmasa diren yazardı diye
İnşallah olur sebepsiz olunca çok pozitif duydum umarım sende onlardan olursun hakkında hayırlısı canım güzel haberlerini bekliyoruz
erkekler bu konuda boyle gercekten genetıklerınde var benceİnşallah çünkü eşimdeki sayı azlığı varikoselden kaynaklıymış. Gittikçe düşüyor sayı sanırım ameliyat gerekiyor. Öylece kaldım napacagimi şaşırdım yani önce ameliyat mı olsa aşılama mı yapsak bilmiyorum çıkamıyorum içinden. Sabah sabah zaten bütün moralimi bozdu gitti gerekirse bir sene daha bekleriz deyip durdu yaa onun umrunda değil sanki olursa olur olmazsa olmaz Allah'ım sabır
İki yıllık evliyiz ve yaş 29 sanırım zamanım daraliyor ben öyle hissediyorum ve baskılar artıyor gün geçtikçe herkesle aram bozulcak diye korkuyorum çünkü artık baskılara dayanamayıp kıracam kalplerini. İsmini profilinde hesap detaylarindan değişebilirsin canımerkekler bu konuda boyle gercekten genetıklerınde var bencemoralını bozma kac yıllık evlısın ve kac yasındasın zamnın varsa bekleyebılırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?