Ağustos ayı transfer olacaklar

Evet canim.ne bileyim öyle bir aşamadayiz ki, yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik en heyecanlı en doğal aşamalar.insallah sen de pozitivi görürsün.Allahim kucağımızi sağlam sağlıklı evlatlarla doldursun.amin.amin aminpeki sende lekelenme falan olmadımı?ve senin ilk transferin mi.

Belirti konusu hiç kafanızı karıştırmasın. Bu süreç içinde bedenimizin her hareketini dinliyoruz ama unutmayın ki bedenlerimiz hormonlar ile dolu. Kaşık ağrısı yaşayıp megatif alanda var, pozitif alan da. Ondan dolayı canınızı sıkmayın. Benim bu gün 5nci günüm be deli gibi uyumak istedim resmen günü zor bitirdim, ama uykusuzluk mu yoksa belirti mi belli değil işte

Çok zordu çok uzundu çok yorucuydu bu yol. kaç tane ameliyat gecirdik. Ve düne kadar o kadar hiçbir şey umurumda değildi ki. bugün resmen duygularım kabardı ağlıyorum bir gülüyorum bir dua ediyorum bir dans ediyorum hiç kendimi anlamadım.Uyku hali bana dün geldi ama geç uyuyup erken uyandigim için zannedersem.belirsiz ufak sancılar var bende de ama varla yok gibi birşey .

Canım ben de baya bi itiyorum içeri ve 20-30 dakika sırt üstü yatıyorum iyice erisin diye. Sonra tabi parça parça çıkıyor. Sırf bu yüzden günde 5-6 kez çamaşır değiştirir oldum.
Sıkıntı yok o zaman. Bende de aynı. Onun parçalarına bir süre maruz kalacağız. Kullanmak istemesem de günlük ped kullanıyorum.

Bana da aynı şekilde 3 gün evin içinde küçük yürüyüşler yapmamı onun dışında uzanmami söylediler.
Şuan hiç birşey hissetmiyorum, inşallah tutmuştur.
Bende bişey hissetmiyorum ama korkuyordum otururken falan çok mu fazla oturdum yatsam mı kalksam mı yürüsem mi hissi oluyor lavaboya girdiğimde bile korkuyorum akıp gider diye

Canım benimde öyle 1 saat sonra parça parça geri geliyor az az böyle bende sürekli değişiyorum buarada benim kaşık ağrılarım sabahkinde hafifledi
Beni öğlen yatırdı ağrı. Sonra hafifler gibi oldu, Akşam markete yürüyüp geldim yavaş yavaş şimdi yine ağrı var ama adet olacakmışım gibi sanki seninki de adet sancısı gibi mi

Sedanill canım ne yaptın oldun mu transfer
Evet oldum canım doktor sağa sola uzanma ağır iş yapma dinlen dedi 10. günde yani 31 Ağustos kan tahlili ver sonrası ondan sonra konuşalım dedi. Bi sıkıntım yok çok şükür hafif işlerimi yapıyorum dinleniyorum memurum o yüzden haftaya içinde rapor yazdı doktor. İnşaAllah sende yarın güzelce git transferini ol sonra ikimizde yine ard arda güzel haberi alalım

Evet çok zahmetli bir yol gerçekten sonu güzel olsun inşallah hepimiz kucağımıza sağlıkla alalım bu sefer ben henüz leke görmedim benim bugün yoğun bir adet sancısı gibi sancım var. Umarım benimkiler içerde tutunmaya çalıştığı içindir benim ilk transferim çift transfer 5. Güm embryoları. Daha önce doğal gebeliğim oldu ama 9.hafta kalbi durdu. ben ona hamileyken de sancım çoktu inş Allahım. Senin ilk mi? Çift transfer mi?

Beni öğlen yatırdı ağrı. Sonra hafifler gibi oldu, Akşam markete yürüyüp geldim yavaş yavaş şimdi yine ağrı var ama adet olacakmışım gibi sanki seninki de adet sancısı gibi mi
Evet şimdi bir vurdu of allahım çok kötü adet olcam gibi sanki. Ama vuruyor geçiyor. Vuruyor geçiyor niye böyle olduk bugün psikolojik değil bence ilk günlerde kini kendimi dinlediğim için diyebilirim ama bugün baya adet sancısı gibi ilkinde 6. Gün sanırım böyle olmuştu

Ay hadi güzelce tutunsun inşallah iyi yapmışsın rapor alarak ay hadi inşallah heyecanlı bekleyiş başladı

Aynı aynı.. yok psikolojik değil. ilk günler sızı sızıydı. Bugün baya reglin ilk günü gibi. Ben chatgpt ye sordum normal diyor canım benim iyi ki var

Bende bişey hissetmiyorum ama korkuyordum otururken falan çok mu fazla oturdum yatsam mı kalksam mı yürüsem mi hissi oluyor lavaboya girdiğimde bile korkuyorum akıp gider diye
Canım ben de aynı durumdayım. Biraz yürüdüm az önce kan dolaşımı olsun diye ama aklımda hep fazla mi oldu sorusu.
Tuvalete her gidişimde akıp gider diye korku yaşıyorum, böyle birşey mümkün mü onu da bilmiyorum

Bende bilmiyorum ama korkuyorum baş ağrım var şiddetli bir şekilde hafifte sulu tarzda akıntım oluyor ara ara sende var mı bu tür şeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…