Ağustos ayı çatlatma iğnesi olanlar toplaşalim

Kızlar bende ağrı yok dpo11. ilk 5-6 gün vardı şuan sadece göğüs ucu hassasiyeti var nadiren kasık da bişeyler oluyor sizde neler var

Kızlar bende ağrı yok dpo11. ilk 5-6 gün vardı şuan sadece göğüs ucu hassasiyeti var nadiren kasık da bişeyler oluyor sizde neler var
Benim de çatlatma iğnesinden sonra 12 günüm. Aynen dediğiniz gibi göğüs ıcu hassasiyeti var kasıklarımda da ara ara ağrılar oluyor sürekli değil. Çatlama iğnesinin ilk günleri karnım daha kötüydü. Siz test yaptınız mı hiç? Nasıl çıkıyor?

Evet ilk günler bende de baya kasık bel ağrısı oluyordu sonra kesildi normal bir zamandaymışım gibi,dün dayanamadım yaptım negatifti, moralimi bozdu kendi hatam tabi çok erken henüz. Cuma günü sabahı yapmayı düşünüyorum dayanırsam bat 5 eylül siz yaptınız mı

Ben de cuma sabahı kan vermeyi düşünüyorum. Hayırlısı ne ise o olsun. Üzülmek yok. Ben 33 yaşındayım 1 yıldır çocuk istiyoruz. İlki hemen tuttu ama düşük oldu. Sonrasında da yumurtlamam bile düzgün olmadı. O yüzden çatlama iğnesi verdi bu ay doktorum. Ama hala hayırlısı diye dua ediyorum. Düşükten sonra insan daha çok korkuyor.

İnşallah sağlıkla geçsin hamileliklerimiz bu hafta belli olcak güzel haberler verelim birbirimize inşallah

İnşallah sağlıkla geçsin hamileliklerimiz bu hafta belli olcak güzel haberler verelim birbirimize inşallah
Aranıza sonradan katılıp konuya dahil oldum ama bende 16 Ağustosta ovitrelle vuruldum bugün kan testi yaptım pozitif çıktı Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Merhaba kızlar
Bende Eylül ayı için vurulucam..umarım güzel bir başlangıç olur hepimiz için bana bide gonol-f verdi onu vuruyorum yumurta geliştirici.. doktorum garantiye aldı.. boyle olup hamile kalanlar var mı acaba çok merak ediyorum

Aranıza sonradan katılıp konuya dahil oldum ama bende 16 Ağustosta ovitrelle vuruldum bugün kan testi yaptım pozitif çıktı Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Hayırlı olsun Sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım Amin inşallah test yaptınız mı hiç orda da pozitifi gördünüz mü

Mrb ekstra bişey verdi mi doktorunuz? Bende bu ay ovitrella vurulucam. Ekstra da gonol-f verdide.. eğer yanıt vermezse rahim filmi çekeriz dedi doktorum bende endiseleniyorum ister istemez

Merhaba arkadaşlar ben 27 agustos saat 16.00 da iğneyi vuruldum 28 ağustos iliski oldu yani bu gün 6. Günüm herhangi bir belirtim yok doktorum 10 eylülde kan testi vermemi istedi o zaman belli oluyormuş adeti beklememe gerek yokmuş

Dpo13 oluyor ozaman değil mi?bende adetten bir gün önce yapıcam iki gün sonra perşembe bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…