- Konu Sahibi fatmakocsoy
-
Ne kadar yükselmiş değerlerin cnm inşallah düzelir yaaa
Acaba aynı yerde mi yaptirsaydiniz? Doktorla konuştun mu canım İnşallah Rabbim sana bağışlar bozma hemen moraliniİnşallah canım ya
İlk değerim 32 iki gün sonra 221 iki gün sonra yani bugün farklı bir yerde yaptırdık 257
Ay insaAllah canım hayırlısı ile güzel sonuçlar al normal yoldan olmadimiBen Diyarbakır Memorial da yaptircam hayırlısıyla geçen ay gittim hem fiyat konuşuruz hem de tahlil fln ne varsa yapılır ilaç verir sanıyordum ama iki tane kist varmış ben şokönce kistler geçsin dedi doktor bu ay doğum kontrol hapı kullandım eğer geçmişse iki güne regl günüm 3. günü gel doktorum hayırlısı canım inşallah benimde ilk olcak sende bı sıkıntı yoksa yani kisttir hormondur her şey normalse 3. gün gidiyorsun sana ilaç ya da iğne verecek yumurta geliştirici sonra maraton başlıyor
Merhabalar hayırlı olsun bebisinizKizlar merhabalar asulama yaptiracaklar asolebir uyarim ulacak ben 2 kez asilama yaptirdim ve hem vucuduma hemde pisikolojik olarak cokk yiprandim etkilendim ve suan tup bebek yintemi ile hanileyim 3 aylik kizlar egwr ciddi bir problem var ve oncelik asilama deneyelim sonra tup bebek yaptiririz dio iseniz hic zaman kaybe5meyin tub bebege basvurun ben uzn zaman normal gebe kalmak icin ugrastim fakat sag tup tikali amekiyat olman gerekli dendi ameliyat oldum gene gebe kalamadim ve yumurta tembelligin var dendi asilama yapildi ve sonuc olumsuzdu hem cok etkilendim kilo aldim piskolajim bozuldu 6 ay sonra tub bebek sayesinde hamileyim kizlar kendi vucudumuza zarar vermeyin fazla direk tub bebege basvueun sorun buyuk isee
Maşallah canım Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinKizlar merhabalar asulama yaptiracaklar asolebir uyarim ulacak ben 2 kez asilama yaptirdim ve hem vucuduma hemde pisikolojik olarak cokk yiprandim etkilendim ve suan tup bebek yintemi ile hanileyim 3 aylik kizlar egwr ciddi bir problem var ve oncelik asilama deneyelim sonra tup bebek yaptiririz dio iseniz hic zaman kaybe5meyin tub bebege basvurun ben uzn zaman normal gebe kalmak icin ugrastim fakat sag tup tikali amekiyat olman gerekli dendi ameliyat oldum gene gebe kalamadim ve yumurta tembelligin var dendi asilama yapildi ve sonuc olumsuzdu hem cok etkilendim kilo aldim piskolajim bozuldu 6 ay sonra tub bebek sayesinde hamileyim kizlar kendi vucudumuza zarar vermeyin fazla direk tub bebege basvueun sorun buyuk isee
İnşallah mutlu haberi alırsın hiç gerek kalmaz aşılamaya fln ben hiç yaşamadım gebelik iki yıllık evliyizAy insaAllah canım hayırlısı ile güzel sonuçlar al normal yoldan olmadimi
Benim 3. Yılım hsg çektirdim 2017 yılında sağ tüp tıkalı idi birde rahmimde perde vardı 2019 da mart ayında lap+histereskopi oldum bekleme dönemindeydik yakınlarımızdan doktor ismini duyunca bir gidelim görüşelim dedik gittik yumurtama baktı adetin 4.günü gitmiştim 11mm 'di bugün gittim çatlamış yumurtan dedi eylül 9 adet tarihim insaAllah olmamda bebiş benimle olur olmasada nasipse başlıcaz ben fiyat vs sormadım doktor ararsın dedi :))))
Cikarkende uzun süre görüşmeyiz dedi duadır bu insaAllah rabbim kabul eder dualarımızı
Ben 4 yıllık evliyim 3 yıldır uğraşıyoruzİnşallah mutlu haberi alırsın hiç gerek kalmaz aşılamaya fln ben hiç yaşamadım gebelik iki yıllık evliyiz
Tüp değil aşılama yapıyorum canım sorunumuz erkek faktörüBen 4 yıllık evliyim 3 yıldır uğraşıyoruz
Sorunun yokken mi tüp bebek yaptırıyosun direk ?
Isallah canim asilamaylada olur ama bqna cozum olmamıştıMerhabalar hayırlı olsun bebisiniz
Bende ameliyat oldum fakat kalamadım doktor problem görmüyor ama yinede olmadı bizde eşimede şükür problem yok
canim sunu soyliyeyim asilamayada harcadin masraf hemen hemen tup bebekteki ilcalrdaki masraflarla aynı degerde deneyin ama olmaz isee dogsl yolla ugrasin elbetdeki olmassa tup bebek deneyin derimMaşallah canım Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinBizde sorun eşimin değerleri bizde kararsız kaldık ama doktorlar aşılama deneyin diyorlar maddi açıdan da şu an için aşılama tek yolum en azından bir kez denemek istiyorum nasip Allah yardımcımız olsun
Pardon canım diğer arkadaş yaptırıyordu onuTüp değil aşılama yapıyorum canım sorunumuz erkek faktörü
Is
Isallah canim asilamaylada olur ama bqna cozum olmamıştı
Problem varsa aşılama tutmuyormuş canım ne kadar doğru bilmiyorum amaIs
Isallah canim asilamaylada olur ama bqna cozum olmamıştı
Acaba aynı yerde mi yaptirsaydiniz? Doktorla konuştun mu canım İnşallah Rabbim sana bağışlar bozma hemen moralini
Asilamanin tutma imkanii%20 lerde yanii bi mucize beklemekoluyio ama tup benkye %70 sansin vat tek embrio transfeeim oldu bolundu suan ikizlerime gebeyimProblem varsa aşılama tutmuyormuş canım ne kadar doğru bilmiyorum ama
Asilamanin tutma imkanii%20 lerde yanii bi mucize beklemekoluyio ama tup benkye %70 sansin vat tek embrio transfeeim oldu bolundu suan ikizlerime gebeyim
Çok sevindim sizin adınıza sağlıkla gelsinler sağlıkla büyütün minikleri :))Asilamanin tutma imkanii%20 lerde yanii bi mucize beklemekoluyio ama tup benkye %70 sansin vat tek embrio transfeeim oldu bolundu suan ikizlerime gebeyim
Huf bugün bide çarpışan arabaya bindim yumlarıma bişey olmaz demi ya, ya kırıldılarsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?