Ağustos ayı transfer olacaklar

Çok teşekkür ederim. İnşallah tutunurlar, çok heyecanlıyım.

Merhaba sağlıkla kucağınıza alın inşallah %60 artış yeterli diyorlar sizinkide öyle artmış. Stres yapmayın üzmeyin bebişinizi
Amin inşallah teşekkür ederim daha yüksek bekliyordum ya ister istemez bi evham yaptım haklısınız

İnşallah bu sefer sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişinizi hiç moralinizi bozmayın herşey güzel olucak

Amin inşallah teşekkür ederim daha yüksek bekliyordum ya ister istemez bi evham yaptım haklısınız
Bu evham bebiş doğana kadar bitmeyecek galiba doktorunuzla konuştunuz mu o ne diyor ondan duyacağınız şeyler daha da rahatlatır sizi

Bu evham bebiş doğana kadar bitmeyecek galiba doktorunuzla konuştunuz mu o ne diyor ondan duyacağınız şeyler daha da rahatlatır sizi
Çok güzel artmış dedi dr sıkıntı yok dedi çok şükür gercekten sağ salim kucağımıza alana kadar ne sıkıntı ne stres bitmeyecek anlaşılan Allah'ım bize sabır versin

Evet evet zoladex diye bir iğne vurulup hormonlar baskılandı sonra tamamen dışarıdan hormon takviyeleriyle takip edildi. Siz transfer oldunuz mu ?
Yok daha transfer günü belli değil benim şimdi yine kan verdim. Öğleden sonra doktor bakıp arayacaklar beni. Bugün son kez kan vermişim öyle dediler ama nasip bakalım.

Çok güzel artmış dedi dr sıkıntı yok dedi çok şükür gercekten sağ salim kucağımıza alana kadar ne sıkıntı ne stres bitmeyecek anlaşılan Allah'ım bize sabır versin
Hadi gözünüz aydın bende düşük bi değerle öğrendim yarın yine kan verip artışa bakıcaz inşallah bizde güzel haberler alırız

Günaydın,
Dün gece bir stres yaşadım (ayrıntısına girmeyeyim). Stresimi yatıştırmak için de ayrıca stres yaşadım. Off çok zordu. Sonra uyudum, sabaha karşı estrofem içmek için uyandım, bir daha uyuyamadım.
Sizler iyisinizdir inş.
EK***Bu arada herkesin kendi tercihidir ama chatgpt’ye sordum teste kadar en önemli gün 5. gün, diyor. Yani 6. güne kadar kendimizi idare ediyoruz

Benim transferim yarın ama ben bugünden başladım heyecanlanmaya sizi çok iyi anlıyorum idrara sıkışık olma konusunda ne dediler ne kadar su içtiniz
Evet, idrara sıkışık gelin dediler ben de iki bardak su içtim ama çok da abartmadim. Çünkü bir önceki transferde o kadar tuvaletim geldi ki uzanıp bekleme sırasında zaman geçmedi. 40dk sonra tuvalete koştum.

Hadi gözünüz aydın bende düşük bi değerle öğrendim yarın yine kan verip artışa bakıcaz inşallah bizde güzel haberler alırız
İnşallah katlanarak devam eder değerlerimiz sizinde hayırlı olsun kaçıncı gün öğrendiniz siz kaçtı değeriniz

Günaydın Allahım stresinizi sıkıntınızı gidersin inşallah gönlünüze ferahlık versin bu dönemlerde çok normal streslerimiz bnde hep normal diyorum ama okadar çok stres sıkıntı yaşıyorum ki uyku falan kalmadı Rabbım bizi bu cezalardan kurtarsın inşallah huzura kavuştursun bebeklerimize

Bu kadar ilaca normaldir herhalde bu durumu yönetememek

Transfer sonrası kasık ağrılarım ve çok az lekelenmelerim oldu yazmışsınız
Lekelenme ne zaman başladı ve ne renkti acaba
Benim transfer akşamından beri sarılı kahveli silince peçeteye gelen lekelenme var 3. Günüm şimdi daha çok sarıya döndü çok endişeliyim normal mi doktor normal dedi ama

Merhaba kızlar bugün 7.gunum 5.6. gününde hiç bir belirtim yoktu bugün sabahtan beri hafif kasık ağrım ve ara ara hafif batmalar hissediyorum.ilk 4 gün annemdeydim hep oturur haldeydim ama 5.gun evine döndüm kuzenimin düğünü vardı hep ayaktaydim 6.7.gunlerde evdeyim ama ev isleriyle hep haereket halindeyim normal hayatıma fazlasıyla geri döndüm

Bugünkü değerim 773
Oo maşallah canım
Canım ateş basması kullandığımız hormon ilaçlarının etkisinden kaynaklı da olabilir bence vücutta sürekli bir hormon yüklemesi var ya şuan o Şandır diye geldi aklima

Çok normal 5-6-7 günler asıl yerleşme oluyor büyük ihtimalle çünkü genellikle kasıl ağrıları hep bu arada oluyor ve lekelenmelerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…