Aşılama Ağustos ayi aşılama yaptiracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kizlar merhabalar asulama yaptiracaklar asolebir uyarim ulacak ben 2 kez asilama yaptirdim ve hem vucuduma hemde pisikolojik olarak cokk yiprandim etkilendim ve suan tup bebek yintemi ile hanileyim 3 aylik kizlar egwr ciddi bir problem var ve oncelik asilama deneyelim sonra tup bebek yaptiririz dio iseniz hic zaman kaybe5meyin tub bebege basvurun ben uzn zaman normal gebe kalmak icin ugrastim fakat sag tup tikali amekiyat olman gerekli dendi ameliyat oldum gene gebe kalamadim ve yumurta tembelligin var dendi asilama yapildi ve sonuc olumsuzdu hem cok etkilendim kilo aldim piskolajim bozuldu 6 ay sonra tub bebek sayesinde hamileyim kizlar kendi vucudumuza zarar vermeyin fazla direk tub bebege basvueun sorun buyuk isee

Ay insaAllah canım hayırlısı ile güzel sonuçlar al normal yoldan olmadimi
Benim 3. Yılım hsg çektirdim 2017 yılında sağ tüp tıkalı idi birde rahmimde perde vardı 2019 da mart ayında lap+histereskopi oldum bekleme dönemindeydik yakınlarımızdan doktor ismini duyunca bir gidelim görüşelim dedik gittik yumurtama baktı adetin 4.günü gitmiştim 11mm 'di bugün gittim çatlamış yumurtan dedi eylül 9 adet tarihim insaAllah olmamda bebiş benimle olur olmasada nasipse başlıcaz ben fiyat vs sormadım doktor ararsın dedi :))))
Cikarkende uzun süre görüşmeyiz dedi duadır bu insaAllah rabbim kabul eder dualarımızı

Merhabalar hayırlı olsun bebisiniz
Bende ameliyat oldum fakat kalamadım doktor problem görmüyor ama yinede olmadı bizde eşimede şükür problem yok

Maşallah canım Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Bizde sorun eşimin değerleri bizde kararsız kaldık ama doktorlar aşılama deneyin diyorlar maddi açıdan da şu an için aşılama tek yolum en azından bir kez denemek istiyorum nasip Allah yardımcımız olsun

İnşallah mutlu haberi alırsın hiç gerek kalmaz aşılamaya fln ben hiç yaşamadım gebelik iki yıllık evliyiz

Canim s
canim sunu soyliyeyim asilamayada harcadin masraf hemen hemen tup bebekteki ilcalrdaki masraflarla aynı degerde deneyin ama olmaz isee dogsl yolla ugrasin elbetdeki olmassa tup bebek deneyin derim

Acaba aynı yerde mi yaptirsaydiniz? Doktorla konuştun mu canım İnşallah Rabbim sana bağışlar bozma hemen moralini

Aynı yerde yaptıracaktık ama özel olduğu için kapalıydı canım Pazartesi tekrar yaptıracağız inşallah bir kere düşük yaşayınca insan tedirgin oluyor doktorumuz Pazartesi tekrar yaptırın dedi inşallah korktuğumuz olmaz

Asilamanin tutma imkanii%20 lerde yanii bi mucize beklemekoluyio ama tup benkye %70 sansin vat tek embrio transfeeim oldu bolundu suan ikizlerime gebeyim
Çok sevindim sizin adınıza sağlıkla gelsinler sağlıkla büyütün minikleri :))
Belkide tutucak çünkü pozitifim kötü düşünmüyorum yola başladım bi kere nasibimizdeki neyse en güzeli meleğim olsun :)))

Bacılar ben bugün kontrole gittim 8 yum falan olmuş iyi mi, salı günü aşılancam

Huf bugün bide çarpışan arabaya bindim yumlarıma bişey olmaz demi ya, ya kırıldılarsa

Huf bugün bide çarpışan arabaya bindim yumlarıma bişey olmaz demi ya, ya kırıldılarsa

Kan değerlerimden dolayı moralim çok bozuktu aslında hiç güleceğim yoktu resmen okuyunca güldüm yok yok bir şey olmamıştır inşallah aşılamadan sonrası çok önemli ama özellikle 3 gün ben yatmıştım doktorum öyle söylemişti o zaman dikkat edin kendinize inşallah güzel haberlerinizi alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…