Tutmuştur rahat ol sen erken teste bailadın, sadeceHay ağzın bal yesin hepimizinki tutsın inşllah dualarım hepimize en çokta ilk defa anne olacak kardeşlerime ikiz tutarsa ne yapacağım bilmiyorum ama evde 1 tane daha var
Valla inşllah öylediryoksa ben 3. Günden elenmiş oluyorum şaka bir yana kısmete ve nasibe çok inanıyorum Allah büyük göreceğiz
kız daha da fena ben 3. Gün başladım. Ya bak ben dedim ki ilkinde 4. Gün kaset testle öğrenince deidm ki acaba 3. Günde çıkar mı diyerek yaptım çıkmadı modum düşmedi demekki çıkmıyormuş dedim sonra bugğn 4. Gün diğerinde çıktı bunda da çıkar dedim çıkmayınca. Ne oluyoruz yahu oldumilkinde çıkması asıl mucize demekki o transfer edilir edilmez tutundu neyse teste devam bakalım ne zaman çıkacak ben içimde bir his var tuttu gibi hissediyorum ama bilemiyorum kısmet
Hiç bilmiyorum ama genelde kendi tecrübeme dayanarak söyledim 5. Günde eğrılar başlıyorBen yerleşme ilk 48 saat içinde oluyor diye okumuştum canım bir yerde ama ne kadar doğru bilmiyorum hatta o yüzden 4.gunden sonra fazlasiyla normal hayatıma döndüm inşallah sıkı sıkı tutunmustur bebislerimiz.sen oğlanla napiyorsun zorlaniyormusun yalnizmisin evde oğlanla
hadi hayırlı olsunn çabucak geçiyor günlerKızlar ben transferden çıktım. 5. Güne kadar çok dikkat edeceğim. İnşallah hepimizin hayırlı haberlerini alırız. Günler nasıl geçecek bilmiyorum
aynı beden bile olsa her hamilelik aynı olmuyormuş merak etmeYaptım canım halen negatifvalla strese girmeye başladım gerçi iki gebelik aynı olacak diye birşey yok diğerinde 4. Gün öğrendim diye bunda da böyle çıkacak diye bir şey yok elimde testte kalmadı sipariş ettim yarın gelir yine yaparım ama bilemedim ya bir içime ama olmadımı düşüncesi girdi yalan diyemem
Ediyorum hepimize gerçekten kalben diyorum asla bencillik etmeden ben taddım anneliği çok güzel mevlam hepimizin önce karnını sonra kucaklarını doldursunCanım benim ya dua et sürekli nolur. Vallahi sen büyük risk almışsın tebrik ederim. Dün biz de eşimle konuştuk dedim 1 de doğal yolla 3 üz filan oluyormuş hayal ederken üstümüze ağırlık çöktü resmenbana 2 transfer yapmıyorlar ama yapsalardı da herhalde cesaret edemezdim benim destek olacak kimsem yok bakım konusunda.
Yani bende öyle hissediyorum ama ben duramam canım hergün teste devam Pozitifi görene kadar pes etmeyeceğimTutmuştur rahat ol sen erken teste bailadın, sadece7de yap bi, daha haber et bize de
Sen beni çok güldürüyorsun ya hahahahah bunu bilmemize rağmen 4.gün kesin test yaparım gibi geliyor hshdhshsEdiyorum hepimize gerçekten kalben diyorum asla bencillik etmeden ben taddım anneliği çok güzel mevlam hepimizin önce karnını sonra kucaklarını doldursunbenim çift dondurulmuştu mecbur öyle transfer edildi maşllah yavrularımda hiç hasar almadan çözüldü bakalım ikisi tutacak mı oğlumda da 2 transferdi tek tuttu
Yani bende öyle hissediyorum ama ben duramam canım hergün teste devam Pozitifi görene kadar pes etmeyeceğimen azından burada benim sayemde kaçıncı gün test yapılmaması gerektiğini öğreniyor arkadaşlar mesela asla 3-4 yapmayın
Bence zaten burada en çok buna ihtiyacımız var gülmek eğlenmek pozitif düşünebilmekSen beni çok güldürüyorsun ya hahahahah bunu bilmemize rağmen 4.gün kesin test yaparım gibi geliyor hshdhshs
Aynen öyle canım insanın tek ihtiyacı biraz kaygıdan uzaklaşmak. Transfer olunca 1 kutu test alıp ilk günden Başlayacağım bu gidişle hshdhshsBence zaten burada en çok buna ihtiyacımız var gülmek eğlenmek pozitif düşünebilmekyap kız nasılsa 4. Gün her türlü negatif çıkıyor pozitif çıkarsa süpriz olur hem
Hayırlı uğulu olsun. 5 güne kadar dikkat edilmesini doktor mu önerdi?Kızlar ben transferden çıktım. 5. Güne kadar çok dikkat edeceğim. İnşallah hepimizin hayırlı haberlerini alırız. Günler nasıl geçecek bilmiyorum
Yeminle aynı kafadayız bende yaptım 1. Gün kuruma çizgisi diye birşey var mı diye merak ettim ama yoktu kurudu küp kuru oldu kalbim kadar bembeyaz dıAynen öyle canım insanın tek ihtiyacı biraz kaygıdan uzaklaşmak. Transfer olunca 1 kutu test alıp ilk günden Başlayacağım bu gidişle hshdhshs
Şimdi alırsam duramam yine en ufak regl gecikirse transferden önce alırım ama daha çok var benim transfere. Kız biz bu sabırsızlıkla nasıl doğuracağız onu düşünüyorumYeminle aynı kafadayız bende yaptım 1. Gün kuruma çizgisi diye birşey var mı diye merak ettim ama yoktu kurudu küp kuru oldu kalbim kadar bembeyaz dıgerçi 3. Günde öyle kuruma çizgisi bile yok al 1 kutu ben şimdi 20 tane verdim sipariş 3 tanede erken gebelik
Bak ya diyorum ya aynıyız benim transfer geçen ay oalcaktı ben 6 kutu aldım sonra kist oldu iptal edildi ağustosa kaldı adetimi de 1 gün geçince 3 tanesini kullandımŞimdi alırsam duramam yine en ufak regl gecikirse transferden önce alırım ama daha çok var benim transfere. Kız biz bu sabırsızlıkla nasıl doğuracağız onu düşünüyorum
Canım kaşık ağrın var mı senin benim bugün çok arttı ya dünle alakası yokHayırlı uğulu olsun. 5 güne kadar dikkat edilmesini doktor mu önerdi?
Günler su gibi akıp geçiyor. 4. günden selamlar:)
Hahahah sana yemin ederim o cihazı almayı bende düşünüyorum. Yani eminim içerden beni bir rahat bırak diye söylenecektir. Ama sürekli ultrason da iyi değil diyorlar bebeği rahatsız ediyormuş dalgalar. Ben tam 1.5 yıl önce bebek arabası aldım. Düşündükçe bazen onu kırasım geliyor bazen gülesim geliyor. Eşim de sağolsun hiç aşkım biz napıyoruz demedi o zaman sandım ki hemen çocuğum olacak gittim özel sigorta yaptırdım bak hele özgüvene 3 ay içinde çocuğum olacak sanıyorum hdhdhshshBak ya diyorum ya aynıyız benim transfer geçen ay oalcaktı ben 6 kutu aldım sonra kist oldu iptal edildi ağustosa kaldı adetimi de 1 gün geçince 3 tanesini kullandımsonr allahtan adet oldum da 3 tanesi kaldı aynıyız ya valla bende çok sabırısızım ama doğruyorsun valla ama hamilelikte ben bir ara şu kendi kendine kalp atışını dinleme cihazları anne karnında bebek için ondan almayı bile düşünmüştüm Ayda 1 doktora gitmek çok uzun geliyor diye. 2 farklı doktora gidiyordum 2 hafta da bir birine 2 hafta birine denk getirip 2 haftada bir çocuğu görüyordum ama çok şükür doğurdum
Hahahah sana yemin ederim o cihazı almayı bende düşünüyorum. Yani eminim içerden beni bir rahat bırak diye söylenecektir. Ama sürekli ultrason da iyi değil diyorlar bebeği rahatsız ediyormuş dalgalar. Ben tam 1.5 yıl önce bebek arabası aldım. Düşündükçe bazen onu kırasım geliyor bazen gülesim geliyor. Eşim de sağolsun hiç aşkım biz napıyoruz demedi o zaman sandım ki hemen çocuğum olacak gittim özel sigorta yaptırdım bak hele özgüvene 3 ay içinde çocuğum olacak sanıyorum hdhdhshsh
hoşgeldinizz sıkı sıkı tutunsun size bebişinizMerhabalar bende bugün transfer oldum aranıza yeni katılıyorum inşallah hepimiz pozitif güzel bir hamilelik yaşarız hayırlı sağlıklı evlatlar olsunlar
bugün benim de çok arttı ya ilk 3 günle alakası yokCanım kaşık ağrın var mı senin benim bugün çok arttı ya dünle alakası yok
Çok teşekkür ederimHayırlı uğulu olsun. 5 güne kadar dikkat edilmesini doktor mu önerdi?
Günler su gibi akıp geçiyor. 4. günden selamlar:)
Amin, inşallahhoşgeldinizz sıkı sıkı tutunsun size bebişiniz
Transfer sonrası 4.gündeyim ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?