Aşılama Ağustos ayi aşılama yaptiracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
yasın cok gec degıl ama tedavılık bı durum varsa caresıne bakmak lazım bır an once evet baskıyı tahmın edebılırım sankı onlara ne cocougumuz olunca :d eşindekı problem ıcın doktorlar bekle mı dedı

Bı doktor ameliyat dedi öbürü gerek yok dedi önümüzde ki hafta da kendi doktoruma gidicem ona da söylemem gerek bakalım o ne diyecek bu durumda tutmama ihtimali yüksekse boşuna da aşılama yapılmamalı sen ne düşünüyorsun

bak okadra cok sorunu olup aşılamada tutan ınsanlar ve sorunu olmayıp tutmayanlar var kı bırazda nasıp işi bı kac doktora danış keçiboynuzu özü cok tavsıye edılıyo erkrkler ıcın bence denemlısın ezcanelerde satılıyo fıyatıda uygun cnm

Onu zaten kullanıyoruz canım evet bı de promen K doktorum önermişti aşılamaya kadar kullanın dedi fakat varikoseli şimdi öğrendik nasip dediğin gibi

Moralimi yüksek tut sorunu olup tutan çok insan var tedavıye başlamalısın bır an önce cnm
Teşekkür ederim canım haftaya bakalım duruma göre netlesecek bende bı an evvel aşılama denemek istiyorum geçen ay deniycektik fakat 2 cm iki tane kistim olduğunu öğrendim doktorum önce kistler geçsin dedi bir aydır Yasmin kullanıyorum bakalım geçmişse inşallah Eylül'de aşılama olcak

Canım sorun onda olduğu için öyle diyordur içinden üzülüyordur. Bence ilk aşılamayı dene tutarsa ameliyat olmaz hem.zaten çok düşükse aşılama yapmıyor tüp bebek diyor doktor

Canım sorun onda olduğu için öyle diyordur içinden üzülüyordur. Bence ilk aşılamayı dene tutarsa ameliyat olmaz hem.zaten çok düşükse aşılama yapmıyor tüp bebek diyor doktor
En son 13 milyondu bakalım bu pazartesi belli olcak bı fark var mı yok mu hareket normal demişti aslında tüp bebek fazla gelmese direk tüp denerdik ya

Arakadaşlar ben 14 yılık evliyim 2 çocuğum var şükür en küçüğü 9 yaşında ben 3 üçüncüyü ıstiyorum 4 yıldır olmuyur okadar üzülüyorum hiç olmayanları düşünemiyorum bile eşime bunu hep söylüyorum onların üzüntüsünü tahmin bile edemiyorum Allah'ım dileyen isteyen herkese versin ben şunu yazmak istedim ilk çocuğum mu 10 ay falan bekledim olmadı hamile kalamadım bizim orada göbek çektiren teyze vardı yanına gittim yaptı ertesi ay hamile kaldim ikinci çocuğa gene 8 ay hamile kalamadım takrar yaptırdım gene aynen ertesi aya hamile kaldım yani yumurtalama zamanı geçtiği için ertesi aya kalıyordum bunda gene yaptım ama eşimde sıkıntı var di diye olmadı bence bunu mutlaka deneyin ki ben böyle hamile kalmıştım belki sizinde oyle bir sıkıntınız vardır dokturlar bilmezler bunu

Maşallah Allah size bağışlasın biz iki yıldır evliyiz deniyoruz olmuyor göbekte çektirdim maalesef eşimde sıkıntı olunca hic bir işe yaramadı çok zor gerçekten henüz iki yıl olmasına rağmen hiç umudum kalmadı gibi uzun seneler bekleyen insanlar var bı de gerçekten Allah sabrını veriyor demek ki inşallah gönlümüzdekini bize hayırlı kılar Rabbim hepimizin gönlünden geçen gerçekleşir bir an evvel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…