- 16 Ağustos 2019
- 28
- 17
- 38
- 36
- Konu Sahibi fatmakocsoy
-
yasın cok gec degıl ama tedavılık bı durum varsa caresıne bakmak lazım bır an once evet baskıyı tahmın edebılırım sankı onlara ne cocougumuz olunca :d eşindekı problem ıcın doktorlar bekle mı dedıİki yıllık evliyiz ve yaş 29 sanırım zamanım daraliyor ben öyle hissediyorum ve baskılar artıyor gün geçtikçe herkesle aram bozulcak diye korkuyorum çünkü artık baskılara dayanamayıp kıracam kalplerini. İsmini profilinde hesap detaylarindan değişebilirsin canım
Bı doktor ameliyat dedi öbürü gerek yok dedi önümüzde ki hafta da kendi doktoruma gidicem ona da söylemem gerek bakalım o ne diyecek bu durumda tutmama ihtimali yüksekse boşuna da aşılama yapılmamalı sen ne düşünüyorsunyasın cok gec degıl ama tedavılık bı durum varsa caresıne bakmak lazım bır an once evet baskıyı tahmın edebılırım sankı onlara ne cocougumuz olunca :d eşindekı problem ıcın doktorlar bekle mı dedı
bak okadra cok sorunu olup aşılamada tutan ınsanlar ve sorunu olmayıp tutmayanlar var kı bırazda nasıp işi bı kac doktora danış keçiboynuzu özü cok tavsıye edılıyo erkrkler ıcın bence denemlısın ezcanelerde satılıyo fıyatıda uygun cnmBı doktor ameliyat dedi öbürü gerek yok dedi önümüzde ki hafta da kendi doktoruma gidicem ona da söylemem gerek bakalım o ne diyecek bu durumda tutmama ihtimali yüksekse boşuna da aşılama yapılmamalı sen ne düşünüyorsun
Onu zaten kullanıyoruz canım evet bı de promen K doktorum önermişti aşılamaya kadar kullanın dedi fakat varikoseli şimdi öğrendik nasip dediğin gibibak okadra cok sorunu olup aşılamada tutan ınsanlar ve sorunu olmayıp tutmayanlar var kı bırazda nasıp işi bı kac doktora danış keçiboynuzu özü cok tavsıye edılıyo erkrkler ıcın bence denemlısın ezcanelerde satılıyo fıyatıda uygun cnm
Moralimi yüksek tut sorunu olup tutan çok insan var tedavıye başlamalısın bır an önce cnmOnu zaten kullanıyoruz canım evet bı de promen K doktorum önermişti aşılamaya kadar kullanın dedi fakat varikoseli şimdi öğrendik nasip dediğin gibi
Teşekkür ederim canım haftaya bakalım duruma göre netlesecek bende bı an evvel aşılama denemek istiyorum geçen ay deniycektik fakat 2 cm iki tane kistim olduğunu öğrendim doktorum önce kistler geçsin dedi bir aydır Yasmin kullanıyorum bakalım geçmişse inşallah Eylül'de aşılama olcakMoralimi yüksek tut sorunu olup tutan çok insan var tedavıye başlamalısın bır an önce cnm
Canım sorun onda olduğu için öyle diyordur içinden üzülüyordur. Bence ilk aşılamayı dene tutarsa ameliyat olmaz hem.zaten çok düşükse aşılama yapmıyor tüp bebek diyor doktorİnşallah çünkü eşimdeki sayı azlığı varikoselden kaynaklıymış. Gittikçe düşüyor sayı sanırım ameliyat gerekiyor. Öylece kaldım napacagimi şaşırdım yani önce ameliyat mı olsa aşılama mı yapsak bilmiyorum çıkamıyorum içinden. Sabah sabah zaten bütün moralimi bozdu gitti gerekirse bir sene daha bekleriz deyip durdu yaa onun umrunda değil sanki olursa olur olmazsa olmaz Allah'ım sabır
Ben hiç değiştirmedim canım bilmiyorummerhaba cnm adını nasıl degıstııryosun bende yapmak ıstıoyroum:d
En son 13 milyondu bakalım bu pazartesi belli olcak bı fark var mı yok mu hareket normal demişti aslında tüp bebek fazla gelmese direk tüp denerdik yaCanım sorun onda olduğu için öyle diyordur içinden üzülüyordur. Bence ilk aşılamayı dene tutarsa ameliyat olmaz hem.zaten çok düşükse aşılama yapmıyor tüp bebek diyor doktor
Devlette yaptır canım .bize zaten sağlıklı bir sperm lazımEn son 13 milyondu bakalım bu pazartesi belli olcak bı fark var mı yok mu hareket normal demişti aslında tüp bebek fazla gelmese direk tüp denerdik ya
Bence aşılama yapanlar hamile kalmışlar o yüzden bizi onuttularDevlette yaptır canım .bize zaten sağlıklı bir sperm lazım
BENCEDE :dHAMILE KALINCA YAZMIYOLAR BURAYABence aşılama yapanlar hamile kalmışlar o yüzden bizi onuttular
Arakadaşlar ben 14 yılık evliyim 2 çocuğum var şükür en küçüğü 9 yaşında ben 3 üçüncüyü ıstiyorum 4 yıldır olmuyur okadar üzülüyorum hiç olmayanları düşünemiyorum bile eşime bunu hep söylüyorum onların üzüntüsünü tahmin bile edemiyorum Allah'ım dileyen isteyen herkese versin ben şunu yazmak istedim ilk çocuğum mu 10 ay falan bekledim olmadı hamile kalamadım bizim orada göbek çektiren teyze vardı yanına gittim yaptı ertesi ay hamile kaldim ikinci çocuğa gene 8 ay hamile kalamadım takrar yaptırdım gene aynen ertesi aya hamile kaldım yani yumurtalama zamanı geçtiği için ertesi aya kalıyordum bunda gene yaptım ama eşimde sıkıntı var di diye olmadı bence bunu mutlaka deneyin ki ben böyle hamile kalmıştım belki sizinde oyle bir sıkıntınız vardır dokturlar bilmezler
İnşallah kalmışlardır da yazmayi versinlerBENCEDE :dHAMILE KALINCA YAZMIYOLAR BURAYA
Maşallah Allah size bağışlasın biz iki yıldır evliyiz deniyoruz olmuyor göbekte çektirdim maalesef eşimde sıkıntı olunca hic bir işe yaramadı çok zor gerçekten henüz iki yıl olmasına rağmen hiç umudum kalmadı gibi uzun seneler bekleyen insanlar var bı de gerçekten Allah sabrını veriyor demek ki inşallah gönlümüzdekini bize hayırlı kılar Rabbim hepimizin gönlünden geçen gerçekleşir bir an evvelArakadaşlar ben 14 yılık evliyim 2 çocuğum var şükür en küçüğü 9 yaşında ben 3 üçüncüyü ıstiyorum 4 yıldır olmuyur okadar üzülüyorum hiç olmayanları düşünemiyorum bile eşime bunu hep söylüyorum onların üzüntüsünü tahmin bile edemiyorum Allah'ım dileyen isteyen herkese versin ben şunu yazmak istedim ilk çocuğum mu 10 ay falan bekledim olmadı hamile kalamadım bizim orada göbek çektiren teyze vardı yanına gittim yaptı ertesi ay hamile kaldim ikinci çocuğa gene 8 ay hamile kalamadım takrar yaptırdım gene aynen ertesi aya hamile kaldım yani yumurtalama zamanı geçtiği için ertesi aya kalıyordum bunda gene yaptım ama eşimde sıkıntı var di diye olmadı bence bunu mutlaka deneyin ki ben böyle hamile kalmıştım belki sizinde oyle bir sıkıntınız vardır dokturlar bilmezler bunu
HAYIR cnm batma falan da yok 12, gunum aşılama gunu harıc test yapıp yapmama konusunda kararsızımİnşallah kalmışlardır da yazmayi versinlerBugün nasılsın canım bı değişiklik var mı
Hayırlısı olsun tutabiliyorsan tut kendini az kalmış gününe yok tutamıyorum diyorsan yap bı testHAYIR cnm batma falan da yok 12, gunum aşılama gunu harıc test yapıp yapmama konusunda kararsızım
Selamm benim tutmadı hatta hasta oldum bitti bileKızlar nerdesiniz
Her şeyin bı zamani var o zaman bu zaman değil diye düşünmek gerek Rabbim tez vakitte nasip etsin üzülme sanırım biraz da nasipSelamm benim tutmadı hatta hasta oldum bitti bilekısmet umarım diğer arkadaşlardan tutan vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?