- 24 Ekim 2018
- 764
- 621
- 103
- 30
- Konu Sahibi fatmakocsoy
-
İnşallah gözünüz aydın çok sevindimİnşallah seninde güzel haberlerini alırız
İnşallah gözünüz aydın çok sevindim
Hayırlı olsun cnö belırtılerın varmıydı yazarmısımAllah razı olsun canım evet elhamdülillah sonuç pozitif şimdi aldık sonucuinşallah bu sefer sağlıklı şekilde devam eder sağlıkla kucağımıza almak nasip olur
Rabbim en kısa zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin tüm isteyenlere
Amin isteyen herkese inşallahSağlıkla gelsin bebeğin annesi çok dikkat et kendine Rabbim korusun ikinizi de
Evet beklıycem gunumu bakalım rabbım neyı nasıp etmıs banaHerkesin farklı belirtisi olur gününü bekle bakalım hayırlısı inşallah
Hayırlı olsun cnö belırtılerın varmıydı yazarmısım
İlk Aşılama ile mi oldu canım sizinSağ olasın canım Allah razı olsun en kısa zamanda sizinde güzel haberlerinizi alalım inşallah
İlk iki gün karnım çok şişti ve sancım vardı ama lekelenmem olmadı sonraki günlerde ara ara batma oldu böyle nezle gibiydim hep ilacın yan etkilerinde göğüs şişliği yazıyordu ki benimde öyleydi hatta sol göğsümden damarlar belli olmaya başlamıştı en son 5 gün önce bacak ağrım başladı adet olacakmışım gibi ve dedim ki hastalanıyorum sanırım o yüzden test tarihimde test yaptırmadım ama karnımda ağrı olmadı ara ara batmalar oluyordu sonra eczaneye başka bir şey için girmiştim hadi test alayım dedim ve çok çok silik böyle hayalet gibi çizgi çıktı sadece ondan önceki gün yaptım hiçbir şey çıkmamıştı
Tamamen umudumu kesmiştim yani ama çok şükür Rabbim yüzümüzü güldürdü
4 sene deyince insanlar aa yeni evlisiniz falan diyor ama öyle olmuyor
Rabbim kimseyi aratmasın bekletmesin her isteyene sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
Senı anlıyorum bende 4 yıllık evlıyım test yaptın çıkmadıya kacıncı gundu onlarıda yazarmısın Benım bugun 12 gün yapsammı dıyorum cubkuSağ olasın canım Allah razı olsun en kısa zamanda sizinde güzel haberlerinizi alalım inşallah
İlk iki gün karnım çok şişti ve sancım vardı ama lekelenmem olmadı sonraki günlerde ara ara batma oldu böyle nezle gibiydim hep ilacın yan etkilerinde göğüs şişliği yazıyordu ki benimde öyleydi hatta sol göğsümden damarlar belli olmaya başlamıştı en son 5 gün önce bacak ağrım başladı adet olacakmışım gibi ve dedim ki hastalanıyorum sanırım o yüzden test tarihimde test yaptırmadım ama karnımda ağrı olmadı ara ara batmalar oluyordu sonra eczaneye başka bir şey için girmiştim hadi test alayım dedim ve çok çok silik böyle hayalet gibi çizgi çıktı sadece ondan önceki gün yaptım hiçbir şey çıkmamıştı
Tamamen umudumu kesmiştim yani ama çok şükür Rabbim yüzümüzü güldürdü
4 sene deyince insanlar aa yeni evlisiniz falan diyor ama öyle olmuyor
Rabbim kimseyi aratmasın bekletmesin her isteyene sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
İşlem sırasında değil ama sonrasında ağrım oldu belki de yumurta çatlatma iğnesinden dolayı bilmiyorum kasıklarımda baya bir ağrı var şuanİşlem sırasında ağrı oluyor mu
Canım bu ay kullandiklarimizi yazacam demiştin ne kullandınız bı de sıkıntı neydi sizin neden olmuyordu cvp verirsen sevinirim ?Benim ilk gebeliğimde normal hamile kalmıştım ama bebeğimin kalbi durmuştu şimdi test yaptım çok silik çıktı kan vermeye gideceğim ama çok korkuyorum 4 senedir istiyoruz dua edin inşallah sağlıklı bir gebeliktirTest sonucunu alınca bu ay yaptıklarımızı tavsiye edeceğim sizede faydası olur inşallah sağlıkla büyür doğar inşallah
Testteki çizgiyi gördüğümden beri dua ediyorum Allah’ım isteyen herkese tez vakitte sağlıklı evlatlar nasip et diye
Çok mu ağrıyor. Adetle birlikte iğnelere başlıyorlar ya o zaman ağrı oluyor muİşlem sırasında değil ama sonrasında ağrım oldu belki de yumurta çatlatma iğnesinden dolayı bilmiyorum kasıklarımda baya bir ağrı var şuan
O zaman çok hafif hafif olmuştu bugün sanırım tam çatlama günü olduğu için çok ağrıdı şuan hafiflediÇok mu ağrıyor. Adetle birlikte iğnelere başlıyorlar ya o zaman ağrı oluyor mu
Ne zaman yaptırdın? eşlere bişey diyorlar mı? Aşılama yapmadan önce 2-3 perhiz falanO zaman çok hafif hafif olmuştu bugün sanırım tam çatlama günü olduğu için çok ağrıdı şuan hafifledi
İlk Aşılama ile mi oldu canım sizin
Senı anlıyorum bende 4 yıllık evlıyım test yaptın çıkmadıya kacıncı gundu onlarıda yazarmısın Benım bugun 12 gün yapsammı dıyorum cubku
Evet en az 2 günlük ilişki perhizinde olması gerekiyor eşinizin. Bugün yaptırdım.Ne zaman yaptırdın? eşlere bişey diyorlar mı? Aşılama yapmadan önce 2-3 perhiz falan
Çok şükür bizlere de nasip olsun inşallahİlk aşılamamı iki Sene önce yaptırmıştım ve olmamıştı doktorumu değiştirdim daha sonra normal hamile kaldım canım ama bebeği kaybettik aslında şimdi dursaydı doğmasına 2-3 hafta kalmıştı
Şimdi ikinci aşılamayı yaptırdık çok şükür nasip etti Rabbim
Canım bu ay kullandiklarimizi yazacam demiştin ne kullandınız bı de sıkıntı neydi sizin neden olmuyordu cvp verirsen sevinirim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?