Aşılama Ağustos ayi aşılama yaptiracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
T
Teşekkür ederim canım cvbin için Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin benim için de dua et nolur yolumuz kolaylassin tez elden kavusalim yavrularimiza

T

Teşekkür ederim canım cvbin için Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin benim için de dua et nolur yolumuz kolaylassin tez elden kavusalim yavrularimiza

Ne demek rica ederim canım inşallah güzel haberlerinizi alacağım ben sizin çok inanıyorum amiiin Allah razı olsun sizde bana dua edin ben de sağlıklı sıhhatli kucağıma alayım inşallah
İsimlerinizi söyleyin ismen dua edeyim hepinize inşallah

Çok teşekkürler canım senden de Allah razı olsun önce biz sana dua edicez tabi ki sağlıklı bı gebelik yaşa inşallah ve sağlıkla kucağına alırsın yavrunu inşallah sende duamda olacaksın adım yeşim bu arada

Allah razı olsun canım amiiin inşallah, tamamdır inşallah ben de her duamda adınızı geçireceğim inşallah güzel haberlerinizle de mutlu olacağım

Merhabalar bende bugün mikroçip ile aşılama tedavime başladım bu defa doktor gonal f 900luk verdi enjekte etmeyi beceremedim 125 yerine 300 ug enjekte etmişim nasıl yapcam yaa

Kizlar özel hastanede asilama tedavisi ne kadar sürüyor birde ücreti ne kadar ?

Canım özelde yaptircam daha konuşmadık fiyatı günüm gelsin gidip konuscaz ama ortala ilaçlarla en fazla 2500 tutar gibime geliyor yani fazlasini vermek saçmalık olur gidip tüp deneriz daha mantıklı
Hangi şehirde yaptırıyosun canım bende bu ay yumurta takibi yaptırdım doktorum adet olursan aşılamaya başlayalım dedi bende ilerleme nasıl oluyor bilmiyorum ilk tecrübem olucak hayırlısı ile olsun

Hangi şehirde yaptırıyosun canım bende bu ay yumurta takibi yaptırdım doktorum adet olursan aşılamaya başlayalım dedi bende ilerleme nasıl oluyor bilmiyorum ilk tecrübem olucak hayırlısı ile olsun
Ben Diyarbakır Memorial da yaptircam hayırlısıyla geçen ay gittim hem fiyat konuşuruz hem de tahlil fln ne varsa yapılır ilaç verir sanıyordum ama iki tane kist varmış ben şok önce kistler geçsin dedi doktor bu ay doğum kontrol hapı kullandım eğer geçmişse iki güne regl günüm 3. günü gel doktorum hayırlısı canım inşallah benimde ilk olcak sende bı sıkıntı yoksa yani kisttir hormondur her şey normalse 3. gün gidiyorsun sana ilaç ya da iğne verecek yumurta geliştirici sonra maraton başlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…