Ah canımEvet çok zahmetli bir yol gerçekten sonu güzel olsuninşallah hepimiz kucağımıza sağlıkla alalım bu sefer ben henüz leke görmedim benim bugün yoğun bir adet sancısı gibi sancım var. Umarım benimkiler içerde tutunmaya çalıştığı içindir benim ilk transferim çift transfer 5. Güm embryoları. Daha önce doğal gebeliğim oldu ama 9.hafta kalbi durdu. ben ona hamileyken de sancım çoktu inş Allahım. Senin ilk mi? Çift transfer mi?
İçinizi rahatlatacaksa… Ben başka bir şekilde başka bir konuyla bağlantılı doktora sordum. Doktor da bana o kadar derine koyuluyor ki oraya ben bile zor ulaşıyorum, dedi.Canım ben de aynı durumdayım. Biraz yürüdüm az önce kan dolaşımı olsun diye ama aklımda hep fazla mi oldu sorusu.
Tuvalete her gidişimde akıp gider diye korku yaşıyorum, böyle birşey mümkün mü onu da bilmiyorum
Ah canımbende de 5. Gün embriyosu ilk transfer tek transfer ama.insallah bu defa sağlıcakla kucağına almak nasip olsun.saglam ve sağlıklı olsun en önemlisi amin
Ya benimki yine negatif çıkarsa düşmeye başlayacağım artık sankiçok da şefkatli konuşuyor bazen eşime örnek gösteriyorum hadi öyle böyle atlattık 4. Günü de. Yarın test sonucunu bekliyorum
Bence de bekleyebiliyorsan bekleYa benimki yine negatif çıkarsa düşmeye başlayacağım artık sanki
Evet benim embryo glue yapıldıAranızda hiç emriyo yapıştırma yaptıran oldumu
Off harika bir haber çok sevindim bize de uğur getirsin bu haber inşallah sağlıkla gelişip büyüsünÇok hayalet biz çizgiyi sonunda yakaladım ama çok ama çok hayaletçok zor görünüyor ama ilm dakikada hemen gölge oldu orası
AaaaÇok hayalet biz çizgiyi sonunda yakaladım ama çok ama çok hayaletçok zor görünüyor ama ilm dakikada hemen gölge oldu orası
Ay ben ikinci fotoda gördüm sankiiValla hangi açıdan çektiysem de belli olmadıneyse benim hayaletim olarak kalsın bari yarın inşllah hayalet olmaktan çıkar çizgi de size de gösteririm inşllah uydurmuyorumdur
Off harika bir haber çok sevindim bize de uğur getirsin bu haber inşallah sağlıkla gelişip büyüsün
İnşllah uydurmuyorumdur hayal görmüyorumdjrAaaaay bu çok güzel geldii
erken gebelik testi mi normal mi?
Evet erken gebelik canım da yarın bakalım ne olacak. Belki de test bozuktur çok su içip yaptım çünkü çıkması imkansızAy ben ikinci fotoda gördüm sankii
Beni de heyecanlandırdınEvet erken gebelik canım da yarın bakalım ne olacak. Belki de test bozuktur çok su içip yaptım çünkü çıkması imkansıznasıl çıktı hayret ettim ben hayalet çizgimle sabaha kadar güzel güzel uyurum şimdi
12.30 da olacak transferimEvet
evetsenin yarın saat kaçta transferin
Ay 2. Fotoda biraz gözüküyor gibiValla hangi açıdan çektiysem de belli olmadıneyse benim hayaletim olarak kalsın bari yarın inşllah hayalet olmaktan çıkar çizgi de size de gösteririm inşllah uydurmuyorumdur
evet evet çok mantıklıValla banada var gibi geldi ama eşim yok diyor neyse ben yine negatif gibi düşünüyorum sevinip sonra hüsrana uğramayayım eşim sevincimi kırdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?