Aşılama Ağustos ayi aşılama yaptiracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Benim ilk gebeliğimde normal hamile kalmıştım ama bebeğimin kalbi durmuştu şimdi test yaptım çok silik çıktı kan vermeye gideceğim ama çok korkuyorum 4 senedir istiyoruz dua edin inşallah sağlıklı bir gebeliktir Test sonucunu alınca bu ay yaptıklarımızı tavsiye edeceğim sizede faydası olur inşallah sağlıkla büyür doğar inşallah
Testteki çizgiyi gördüğümden beri dua ediyorum Allah’ım isteyen herkese tez vakitte sağlıklı evlatlar nasip et diye

Amin inşallah canım.rabbim sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin

Amin inşallah canım ben pozitif hissettim inşallah öyledir çok mutlu oldum Rabbim gönlüne göre versin dualarım seninle hadi inşallah

Aşılama sonrası ağrılarınız oldu mu ve lekelenme şeklinde kanamanız? Paylaşır mısınız kızlar alt karın ağrım var çokça çatlatma iğnesinden dolayı mı bilmiyorum

Aşılama sonrası ağrılarınız oldu mu ve lekelenme şeklinde kanamanız? Paylaşır mısınız kızlar alt karın ağrım var çokça çatlatma iğnesinden dolayı mı bilmiyorum
aşılama sonrası ıkı gun lekelenme oldu ve de ılk ıkı gun gogus şişme ve hassasıyet ama bunlar catlatma ıgnesının verdıgı etkı suan 12, gundeyım ve belırtım yok bazı kızlar batma falan oluyo dıyo bende oyle bısey cok nadır oldu belkıde tutmadıgı ıcındır bılmıyroum bakalım nasıp

Benim de pembe lekelenmem oldu sanırım rahime takılan aletten dolayı. Göğüslerim benim de şimdiden şiş ilaçlardan dolayı sanırım. Sizin ilk aşılama mı ? İnşallah tutmuştur güzel haberler alırsınız

evet ilk aşılamam suan agrım yok ilaç etkısı o takılma herkez batmadan bahsedıyo bende oyle bsıey olmadı bakalım hayırlııs

Amin inşallah canım ben pozitif hissettim inşallah öyledir çok mutlu oldum Rabbim gönlüne göre versin dualarım seninle hadi inşallah

Allah razı olsun canım evet elhamdülillah sonuç pozitif şimdi aldık sonucu inşallah bu sefer sağlıklı şekilde devam eder sağlıkla kucağımıza almak nasip olur
Rabbim en kısa zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin tüm isteyenlere

Amin isteyen herkese inşallah Sağlıkla gelsin bebeğin annesi çok dikkat et kendine Rabbim korusun ikinizi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…