- 4 Nisan 2019
- 5.912
- 6.337
- 198
- Konu Sahibi fatmakocsoy
-
Ertele canım benim arefe günüydü doktorla görüşüp bi daha ki aya yapmaya karar verdik bunlar çatlamayın kist olursa bi de onla uğraşırsınKızlar bende Temmuz’da aşılama yaptiricaktim fakat çatlama günümü doktorun kacirmasi nedeniyle iptal oldu . Bugun 3 gün gecikmeli regl oldum . Ağustos ayı düşünüyorum ama tam ovulasyon zamanı bayramın 3. Gününe denk geliyo napicam bilmiyom
Folik asit falan yarın gidicem hastaneye yazarım bakalım ne diyecek doktorcumİnşallah canım.ne vitamini alacaksın
Valla öyle şimdiden eylülü hesaplıyorum acaba haftasonuna mi denk gelir Eylül de tatil var mı özel bir gün var mı diyeAynen yeterki olsunda ben beklerim ☺
Benim doktorum bayramda klinikteymiş ama sperm testine yıkama işlemini yapan sevgili doktor yokmuşhiç şaşırmadım Eylül’de de bisey çıkar
Hahah Benimde Eylül yil dönümüValla öyle şimdiden eylülü hesaplıyorum acaba haftasonuna mi denk gelir Eylül de tatil var mı özel bir gün var mı diyeGaliba bı sorun görünmüyor Allah nasip ederse Eylülde başlarız kızlar tek özel gün var Eylül de o da evlilik yıl dönümümüz ♥♥♥♥
Kullanılacak bişey varsa sor canım da ben de alayımFolik asit falan yarın gidicem hastaneye yazarım bakalım ne diyecek doktorcum
Tamam canım sorarım senin doktor demedi mi birseyKullanılacak bişey varsa sor canım da ben de alayım
Ya ne güzel olurdu bi sürpriz yapsaydıkHahah Benimde Eylül yil dönümü
Nerde Bizde o şanssssYa ne güzel olurdu bi sürpriz yapsaydık
Yok canım önceden folik asit yazdı hamile kalana kadar kullan dediTamam canım sorarım senin doktor demedi mi birsey
Merhaba canım, yazını görünce paylaşmak istedim.benim de cuma günü yani yarın asilamam olacak hayırlısıylaMerhaba arkadaşlar konu başlığınızı görünce bende yazmak istedim bende ağustos ayında aşılama yaptırıcam gonal f kullandım 5 gündür 75 lik yarın kontrolüm var eğer yumurtlar büyümüşse cuma günü aşılama yapılacak herkes için hayırlısı olsun
Merhabalar hayırlısı olsun inşallah güzel haberler alırızMerhaba canım, yazını görünce paylaşmak istedim.benim de cuma günü yani yarın asilamam olacak hayırlısıylaberaber takip ederiz
Bende de heyecan varMerhabalar hayırlısı olsun inşallah güzel haberler alırızhem korku hem heyecan hepsini birarada yaşıyorum şuan eminim hepimiz aynı hisleri paylaşıyoruz
AyyyBende de heyecan varsaat 12 de aşılama yapılacak inşallah. Sen ne yaptın?
Hayırlısı olsunn vardr kesin bir hayrıMerhaba kizlar bu ay da olmassa bende tekrar dusunuyorum bayrama geliyor ama belki gecikir gecen ay oyle olmustu
Bn şu an masada dinleniyorum. Bı yarım saat oldu aşılama yapilali.AyyyAz kalmış senin bol bol dua et oyle gir. Güzel şeyler düşün benim saat 16:30 da
Tedaviniz hayırlı olsun. İnşallah 15 gün sonra güzel haberinizi de duyarız. Rabbim hayırlısıyla sonuçlandırsınBn şu an masada dinleniyorum. Bı yarım saat oldu aşılama yapilali.
Merhaba. İnşallah bebeğiniz sizinledir. Tek tüpün kapalı olması çok büyük sorun değil. Eğer per açık olan tarafta yumurtanız büyümüşse herkes kadar ihtimaliniz var demektir. Kendinizde belirti aramayın. Çünkü ilk haftalardaki belirti ile adet belirtileri hemen hemen aynıdır. Vakit geçirmeye çalışın. Rabbim hayırlısıyla sonuçlandırsın inşallahKızlar merhaba bende 27 temmuzda oldum ilk aşılamamı.Tek tüpüm kapalı şansım çok çok az ama olsun denemek istedim.Henüz hiç belirtim yok ama düşünmekten mahvoldum vakit geçmiyor.Sanki bebeğim tutunmuş gibi düşünmeye çalışıyorum ama belirti olmayınca da üzülüyorum
Hayırlısıyla inşallah yaTedaviniz hayırlı olsun. İnşallah 15 gün sonra güzel haberinizi de duyarız. Rabbim hayırlısıyla sonuçlandırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?