Aşılama Ağustos ayi aşılama yaptiracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Yanı ne gerek var bu kadar yorulmaya adam gibi zikkimlan pekmezini otur sıkıntın ne dimi . Yanimda olsa dalarım suan . Valla çok yipratiyo bu süreç

Tabi doktor şunu kullan bunu kullan diyince mecbur aldı kullandı ve işe de yaradı mutlaka kullandirin en azından keçiboynuzu özünü
Kullandı onu bi kaç ay . Sperm ileri hız sayısı 35 ten 75 e fırladı . İse yaradı iste devam et diyorum o bize yeter diyo . Bu doktor saniyo kendini yetseydi 2 sene sebepsiz yere beklemezdik kütük kafalı

Kızlarr 22 ağustosta aşılama yaptım ilk aşılamamdı. Burda bahsetmiştim iki gün önce de lekem gelince adet oldum sanmıştım ama bir türlü kanamam gelmedi ağrılarım arttı beta hcg yaptırdım sonuç 230 sizlere de umut olsun inşallah rabbim gönlünüze göre versin hiç sebebimiz yoktu 17. Ayımızda aşılama yaptık ve tuttu allah isteyen herkese versin inşallah

Sağlıkla büyüsün inşallah gözünüz aydın çok sevindim benim içime nedense sonuç olumlu diye doğmuştu lekelenme yazınızı görünce bile

Erkeklerde uzun süre bi reddetme kabullenmeme oluyor ama en sonunda yola geliyorlar mecburen ben demiştim ki sigarayı bırakıp ilaçları kullanmayacaksan daha ben bırakıyorum çocuk için çabalamayı ya sen de çabalarsın ya da artık benim için bu konu kapanır
Sadece bizim çabalamamızla olmuyor maalesef
Ama sabret inşallah o anlayacaktır seni

Kavga da etmedik çok şükür de ben artık bişey diyemiyorum. Adetim yeni bitti artık geçti bu ay

Zor bu işler

Herkese merhaba. Ben de bugün aşılama yaptırdım. Hayırlısıyla sonuçlansın inşallah. Ben fostimon 75uı kullandım. 13.günümde aşılama oldu. Çarşamba gittiğimde sağda 20.5 solda 15.5 mm yumurta vardı. Endemetreum 12. 5 dedi. Çarşamba 00.00 da ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldum 37 saat sonra cuma saat 13.15 te aşılama yapıldı. Ama doktor yumurta çatlamamış dedi. Aşılamayı yine de yaptı sperm 72 saate kadar yaşar sorun olmaz dedi. Aşılamadan hemen sonra choriomon adında çatlatma iğnesi vurdu. Böyle bir r şey yaşayan var mı? Bir de progestan versi 3 gün sabah akşam oral yolla al sonra vajinal olarak al dedi. Vajinal olarak 1 kere mi alacam onu sormayı unuttum. Bilen var mı?

Gönlünüz ferah olsun hep ilk aşılaması tutmayanların hikayesini okumuştum çok moralim bozulmuştu. Ama olacak olduktan sonra ilk aşılama da tutuyor rabbim sizleri de boş çevirmesin inşallah

Ya maşallah okuduğumda yazıp yazmamakta kararsız kaldım yerleşme olmasın mı diye çok şükür yerleşmeymis Hayırla gelsin sağlıkla gelsin bebişin bizlere de dua et

Hayırla sonuçlansin tedavin canım ben sadece iyi dilekte bulunmak istedim bilenler cvp yazar sana inşallah pozitif olur sonucun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…