Ağustos ayı transfer olacaklar

Benim 3.gün sarı geldi 1 defa sonra 5.gün pembe leke geldi 2 defa. Sonra kesildi daha gelmedi. Ama bencede normaldir zaten transfer sonrası bu tarz lekelenmelere karşı uyarmıştı doktor kırmızı yoğun kan harici endişe etme demişti

Benimde bugün 7. Günüm normale dönemiyorum igneleri yaptıktan sonra ağrım oluyor hemen vücut düşüyor benimde dün kasık ağrılarım çoktu bugün daha iyiyim şükür

Canım günaydın.. Belli ki zor bir gece geçirmişsin. Her şey yolunda mı?
6. gün mü yapıyoruz testleri

Sen nasılsın bugün ? Test yaptın mı
Ben yine ağrısız uyandım ama son yarım saattir kasık ağrım var yine

Kızlar 3 gündür ayaklarımda öyle bir kaşıntı varki anlatamam ellerimde de oluyor ama az. promester kullanıyorum birtek başka ilacım yok. Doktora yazdım iğneden değildir dedi. Cildiyeye git dedi. Chatgbt iğneden olabileceğini yazmış ama bilemedim. Sizlerde yaşayan oldumu transfer sonrası 17.günüm

Hayırlısı olsun inşallah bence gayet iyi gidiyor ilk değere göre yüzde 60 ile yüzde 100 arası yükselme beklenir zaten, doktor da iyi demiş hiç
Amin inşallah çok teşekkür ederim haklısınız iyi düşünmeye çalışıyorum bnde bakalım inşallah hayrolur

Yaptım canım halen negatif valla strese girmeye başladım gerçi iki gebelik aynı olacak diye birşey yok diğerinde 4. Gün öğrendim diye bunda da böyle çıkacak diye bir şey yok elimde testte kalmadı sipariş ettim yarın gelir yine yaparım ama bilemedim ya bir içime ama olmadımı düşüncesi girdi yalan diyemem

Eklentiler

• image.webp
    107,8 KB · Görüntüleme: 25
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…