Aşılama Ağustos ayi aşılama yaptiracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Sol tüpüm açık orda gelişen güzel bir yumurtam vardı.Çalışıyorum aslında, işte vakit geçiyor ama düşünmeden edemiyorum çünkü mesai arkadaşım yeni gebe kaldı,en yakın iki arkadaşım gebe .Allah evlatlarını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ama benim için zor bir ortam.Ondan dolayı bu kadar takıyorum sanırım.Amin Rabbim isteyen herkesin kucağını tez vakitte sağlıklı evlatlarla doldursun.

Biliyorum canım çok zor. Ben de çalışırken mutlaka bir hamile arkadaşım olurdu. Her yıl biri doğum iznine ayrılırdı. Her ay acaba bu sefer oldu mu diye adet gününü iple çekerdim ama olmadı. Zor süreçler ve sabır istiyor. Rabbim hepimize sabır versin ve umudumuzu artırsın inşallah. Bazen çok karamsar oluyoruz bazen umutlarımız yeniden yeşeriyor. Dengemiz alt üst oluyor ama bunların hepsinin sonucunda hayallerimiz gerçekleşecek inşallah.

İnşallah canım umudumuzu kaybetmeyelim

Selam kizlar dün yani persembe günü 7.5ml civari 2 yumurtam vardi. Acaba haftaya cumaya kadar aşılama yetişir mi tabi yumurta gelisirse. tedaviye başlamis bulunduk.

Senin de şimdiden hayırlı olsun canım. Aşılama sonrası masada mutlaka bı saat uzan ayakların yukarı olacak şekilde ve teprenme
Benim doktorum yatar pozisyonda bacak bacak üstüne attırdı ve sağıma yatırdı 1 saat .Bben de yukarı kaldırmak gerekir diye biliyorum ama böyle uygun gördü ben de dediğini yaptım.

Benim doktorum yatar pozisyonda bacak bacak üstüne attırdı ve sağıma yatırdı 1 saat .Bben de yukarı kaldırmak gerekir diye biliyorum ama böyle uygun gördü ben de dediğini yaptım.
Hah bn de o pozisyondaydim zaten. Sağ ayağı solun üstüne attık.

Hah bn de o pozisyondaydim zaten. Sağ ayağı solun üstüne attık.
Bi ara hoca gidince yukarı kaldırayım dedim vazgeçtim demek ki herkese yapıyorlarmış duyduğum iyi oldu :) Ne zaman kan vereceksin sen?Ay inş bebişler tutunmuştur bize

Belirti oluyor mu?
Psikolojik ya da aşılamanın etkisiyle sol kasığımda bir kaç gün sızlama oldu ara ara da pıt pıt seyirme oldu. Şu an her şey normal. Genel olarak hiç belirtim yok maalesef ki.Ama göğüs hassasiyeti en belirgin belirtiymiş ben de yok.Ben yine de sanki bebiş ordaymış gibi düşünüyorum bir umut işte

İnşallah ordadır da sürpriz yapacaktır

Selam arkadaşlar bende oldum bugün aşılamamı ama ben sizin gibi Bir saat falan yatmadım 15 dakika yatırdı yeterli bu kadar dedi sadece evde dinlen bugün dedi. Hafif kahverengimsi akıntım var sizde var mı oyle birşey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…