- 17 Ağustos 2025
- 91
- 6
- 1
- 27
- Konu Sahibi sevcannn24
-
Benimde bugün 11 günüm aynı belirteyim var adetime 4 gün kaldı acaba adet mi diye düşünüyorum çok ağrım var çünküKızlar birşey sorucam daha önce hamile olan var mı aranızda çatlatma iğnesi olalı 12 gün olmuş bugün göğüslerim şişti ve acıyo arada kahverengi olan çevresi daha genişlemis yeşil damarlar daha belirgin oldu bide karin etlerin çok ağrıyı karnımda da ağrı oluyo ama emin olamiyom agiriyor mu diye sizce bunlar belirti mi test yapsam mı çıkar mı sonuc
Benim adete de 5 gün var aynı zaman denk geliyoruz herhaldeBenimde bugün 11 günüm aynı belirteyim var adetime 4 gün kaldı acaba adet mi diye düşünüyorum çok ağrım var çünkü
Adete benzer agrılarınız oluyor mu acaba. Benim bu ay çok garip ağrım oluyorBenim adete de 5 gün var aynı zaman denk geliyoruz herhalde
Benim ki adet ağrısı değil o daha çok batmali agiriyo bu karnimin içi etleri ağrıyo oturup kalkarken ağrı oluyo içinde ben ilacın etkisi mi diye düşündüm o aklima takıldıAdete benzer agrılarınız oluyor mu acaba. Benim bu ay çok garip ağrım oluyor
Umarım bebiştirBenim ki adet ağrısı değil o daha çok batmali agiriyo bu karnimin içi etleri ağrıyo oturup kalkarken ağrı oluyo içinde ben ilacın etkisi mi diye düşündüm o aklima takıldı
İnşallah canım yaUmarım bebiştir
Kaç çıktıSonuç negatif doktorum bira daha bekleyelim adet olursan 2. Gün gel dedi
10. Gün yani dün kan verdim negatif çıktıTest yaptın mı canım sen
Bende versen veya evde test yapsam varsa çıkar mı erken mi yoksa10. Gün yani dün kan verdim negatif çıktı
Yok hiç belirtim yoktu 14. GünümdüKaç gün olmuştu canım belirtin varmıydi peki
2 çıktı canımKaç çıktı
Bence erken şuan iğneden sonra 14. Günden sonra net çıkar diye söyleniyor. Ben o zaman tekrar yapacağım inşallah adet olmaz isemBende versen veya evde test yapsam varsa çıkar mı erken mi yoksa
Merhaba kaç çıktı acaba bende 11. Gün kan vermeyi düşünüyorum da10. Gün yani dün kan verdim negatif çıktı
Yaa pek umutlandim bu etkilere inşallah etkisi değildir bebisten olur bunlarBende aynı durumdayım 14. Günüm oldu ama adet olacağım sanırım çünkü maalesef çatlatma iğnesi etkileri böyle oluyormuş gebelik zanneden çok insan var benimde daha belli değil ama ne ümidim gitti gibi
Kan testi yaptın mı canımYaa pek umutlandim bu etkilere inşallah etkisi değildir bebisten olur bunlar
Yok hayır bişi yapmadimKan testi yaptın mı canım
Bence hemen kan testi vermelisin şuan belli olur. Benim 10. Gün 1.20 ydiBende aynı durumdayım 14. Günüm oldu ama adet olacağım sanırım çünkü maalesef çatlatma iğnesi etkileri böyle oluyormuş gebelik zanneden çok insan var benimde daha belli değil ama ne ümidim gitti gibi
1.20 çıktı 10. Gün. Muhtemelen henüz ilaç etkisinden diye kendimi o şekilde avutuyorumMerhaba kaç çıktı acaba bende 11. Gün kan vermeyi düşünüyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?