Ağustos ayı transfer olacaklar

Promester bnde kullanıyorum canım ama öyle kaşıntım falan olmadı çok şükür buraya bir arkadas daha yazmıştı iğne baya alerji yapmıştı vücuduna onunda nasıl oldu sonrasında belki iğne etkisidir belkide değildir doktorun söylediği gibi inşallah çok sürmez çabuk geçer

Kasıklarım ağrıyor bugün ya iğne günüm geldi promester olacağım bugün yine ya ondan bilmiyorum ama kasıklarım bugün diğer günlere göre farklı ağrıyor adet gibi sanki şiddetli değil ama adet gibi

Ya hiç o endişeye girmeyin benim ilk çocuğumda normal kaset testte 7. Gün çok net pozitifi gördüm bunda erken gebelik testinde 9. Gün aşırı silik önce onu da görmedim çok modum düştü sonradan belirginleşti ilk ile kıyas yaptım Çünkü biraz daha beklemelisin 6. Gün çok erken

6 da değil 4 daha diğerinde bende normal kaset yapmıştım acaba bu erken gebelik testleri mi sıkıntılı bende erken genlik yaptım şimdi negatif acaba kaset testler daha mı erken gösteriyor erken gebelik diye bizi mi yiyorlar kaset test siparişi de verdim bakayım birde onunla denerim

olabilir her bebişte kendini farklı gösterir siz, baya erken yaptınız 4de cesaret edip test yapamazdım

Ayy inşallah canım ya bekliyorum bakalım umarım geçer akşam eve gidince tuzlu suda filan bekleteyim bari bişeyler deneyim

Yaaaaaa inanmıyorum 1 i illaki tutunur ya. Pozitif gelecek bence sonucun
Hay ağzın bal yesin hepimizinki tutsın inşllah dualarım hepimize en çokta ilk defa anne olacak kardeşlerime ikiz tutarsa ne yapacağım bilmiyorum ama evde 1 tane daha var
Evet özellikle bugün yarın tutunma zamanı hadi inşallah mübarek gün saat dualarımız bebeklerimizle hepimize nasip olsun güzelce tutunsun bebeklerimiz bize Allah büyük
Valla inşllah öyledir yoksa ben 3. Günden elenmiş oluyorum şaka bir yana kısmete ve nasibe çok inanıyorum Allah büyük göreceğiz
olabilir her bebişte kendini farklı gösterir siz, baya erken yaptınız 4de cesaret edip test yapamazdım
kız daha da fena ben 3. Gün başladım. Ya bak ben dedim ki ilkinde 4. Gün kaset testle öğrenince deidm ki acaba 3. Günde çıkar mı diyerek yaptım çıkmadı modum düşmedi demekki çıkmıyormuş dedim sonra bugğn 4. Gün diğerinde çıktı bunda da çıkar dedim çıkmayınca. Ne oluyoruz yahu oldum ilkinde çıkması asıl mucize demekki o transfer edilir edilmez tutundu neyse teste devam bakalım ne zaman çıkacak ben içimde bir his var tuttu gibi hissediyorum ama bilemiyorum kısmet

Çok normal 5-6-7 günler asıl yerleşme oluyor büyük ihtimalle çünkü genellikle kasıl ağrıları hep bu arada oluyor ve lekelenmelerde
Ben yerleşme ilk 48 saat içinde oluyor diye okumuştum canım bir yerde ama ne kadar doğru bilmiyorum hatta o yüzden 4.gunden sonra fazlasiyla normal hayatıma döndüm inşallah sıkı sıkı tutunmustur bebislerimiz.sen oğlanla napiyorsun zorlaniyormusun yalnizmisin evde oğlanla

Canım benim ya dua et sürekli nolur. Vallahi sen büyük risk almışsın tebrik ederim. Dün biz de eşimle konuştuk dedim 1 de doğal yolla 3 üz filan oluyormuş hayal ederken üstümüze ağırlık çöktü resmen bana 2 transfer yapmıyorlar ama yapsalardı da herhalde cesaret edemezdim benim destek olacak kimsem yok bakım konusunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…