Aşılama Ağustos ayi aşılama yaptiracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ertele canım benim arefe günüydü doktorla görüşüp bi daha ki aya yapmaya karar verdik bunlar çatlamayın kist olursa bi de onla uğraşırsın

Aynen yeterki olsunda ben beklerim ☺
Benim doktorum bayramda klinikteymiş ama sperm testine yıkama işlemini yapan sevgili doktor yokmuş hiç şaşırmadım Eylül’de de bisey çıkar
Valla öyle şimdiden eylülü hesaplıyorum acaba haftasonuna mi denk gelir Eylül de tatil var mı özel bir gün var mı diye Galiba bı sorun görünmüyor Allah nasip ederse Eylülde başlarız kızlar tek özel gün var Eylül de o da evlilik yıl dönümümüz

Hahah Benimde Eylül yil dönümü

Merhaba canım, yazını görünce paylaşmak istedim.benim de cuma günü yani yarın asilamam olacak hayırlısıyla beraber takip ederiz

Merhaba canım, yazını görünce paylaşmak istedim.benim de cuma günü yani yarın asilamam olacak hayırlısıyla beraber takip ederiz
Merhabalar hayırlısı olsun inşallah güzel haberler alırız hem korku hem heyecan hepsini birarada yaşıyorum şuan eminim hepimiz aynı hisleri paylaşıyoruz

Merhaba kizlar bu ay da olmassa bende tekrar dusunuyorum bayrama geliyor ama belki gecikir gecen ay oyle olmustu

Merhabalar hayırlısı olsun inşallah güzel haberler alırız hem korku hem heyecan hepsini birarada yaşıyorum şuan eminim hepimiz aynı hisleri paylaşıyoruz
Bende de heyecan var saat 12 de aşılama yapılacak inşallah. Sen ne yaptın?

Kızlar merhaba bende 27 temmuzda oldum ilk aşılamamı.Tek tüpüm kapalı şansım çok çok az ama olsun denemek istedim.Henüz hiç belirtim yok ama düşünmekten mahvoldum vakit geçmiyor.Sanki bebeğim tutunmuş gibi düşünmeye çalışıyorum ama belirti olmayınca da üzülüyorum

Merhaba. İnşallah bebeğiniz sizinledir. Tek tüpün kapalı olması çok büyük sorun değil. Eğer per açık olan tarafta yumurtanız büyümüşse herkes kadar ihtimaliniz var demektir. Kendinizde belirti aramayın. Çünkü ilk haftalardaki belirti ile adet belirtileri hemen hemen aynıdır. Vakit geçirmeye çalışın. Rabbim hayırlısıyla sonuçlandırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…