- 8 Ocak 2019
- 4.582
- 12.110
- 208
- 34
- Konu Sahibi fatmakocsoy
-
3 gün yatmakmı ama uzun yola çıkıcaz ya üf hep böyle zamana denk gelir zaten böyle şeyler ya napsam kiKan değerlerimden dolayı moralim çok bozuktu aslında hiç güleceğim yoktu resmen okuyunca güldümyok yok bir şey olmamıştır inşallah aşılamadan sonrası çok önemli ama özellikle 3 gün ben yatmıştım doktorum öyle söylemişti o zaman dikkat edin kendinize inşallah güzel haberlerinizi alırız
Süreç nasildi kaçıncı günü gittin :) ?Bacılar ben bugün kontrole gittim 8 yum falan olmuş iyi mi, salı günü aşılancam
3 gün yatmakmı ama uzun yola çıkıcaz ya üf hep böyle zamana denk gelir zaten böyle şeyler ya napsam ki
Kızlar morfoloji bozukluğu olup aşılamayla hamile kalan var mı? Ya da doğal yolla kaldınız mı? Sizce aşılama olunmalı mı? Baş morfoloji bozukluğu %85 -hız %48-sayı 32 mil
Süreç nasildi kaçıncı günü gittin :) ?
İleri hareketli 48 yıkamadan sonra 80 yazıyorİleri hareketlide sayı nasıl canım
Doktorunuz ne dedi onlar daha deneyimli yorumluyor aslında çünkü kaç milyonda ne kadar olması gerektiği
Bire şöyle bir şey var mesela aşılamadan önce işlemden geçiriyorlar zaten ileri hareketli sayısı daha çöl artıyor kalitesi falan
İleri hareketli 48 yıkamadan sonra 80 yazıyor
Amin inşallah canım bu değere doktor aşılama bile zor tutar dedi.eşimde aşılama yaptırmayalım bir iki ay bekleyelim diyorÇok iyi o zaman canım maşallah Allah ol desin yeter ki bir tane sperm yetiyor milyonların içinden inşallah tez vakitte yüzünüzü güldürsün Rabbim
Ya çok canım sıkıldı şimdi boşa gitcek tüm çaba erçekten canım sıkıldı yaBen ilk aşılamamda yola çıktım ve doğru olmadığını söylemişti doktorum ondan mı bilmem ama tutmamıştı canım bunda doktorumu dinledim yattım genel olarak hiçbir şey yapmadım iş falan çok şükür gebelik haberini aldık ama kan değerlerim sanırım biraz yavaş ilerliyor
Şahsen ben yatmanı tavsiye ederim
Süreç gayet iyi geçti bi hafta evde kendim gonalf iğne vurdum bugün kontrolüm vardı daha bi kutu iğnem duruyordu Dr çok iyi sonuç aldık yumlardan dedi yarın son iğnemi vurulup salı günü aşılama yapcaz inş bakalım umudum yok amaSüreç nasildi kaçıncı günü gittin :) ?
Ya çok canım sıkıldı şimdi boşa gitcek tüm çaba erçekten canım sıkıldı ya
Benim de perşembe günü olacak inşallah olumlu sonuçlanır. Bana da iğne verdi, 7 günlük onları yaptırıyorum.
Amin inşallah canım bu değere doktor aşılama bile zor tutar dedi.eşimde aşılama yaptırmayalım bir iki ay bekleyelim diyor
Aşılama dedi canım. Bizde iki ay normal deniyelim dedik şimdi eylülde aşılama yaptırmam gerekiyor ama eşim ben biraz takviye şeylerden yerim normal olsun diyorDoktor ne öneriyormuş peki canım bu değere zor tutar dediyse
Aşılama dedi canım. Bizde iki ay normal deniyelim dedik şimdi eylülde aşılama yaptırmam gerekiyor ama eşim ben biraz takviye şeylerden yerim normal olsun diyor
Amin inşallah hepimiz kucağı dolar rabbim aratmasın. Kullanıyor canım ama doktor bu kadar az sigara etkilemez dedi. Sizde sorun neydi. Sen ne yapmayı düşünüyorsunAşılamada da normal oluyor aslında size yine ilişki günlerini söyleyecekler canım ama şansı arttırıyor sadece doktorlar aşılama ile
İnşallah gönlünüze göre olur ve hemen güzel haberini alırız
Sigara kullanıyor muydu eşin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?