Çok iyi kaçıncı gün oluyorBugünkü değerim 773
17. Gün bugünÇok iyi kaçıncı gün oluyor
Hadi bakalım yine test istediler mi peki17. Gün bugün
Evet Salı günü tekrar istedilerHadi bakalım yine test istediler mi peki
Transfer sonrası kasık ağrılarım ve çok az lekelenmelerim oldu yazmışsınız
Lekelenme ne zaman başladı ve ne renkti acaba
Benim transfer akşamından beri sarılı kahveli silince peçeteye gelen lekelenme var 3. Günüm şimdi daha çok sarıya döndü çok endişeliyim normal mi doktor normal dedi ama
Bugünkü değerim 773
Benimde bugün 7. Günüm normale dönemiyorum igneleri yaptıktan sonra ağrım oluyor hemen vücut düşüyor benimde dün kasık ağrılarım çoktu bugün daha iyiyim şükürMerhaba kızlar bugün 7.gunum 5.6. gününde hiç bir belirtim yoktu bugün sabahtan beri hafif kasık ağrım ve ara ara hafif batmalar hissediyorum.ilk 4 gün annemdeydim hep oturur haldeydim ama 5.gun evine döndüm kuzenimin düğünü vardı hep ayaktaydim 6.7.gunlerde evdeyim ama ev isleriyle hep haereket halindeyim normal hayatıma fazlasıyla geri döndüm
Canım günaydın.. Belli ki zor bir gece geçirmişsin. Her şey yolunda mı?Günaydın,
Dün gece bir stres yaşadım (ayrıntısına girmeyeyim). Stresimi yatıştırmak için de ayrıca stres yaşadım. Off çok zordu. Sonra uyudum, sabaha karşı estrofem içmek için uyandım, bir daha uyuyamadım.
Sizler iyisinizdir inş.
EK***Bu arada herkesin kendi tercihidir ama chatgpt’ye sordum teste kadar en önemli gün 5. gün, diyor. Yani 6. güne kadar kendimizi idare ediyoruz
Ben de okul öncesi öğretmeniyim terzi kendi söküğünü dikemedi valla sınıfta kaldıyok telefon vermem yok öyle yapmam yok böyle yapmam çocuk nasıl yetişmek istiyorsa kendi çiziyor biraz da yolunu allahım hepimize evlat sevgisini taddırsın kalben duam ama en çokta ilk çocuğu için tüp bebek yaptıran arkadaşlarıma en çok onlara dua ediyorum rabbim bizi evlat ile taçlandırdı rabbim sizleri de taçlandırsın bizede ikincileri nasip ederse balından yenmez
Hayırlısı olsun inşallah bence gayet iyi gidiyor ilk değere göre yüzde 60 ile yüzde 100 arası yükselme beklenir zaten, doktor da iyi demiş hiç düşünmeyinEvet Salı günü tekrar istediler
Günaydın,Canım günaydın.. Belli ki zor bir gece geçirmişsin. Her şey yolunda mı?
6. gün mü yapıyoruz testleri
Sen nasılsın bugün ? Test yaptın mı
Ben yine ağrısız uyandım ama son yarım saattir kasık ağrım var yine
Hayırlı olsun canım. Ağrı sızı zorlanma oldu mu pekiKızlar ben transferden çıktım. 5. Güne kadar çok dikkat edeceğim. İnşallah hepimizin hayırlı haberlerini alırız. Günler nasıl geçecek bilmiyorum
Cevap için çok teşekkür ederimBenim 3.gün sarı geldi 1 defa sonra 5.gün pembe leke geldi 2 defa. Sonra kesildi daha gelmedi. Ama bencede normaldir zaten transfer sonrası bu tarz lekelenmelere karşı uyarmıştı doktor kırmızı yoğun kan harici
Amin inşallah çok teşekkür ederimHayırlısı olsun inşallah bence gayet iyi gidiyor ilk değere göre yüzde 60 ile yüzde 100 arası yükselme beklenir zaten, doktor da iyi demiş hiç
Cevap için çok teşekkür ederiminşallah sorunsuzdur benim de
Amin canım inşallah hepimizeeMaşallah canım çok sevindimrabbim sağlıkla ilerlemeler nasip etsin inşallah
Kızlar ben transferden çıktım. 5. Güne kadar çok dikkat edeceğim. İnşallah hepimizin hayırlı haberlerini alırız. Günler nasıl geçecek bilmiyorum
Amin aminAmin canım inşallah güzel haberler alalım sendendestres yapma dinlen yorma kendini
Yaptım canım halen negatifCanım günaydın.. Belli ki zor bir gece geçirmişsin. Her şey yolunda mı?
6. gün mü yapıyoruz testleri
Sen nasılsın bugün ? Test yaptın mı
Ben yine ağrısız uyandım ama son yarım saattir kasık ağrım var yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?