Ağustos ayı transfer olacaklar

Amin, inşallah
Çok teşekkür ederim
Hemşire transfer sonrası bilgilendirdi. İlk 3 gün genel olarak dinlenin, markete vs gidin ama uzun yürüyüşler yapmayın falan dedi.
Sizinle aynı gün transfer olduk
[/QUOTE]
Hadi inşallah, pozitif haberini de birlikte alırız. Kaç embriyo tranfer edildi size?

Arada batma oldu 1-2 ama hapları kullanmaya başladığımda da vardı aynısı:) Bir de senin 5. gün embriyosu muydu? Benim 3.
Evet canım 5. Gün ben bugün promester iğnemi oldum şimdi belki hafifler bazen hormonlar yüksekken düşünce de yapabiliyor. Şimdi 3 günde bir olan iğnemi oldum. Bakalım şuan biraz daha iyiyim ama sabah saatlerinde baya baya kaşık ağrım vardı

İğneyi ben dün yaptırdım. Bence kendimizi dinlemekten:))
Yalnız bu akıntılar nedir forumda. Bendeki tek akıntı fitil kalıntısı:)

İğneyi ben dün yaptırdım. Bence kendimizi dinlemekten:))
Yalnız bu akıntılar nedir forumda. Bendeki tek akıntı fitil kalıntısı:)
Benimde öyle birtek fitil akıntısı var ama yok ciddi anlamsa bugün diğer günlerden farklı birşeyler var hergün dinliyordum zaten kendimi ama bugün vücudum kasıklarım başka bir dilde konuşuyor valla baya vuruyor kaşık ağrısı ama normal bunların olacağını zaten biliyorum

Tuttu, diyorsun yani Hayırlısı inşallah. Benim de +2’dir o zaman.

Merhaba transfer için regl olmayı bekliyorum ama 2 günüm gecikti ne yapabilirim bu şekilde yaşayan varmı strese girdim

Kızlar ya bu progestan fitil. Biraz eriyinc geri çıkıyor çok özür diliyorum ama yani sanki dolmuş gibi itiyorum daha ileri de gitmiyor fitil sizde de böyle mi geri gelince etkisi ne oluyor

Kızlar ya bu progestan fitil. Biraz eriyinc geri çıkıyor çok özür diliyorum ama yani sanki dolmuş gibi itiyorum daha ileri de gitmiyor fitil sizde de böyle mi geri gelince etkisi ne oluyor
Ben de bir kere 30 sn sonra geri çıktı. Yana doğru uzanmıştım. Rahim kasları kasıldı muhtemelen.
Kaç cm itiyorsun? Ben başta çok zorlandım ama deneye deneye çözdüm.

Kızlar merhaba bu gün benim transferin transfer günü dahil 4. Günü. Ama hiç Bir belirtim yok hep söylüyorlar her keste belirti olacak diye bir kaide yok diye ama yine de tedirginim. Kasınklarda çok çok çok minnak bir iki kere sancı oldu gitti.belirli belirsiz bişey. aranızda bu durumu yaşayanlar ve pozitivi gören varmı kızlar?

Canım ben de baya bi itiyorum içeri ve 20-30 dakika sırt üstü yatıyorum iyice erisin diye. Sonra tabi parça parça çıkıyor. Sırf bu yüzden günde 5-6 kez çamaşır değiştirir oldum.

Merhaba, transfer + 3. gündesin sanırım.
Sana 4. Günden yazıyorum Dün hiç ağrısız uyandım ve endişelendim senin gibi. Bugün bir anda kasık ağrılarım arttı. Bu sefer neden bu kadar ağrıyor diye endişelendim. Ama hiç belirtisi olmayıp pozitifi gören de oluyor.

Canım ben de baya bi itiyorum içeri ve 20-30 dakika sırt üstü yatıyorum iyice erisin diye. Sonra tabi parça parça çıkıyor. Sırf bu yüzden günde 5-6 kez çamaşır değiştirir oldum.
Canım benimde öyle 1 saat sonra parça parça geri geliyor az az böyle bende sürekli değişiyorum buarada benim kaşık ağrılarım sabahkinde hafifledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…