- Konu Sahibi fatmakocsoy
-
Olabilir canımBence aşılama yapanlar hamile kalmışlar o yüzden bizi onuttular
Takdiri ilahi canım inşallah bu ay tutar tekrar yaptırSelamm benim tutmadı hatta hasta oldum bitti bilekısmet umarım diğer arkadaşlardan tutan vardır
Amin inşallah canım.rabbim sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsinBenim ilk gebeliğimde normal hamile kalmıştım ama bebeğimin kalbi durmuştu şimdi test yaptım çok silik çıktı kan vermeye gideceğim ama çok korkuyorum 4 senedir istiyoruz dua edin inşallah sağlıklı bir gebeliktirTest sonucunu alınca bu ay yaptıklarımızı tavsiye edeceğim sizede faydası olur inşallah sağlıkla büyür doğar inşallah
Testteki çizgiyi gördüğümden beri dua ediyorum Allah’ım isteyen herkese tez vakitte sağlıklı evlatlar nasip et diye
İnşallah tutar canım sizde sorun var mıydıMerhabalar kızlar, ben de bugün aşılama yaptırdım tutarsa buraya yazacağım mutlaka
Amin inşallah canım.rabbim sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin
Amin inşallah canım ben pozitif hissettim inşallah öyledir çok mutlu oldum Rabbim gönlüne göre versin dualarım seninle hadi inşallahBenim ilk gebeliğimde normal hamile kalmıştım ama bebeğimin kalbi durmuştu şimdi test yaptım çok silik çıktı kan vermeye gideceğim ama çok korkuyorum 4 senedir istiyoruz dua edin inşallah sağlıklı bir gebeliktirTest sonucunu alınca bu ay yaptıklarımızı tavsiye edeceğim sizede faydası olur inşallah sağlıkla büyür doğar inşallah
Testteki çizgiyi gördüğümden beri dua ediyorum Allah’ım isteyen herkese tez vakitte sağlıklı evlatlar nasip et diye
ilk aşılamamıydı cnm vardır hayır bundadaSelamm benim tutmadı hatta hasta oldum bitti bilekısmet umarım diğer arkadaşlardan tutan vardır
Hayırlı olsun tedavin inşallah gönlüne göre olur Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın yaz mutlakaMerhabalar kızlar, ben de bugün aşılama yaptırdım tutarsa buraya yazacağım mutlaka
İnşallah canım sağol hayır bir sorunumuz yok sebepsiz deniliyor bir buçuk yıldır normal yoldan kalamadım Allah hayırlısıyla nasip etsin isteyen herkeseİnşallah tutar canım sizde sorun var mıydı
aşılama sonrası ıkı gun lekelenme oldu ve de ılk ıkı gun gogus şişme ve hassasıyet ama bunlar catlatma ıgnesının verdıgı etkı suan 12, gundeyım ve belırtım yok bazı kızlar batma falan oluyo dıyo bende oyle bısey cok nadır oldu belkıde tutmadıgı ıcındır bılmıyroum bakalım nasıpAşılama sonrası ağrılarınız oldu mu ve lekelenme şeklinde kanamanız? Paylaşır mısınız kızlar alt karın ağrım var çokça çatlatma iğnesinden dolayı mı bilmiyorum
Benim de pembe lekelenmem oldu sanırım rahime takılan aletten dolayı. Göğüslerim benim de şimdiden şiş ilaçlardan dolayı sanırım. Sizin ilk aşılama mı ? İnşallah tutmuştur güzel haberler alırsınızaşılama sonrası ıkı gun lekelenme oldu ve de ılk ıkı gun gogus şişme ve hassasıyet ama bunlar catlatma ıgnesının verdıgı etkı suan 12, gundeyım ve belırtım yok bazı kızlar batma falan oluyo dıyo bende oyle bısey cok nadır oldu belkıde tutmadıgı ıcındır bılmıyroum bakalım nasıp
evet ilk aşılamam suan agrım yok ilaç etkısı o takılma herkez batmadan bahsedıyo bende oyle bsıey olmadı bakalım hayırlıısBenim de pembe lekelenmem oldu sanırım rahime takılan aletten dolayı. Göğüslerim benim de şimdiden şiş ilaçlardan dolayı sanırım. Sizin ilk aşılama mı ? İnşallah tutmuştur güzel haberler alırsınız
Herkesin farklı belirtisi olur gününü bekle bakalım hayırlısı inşallahevet ilk aşılamam suan agrım yok ilaç etkısı o takılma herkez batmadan bahsedıyo bende oyle bsıey olmadı bakalım hayırlııs
Amin inşallah canım ben pozitif hissettim inşallah öyledir çok mutlu oldum Rabbim gönlüne göre versin dualarım seninle hadi inşallah
Merhabalar kızlar, ben de bugün aşılama yaptırdım tutarsa buraya yazacağım mutlaka
Amin isteyen herkese inşallahAllah razı olsun canım evet elhamdülillah sonuç pozitif şimdi aldık sonucuinşallah bu sefer sağlıklı şekilde devam eder sağlıkla kucağımıza almak nasip olur
Rabbim en kısa zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin tüm isteyenlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?