- 25 Temmuz 2016
- 335
- 340
- 53
- Konu Sahibi fatmakocsoy
-
Test yaptin mı? Kötü düşünme ya inşallah adet olmazsn hamilesindirHiç olmadı. Zaten benim normalde de adet günüme bir hafta kala hassaslaşırdı göğüslerim. Bir de ilaçlardan dolayı mı bilmiyorum kasıklarım batıyo daha fazla ağrım var her an adet olacakmışım gibi bekliyorum iştee
Test yapmadım çatlatma iğnesi yalancı pozitif verdiği için bi süre umutlanmak istemedim o yüzden. Bekliyorumm sizin de sonuç pozitif olur inşallahTest yaptin mı? Kötü düşünme ya inşallah adet olmazsn hamilesindir
Kaçıncı günündesin canım?Test yapmadım çatlatma iğnesi yalancı pozitif verdiği için bi süre umutlanmak istemedim o yüzden. Bekliyorumm sizin de sonuç pozitif olur inşallah
13. Günümdeyim canım. Çatlatma iğnesinin de 15. günüKaçıncı günündesin canım?
Yapsana test çıkar artık sonucunn13. Günümdeyim canım. Çatlatma iğnesinin de 15. günü
benim çatlatma 14 aşılama 12. gün kan değerim 4.8 cıkmıştı sizinde cıkar kesin ama umarım pozitif cıkar =)13. Günümdeyim canım. Çatlatma iğnesinin de 15. günü
Malesef benim lekelenmem başladıbenim çatlatma 14 aşılama 12. gün kan değerim 4.8 cıkmıştı sizinde cıkar kesin ama umarım pozitif cıkar =)
Adet döneminde muayene de alttan muayene oluyor mu pekiAdet döneminde gidip muayene ol uygunsa iğne veya ilaca başlayacaksınız.Sonra çatlatmak için gün belirleniyor en son aşılama zamanı geldiğinde eşinizle gidip sperm takviyesi yapılıyor.Sonra beklemeye başlıyorsunuz işte.Benim 2. denemede oldu şükürler olsun darısı başınıza.Allah bana da kucağıma almayı nasip etsin :)
Kızlar selam umarım herkes iyidir soğan kürünü tekrar denedim dün de bugün de sadece bir bardak içebildimiki bardak içmek şart mı yapamıyorum da belki böyle de işe yarar reglime kadar içmeye çalışicam bı fikri olan var mı ki
Adet döneminde muayene de alttan muayene oluyor mu peki
Evet doktor gerekli görüyorsa yapıyor
Teşekkür ederim canım inşallah :)Canım içebiliyorsan bir bardak olsa bile iç soğanı salatanın içinde yemek bile iyi geliyor antibiyotik özelliği var sonuçta o yüzden bir bardakta iyi gelir inşallah
Ben de çok çekinerek giriyorum hatta buradaki bütün kadınlar eminim çekiniyordur normal muayene de bile utana sıkıla bı de reglken çok zor gidiyor ayaklarım ama sağlık bu herkese uygulanan teknik bu böyle düşününce az da olsa rahatliyorum sağolsun sekreter de çok yardımcı oluyor mecbur napacaz canımyaa en çekindiğim koni
Ayyynı dert bendede var bu ay aşılama yaptircaz kaç kez keciboynuzu pekmezi al gel dedim eli boş geldi dün artık patladım vakit geldi sen hala pekmez alcaksin dedim vay efendim çok söylemişim sabredicekmisim alicakmis bin tane laf saydı dünden beri konuşmuyoruz bu kafayla nasıl aşılama yapcaz bende bilmiyorum stresli bi donem farkındayım ama bende bir sürü hormon ilacı içiyorum onunda anlaması lazim böyle devam edersek coook beklerizKızlar Allah sağlıklı hayırlı evlat versin. Eşim bu ay aşılamayı istememişti hatırlarsanız şöyle takviye alcam böyle yapcam diye. Hiç bi takviye almadı kaç gündür söylüyordum . Bugün anlasın diye keçiboynuzu pekmezini çıkardım ye diye koydum. Durmuş bana ben hap alacam diyor. Ya dedim alacak olsan alırdın bir hafta sonra öcü. Başlıyor sende bi çaba yok dedim. Herşey de beni suçluyor. Neymiş bir hafta kaldığını niye söylememişim. Söylemeye gerek mi var Allah aşkına. Ovu. Haftasında ya hastalanır ya sadece o hafta yer bırakır. Ne gerek var der. Gerçekten bu olaydan artık içim soğudu artık üzülemiyorum bile.
Aynen öyle sırf onun için aşılama yı iptal ettim. Artık ne desem bilmiyorum. Görümcede durmuş çoçuğunuz olmuyor bizden mi şaklıyorsunuz varsa tedavi ettireyim seni dedi ay iyice kıl oldumAyyynı dert bendede var bu ay aşılama yaptircaz kaç kez keciboynuzu pekmezi al gel dedim eli boş geldi dün artık patladım vakit geldi sen hala pekmez alcaksin dedim vay efendim çok söylemişim sabredicekmisim alicakmis bin tane laf saydı dünden beri konuşmuyoruz bu kafayla nasıl aşılama yapcaz bende bilmiyorum stresli bi donem farkındayım ama bende bir sürü hormon ilacı içiyorum onunda anlaması lazim böyle devam edersek coook bekleriz
Yaa bu küçük beyinli insanlarda tuzu biberi oluyo çarpican ağzına iki tane hakkettigi o. Hayır iptal etme ya stresli dönemdeyiz oluyo öyle kavgalar sen aranızı düzeltmeye bak olucaksa nasipse takviye yapmadanda olur öyle düşünme. Çok sabır isteyen dönemdeyiz ama maalesefAynen öyle sırf onun için aşılama yı iptal ettim. Artık ne desem bilmiyorum. Görümcede durmuş çoçuğunuz olmuyor bizden mi şaklıyorsunuz varsa tedavi ettireyim seni dedi ay iyice kıl oldum
Aynen katılıyorumYaa bu küçük beyinli insanlarda tuzu biberi oluyo çarpican ağzına iki tane hakkettigi o. Hayır iptal etme ya stresli dönemdeyiz oluyo öyle kavgalar sen aranızı düzeltmeye bak olucaksa nasipse takviye yapmadanda olur öyle düşünme. Çok sabır isteyen dönemdeyiz ama maalesefne biz ne çevredekiler yardımcı olmuyo . Esin’i al dışarıya çıkın bi kahve icin konusun emin ol iyi gelicek . Bizde dünden beri konuşmuyoruz azonce aradı dışarda buluşup konuşalım dedi biliyoki ben evde bagircam dışarda sesimi cikaramicam Sende al kocanı çık dışarı konuscaz de ilaç kullandığını onların seni etkilediğini yanında olmasını istediğini söyle . Bizi bizden başkası anlamaz o yüzden bastıra bastıra konus kendiliğinden anlayışlı olmasını bekleme erkekler maalesef bizim gibi düşünemiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?