Promester bnde kullanıyorum canım ama öyle kaşıntım falan olmadı çok şükür buraya bir arkadas daha yazmıştı iğne baya alerji yapmıştı vücuduna onunda nasıl oldu sonrasında belki iğne etkisidir belkide değildir doktorun söylediği gibi inşallah çok sürmez çabuk geçerKızlar 3 gündür ayaklarımda öyle bir kaşıntı varki anlatamamellerimde de oluyor ama az. promester kullanıyorum birtek başka ilacım yok. Doktora yazdım iğneden değildir dedi. Cildiyeye git dedi. Chatgbt iğneden olabileceğini yazmış ama bilemedim. Sizlerde yaşayan oldumu transfer sonrası 17.günüm
Hayırlı olsun canım inşallah sımsıkı tutunsunlar annelerineKızlar ben transferden çıktım. 5. Güne kadar çok dikkat edeceğim. İnşallah hepimizin hayırlı haberlerini alırız. Günler nasıl geçecek bilmiyorum
Kasıklarım ağrıyor bugün ya iğne günüm geldi promester olacağım bugün yine ya ondan bilmiyorum ama kasıklarım bugün diğer günlere göre farklı ağrıyor adet gibi sanki şiddetli değil ama adet gibiCanım günaydın.. Belli ki zor bir gece geçirmişsin. Her şey yolunda mı?
6. gün mü yapıyoruz testleri
Sen nasılsın bugün ? Test yaptın mı
Ben yine ağrısız uyandım ama son yarım saattir kasık ağrım var yine
Tutunma belirtisi buKasıklarım ağrıyor bugün ya iğne günüm geldi promester olacağım bugün yine ya ondan bilmiyorum ama kasıklarım bugün diğer günlere göre farklı ağrıyor adet gibi sanki şiddetli değil ama adet gibi
Teşekkür ederim inşallah hayırlısı ile tutunurlar. Yok, hiç ağrım olmadı.Hayırlı olsun canım. Ağrı sızı zorlanma oldu mu peki
Transfer +4 . Günüm 5. Gün embriyosu 2 taneTutunma belirtisi bu
Kaçıncı gün embriyosuydu
Benim teststler bugüne kadar hep negatif zaten belki de daha yeni tutunuyordur yavrucaklarımTutunma belirtisi bu
Kaçıncı gün embriyosuydu
Ya hiç o endişeye girmeyin benim ilk çocuğumda normal kaset testte 7. Gün çok net pozitifi gördüm bunda erken gebelik testinde 9. Gün aşırı silik önce onu da görmedim çok modum düştü sonradan belirginleşti ilk ile kıyas yaptım Çünkü biraz daha beklemelisin 6. Gün çok erkenYaptım canım halen negatifvalla strese girmeye başladım gerçi iki gebelik aynı olacak diye birşey yok diğerinde 4. Gün öğrendim diye bunda da böyle çıkacak diye bir şey yok elimde testte kalmadı sipariş ettim yarın gelir yine yaparım ama bilemedim ya bir içime ama olmadımı düşüncesi girdi yalan diyemem
6 da değil 4 dahaYa hiç o endişeye girmeyin benim ilk çocuğumda normal kaset testte 7. Gün çok net pozitifi gördüm bunda erken gebelik testinde 9. Gün aşırı silik önce onu da görmedim çok modum düştü sonradan belirginleşti ilk ile kıyas yaptım Çünkü biraz daha beklemelisin 6. Gün çok erken
Kız sen ikiz transfer mi oldunBenim teststler bugüne kadar hep negatif zaten belki de daha yeni tutunuyordur yavrucaklarım
EvetKız sen ikiz transfer mi oldun
Oh şükür doktorda böyle dediyse rahatlat kendini birazÇok güzel artmış dedi dr sıkıntı yok dedi çok şükürgercekten sağ salim kucağımıza alana kadar ne sıkıntı ne stres bitmeyecek anlaşılan Allah'ım bize sabır versin
Evet özellikle bugün yarın tutunma zamanı hadi inşallah mübarek gün saat dualarımız bebeklerimizle hepimize nasip olsun güzelce tutunsun bebeklerimiz bize Allah büyükTransfer +4 . Günüm 5. Gün embriyosu 2 tane
6 da değil 4 dahadiğerinde bende normal kaset yapmıştım acaba bu erken gebelik testleri mi sıkıntılı bende erken genlik yaptım şimdi negatif acaba kaset testler daha mı erken gösteriyor erken gebelik diye bizi mi yiyorlar kaset test siparişi de verdim bakayım birde onunla denerim
Promester bnde kullanıyorum canım ama öyle kaşıntım falan olmadı çok şükür buraya bir arkadas daha yazmıştı iğne baya alerji yapmıştı vücuduna onunda nasıl oldu sonrasında belki iğne etkisidir belkide değildir doktorun söylediği gibi inşallah çok sürmez çabuk geçer
O kadar çok hormon alıyoruz ki tüm belirtilerin ondan olduğunu bildiğimiz halde kendimizi dinleyip duruyoruzBenimde bugün 7. Günüm normale dönemiyorum igneleri yaptıktan sonra ağrım oluyor hemen vücut düşüyor benimde dün kasık ağrılarım çoktu bugün daha iyiyim şükür
Hay ağzın bal yesin hepimizinki tutsın inşllah dualarım hepimize en çokta ilk defa anne olacak kardeşlerime ikiz tutarsa ne yapacağım bilmiyorum ama evde 1 tane daha varYaaaaaa inanmıyorum 1 i illaki tutunur ya. Pozitif gelecek bence sonucun
Valla inşllah öyledirEvet özellikle bugün yarın tutunma zamanı hadi inşallah mübarek gün saat dualarımız bebeklerimizle hepimize nasip olsun güzelce tutunsun bebeklerimiz bize Allah büyük
kız daha da fena ben 3. Gün başladım. Ya bak ben dedim ki ilkinde 4. Gün kaset testle öğrenince deidm ki acaba 3. Günde çıkar mı diyerek yaptım çıkmadı modum düşmedi demekki çıkmıyormuş dedim sonra bugğn 4. Gün diğerinde çıktı bunda da çıkar dedim çıkmayınca. Ne oluyoruz yahu oldumolabilir her bebişte kendini farklı gösterir siz, baya erken yaptınız 4de cesaret edip test yapamazdım
Ben yerleşme ilk 48 saat içinde oluyor diye okumuştum canım bir yerde ama ne kadar doğru bilmiyorum hatta o yüzden 4.gunden sonra fazlasiyla normal hayatıma döndüm inşallah sıkı sıkı tutunmustur bebislerimiz.sen oğlanla napiyorsun zorlaniyormusun yalnizmisin evde oğlanlaÇok normal 5-6-7 günler asıl yerleşme oluyor büyük ihtimalle çünkü genellikle kasıl ağrıları hep bu arada oluyor ve lekelenmelerde
Canım benim ya dua et sürekli nolur. Vallahi sen büyük risk almışsın tebrik ederim. Dün biz de eşimle konuştuk dedim 1 de doğal yolla 3 üz filan oluyormuş hayal ederken üstümüze ağırlık çöktü resmenHay ağzın bal yesin hepimizinki tutsın inşllah dualarım hepimize en çokta ilk defa anne olacak kardeşlerime ikiz tutarsa ne yapacağım bilmiyorum ama evde 1 tane daha var
Valla inşllah öylediryoksa ben 3. Günden elenmiş oluyorum şaka bir yana kısmete ve nasibe çok inanıyorum Allah büyük göreceğiz
kız daha da fena ben 3. Gün başladım. Ya bak ben dedim ki ilkinde 4. Gün kaset testle öğrenince deidm ki acaba 3. Günde çıkar mı diyerek yaptım çıkmadı modum düşmedi demekki çıkmıyormuş dedim sonra bugğn 4. Gün diğerinde çıktı bunda da çıkar dedim çıkmayınca. Ne oluyoruz yahu oldumilkinde çıkması asıl mucize demekki o transfer edilir edilmez tutundu neyse teste devam bakalım ne zaman çıkacak ben içimde bir his var tuttu gibi hissediyorum ama bilemiyorum kısmet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?