- Konu Sahibi fatmakocsoy
-
Hayırlı olsun canım inşallah güzel haberlerini alalımHayırlısıyla inşallah yayazarım nasipse aşamaları,sonucu..
Sol tüpüm açık orda gelişen güzel bir yumurtam vardı.Çalışıyorum aslında, işte vakit geçiyor ama düşünmeden edemiyorum çünkü mesai arkadaşım yeni gebe kaldı,en yakın iki arkadaşım gebe .Allah evlatlarını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ama benim için zor bir ortam.Ondan dolayı bu kadar takıyorum sanırım.Amin Rabbim isteyen herkesin kucağını tez vakitte sağlıklı evlatlarla doldursun.Merhaba. İnşallah bebeğiniz sizinledir. Tek tüpün kapalı olması çok büyük sorun değil. Eğer per açık olan tarafta yumurtanız büyümüşse herkes kadar ihtimaliniz var demektir. Kendinizde belirti aramayın. Çünkü ilk haftalardaki belirti ile adet belirtileri hemen hemen aynıdır. Vakit geçirmeye çalışın. Rabbim hayırlısıyla sonuçlandırsın inşallah
Biliyorum canım çok zor. Ben de çalışırken mutlaka bir hamile arkadaşım olurdu. Her yıl biri doğum iznine ayrılırdı. Her ay acaba bu sefer oldu mu diye adet gününü iple çekerdim ama olmadı. Zor süreçler ve sabır istiyor. Rabbim hepimize sabır versin ve umudumuzu artırsın inşallah. Bazen çok karamsar oluyoruz bazen umutlarımız yeniden yeşeriyor. Dengemiz alt üst oluyor ama bunların hepsinin sonucunda hayallerimiz gerçekleşecek inşallah.Sol tüpüm açık orda gelişen güzel bir yumurtam vardı.Çalışıyorum aslında, işte vakit geçiyor ama düşünmeden edemiyorum çünkü mesai arkadaşım yeni gebe kaldı,en yakın iki arkadaşım gebe .Allah evlatlarını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ama benim için zor bir ortam.Ondan dolayı bu kadar takıyorum sanırım.Amin Rabbim isteyen herkesin kucağını tez vakitte sağlıklı evlatlarla doldursun.
İnşallah canım umudumuzu kaybetmeyelimBiliyorum canım çok zor. Ben de çalışırken mutlaka bir hamile arkadaşım olurdu. Her yıl biri doğum iznine ayrılırdı. Her ay acaba bu sefer oldu mu diyr adet gününü iple çekerdim ama olmadı. Zor süreçler ve sabır istiyor. Rabbim hepimize sabır versin ve umudumuzu artırsın inşallah. Bazen çok karamsar oluyoruz bazen umutlarımız yeniden yeşeriyor. Dengemiz alt üst oluyor ama bunların hepsinin sonucunda hayallerimiz gerçekleşecek inşallah.
Senin de şimdiden hayırlı olsun canım. Aşılama sonrası masada mutlaka bı saat uzan ayakların yukarı olacak şekilde ve teprenmeHayırlı olsun canım inşallah güzel haberlerini alalım
Benim doktorum yatar pozisyonda bacak bacak üstüne attırdı ve sağıma yatırdı 1 saat .Bben de yukarı kaldırmak gerekir diye biliyorum ama böyle uygun gördü ben de dediğini yaptım.Senin de şimdiden hayırlı olsun canım. Aşılama sonrası masada mutlaka bı saat uzan ayakların yukarı olacak şekilde ve teprenme
Hah bn de o pozisyondaydim zaten. Sağ ayağı solun üstüne attık.Benim doktorum yatar pozisyonda bacak bacak üstüne attırdı ve sağıma yatırdı 1 saat .Bben de yukarı kaldırmak gerekir diye biliyorum ama böyle uygun gördü ben de dediğini yaptım.
Kaçıncı gününüz bugün?Hah bn de o pozisyondaydim zaten. Sağ ayağı solun üstüne attık.
Bi ara hoca gidince yukarı kaldırayım dedim vazgeçtim demek ki herkese yapıyorlarmış duyduğum iyi oldu :) Ne zaman kan vereceksin sen?Ay inş bebişler tutunmuştur bizeHah bn de o pozisyondaydim zaten. Sağ ayağı solun üstüne attık.
Bugün 7.günüm ayın 9unda 14 olacak o zaman kan vercem inş. Çok stresliyimKaçıncı gününüz bugün?
Benim daha bugün yapıldı aşılama. 15 gün sonra inşallahBi ara hoca gidince yukarı kaldırayım dedim vazgeçtim demek ki herkese yapıyorlarmış duyduğum iyi oldu :) Ne zaman kan vereceksin sen?Ay inş bebişler tutunmuştur bize
Belirti oluyor mu?Bugün 7.günüm ayın 9unda 14 olacak o zaman kan vercem inş. Çok stresliyim
Rabbim güzel sonuçlar versinBenim daha bugün yapıldı aşılama. 15 gün sonra inşallah
Psikolojik ya da aşılamanın etkisiyle sol kasığımda bir kaç gün sızlama oldu ara ara da pıt pıt seyirme oldu. Şu an her şey normal. Genel olarak hiç belirtim yok maalesef ki.Ama göğüs hassasiyeti en belirgin belirtiymiş ben de yok.Ben yine de sanki bebiş ordaymış gibi düşünüyorum bir umut işteBelirti oluyor mu?
İnşallah ordadır da sürpriz yapacaktırPsikolojik ya da aşılamanın etkisiyle sol kasığımda bir kaç gün sızlama oldu ara ara da pıt pıt seyirme oldu. Şu an her şey normal. Genel olarak hiç belirtim yok maalesef ki.Ama göğüs hassasiyeti en belirgin belirtiymiş ben de yok.Ben yine de sanki bebiş ordaymış gibi düşünüyorum bir umut işte
Doktorum adet geçerse gel tahlil yapalım dedi ama adeti beklersem aşılamanın 17. günü oluyor bekleyemem sanırımİnşallah ordadır da sürpriz yapacaktır
Asilamanin 15. Günü test yapabilirsin,Doktorum adet geçerse gel tahlil yapalım dedi ama adeti beklersem aşılamanın 17. günü oluyor bekleyemem sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?