Aşılama Ağustos ayi aşılama yaptiracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hayırlı olsun cnö belırtılerın varmıydı yazarmısım

Hayırlı olsun cnö belırtılerın varmıydı yazarmısım

Sağ olasın canım Allah razı olsun en kısa zamanda sizinde güzel haberlerinizi alalım inşallah
İlk iki gün karnım çok şişti ve sancım vardı ama lekelenmem olmadı sonraki günlerde ara ara batma oldu böyle nezle gibiydim hep ilacın yan etkilerinde göğüs şişliği yazıyordu ki benimde öyleydi hatta sol göğsümden damarlar belli olmaya başlamıştı en son 5 gün önce bacak ağrım başladı adet olacakmışım gibi ve dedim ki hastalanıyorum sanırım o yüzden test tarihimde test yaptırmadım ama karnımda ağrı olmadı ara ara batmalar oluyordu sonra eczaneye başka bir şey için girmiştim hadi test alayım dedim ve çok çok silik böyle hayalet gibi çizgi çıktı sadece ondan önceki gün yaptım hiçbir şey çıkmamıştı
Tamamen umudumu kesmiştim yani ama çok şükür Rabbim yüzümüzü güldürdü
4 sene deyince insanlar aa yeni evlisiniz falan diyor ama öyle olmuyor
Rabbim kimseyi aratmasın bekletmesin her isteyene sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

İlk Aşılama ile mi oldu canım sizin

Senı anlıyorum bende 4 yıllık evlıyım test yaptın çıkmadıya kacıncı gundu onlarıda yazarmısın Benım bugun 12 gün yapsammı dıyorum cubku

Canım bu ay kullandiklarimizi yazacam demiştin ne kullandınız bı de sıkıntı neydi sizin neden olmuyordu cvp verirsen sevinirim ?

İlk Aşılama ile mi oldu canım sizin

İlk aşılamamı iki Sene önce yaptırmıştım ve olmamıştı doktorumu değiştirdim daha sonra normal hamile kaldım canım ama bebeği kaybettik aslında şimdi dursaydı doğmasına 2-3 hafta kalmıştı
Şimdi ikinci aşılamayı yaptırdık çok şükür nasip etti Rabbim

Senı anlıyorum bende 4 yıllık evlıyım test yaptın çıkmadıya kacıncı gundu onlarıda yazarmısın Benım bugun 12 gün yapsammı dıyorum cubku

11. Gün çıkmadı 12. Gün hayalet çizgi olarak çıktı canım
Yaşayan anlar sadece zaten Rabbim mutluluğunu da yaşatsın aratmasın

Çok şükür bizlere de nasip olsun inşallah

Canım bu ay kullandiklarimizi yazacam demiştin ne kullandınız bı de sıkıntı neydi sizin neden olmuyordu cvp verirsen sevinirim ?

Evet yazayım ben hamile kaldığım ayda da kullanmıştık eşimde hareket problemi vardı banada hormonlar çok iyi ama yumurtalar polikistik görünümde demişti doktor
Ben hamile kaldığım ay klomen kullanmıştım
Bu ay glifor kullandım

Bal tarçın çörekotunu karıştırıp sabah akşam aç karnına yedim
İnciri zeytinyağında beklettim eşimde ben de yedik aç karnına sabah ve akşam
Saraçoğlunun polen ve incir yağını kullandık eşime
Proxeed plus kullandık toz şase halini
Emodex sabah akşam içti
Bol bol nohut salatası ve balık yedik
Nohut salatası yemeğinden daha vitaminli ve spermlere iyi geliyormuş
Medine’den hurma poleni aldırdık giden bir tanıdığa ve onu hakiki bala karıştırıp ikimizde yedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…