- 29 Mayıs 2013
- 2.951
- 5.196
- 358
Çok teşekkür ederim. İnşallah tutunurlar, çok heyecanlıyım.Hayırlısıyla alıp dönün bebeklerinizisımsıkı tutunsunlar inşallah size daha transfer olmadım ama okuduğum kadarıyla 1-2 dinlenip kendini çok yormadan hayatına dönebilirsin. Rahime kan akışı çok önemli çünkü
Benim transferim yarın ama ben bugünden başladım heyecanlanmayaÇok teşekkür ederim. İnşallah tutunurlar, çok heyecanlıyım.
Amin inşallahMerhaba sağlıkla kucağınıza alın inşallah%60 artış yeterli diyorlar sizinkide öyle artmış. Stres yapmayın üzmeyin bebişinizi
İnşallah bu sefer sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişiniziÇok sağol canım. İnşallah hepimizin güzel geçsin. Ben geçen yıl bir olumsuz transfer oldum ve hemen normal hayatima dönmüştüm. Bu defa çok evham yapıyorum yine olumsuz olur diye. Sanırım uzun bir süre normale donemeyecegim
Bu evham bebiş doğana kadar bitmeyecek galibaAmin inşallahteşekkür ederim daha yüksek bekliyordum ya ister istemez bi evham yaptım haklısınız
Çok güzel artmış dedi dr sıkıntı yok dedi çok şükürBu evham bebiş doğana kadar bitmeyecek galibadoktorunuzla konuştunuz mu o ne diyor ondan duyacağınız şeyler daha da rahatlatır sizi
Yok daha transfer günü belli değil benim şimdi yine kan verdim. Öğleden sonra doktor bakıp arayacaklar beni. Bugün son kez kan vermişim öyle dediler ama nasip bakalım.Evet evet zoladex diye bir iğne vurulup hormonlar baskılandı sonra tamamen dışarıdan hormon takviyeleriyle takip edildi. Siz transfer oldunuz mu ?
Hadi gözünüz aydın bende düşük bi değerle öğrendim yarın yine kan verip artışa bakıcaz inşallah bizde güzel haberler alırızÇok güzel artmış dedi dr sıkıntı yok dedi çok şükürgercekten sağ salim kucağımıza alana kadar ne sıkıntı ne stres bitmeyecek anlaşılan Allah'ım bize sabır versin
Evet, idrara sıkışık gelin dediler ben de iki bardak su içtim ama çok da abartmadim. Çünkü bir önceki transferde o kadar tuvaletim geldi ki uzanıp bekleme sırasında zaman geçmedi. 40dk sonra tuvalete koştum.Benim transferim yarın ama ben bugünden başladım heyecanlanmayasizi çok iyi anlıyorum idrara sıkışık olma konusunda ne dediler ne kadar su içtiniz
İnşallah katlanarak devam eder değerlerimizHadi gözünüz aydın bende düşük bi değerle öğrendim yarın yine kan verip artışa bakıcaz inşallah bizde güzel haberler alırız
Günaydın Allahım stresinizi sıkıntınızı gidersin inşallah gönlünüze ferahlık versinGünaydın,
Dün gece bir stres yaşadım (ayrıntısına girmeyeyim). Stresimi yatıştırmak için de ayrıca stres yaşadım. Off çok zordu. Sonra uyudum, sabaha karşı estrofem içmek için uyandım, bir daha uyuyamadım.
Sizler iyisinizdir inş.
EK***Bu arada herkesin kendi tercihidir ama chatgpt’ye sordum teste kadar en önemli gün 5. gün, diyor. Yani 6. güne kadar kendimizi idare ediyoruz
Bu kadar ilaca normaldir herhalde bu durumu yönetememekGünaydın Allahım stresinizi sıkıntınızı gidersin inşallah gönlünüze ferahlık versinbu dönemlerde çok normal streslerimiz bnde hep normal diyorum ama okadar çok stres sıkıntı yaşıyorum ki uyku falan kalmadı Rabbım bizi bu cezalardan kurtarsın inşallah huzura kavuştursun bebeklerimize
Kesinlikle aldığımız hormonlar bütün dengemizi bozuyor bilimsel olarak normal ama işte şahsen benim kafam kaldırmıyorBu kadar ilaca normaldir herhalde bu durumu yönetememek
Transfer sonrası kasık ağrılarım ve çok az lekelenmelerim oldu yazmışsınızBen 3.gün 8 hücreli ve 7 hücreli 2 embriyo transferi oldum canım. Bugün test günümdü 124 çıktı inşallah katlanarak artmasını bekliyorum. 9.günde idrarda çift çizgi gördüm 10.günde de kanda 37 gördüm. Transfer sonrası kasık ağrısı ve çok az lekelenmelerim oldu o kadar bir belirti olmadı başka
Değeriniz, kaç çıktıİnşallah katlanarak devam eder değerlerimizsizinde hayırlı olsun kaçıncı gün öğrendiniz siz kaçtı değeriniz
Bugünkü değerim 773Değeriniz, kaç çıktı
Oo maşallah canımBugünkü değerim 773
Canım ateş basması kullandığımız hormon ilaçlarının etkisinden kaynaklı da olabilir bence vücutta sürekli bir hormon yüklemesi var ya şuan o Şandır diye geldi aklimaHiç okumadım kimsede ilk transferim de de böyle birşey olduysa hatırlamıyorum hiç çok kötü birşey bu klimada var evde ama yok bir an ellerim vücuduma değsin istemiyorum nasıl basıyor anlatamam
Evet büyük ihtimalle
Çok normal 5-6-7 günler asıl yerleşme oluyor büyük ihtimalle çünkü genellikle kasıl ağrıları hep bu arada oluyor ve lekelenmelerdeMerhaba kızlar bugün 7.gunum 5.6. gününde hiç bir belirtim yoktu bugün sabahtan beri hafif kasık ağrım ve ara ara hafif batmalar hissediyorum.ilk 4 gün annemdeydim hep oturur haldeydim ama 5.gun evine döndüm kuzenimin düğünü vardı hep ayaktaydim 6.7.gunlerde evdeyim ama ev isleriyle hep haereket halindeyim normal hayatıma fazlasıyla geri döndüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?