Aşılama Ağustos ayi aşılama yaptiracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
3 gün yatmakmı ama uzun yola çıkıcaz ya üf hep böyle zamana denk gelir zaten böyle şeyler ya napsam ki

Kızlar morfoloji bozukluğu olup aşılamayla hamile kalan var mı? Ya da doğal yolla kaldınız mı? Sizce aşılama olunmalı mı? Baş morfoloji bozukluğu %85 -hız %48-sayı 32 mil

Aşılama yaptıran arkadaşlar üç gün yattınızmı ya yola çıkıcma ben hrmen sonra eşim bekleyemeyiz diyo ona da kırıldım bu kadar zamandır çocuk istiyoruz izninin üç gününü ahıramıyo ya bişey olurmu

3 gün yatmakmı ama uzun yola çıkıcaz ya üf hep böyle zamana denk gelir zaten böyle şeyler ya napsam ki

Ben ilk aşılamamda yola çıktım ve doğru olmadığını söylemişti doktorum ondan mı bilmem ama tutmamıştı canım bunda doktorumu dinledim yattım genel olarak hiçbir şey yapmadım iş falan çok şükür gebelik haberini aldık ama kan değerlerim sanırım biraz yavaş ilerliyor
Şahsen ben yatmanı tavsiye ederim

Kızlar morfoloji bozukluğu olup aşılamayla hamile kalan var mı? Ya da doğal yolla kaldınız mı? Sizce aşılama olunmalı mı? Baş morfoloji bozukluğu %85 -hız %48-sayı 32 mil

İleri hareketlide sayı nasıl canım
Doktorunuz ne dedi onlar daha deneyimli yorumluyor aslında çünkü kaç milyonda ne kadar olması gerektiği
Bire şöyle bir şey var mesela aşılamadan önce işlemden geçiriyorlar zaten ileri hareketli sayısı daha çöl artıyor kalitesi falan

Süreç nasildi kaçıncı günü gittin :) ?

Arkadaşımıza sormuşsunuz ama ben şöyle bir örnek verebilirim klomenle benim daha uzun sürmüştü gliforda hemen oluşmuştu herkesin vücudu farklı tepki veriyor ilaçlara inşallah kısa sürede güzel haberi alırsınız

İleri hareketli 48 yıkamadan sonra 80 yazıyor

Ya çok canım sıkıldı şimdi boşa gitcek tüm çaba erçekten canım sıkıldı ya

Süreç nasildi kaçıncı günü gittin :) ?
Süreç gayet iyi geçti bi hafta evde kendim gonalf iğne vurdum bugün kontrolüm vardı daha bi kutu iğnem duruyordu Dr çok iyi sonuç aldık yumlardan dedi yarın son iğnemi vurulup salı günü aşılama yapcaz inş bakalım umudum yok ama

Benim de perşembe günü olacak inşallah olumlu sonuçlanır. Bana da iğne verdi, 7 günlük onları yaptırıyorum.

Ya çok canım sıkıldı şimdi boşa gitcek tüm çaba erçekten canım sıkıldı ya

Hiç canını sıkma inşallah mola vererek gidin arada in hafif yürüyüşler yap ki bacaklarına ve rahime kan dolaşımı olsun bozuk yollara dikkat edin ve beline yastık al yolculuk esnasında
Doktorumun bayramda bana tavsiye ettiği şeylerdi sen de dikkat et inşallah güzel haberlerini alırız

Aşılama dedi canım. Bizde iki ay normal deniyelim dedik şimdi eylülde aşılama yaptırmam gerekiyor ama eşim ben biraz takviye şeylerden yerim normal olsun diyor

Aşılamada da normal oluyor aslında size yine ilişki günlerini söyleyecekler canım ama şansı arttırıyor sadece doktorlar aşılama ile
İnşallah gönlünüze göre olur ve hemen güzel haberini alırız
Sigara kullanıyor muydu eşin

Amin inşallah hepimiz kucağı dolar rabbim aratmasın. Kullanıyor canım ama doktor bu kadar az sigara etkilemez dedi. Sizde sorun neydi. Sen ne yapmayı düşünüyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…