Evet canim.ne bileyim öyle bir aşamadayiz ki, yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik en heyecanlı en doğal aşamalar.insallah sen de pozitivi görürsün.Allahim kucağımızi sağlam sağlıklı evlatlarla doldursun.amin.amin aminMerhaba, transfer + 3. gündesin sanırım.
Sana 4. Günden yazıyorumDün hiç ağrısız uyandım ve endişelendim senin gibi. Bugün bir anda kasık ağrılarım arttı. Bu sefer neden bu kadar ağrıyor diye endişelendim. Ama hiç belirtisi olmayıp pozitifi gören de oluyor.
Kızlar merhaba bu gün benim transferin transfer günü dahil 4. Günü. Ama hiç Bir belirtim yokhep söylüyorlar her keste belirti olacak diye bir kaide yok diye ama yine de tedirginim. Kasınklarda çok çok çok minnak bir iki kere sancı oldu gitti.belirli belirsiz bişey. aranızda bu durumu yaşayanlar ve pozitivi gören varmı kızlar?
Çok zordu çok uzundu çok yorucuydu bu yol. kaç tane ameliyat gecirdik. Ve düne kadar o kadar hiçbir şey umurumda değildi ki. bugün resmen duygularım kabardı ağlıyorum bir gülüyorum bir dua ediyorum bir dans ediyorum hiç kendimi anlamadım.Uyku hali bana dün geldi ama geç uyuyup erken uyandigim için zannedersem.belirsiz ufak sancılar var bende de ama varla yok gibi birşey .Belirti konusu hiç kafanızı karıştırmasın. Bu süreç içinde bedenimizin her hareketini dinliyoruz ama unutmayın ki bedenlerimiz hormonlar ile dolu. Kaşık ağrısı yaşayıp megatif alanda var, pozitif alan da. Ondan dolayı canınızı sıkmayın. Benim bu gün 5nci günüm be deli gibi uyumak istedim resmen günü zor bitirdim, ama uykusuzluk mu yoksa belirti mi belli değil işte
Sıkıntı yok o zaman. Bende de aynı. Onun parçalarına bir süre maruz kalacağız. Kullanmak istemesem de günlük ped kullanıyorum.Canım ben de baya bi itiyorum içeri ve 20-30 dakika sırt üstü yatıyorum iyice erisin diye. Sonra tabi parça parça çıkıyor. Sırf bu yüzden günde 5-6 kez çamaşır değiştirir oldum.
Bana da aynı şekilde 3 gün evin içinde küçük yürüyüşler yapmamı onun dışında uzanmami söylediler.Bende bugün transfer oldum ağır iş yapma sağa sola uzanma dedi doktorum sende durumlar nasıl
Bende bişey hissetmiyorum ama korkuyordum otururken falan çok mu fazla oturdum yatsam mı kalksam mı yürüsem mi hissi oluyor lavaboya girdiğimde bile korkuyorum akıp gider diyeBana da aynı şekilde 3 gün evin içinde küçük yürüyüşler yapmamı onun dışında uzanmami söylediler.
Şuan hiç birşey hissetmiyorum, inşallah tutmuştur.
Benim 2 hafta gecikmistiMerhaba transfer için regl olmayı bekliyorum ama 2 günüm gecikti ne yapabilirim bu şekilde yaşayan varmı strese girdim
Korktum inşeallah o kadar gecikmezBenim 2 hafta gecikmisti
Beni öğlen yatırdı ağrı. Sonra hafifler gibi oldu, Akşam markete yürüyüp geldim yavaş yavaş şimdi yine ağrı var ama adet olacakmışım gibi sanki seninki de adet sancısı gibi miCanım benimde öyle 1 saat sonra parça parça geri geliyor az az böyle bende sürekli değişiyorum buarada benim kaşık ağrılarım sabahkinde hafifledi
Evet oldum canım doktor sağa sola uzanma ağır iş yapma dinlen dedi 10. günde yani 31 Ağustos kan tahlili ver sonrası ondan sonra konuşalım dedi. Bi sıkıntım yok çok şükür hafif işlerimi yapıyorum dinleniyorum memurum o yüzden haftaya içinde rapor yazdı doktor. İnşaAllah sende yarın güzelce git transferini ol sonra ikimizde yine ard arda güzel haberi alalım
Evet çok zahmetli bir yol gerçekten sonu güzel olsunEvet canim.ne bileyim öyle bir aşamadayiz ki, yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik en heyecanlı en doğal aşamalar.insallah sen de pozitivi görürsün.Allahim kucağımızi sağlam sağlıklı evlatlarla doldursun.amin.amin aminpeki sende lekelenme falan olmadımı?ve senin ilk transferin mi.
Evet şimdi bir vurdu of allahım çok kötü adet olcam gibi sanki. Ama vuruyor geçiyor. Vuruyor geçiyor niye böyle olduk bugün psikolojik değil bence ilk günlerde kini kendimi dinlediğim için diyebilirim ama bugün baya adet sancısı gibi ilkinde 6. Gün sanırım böyle olmuştuBeni öğlen yatırdı ağrı. Sonra hafifler gibi oldu, Akşam markete yürüyüp geldim yavaş yavaş şimdi yine ağrı var ama adet olacakmışım gibi sanki seninki de adet sancısı gibi mi
Ay hadi güzelce tutunsun inşallahEvet oldum canım doktor sağa sola uzanma ağır iş yapma dinlen dedi 10. günde yani 31 Ağustos kan tahlili ver sonrası ondan sonra konuşalım dedi. Bi sıkıntım yok çok şükür hafif işlerimi yapıyorum dinleniyorum memurum o yüzden haftaya içinde rapor yazdı doktor. İnşaAllah sende yarın güzelce git transferini ol sonra ikimizde yine ard arda güzel haberi alalım
Aynı aynı.. yok psikolojik değil. ilk günler sızı sızıydı. Bugün baya reglin ilk günü gibi. Ben chatgpt ye sordum normal diyor canım benim iyi ki varEvet şimdi bir vurdu of allahım çok kötü adet olcam gibi sanki. Ama vuruyor geçiyor. Vuruyor geçiyor niye böyle olduk bugün psikolojik değil bence ilk günlerde kini kendimi dinlediğim için diyebilirim ama bugün baya adet sancısı gibi ilkinde 6. Gün sanırım böyle olmuştu
Valla ya şuan bunu kullanmayan var mı acaba tüm özelimi biliyor resmen yapay zekaAynı aynı.. yok psikolojik değil. ilk günler sızı sızıydı. Bugün baya reglin ilk günü gibi. Ben chatgpt ye sordum normal diyor canım benim iyi ki var
Canım ben de aynı durumdayım. Biraz yürüdüm az önce kan dolaşımı olsun diye ama aklımda hep fazla mi oldu sorusu.Bende bişey hissetmiyorum ama korkuyordum otururken falan çok mu fazla oturdum yatsam mı kalksam mı yürüsem mi hissi oluyor lavaboya girdiğimde bile korkuyorum akıp gider diye
Valla ya şuan bunu kullanmayan var mı acaba tüm özelimi biliyor resmen yapay zeka
EvetAy hadi güzelce tutunsun inşallahiyi yapmışsın rapor alarak ay hadi inşallah heyecanlı bekleyiş başladı
evetAy hadi güzelce tutunsun inşallahiyi yapmışsın rapor alarak ay hadi inşallah heyecanlı bekleyiş başladı
Bende bilmiyorum ama korkuyorum baş ağrım var şiddetli bir şekilde hafifte sulu tarzda akıntım oluyor ara ara sende var mı bu tür şeylerCanım ben de aynı durumdayım. Biraz yürüdüm az önce kan dolaşımı olsun diye ama aklımda hep fazla mi oldu sorusu.
Tuvalete her gidişimde akıp gider diye korku yaşıyorum, böyle birşey mümkün mü onu da bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?