Ağustos ayı transfer olacaklar

İşte ben daha transfer olmadım. Transferim cumartesi. Ondan merak ettim. Ama Bencede normal o kadar hormon alıyoruz vücudumuza. Allah emeklerimizin karşılığını versin inşallah
Hee ben transfer oldu. Sandım ilaçlardan bende transferden önce promester diye iğne vurulmaya başladım ondan sonra kasık ağrılarım başlamıştı progesteron yapıyor sanırım

Ben bir kaç kişide daha okumuştum transfer sonrası ateş basmasını. Alerji değildirde vücut olaylara tepki veriyor olabilir

Hee ben transfer oldu. Sandım ilaçlardan bende transferden önce promester diye iğne vurulmaya başladım ondan sonra kasık ağrılarım başlamıştı progesteron yapıyor sanırım
Bugün duphaston başlattı doktorum onu içtikten sonra başladı. Muhtemelen onun etkisi bende ki diye düşünüyorum

Ben bir kaç kişide daha okumuştum transfer sonrası ateş basmasını. Alerji değildirde vücut olaylara tepki veriyor olabilir
Hiç okumadım kimsede ilk transferim de de böyle birşey olduysa hatırlamıyorum hiç çok kötü birşey bu klimada var evde ama yok bir an ellerim vücuduma değsin istemiyorum nasıl basıyor anlatamam
Bugün duphaston başlattı doktorum onu içtikten sonra başladı. Muhtemelen onun etkisi bende ki diye düşünüyorum
Evet büyük ihtimalle

Bir kaç kişi ateş basması yazmıştı ama tabi seninki daha şiddetliyse ve devam ederse bir doktoruna danış. Alerji böyle etki gösterir mi bilmiyorum

Bir kaç kişi ateş basması yazmıştı ama tabi seninki daha şiddetliyse ve devam ederse bir doktoruna danış. Alerji böyle etki gösterir mi bilmiyorum
Valla bende bilemedim ama sağolsun yapay zeka ilaçlardan dedi oda varya evimizin içine kadar girdi aslında kullananlara kızıyordum ama çok iyi cevaplar verince insan sormadan edemiyor

Valla bende bilemedim ama sağolsun yapay zeka ilaçlardan dedi oda varya evimizin içine kadar girdi aslında kullananlara kızıyordum ama çok iyi cevaplar verince insan sormadan edemiyor
Ay harika bişey opudan itibaren her soruma çok iyi cevapladı çoğu şeyi doktora sormama bile gerek kalmıyor ahahahahhaha

Çok güzel anlatmışsınn Rabbim evladına sağlıklı uzun ömür versin şimdi de kardeş nasip etsin Allahım isteyen herkese versin
Bi doğuralım doğduktan sonrası Allah kerim Ben yıllarca rehber öğretmenlik yaptım sonraki kısmı iyi bilirim

Ben de okul öncesi öğretmeniyim terzi kendi söküğünü dikemedi valla sınıfta kaldı yok telefon vermem yok öyle yapmam yok böyle yapmam çocuk nasıl yetişmek istiyorsa kendi çiziyor biraz da yolunu allahım hepimize evlat sevgisini taddırsın kalben duam ama en çokta ilk çocuğu için tüp bebek yaptıran arkadaşlarıma en çok onlara dua ediyorum rabbim bizi evlat ile taçlandırdı rabbim sizleri de taçlandırsın bizede ikincileri nasip ederse balından yenmez

Günaydın hanımlar tahlil verdim bugun normal saatinden bir saat önce verdim çok bişey fark etceğini düşünmüyorum 462 den 773 e çıkmış değerim yükseliş az geldi bana sizce normal mi 47-110-193-462-773 şeklinde ilerledi

İnşallah canım hayırlı oslun inşallah çok güzel geçer bütün doktorlar aynı şeyi söylüyorda işte biz evhamlı olduğumuz için dönemiyoruz ben 13. Günden sonra döndüm anca

Merhaba sağlıkla kucağınıza alın inşallah %60 artış yeterli diyorlar sizinkide öyle artmış. Stres yapmayın üzmeyin bebişinizi

Hayırlısıyla alıp dönün bebeklerinizi sımsıkı tutunsunlar inşallah size daha transfer olmadım ama okuduğum kadarıyla 1-2 dinlenip kendini çok yormadan hayatına dönebilirsin. Rahime kan akışı çok önemli çünkü

İnşallah canım hayırlı oslun inşallah çok güzel geçer bütün doktorlar aynı şeyi söylüyorda işte biz evhamlı olduğumuz için dönemiyoruz ben 13. Günden sonra döndüm anca
Çok sağol canım. İnşallah hepimizin güzel geçsin. Ben geçen yıl bir olumsuz transfer oldum ve hemen normal hayatima dönmüştüm. Bu defa çok evham yapıyorum yine olumsuz olur diye. Sanırım uzun bir süre normale donemeyecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…