- 29 Mayıs 2013
- 2.950
- 5.195
- 358
Sizinle aynı gün transfer oldukAmin, inşallah
Çok teşekkür ederim
Hemşire transfer sonrası bilgilendirdi. İlk 3 gün genel olarak dinlenin, markete vs gidin ama uzun yürüyüşler yapmayın falan dedi.
İnşallah canım çok teşekkür ederim şeninde bebeğin sıki tutunsun bırakmasın annesinihoşgeldinizz sıkı sıkı tutunsun size bebişiniz
Transfer sonrası 4.gündeyim ben de
Hadi inşallah, pozitif haberini de birlikte alırız. Kaç embriyo tranfer edildi size?Sizinle aynı gün transfer olduk
Benim de iki embriyo.Amin inşallah canım iki emriyo
Arada batma oldu 1-2 ama hapları kullanmaya başladığımda da vardı aynısı:) Bir de senin 5. gün embriyosu muydu? Benim 3.Canım kaşık ağrın var mı senin benim bugün çok arttı ya dünle alakası yok
Evet canım 5. Gün ben bugün promester iğnemi oldum şimdi belki hafifler bazen hormonlar yüksekken düşünce de yapabiliyor. Şimdi 3 günde bir olan iğnemi oldum. Bakalım şuan biraz daha iyiyim ama sabah saatlerinde baya baya kaşık ağrım vardıArada batma oldu 1-2 ama hapları kullanmaya başladığımda da vardı aynısı:) Bir de senin 5. gün embriyosu muydu? Benim 3.
İğneyi ben dün yaptırdım. Bence kendimizi dinlemekten:))Evet canım 5. Gün ben bugün promester iğnemi oldum şimdi belki hafifler bazen hormonlar yüksekken düşünce de yapabiliyor. Şimdi 3 günde bir olan iğnemi oldum. Bakalım şuan biraz daha iyiyim ama sabah saatlerinde baya baya kaşık ağrım vardı
Benimde öyle birtek fitil akıntısı var ama yok ciddi anlamsa bugün diğer günlerden farklı birşeyler var hergün dinliyordum zaten kendimiİğneyi ben dün yaptırdım. Bence kendimizi dinlemekten:))
Yalnız bu akıntılar nedir forumda. Bendeki tek akıntı fitil kalıntısı:)
Tuttu, diyorsun yaniBenimde öyle birtek fitil akıntısı var ama yok ciddi anlamsa bugün diğer günlerden farklı birşeyler var hergün dinliyordum zaten kendimiama bugün vücudum kasıklarım başka bir dilde konuşuyor valla baya vuruyor kaşık ağrısı ama normal bunların olacağını zaten biliyorum
Evrene pozitif mesaj vermek lazım tutmaması için bir sebep yok Allah’ın izni de olursa inşallah hepimiz pozitifizTuttu, diyorsun yaniHayırlısı inşallah. Benim de +2’dir o zaman.
Benimde öyleydi stresten oluyor valla bend sadeyi beklerken geciktimMerhaba transfer için regl olmayı bekliyorum ama 2 günüm gecikti ne yapabilirim bu şekilde yaşayan varmı strese girdim
Ben de bir kere 30 sn sonra geri çıktı. Yana doğru uzanmıştım. Rahim kasları kasıldı muhtemelen.Kızlar ya bu progestan fitil. Biraz eriyinc geri çıkıyor çok özür diliyorum ama yani sanki dolmuş gibi itiyorum daha ileri de gitmiyor fitil sizde de böyle mi geri gelince etkisi ne oluyor
Kaç gün gecikti canımBenimde öyleydi stresten oluyor valla bend sadeyi beklerken geciktim
Canım ben de baya bi itiyorum içeri ve 20-30 dakika sırt üstü yatıyorum iyice erisin diye. Sonra tabi parça parça çıkıyor. Sırf bu yüzden günde 5-6 kez çamaşır değiştirir oldum.Kızlar ya bu progestan fitil. Biraz eriyinc geri çıkıyor çok özür diliyorum ama yani sanki dolmuş gibi itiyorum daha ileri de gitmiyor fitil sizde de böyle mi geri gelince etkisi ne oluyor
Merhaba, transfer + 3. gündesin sanırım.Kızlar merhaba bu gün benim transferin transfer günü dahil 4. Günü. Ama hiç Bir belirtim yokhep söylüyorlar her keste belirti olacak diye bir kaide yok diye ama yine de tedirginim. Kasınklarda çok çok çok minnak bir iki kere sancı oldu gitti.belirli belirsiz bişey. aranızda bu durumu yaşayanlar ve pozitivi gören varmı kızlar?
Canım benimde öyle 1 saat sonra parça parça geri geliyor az az böyle bende sürekli değişiyorum buarada benim kaşık ağrılarım sabahkinde hafiflediCanım ben de baya bi itiyorum içeri ve 20-30 dakika sırt üstü yatıyorum iyice erisin diye. Sonra tabi parça parça çıkıyor. Sırf bu yüzden günde 5-6 kez çamaşır değiştirir oldum.
Bende bugün transfer oldum ağır iş yapma sağa sola uzanma dedi doktorum sende durumlar nasılKızlar ben transferden çıktım. 5. Güne kadar çok dikkat edeceğim. İnşallah hepimizin hayırlı haberlerini alırız. Günler nasıl geçecek bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?