- Konu Sahibi sevcannn24
-
Yumurtan çatlamıştır herhalde canım ondan kanamıştır bazen gözle görülür bazen de görülmezmişBenim lekenmeden fazla biraz ağrımda bitti bir anda anlayamadım.
Benim de çatlatma iğnesinden sonra 12 günüm. Aynen dediğiniz gibi göğüs ıcu hassasiyeti var kasıklarımda da ara ara ağrılar oluyor sürekli değil. Çatlama iğnesinin ilk günleri karnım daha kötüydü. Siz test yaptınız mı hiç? Nasıl çıkıyor?Kızlar bende ağrı yok dpo11. ilk 5-6 gün vardı şuan sadece göğüs ucu hassasiyeti var nadiren kasık da bişeyler oluyor sizde neler var
Ben de cuma sabahı kan vermeyi düşünüyorum. Hayırlısı ne ise o olsun. Üzülmek yok. Ben 33 yaşındayım 1 yıldır çocuk istiyoruz. İlki hemen tuttu ama düşük oldu. Sonrasında da yumurtlamam bile düzgün olmadı. O yüzden çatlama iğnesi verdi bu ay doktorum. Ama hala hayırlısı diye dua ediyorum. Düşükten sonra insan daha çok korkuyor.Evet ilk günler bende de baya kasık bel ağrısı oluyordu sonra kesildi normal bir zamandaymışım gibi,dün dayanamadım yaptım negatifti, moralimi bozdu kendi hatam tabi çok erken henüz. Cuma günü sabahı yapmayı düşünüyorum dayanırsam bat 5 eylül siz yaptınız mı
İnşallah canımİnşallah sağlıkla geçsin hamileliklerimiz bu hafta belli olcak güzel haberler verelim birbirimize inşallah
Aranıza sonradan katılıp konuya dahil oldum ama bende 16 Ağustosta ovitrelle vuruldum bugün kan testi yaptım pozitif çıktı Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahİnşallah sağlıkla geçsin hamileliklerimiz bu hafta belli olcak güzel haberler verelim birbirimize inşallah
Merhaba bende de oldu gerisi geldi mi acabaBenim bugün hafif kanamam var, tedirgin oldum. Sende de oldu mu ?
Hayırlı olsun Sağlıkla kucağına alırsın inşallah canımAranıza sonradan katılıp konuya dahil oldum ama bende 16 Ağustosta ovitrelle vuruldum bugün kan testi yaptım pozitif çıktı Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Mrb ekstra bişey verdi mi doktorunuz? Bende bu ay ovitrella vurulucam. Ekstra da gonol-f verdide.. eğer yanıt vermezse rahim filmi çekeriz dedi doktorum bende endiseleniyorum ister istemezAranıza sonradan katılıp konuya dahil oldum ama bende 16 Ağustosta ovitrelle vuruldum bugün kan testi yaptım pozitif çıktı Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Şu an azaldı az az lekelenme şeklinde oluyorMerhaba bende de oldu gerisi geldi mi acaba
Sizin iğne olalı ne kadar olmuştu ben 20 sinde olmuştumŞu an azaldı az az lekelenme şeklinde oluyor
Gözünüz aydın sağlıkla gelsin bebeğiniz tebrikler darısı bizeAranıza sonradan katılıp konuya dahil oldum ama bende 16 Ağustosta ovitrelle vuruldum bugün kan testi yaptım pozitif çıktı Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Dpo13 oluyor ozaman değil mi?bende adetten bir gün önce yapıcam iki gün sonra perşembe bakalımMerhaba arkadaşlar ben 27 agustos saat 16.00 da iğneyi vuruldum 28 ağustos iliski oldu yani bu gün 6. Günüm herhangi bir belirtim yok doktorum 10 eylülde kan testi vermemi istedi o zaman belli oluyormuş adeti beklememe gerek yokmuş
Dpo 13 nedirDpo13 oluyor ozaman değil mi?bende adetten bir gün önce yapıcam iki gün sonra perşembe bakalım
Yumurtlamadan sonraki günleri sayıyoruz iğneden sonra yumurtlama günü 0 la başlıyor o şekilde devam ediyorDpo 13 nedir
O zaman benim yumurtlama günüm 28. Gun işte bu gün 5. Gun oluyor doğru mu anlıyorumYumurtlamadan sonraki günleri sayıyoruz iğneden sonra yumurtlama günü 0 la başlıyor o şekilde devam ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?