- 18 Ocak 2019
- 2.688
- 2.326
- 133
- 33
Hee ben transfer oldu. Sandımİşte ben daha transfer olmadım. Transferim cumartesi. Ondan merak ettim. Ama Bencede normal o kadar hormon alıyoruz vücudumuza. Allah emeklerimizin karşılığını versin inşallah
Ben bir kaç kişide daha okumuştum transfer sonrası ateş basmasını. Alerji değildirde vücut olaylara tepki veriyor olabilirKızlar bende birşey soracağım ya ilaç acaba alerji falan mı yaptı ben yanıyorum. Böyle. 10 dakikada bir ayaklarımdan yüzüme ateş basıyor illar mı dokundu ya 2 gündür çok kötüyüm bir an bir geliyor mahvediyor beni
Bugün duphaston başlattı doktorum onu içtikten sonra başladı. Muhtemelen onun etkisi bende ki diye düşünüyorumHee ben transfer oldu. Sandımilaçlardan bende transferden önce promester diye iğne vurulmaya başladım ondan sonra kasık ağrılarım başlamıştı progesteron yapıyor sanırım
Hiç okumadım kimsede ilk transferim de de böyle birşey olduysa hatırlamıyorum hiç çok kötü birşey bu klimada var evde ama yok bir an ellerim vücuduma değsin istemiyorum nasıl basıyor anlatamamBen bir kaç kişide daha okumuştum transfer sonrası ateş basmasını. Alerji değildirde vücut olaylara tepki veriyor olabilir
Evet büyük ihtimalleBugün duphaston başlattı doktorum onu içtikten sonra başladı. Muhtemelen onun etkisi bende ki diye düşünüyorum
Bir kaç kişi ateş basması yazmıştı ama tabi seninki daha şiddetliyse ve devam ederse bir doktoruna danış. Alerji böyle etki gösterir mi bilmiyorumHiç okumadım kimsede ilk transferim de de böyle birşey olduysa hatırlamıyorum hiç çok kötü birşey bu klimada var evde ama yok bir an ellerim vücuduma değsin istemiyorum nasıl basıyor anlatamam
Evet büyük ihtimalle
Valla bende bilemedim ama sağolsun yapay zeka ilaçlardan dedi oda varya evimizin içine kadar girdi aslında kullananlara kızıyordum ama çok iyi cevaplar verince insan sormadan edemiyorBir kaç kişi ateş basması yazmıştı ama tabi seninki daha şiddetliyse ve devam ederse bir doktoruna danış. Alerji böyle etki gösterir mi bilmiyorum
Ay harika bişey opudan itibaren her soruma çok iyi cevapladı çoğu şeyi doktora sormama bile gerek kalmıyor ahahahahhahaValla bende bilemedim ama sağolsun yapay zeka ilaçlardan dedi oda varya evimizin içine kadar girdi aslında kullananlara kızıyordum ama çok iyi cevaplar verince insan sormadan edemiyor
Vallahi bende öyleyim ya eşim diyor çok kızıyor kullanma diyor ama doktordan bile daha iyi cevaplar veriyor bazenAy harika bişey opudan itibaren her soruma çok iyi cevapladı çoğu şeyi doktora sormama bile gerek kalmıyor ahahahahhaha
Çok güzel anlatmışsınn Rabbim evladına sağlıklı uzun ömür versin şimdi de kardeş nasip etsinCanım benim ilk 3 ay hep kanamalıydı çok stresliydi her kırımızı kan gördüğüm de ağlaya ağlaya gitmiştim hastaneye mide bulantım hiç olmadı göğüs hassasiyetim mesela çok olmadı 5. Günden sorna benim adet olcak mışım gibi çok karnım ağrımıştı hatta 7. Gün lekelenmeye başlamıştım. 4. Günü öğlen test yapmıştı bekledikten sonra çıkan hayalet çizgi ile öğrendim 11. Günümde 893 ile öğrenince tamam ikiz dedik hatta 4 kat artıyordu değerim ama tek gebelikmişyani beta hiç birşey belli etmiyor hatta arkadaşım 12. Günde 256 ile öğrenip 2 kat artmasına rağmen. İkiz gebelik yaşadı 3. Aydan sonrası bal ayı 4-5-6 mükemmel geziyorsun tozuyorsun stres yok artık bebeğin hareketlerini hissediyorsun endişen azalıyor son aylar yine stresli yok suyum mu geldi yok sancım mı var doğduktan sonrası daha da vahim ama hepsini unutup tekrar çocuk yapabiliyorsun şekil örnekte ben gözüktüğüm gibi
Ben de okul öncesi öğretmeniyim terzi kendi söküğünü dikemedi valla sınıfta kaldıÇok güzel anlatmışsınn Rabbim evladına sağlıklı uzun ömür versin şimdi de kardeş nasip etsinAllahım isteyen herkese versin
Bi doğuralım doğduktan sonrası Allah kerimBen yıllarca rehber öğretmenlik yaptım sonraki kısmı iyi bilirim
Sabah 11 deKaçta yarın transferinal yavrunuda gel bakalım yarın
Ay hadi bakalım güzelce al gel yavrularınıSabah 11 de
Aynen öyle sizin yapay siklus ile takip yapılıyor bellikiAnladım ben bir torba ilacım varmuhtemelen tercih edilen transfer sürecinden kaynaklı bu farklar
Evet evet zoladex diye bir iğne vurulup hormonlar baskılandı sonra tamamen dışarıdan hormon takviyeleriyle takip edildi. Siz transfer oldunuz mu ?Aynen öyle sizin yapay siklus ile takip yapılıyor belliki
İnşallah canım hayırlı oslunKızlar ben de transfere geldim şuan. İnşallah sorunsuz ilerler, bebekleri alıp döneriz.
Bundan sonra nelere dikkat etmeliyim tecrübelerinizi yazarsanız ben de ona göre davranayım. Doktoruma kalsa hemen normal hayata dönebilirmisim.
Merhaba sağlıkla kucağınıza alın inşallahGünaydın hanımlar tahlil verdim bugun normal saatinden bir saat önce verdim çok bişey fark etceğini düşünmüyorum 462 den 773 e çıkmış değerim yükseliş az geldi bana sizce normal mi47-110-193-462-773 şeklinde ilerledi
Hayırlısıyla alıp dönün bebekleriniziKızlar ben de transfere geldim şuan. İnşallah sorunsuz ilerler, bebekleri alıp döneriz.
Bundan sonra nelere dikkat etmeliyim tecrübelerinizi yazarsanız ben de ona göre davranayım. Doktoruma kalsa hemen normal hayata dönebilirmisim.
Çok sağol canım. İnşallah hepimizin güzel geçsin. Ben geçen yıl bir olumsuz transfer oldum ve hemen normal hayatima dönmüştüm. Bu defa çok evham yapıyorum yine olumsuz olur diye. Sanırım uzun bir süre normale donemeyecegimİnşallah canım hayırlı osluninşallah çok güzel geçer bütün doktorlar aynı şeyi söylüyorda işte biz evhamlı olduğumuz için dönemiyoruz ben 13. Günden sonra döndüm anca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?