- 17 Temmuz 2019
- 834
- 1.051
- 63
- Konu Sahibi fatmakocsoy
-
Yanı ne gerek var bu kadar yorulmaya adam gibi zikkimlan pekmezini otur sıkıntın ne dimi . Yanimda olsa dalarım suan . Valla çok yipratiyo bu süreçAynen katılıyorumBen de eşimi zorla ikna ettim iki yıl oldu gidip birşeyler yapalım böyle oturmak daha çok strese sokuyor beni dedim o da hep olur olur bak şunun şu kadar sene olmamış şunun şu kadar sene diyordu en son ben gidiyorum ister gel ister gelme dedim randevu aldım paşa paşa geldi Ha kendi için gidiyordu evlendigimizden beri ben söylemeden gidip test fln veriyordu muayene fln varikoseli var o yüzden hakkını yiyemem ama aşılama için zor ikna ettim valla
Kullandı onu bi kaç ay . Sperm ileri hız sayısı 35 ten 75 e fırladı . İse yaradı iste devam et diyorum o bize yeter diyo . Bu doktor saniyo kendini yetseydi 2 sene sebepsiz yere beklemezdik kütük kafalıTabi doktor şunu kullan bunu kullan diyince mecbur aldı kullandı ve işe de yaradı mutlaka kullandirin en azından keçiboynuzu özünü
Sağlıkla büyüsün inşallah gözünüz aydın çok sevindimKızlarr 22 ağustosta aşılama yaptım ilk aşılamamdı. Burda bahsetmiştim iki gün önce de lekem gelince adet oldum sanmıştım ama bir türlü kanamam gelmedi ağrılarım arttı beta hcg yaptırdım sonuç 230sizlere de umut olsun inşallah rabbim gönlünüze göre versin hiç sebebimiz yoktu 17. Ayımızda aşılama yaptık ve tuttu allah isteyen herkese versin inşallah
Kızlar Allah sağlıklı hayırlı evlat versin. Eşim bu ay aşılamayı istememişti hatırlarsanız şöyle takviye alcam böyle yapcam diye. Hiç bi takviye almadı kaç gündür söylüyordum . Bugün anlasın diye keçiboynuzu pekmezini çıkardım ye diye koydum. Durmuş bana ben hap alacam diyor. Ya dedim alacak olsan alırdın bir hafta sonra öcü. Başlıyor sende bi çaba yok dedim. Herşey de beni suçluyor. Neymiş bir hafta kaldığını niye söylememişim. Söylemeye gerek mi var Allah aşkına. Ovu. Haftasında ya hastalanır ya sadece o hafta yer bırakır. Ne gerek var der. Gerçekten bu olaydan artık içim soğudu artık üzülemiyorum bile.
Kavga da etmedik çok şükür de ben artık bişey diyemiyorum. Adetim yeni bitti artık geçti bu ayYaa bu küçük beyinli insanlarda tuzu biberi oluyo çarpican ağzına iki tane hakkettigi o. Hayır iptal etme ya stresli dönemdeyiz oluyo öyle kavgalar sen aranızı düzeltmeye bak olucaksa nasipse takviye yapmadanda olur öyle düşünme. Çok sabır isteyen dönemdeyiz ama maalesefne biz ne çevredekiler yardımcı olmuyo . Esin’i al dışarıya çıkın bi kahve icin konusun emin ol iyi gelicek . Bizde dünden beri konuşmuyoruz azonce aradı dışarda buluşup konuşalım dedi biliyoki ben evde bagircam dışarda sesimi cikaramicam Sende al kocanı çık dışarı konuscaz de ilaç kullandığını onların seni etkilediğini yanında olmasını istediğini söyle . Bizi bizden başkası anlamaz o yüzden bastıra bastıra konus kendiliğinden anlayışlı olmasını bekleme erkekler maalesef bizim gibi düşünemiyo
Maşallah canım rabbim kucağına almayı nasip etsin hayırlı olsunKullandı onu bi kaç ay . Sperm ileri hız sayısı 35 ten 75 e fırladı . İse yaradı iste devam et diyorum o bize yeter diyo . Bu doktor saniyo kendini yetseydi 2 sene sebepsiz yere beklemezdik kütük kafalı
Zor bu işlerAynen katılıyorumBen de eşimi zorla ikna ettim iki yıl oldu gidip birşeyler yapalım böyle oturmak daha çok strese sokuyor beni dedim o da hep olur olur bak şunun şu kadar sene olmamış şunun şu kadar sene diyordu en son ben gidiyorum ister gel ister gelme dedim randevu aldım paşa paşa geldi Ha kendi için gidiyordu evlendigimizden beri ben söylemeden gidip test fln veriyordu muayene fln varikoseli var o yüzden hakkını yiyemem ama aşılama için zor ikna ettim valla
Onlar rahat o masaya biz yatıyoruzYanı ne gerek var bu kadar yorulmaya adam gibi zikkimlan pekmezini otur sıkıntın ne dimi . Yanimda olsa dalarım suan . Valla çok yipratiyo bu süreç
Ya maşallah okuduğumda yazıp yazmamakta kararsız kaldım yerleşme olmasın mı diye çok şükür yerleşmeymisKızlarr 22 ağustosta aşılama yaptım ilk aşılamamdı. Burda bahsetmiştim iki gün önce de lekem gelince adet oldum sanmıştım ama bir türlü kanamam gelmedi ağrılarım arttı beta hcg yaptırdım sonuç 230sizlere de umut olsun inşallah rabbim gönlünüze göre versin hiç sebebimiz yoktu 17. Ayımızda aşılama yaptık ve tuttu allah isteyen herkese versin inşallah
Hayırla sonuçlansin tedavin canım ben sadece iyi dilekte bulunmak istedim bilenler cvp yazar sana inşallah pozitif olur sonucunHerkese merhaba. Ben de bugün aşılama yaptırdım. Hayırlısıyla sonuçlansın inşallah. Ben fostimon 75uı kullandım. 13.günümde aşılama oldu. Çarşamba gittiğimde sağda 20.5 solda 15.5 mm yumurta vardı. Endemetreum 12. 5 dedi. Çarşamba 00.00 da ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldum 37 saat sonra cuma saat 13.15 te aşılama yapıldı. Ama doktor yumurta çatlamamış dedi. Aşılamayı yine de yaptı sperm 72 saate kadar yaşar sorun olmaz dedi. Aşılamadan hemen sonra choriomon adında çatlatma iğnesi vurdu. Böyle bir r şey yaşayan var mı? Bir de progestan versi 3 gün sabah akşam oral yolla al sonra vajinal olarak al dedi. Vajinal olarak 1 kere mi alacam onu sormayı unuttum. Bilen var mı?
Allah razı olsun ediyorum herkese her dileyene inşallahYa maşallah okuduğumda yazıp yazmamakta kararsız kaldım yerleşme olmasın mı diye çok şükür yerleşmeymisHayırla gelsin sağlıkla gelsin bebişin bizlere de dua et
Amin canm inşallah. Rabbim hepimizinkini hayırla sonuçlandırsınHayırla sonuçlansin tedavin canım ben sadece iyi dilekte bulunmak istedim bilenler cvp yazar sana inşallah pozitif olur sonucun
Hamile değilim canim yanlışlıkla mi yazdın :)Maşallah canım rabbim kucağına almayı nasip etsin hayırlı olsun
Ay başkasına yazarken yanlışlık olmulHamile değilim canim yanlışlıkla mi yazdın :)
Doktora görünün lekeleme nin çok nedeni olabiliyor ovulasyon döneminde olabilirKızlar adetim biteli 2 gün oldu bugün 3.gün tuvalette sürekli peçetelik kan geliyor neden olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?