- Konu Sahibi fatmakocsoy
-
Çok şükür bizlere de nasip olsun inşallah
Teşekkür ederim canım cvbin içinEvet yazayım ben hamile kaldığım ayda da kullanmıştık eşimde hareket problemi vardı banada hormonlar çok iyi ama yumurtalar polikistik görünümde demişti doktor
Ben hamile kaldığım ay klomen kullanmıştım
Bu ay glifor kullandım
Bal tarçın çörekotunu karıştırıp sabah akşam aç karnına yedim
İnciri zeytinyağında beklettim eşimde ben de yedik aç karnına sabah ve akşam
Saraçoğlunun polen ve incir yağını kullandık eşime
Proxeed plus kullandık toz şase halini
Emodex sabah akşam içti
Bol bol nohut salatası ve balık yedik
Nohut salatası yemeğinden daha vitaminli ve spermlere iyi geliyormuş
Medine’den hurma poleni aldırdık giden bir tanıdığa ve onu hakiki bala karıştırıp ikimizde yedik
T
Teşekkür ederim canım cvbin içinRabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin benim için de dua et nolur yolumuz kolaylassin tez elden kavusalim yavrularimiza
Hadi hayırlı haberler olsun inşallahEvet en az 2 günlük ilişki perhizinde olması gerekiyor eşinizin. Bugün yaptırdım.
Amiin inşallah hepimiz hayırlı haberler alalım tez zamandaHadi hayırlı haberler olsun inşallah
Allah razı olsun canım ismim gülNe demek rica ederim canım inşallah güzel haberlerinizi alacağım ben sizin çok inanıyorumamiiin Allah razı olsun sizde bana dua edin ben de sağlıklı sıhhatli kucağıma alayım inşallah
İsimlerinizi söyleyin ismen dua edeyim hepinize inşallah
Allah razı olsun canım ismim gül
Amin inşallah canımDualarımdasın inşallah güzel haberlerinizi bekliyorum inşallah
Çok teşekkürler canım senden de Allah razı olsun önce biz sana dua edicez tabi ki sağlıklı bı gebelik yaşa inşallah ve sağlıkla kucağına alırsın yavrunu inşallah sende duamda olacaksın adım yeşim bu aradaNe demek rica ederim canım inşallah güzel haberlerinizi alacağım ben sizin çok inanıyorumamiiin Allah razı olsun sizde bana dua edin ben de sağlıklı sıhhatli kucağıma alayım inşallah
İsimlerinizi söyleyin ismen dua edeyim hepinize inşallah
Çok teşekkürler canım senden de Allah razı olsun önce biz sana dua edicez tabi ki sağlıklı bı gebelik yaşa inşallah ve sağlıkla kucağına alırsın yavrunu inşallah sende duamda olacaksın adım yeşim bu arada
Mikroçip ne? Hastane de yaptır canım olmuyor muMerhabalar bende bugün mikroçip ile aşılama tedavime başladım bu defa doktor gonal f 900luk verdi enjekte etmeyi beceremedim 125 yerine 300 ug enjekte etmişim nasıl yapcam yaa
Canım özelde yaptircam daha konuşmadık fiyatı günüm gelsin gidip konuscaz ama ortala ilaçlarla en fazla 2500 tutar gibime geliyor yani fazlasini vermek saçmalık olur gidip tüp deneriz daha mantıklıKizlar özel hastanede asilama tedavisi ne kadar sürüyor birde ücreti ne kadar ?
Ne kadar yükselmiş değerlerin cnm inşallah düzelir yaaaKızlar dua edin inşallah Hcg değerim az artıyor sanırım
Hangi şehirde yaptırıyosun canım bende bu ay yumurta takibi yaptırdım doktorum adet olursan aşılamaya başlayalım dedi bende ilerleme nasıl oluyor bilmiyorum ilk tecrübem olucak hayırlısı ile olsunCanım özelde yaptircam daha konuşmadık fiyatı günüm gelsin gidip konuscaz ama ortala ilaçlarla en fazla 2500 tutar gibime geliyor yani fazlasini vermek saçmalık olur gidip tüp deneriz daha mantıklı
Ben Diyarbakır Memorial da yaptircam hayırlısıyla geçen ay gittim hem fiyat konuşuruz hem de tahlil fln ne varsa yapılır ilaç verir sanıyordum ama iki tane kist varmış ben şokHangi şehirde yaptırıyosun canım bende bu ay yumurta takibi yaptırdım doktorum adet olursan aşılamaya başlayalım dedi bende ilerleme nasıl oluyor bilmiyorum ilk tecrübem olucak hayırlısı ile olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?