Aşılama Ağustos ayi aşılama yaptiracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Test yaptin mı? Kötü düşünme ya inşallah adet olmazsn hamilesindir

Kızlar selam umarım herkes iyidir soğan kürünü tekrar denedim dün de bugün de sadece bir bardak içebildim iki bardak içmek şart mı yapamıyorum da belki böyle de işe yarar reglime kadar içmeye çalışicam bı fikri olan var mı ki

benim çatlatma 14 aşılama 12. gün kan değerim 4.8 cıkmıştı sizinde cıkar kesin ama umarım pozitif cıkar =)
Malesef benim lekelenmem başladı hiç test yaptırmama gerek kalmadı o yüzden negatif görmek yıprattığı için bu ay adetin gecikmesini bekleyecektim ama nasip olmadı

Adet döneminde muayene de alttan muayene oluyor mu peki

Canım içebiliyorsan bir bardak olsa bile iç soğanı salatanın içinde yemek bile iyi geliyor antibiyotik özelliği var sonuçta o yüzden bir bardakta iyi gelir inşallah

yaa en çekindiğim koni
Ben de çok çekinerek giriyorum hatta buradaki bütün kadınlar eminim çekiniyordur normal muayene de bile utana sıkıla bı de reglken çok zor gidiyor ayaklarım ama sağlık bu herkese uygulanan teknik bu böyle düşününce az da olsa rahatliyorum sağolsun sekreter de çok yardımcı oluyor mecbur napacaz canım

Kızlar Allah sağlıklı hayırlı evlat versin. Eşim bu ay aşılamayı istememişti hatırlarsanız şöyle takviye alcam böyle yapcam diye. Hiç bi takviye almadı kaç gündür söylüyordum . Bugün anlasın diye keçiboynuzu pekmezini çıkardım ye diye koydum. Durmuş bana ben hap alacam diyor. Ya dedim alacak olsan alırdın bir hafta sonra öcü. Başlıyor sende bi çaba yok dedim. Herşey de beni suçluyor. Neymiş bir hafta kaldığını niye söylememişim. Söylemeye gerek mi var Allah aşkına. Ovu. Haftasında ya hastalanır ya sadece o hafta yer bırakır. Ne gerek var der. Gerçekten bu olaydan artık içim soğudu artık üzülemiyorum bile.

Ayyynı dert bendede var bu ay aşılama yaptircaz kaç kez keciboynuzu pekmezi al gel dedim eli boş geldi dün artık patladım vakit geldi sen hala pekmez alcaksin dedim vay efendim çok söylemişim sabredicekmisim alicakmis bin tane laf saydı dünden beri konuşmuyoruz bu kafayla nasıl aşılama yapcaz bende bilmiyorum stresli bi donem farkındayım ama bende bir sürü hormon ilacı içiyorum onunda anlaması lazim böyle devam edersek coook bekleriz

Aynen öyle sırf onun için aşılama yı iptal ettim. Artık ne desem bilmiyorum. Görümcede durmuş çoçuğunuz olmuyor bizden mi şaklıyorsunuz varsa tedavi ettireyim seni dedi ay iyice kıl oldum

Aynen öyle sırf onun için aşılama yı iptal ettim. Artık ne desem bilmiyorum. Görümcede durmuş çoçuğunuz olmuyor bizden mi şaklıyorsunuz varsa tedavi ettireyim seni dedi ay iyice kıl oldum
Yaa bu küçük beyinli insanlarda tuzu biberi oluyo çarpican ağzına iki tane hakkettigi o. Hayır iptal etme ya stresli dönemdeyiz oluyo öyle kavgalar sen aranızı düzeltmeye bak olucaksa nasipse takviye yapmadanda olur öyle düşünme. Çok sabır isteyen dönemdeyiz ama maalesef ne biz ne çevredekiler yardımcı olmuyo . Esin’i al dışarıya çıkın bi kahve icin konusun emin ol iyi gelicek . Bizde dünden beri konuşmuyoruz azonce aradı dışarda buluşup konuşalım dedi biliyoki ben evde bagircam dışarda sesimi cikaramicam Sende al kocanı çık dışarı konuscaz de ilaç kullandığını onların seni etkilediğini yanında olmasını istediğini söyle . Bizi bizden başkası anlamaz o yüzden bastıra bastıra konus kendiliğinden anlayışlı olmasını bekleme erkekler maalesef bizim gibi düşünemiyo

Aynen katılıyorum Ben de eşimi zorla ikna ettim iki yıl oldu gidip birşeyler yapalım böyle oturmak daha çok strese sokuyor beni dedim o da hep olur olur bak şunun şu kadar sene olmamış şunun şu kadar sene diyordu en son ben gidiyorum ister gel ister gelme dedim randevu aldım paşa paşa geldi Ha kendi için gidiyordu evlendigimizden beri ben söylemeden gidip test fln veriyordu muayene fln varikoseli var o yüzden hakkını yiyemem ama aşılama için zor ikna ettim valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…