Ağustos ayı transfer olacaklar

Ah canımbende de 5. Gün embriyosu ilk transfer tek transfer ama.insallah bu defa sağlıcakla kucağına almak nasip olsun.saglam ve sağlıklı olsun en önemlisi amin

İçinizi rahatlatacaksa… Ben başka bir şekilde başka bir konuyla bağlantılı doktora sordum. Doktor da bana o kadar derine koyuluyor ki oraya ben bile zor ulaşıyorum, dedi.
Şimdi sizin sorunuza benzer soru benim zihnimde de vardı. Sıkışık gidiyoruz ya hemen tuvalet ihtiyacım gelirse, tutarken de kendimi sıkarım, o daha kötü değil mi falan gibi… Sonra öğrendim ki sıkışık olunması ultrasondaki görüntüyü sağlamak içinmiş. Embriyo ile doğrudan bağlantılı değil.

Valla hangi açıdan çektiysem de belli olmadı neyse benim hayaletim olarak kalsın bari yarın inşllah hayalet olmaktan çıkar çizgi de size de gösteririm inşllah uydurmuyorumdur

Eklentiler

• image.webp
    76,3 KB · Görüntüleme: 51
  • IMG_2627.webp
    38,9 KB · Görüntüleme: 50
Valla banada var gibi geldi ama eşim yok diyor neyse ben yine negatif gibi düşünüyorum sevinip sonra hüsrana uğramayayım eşim sevincimi kırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…